Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
alıcam daa cıkarmı kiii gecen gun yaptım negatif cıktı 4mayısta gelmesi geliyorduu..aslnda 4nude sayarsak 6gün gecikmiş oluyorum öyle değil mii??:44::18:
canım idrar testinin durumu senin yapına göredir... bazen kanda değer 200 küsürlarda olur ama idrarda çıkmaz.... bazılarında da 50 li değerler de dahi çıkar. beta hcg kanda hemen fark edilir hormon testi ile ama idrara geçmesi yapı ile alakalı, herkeste farklı olabilir.... ve evet 6 gün gecikmiş durumdasın

canım idrar testinin durumu senin yapına göredir... bazen kanda değer 200 küsürlarda olur ama idrarda çıkmaz.... bazılarında da 50 li değerler de dahi çıkar. beta hcg kanda hemen fark edilir hormon testi ile ama idrara geçmesi yapı ile alakalı, herkeste farklı olabilir.... ve evet 6 gün gecikmiş durumdasın

sabah idrarı ile yapmayın diye okumustum nette bugun alaym bariii aksma yada yarn yapayım:26:

Svitcim erkekler sıkılır ki bu muhabbetten. Eşin tabi haklı burda sapıklık yapmaya gelen var mı diye merak etmekten ama 1-2 gün zor dayanır erkekler kaçarlar:KK9::KK9:

Amayaa kuşun çook tatlı. Ne güzel ele falan da geliyor. Hayvan eve sıcaklık katıyor. İnsanın evladı gibi oluyor. işallah sağlıklı olur uzun yaşar:nazar:

Nenacım çok geçmiş olsun.

Prenses çok meraktayım. Tüm belirtiler var ya 6 günde az zaman değil yani.:KK52:

Majörcüm
Ben gebelik testi yapmıştım. Ama ovülasyon testi ne hiç fikrim yok

Şimdiki konum akşama yemek yapmak ve yıkanmış çamaşırları ''Çekiştirerek'' katlamak:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
ben şimdiye kadar hiç o testlerden yapmadım :KK8::KK8:
nasıl yapılıyor ki onlar :KK9:
ovulasyon testi ne :KK52::KK52:

ovulasyon testi yumurtlama dönemini takip etmeye yarar canımcım... yani hamile kalmak isteyen kadınlar bazen nette olan yumurtlama gününü tahmin eden programlardan yararlanır; ancak yumurtlama günü de her kadında farklıdır, kadındaki bi çok şey gibi :KK1: bu da idrar testi gibidir aynen... bi pompacık bir de test çubuğu çıkar aldığın testten, test çubuğunda yuvarlak bi bölüm vardır pompacık yardımıyla 3-4 damla idrar bu yuvarlağa damlatılır; sonra da test çubuğunda çıkan çizgiler gözlenir. ama ovulasyon testlerini reglin bittiği günden başlayarak her gün yapman gerekir... çünkü çizginin çıkması yetmez en koyu olduğu zaman beklenir.... ve çift çizgi olması senin yumurtanın hazır hale gelmeye başladığını, en koyu olduğu gün ise çocuk için en uygun çalışma zamanı olduğunu gösterir :KK17:sonra çizgi açıklaşarak eniden kaybolur..... ayrıca gün aşırı cinsel ilişki de hamile kalmayı kolaylaştırır(1 gün yapıp bi gün yapmayarak) çünkü en sağlıklı spermler bu şekilde üretilir... yani ne kadar çok yaptık o kadar şansımız var gibi bi durum değil....
örneğin 28 günde bir regl olan bir kadının çocuk için en ideal zamanı 14. gün diye hesaplanır programlar tarafından ve 12,14,16. günler cinsel ilişki önerilir ama hatun kişi 28 günde bir regl olsada 18 ve hatta 20. gün bile ovulasyon yaşıyor olabilir :KK1: bu durumda da 18-20-22. günler idealdir... spermler içerde bir süre canlı kalabildiklerindenönden ve sondan iki gün önerilendir....

