- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.461
yeni türküyü bende pek çok pek çok severim kiiiiiiiii ama yağmur dediğin gibi hüzün buhran bana... daraldım ayol yeter artıkYağmur yağıyor ve Yeni Türkü dinliyorum Melankoliye bağladım Bende olsam hüzünden ölürdüm orada
herkesin her yaşadığı öyle değil mi??? Allahım kimseyi bunları öğrenmek zorunda bırakmasın ne diyim....amaya o kadar çok şey öğretmişki yaşadıkların sana artık ne desem bilemedim
bu tedavinin olumlu sonuçlanması için hep dua edeceğim
dualarına da teşekkür ederim... süreç zor ama en keyiflisi transfer... görüyosun ya; bi pipetin ucundan bi su damlası gibi ama ışıklı pıt diye damlatılıyo sanki... öyle enteresan ki... evet diyosun artık bende; yani bunu bilmek de tuhaf.... izlemek tambi duygu seli, normalde ağlayamayan benden dahi süzülen yaşlar olmuştu.... inşallah bu defa sadece gelmesini değil bende kalışını da hissedebilirim...
amayaacımm cok sevindim inan kkiii güzel haberler bunlarr tatil işinide ayralamışsın herşey yolunda dimi??
svittt inş. hamileyimdirr yakın yakına olur aynı dr.a gideriz belkiimmm
hayırlısıı ama sanki regl olcakmışm gibi hissettim bugun yada yarın gelicek gibi
herşey yolunda çok şükür, Rabbim sağlık sıhatimizi aratmasın, huzurumuzu daimi kılsın gerisi de gelir inşallah.... bi de nerdeyse 1 yıl oldu, ki ilk aylarımızdan itibaren bu konuyu bildiğimizden belki; biraz da durumu kabullendik. ilk zamanlar "dünyanın sonu" "evliliğin anlamsızlaşması" gibi saçma şeyler geliyo aklına... sonra da aklın başına geliyo... Rabbim ne veriyosa bi sebebi vardır, başımızın üstünedir kabulumuzdur.....
ne güzel çok bilinçlisin amayacım
bu sefer süreci daha iyi biliyorsun ya daha rahat geçer bence..veee sonucunda da meleğin gelir inşallahh...
inan hep dualarımdasın...
yağmur ve yeni türkü ikilisine bayıldımmm
canım ağla bence yaa rahatla bii..sonra sevinçten ağlarsın inşallaahhh
bu arada düğünden 2-3 ay sonra bende mide bulantısı ve ishalden acile gidip serum yemiştim tesadüf değildir heralde
sorma plojocum yaa bizim bebiş kadırdı bizi gelmicem dedirtti geldi hemencik
ama insanların doğum-nikah ve ölüm günleri belliymiş değişmezmiş...
doktora gitmesem bile belki "kaza kurşunu"olarak gelicekti
inşallah canım yaa benim 4-5 haftalık bulantılar 6dan sonra başlarmış..
gerçi midem bulansa bikaç kilo versem fena da olmaz
eşim de zorluyor kayısı incire kurusu çok sevmem ama yicem artık zorla..
ben ki sabah tek lokma yiyemeyen sivit sabah süt içtim
majorcann sen napıosun anlatmıosun ne zamandır evde her şey yolunda dimii?
dualarına teşekkürler tatlım, şimdi daha çok et hamilelerin duası meselesi... herkes şimdi sana bunu söylemeye başlayacak
bi de "insanların doğum-nikah ve ölüm günleri belliymiş değişmezmiş...
doktora gitmesem bile belki "kaza kurşunu"olarak gelicekti demişsin ya; bence de öyle.... bizimkinin tabi eğer varsa, henüz zamanı gelmemiş sadece... bu yüzden ilk zamanlardaki her ay reglin gecikmesini umma, olmadığında hüzünlenme dönemlerimi aştım... şimdi daha rahatım, olacağı varsa bi şekilde ve zamanda olcak; yoksa da yapcak bi şey yok, napsam boşuna olacak... ama elbetteki temkini elden bırakmayıp tedaviye yumurta tükenene kadar devam
bu arada bol su, kayısı, incir, badem ve kabak çekirdeği, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmen lazım. bi de yoğurt aslında sütten daha gerekliymiş sanırım; bu bilgiden emin değilim doktorun zaten sana anlatmıştır... sadece eskiler özellikle bu yarar bu iyidir diye ne bulsa ağzına tepiyo taze gelinlerin; ilk aylar kilo almamaya özen göster bence.... Allah nazarlardan saklasın seniiiiii
amayaa uzuun uzun anlatmışsın. İşallah Rabbim senin kadar isteyen kuluna nasip eder. Eminim çok iyi bir anne olursun. İşallah dua ediyorum senin için miniğin gelsin. Bu arada bir not ekleyeyim annemin bir tanıdığı hanım 50 yaşında ümit tamemen kesilmişken hamile kaldı. Şimdi 9 yaşında fln olması lazım hrdl çocuğun. Nasip eden Allah her yaşta nasip ediyor.
amin canım inşallah bende istiyorum güzel haberler vermeyi... bu; yaştan ziyade her kadının ve her erkeğin tabiki durumlarıyla alakalı, ve her birey birbirinden farklı... 22 yaşında menopoza gireni gördüm..... menopozdan ötesi yok, doktorlar kanamayı ilaçlarla devam ettirebiliyorlar ancak vücutta yumurta kalmadığından kendi bebeğini taşıması mümkün olmuyor, sadece yurt dışında ve KKTC de yapılan başkasının yumurtasının transferi mümkün oluyor ki bu da ne derece doğru tartışılır. bende de durum bu erken menopoz riskindeyim... hormonlarım öyle diyor, tabi Rabbim nasip ettiyse imkansız yok ama dediğim gibi yumurta yoksa nasıl olur bilemiyorum ki neyse benim henüz umudum var... olacak inşallahhhh