Svitcim erkekler sıkılır ki bu muhabbetten. Eşin tabi haklı burda sapıklık yapmaya gelen var mı diye merak etmekten ama 1-2 gün zor dayanır erkekler kaçarlar:KK9::KK9:

Amayaa kuşun çook tatlı. Ne güzel ele falan da geliyor. Hayvan eve sıcaklık katıyor. İnsanın evladı gibi oluyor. işallah sağlıklı olur uzun yaşar:nazar:

Nenacım çok geçmiş olsun.

Prenses çok meraktayım. Tüm belirtiler var ya 6 günde az zaman değil yani.:KK52:

Majörcüm
Ben gebelik testi yapmıştım. Ama ovülasyon testi ne hiç fikrim yok

Şimdiki konum akşama yemek yapmak ve yıkanmış çamaşırları ''Çekiştirerek'' katlamak:KK9::KK9::KK9:

inşallah tatlımmmm:nazar::nazar: çok teşekkür ederiz.... evet kesinlikle eve ayrı bi hava katıyo... adamla yan yana oturup bide şakalaşırsak yandık:) önce üstünü örtüyorum... sanırım azcık kıskanç:KK1:

Son düzenleme:
müşteri akınına uğradık yahuuu :KK31:
son 1.5 saatte sabah boş oturmamın acısı çıktı..
neyse sakinledi şimdi ortalık..
aynen PRENSES çatlıcaz valla :KK52:
testi sabah yaparsan daha iyi olurmuş..yani erken gebelikte daha iyi çıkarmış
ben akşam 9 da yapmıştım çıkmıştı ama..
çok heyecanlıııı :KK52:

benim de adet günlerim dolayısıyla yumutlama günlerim belli olmadığı için bebiş ağustosa kadar gelmeseydi ovaluasyon testinden alıcaktım..
ama benim kociş sağolsun yakalamışız o günleri:KK17:

AMAYA YAAAA ben seni bu gün alıntılayamıyorum hiç senin alıtılama işareti ben de solda çıkıyor +lı olandan çıkmıyor...
2015 ocak annelerinde de yazdım burdan sesleniyim dedim..
inşallah en yakın zamanda aramıza katılrısın...
senin kadar biz de sevinicez valla :KK76:

AMAYA YAAAA ben seni bu gün alıntılayamıyorum hiç senin alıtılama işareti ben de solda çıkıyor +lı olandan çıkmıyor...
2015 ocak annelerinde de yazdım burdan sesleniyim dedim..
inşallah en yakın zamanda aramıza katılrısın...
senin kadar biz de sevinicez valla :KK76:

canımsın.... :KK19::KK19: inşallah katılcam canım benim niyetim o yönde....

Anaaa ben kimseyi görmedim yaaaa:KK43:( buraya ekleyin fotolari yaaa.. bende eklimm:KK66:

benim arkadaşlarım arasındasın canım,albümü arkadaslarım görebiliyor..
CITIRCIK seni de ekledim :KK66:

NENA bende tam bu zamanlarımda kendim oturur halde durup yastıgı dikip kafamı koyuyordum :) Yani dinlenmelerin dısında kafamı tutamıyordum bildiğin..
İnşallah çabuk gecer halsizliklerin..İlk zamanlar kuzum 'annecim ben burdayım dikkat et' diyor miniğin :)

Prenses ve Amaya kuzenimden nasıl haber bekliyorsam sizden de aynı bekliyorum,heyecanla:KK52:
Bazen içimden gecenleri yazamıyorum ama hep dualarımdasınız:KK16:

fotografları yükleyim kızçemin süsleri :))

Buarada hastaneden geldim tabii :)
İşlemleri hallettim,doktor gün almana gerek yok işlemlerin hazır nasılsa,son güne kadar bekleyelim,sancıların bile başlasa buraya geldiğinde son dk dönerse zaten yine normal doğuma girecen dönmemişsede sezeryana alırız dedi..

Evet söylemesi cok güzelde belirsiz olması beni cok tedirgin ediyor..O psikolojiyle ne normale ne sezeryana hazır olabilecem gb geliyor:26:

Eşimde diyor ki,son hafta Allah korusun birşey olursa ve zaman kaybetmiş olursak mesela gece birşey olsa hareket etmiyor diye gitsen ne olacak gec kalmışsak diyor? Gün alırız ona göre bekleriz diyor..Özelden eski doktora sıra aldı o da..Yarın gideceğiz..

Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim..Ama artık tamamen karıştım gb:KK23:

Fikirlerinizi merak ediyorum açıkcası? Ne yapardınız?

ovulasyon testi yumurtlama dönemini takip etmeye yarar canımcım... yani hamile kalmak isteyen kadınlar bazen nette olan yumurtlama gününü tahmin eden programlardan yararlanır; ancak yumurtlama günü de her kadında farklıdır, kadındaki bi çok şey gibi :KK1: bu da idrar testi gibidir aynen... bi pompacık bir de test çubuğu çıkar aldığın testten, test çubuğunda yuvarlak bi bölüm vardır pompacık yardımıyla 3-4 damla idrar bu yuvarlağa damlatılır; sonra da test çubuğunda çıkan çizgiler gözlenir. ama ovulasyon testlerini reglin bittiği günden başlayarak her gün yapman gerekir... çünkü çizginin çıkması yetmez en koyu olduğu zaman beklenir.... ve çift çizgi olması senin yumurtanın hazır hale gelmeye başladığını, en koyu olduğu gün ise çocuk için en uygun çalışma zamanı olduğunu gösterir :KK17:sonra çizgi açıklaşarak eniden kaybolur..... ayrıca gün aşırı cinsel ilişki de hamile kalmayı kolaylaştırır(1 gün yapıp bi gün yapmayarak) çünkü en sağlıklı spermler bu şekilde üretilir... yani ne kadar çok yaptık o kadar şansımız var gibi bi durum değil....
örneğin 28 günde bir regl olan bir kadının çocuk için en ideal zamanı 14. gün diye hesaplanır programlar tarafından ve 12,14,16. günler cinsel ilişki önerilir ama hatun kişi 28 günde bir regl olsada 18 ve hatta 20. gün bile ovulasyon yaşıyor olabilir :KK1: bu durumda da 18-20-22. günler idealdir... spermler içerde bir süre canlı kalabildiklerindenönden ve sondan iki gün önerilendir....

ayy canım beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
inşallah bende hiç ovulasyon testi kullanmadan hemencecik ve tek sefer hamişlik testini kullanırım :KK52::KK52::KK52:

İşlemleri hallettim,doktor gün almana gerek yok işlemlerin hazır nasılsa,son güne kadar bekleyelim,sancıların bile başlasa buraya geldiğinde son dk dönerse zaten yine normal doğuma girecen dönmemişsede sezeryana alırız dedi..

Evet söylemesi cok güzelde belirsiz olması beni cok tedirgin ediyor..O psikolojiyle ne normale ne sezeryana hazır olabilecem gb geliyor:26:

Eşimde diyor ki,son hafta Allah korusun birşey olursa ve zaman kaybetmiş olursak mesela gece birşey olsa hareket etmiyor diye gitsen ne olacak gec kalmışsak diyor? Gün alırız ona göre bekleriz diyor..Özelden eski doktora sıra aldı o da..Yarın gideceğiz..

ahh canım son zamanda böyle olmasına çok üzülüyorum ben :KK50:
sezoş neden böyle yaptıki annesine, nazar mı değdirdik biz acaba :18::18:
umarım her şey düzelir sende stres yapma biliyorsun sezoş hissediyor artık :KK34:

canımm ben olsamm da eşin gibi yapar 2.bir doktora gözükürdüm..
o da bekle derse o zaman beklerdim...
ama şöyle bi durum var eski doktorun özel ya şimdi para almak için hemen sezeryana alalım der mi ki:18:
sen hiç stres yapma hayırlısı ile gelicek ki Sezen..

canım malesef benim bi fikrim yok bu konuda, eşin de haklı doktor da haklı.... svitte haklı, özel diye hemen sezeryan dadiyebilir... o sebeple ben susıyım aklını daha fazla karıştırmadan :KK1: bi dur derin nefes al odaklan ve yüreğin ne diyor nasıl kendini daha güvende hissediyosun bi düşün bakalımmmmmm:KK54:

ayy canım beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
inşallah bende hiç ovulasyon testi kullanmadan hemencecik ve tek sefer hamişlik testini kullanırım :KK52::KK52::KK52:

ahh canım son zamanda böyle olmasına çok üzülüyorum ben :KK50:
sezoş neden böyle yaptıki annesine, nazar mı değdirdik biz acaba :18::18:
umarım her şey düzelir sende stres yapma biliyorsun sezoş hissediyor artık :KK34:

inşallahhhhh hiç biriniz benim kadar bilmek zorunda kalmayın, merak ettiğiniz konular olursa -sadece merak edin inşallah- ben açıklarım... hemencecik gebe kalasıcalar siziiii seviiiyooorummmmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19:

benim arkadaşlarım arasındasın canım,albümü arkadaslarım görebiliyor..
CITIRCIK seni de ekledim :KK66:

NENA bende tam bu zamanlarımda kendim oturur halde durup yastıgı dikip kafamı koyuyordum :) Yani dinlenmelerin dısında kafamı tutamıyordum bildiğin..
İnşallah çabuk gecer halsizliklerin..İlk zamanlar kuzum 'annecim ben burdayım dikkat et' diyor miniğin :)

Prenses ve Amaya kuzenimden nasıl haber bekliyorsam sizden de aynı bekliyorum,heyecanla:KK52:
Bazen içimden gecenleri yazamıyorum ama hep dualarımdasınız:KK16:

fotografları yükleyim kızçemin süsleri :))

çok teşekkürler canm.. eğer bizım kaderimizde "anne" olmak yazıyorsa şimdi yada sonra Allah'ım elbet bize nasip eder..hayırlısı inş.
sırayla hamelik haberi bekleyenleri azalıyor inş isteyen herkeze nasip olucak...

svite katılıyorm önce başka bi dr.da görünürdümm hemen amlyt derse biraz düşünürdümm..para için diyebilirler...araştırman lazm..
ama şunu aklndan çıkarma sen güzel sorunsuz bi hamilelik geçirdin masallah:nazar: siz ne yapardınız dedin ya bn olsam olabildiğince rahat olurdum.. çunkü biliyorsun kii suanda sezen ters bi ihtimal var normal olabilir yada mecburen sezeryann... çok şükür ki bu durumu biliyorsun alıstırıyorsun...
inan kii keşke ablmda böyle bi durumda olsaydıı:KK14: ablmı o halde gördükçee ne olucaksa olsun yeter ki ablam kurtulsun dedim...sezeryanmı normalmi derken 2 gün boşa geçti ve ablm tedaviye başlayamadı daha da kötüleşti vs.
sen çok şükür iyisin nasibin ne ise o olur girip cıkıcaksn insanlar acı çekmemek için seeryan yaptırıyor...
yada düşün kii sancın başladı ve o zmn görüldü ters olduğu apar topar sezeryan olmak da var...
kendini olumsuz düşüncelerle yorma hamileliğinin son günlerinin tadını cıkart bol bol foto çekinin ailenlee sen pozitif birisin onu kaybetme beterden beteri var. umarım anlatabilmişimdir kızçee

Son düzenleme:
çok şükür bu hafta bittii..
yani yarın tatil olamsa işe gidicek takatim yok :KK31:
bi de acıktım:KK56: tam bunu yazdım eşim aradı dışarıda yiyelim diye..gel de aşık olma bu adama :KK9:

AMAYAAA benim güzel kalpli arkadaşım biz de seni çook seviyoruz kiii :KK16:

PRENSESSs nedense bu ay senden çoook umutluyumm:emir_bebek:

PLOJOO senin içinden geçn ne tatlış? eminim sen en doğru kararı verirsin...

X