Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
SON DAKİKASINA KADAR İÇERDE KALCAK SEZEN.... ÇOK SEVMİŞ YERİNİ, ÇIKASI YOK GİBİ.... :KK1: AMA ARTIK ÇIKSIN DIŞARI OYNAYALIM DİYOSAN, HEP BERABER "SEEEEZEEEENNNN PAAABUUUCUUUU YAAARIIIMMMMMM" DİYE BAŞLAYABİLİRİZZZZZ:KK9::KK9::KK9:

:nazar::nazar::nazar:ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİMİZİN AİLELERİNİ, SEVDİKLERİNİ.... SEZEN HEM ANNESİ HEM DE BABASI BAKIMINDAN ÇOK ŞANSLI OLACAK O ZAMAN :21::21::21:

MAŞALLAHIMIZ VAR GERÇEKTEN TOPİKCEK.... EŞLERDEN ÖYLE ÇOK ÇOK FAZLA ŞİKAYET YOK, E UFAK TEFEK DE OLMASI NORMAL GELİYOR BANA....

benim eşime tek kırgınlığım epilepsi hastası olduğunu benden saklaması.
bazen onu ilacını içerken görünce bile aklıma salak yerine konulmuş olduğum geliyor ve sinir oluyorum :KK50::KK50:

amayaaa bende tatilde regl olacağım ya ve ne yapacağımı bilmez durumdayım, aslında hesabıma göre olmamalıydım ama sürekli 2 1 ya da 2 gün erken oldum o yüzden tatile denk geldi :KK50::KK50:

bu arada tahlil falan yapsında bakalım kürlerin işe yaramış mı görelim hatta eşin neden yapmıyor :26:
hem sizde kürlerin etkisini görmüş olurdunuz:KK1:
benimde hep 28. günde olur aslında ama bu defa 25. gün oldum yani 3 gün önce.... eğer bi sonraki ay 28 günde olursam tam 1 haziran tatile başlama günü, e öyle olunca da hastaneye gitmem mümkün olmaz tatilde olacağımdan, sonrası da ramazan başlangıcı... ben aslında geciktirici ilaçlardan kullanmayı planlıyordum. tatil sonrasında gelsin diye.... eğer hamile değilsen bu yöntemi düşünebilirsin yada tampon kullanabilirsin denize girerken falan büyük rahatlık ama ben her yönden rahat olmak istiyorum dersen geciktirici ilaçlar var onları kullanabilirsin tatlım:KK54::KK54:

ben her ay tahlil yaptırıyorum zaten canım... olumlu değişimleri var. eşimin kullandığı keçi boynuzu kürü var, 2,5 ay oldu başlayalı... onun etkileri 3. ayın sonunda belli olacak diye beklettim :KK1: zaten tedaviye kadar anca biter; devam ediyor yani... hatta geçen gece şakasını da yaptık; ilk gnler pek nazlanıyordu tadı kötü içemem ben bunu falan diye... fena alıştım ben keçiboynuzu suyum olmadan naparıııımmmmm krizim tutsa bana yine yaparmısın diyooo :KK9::KK9::KK9:

taze gelinlerin hamiş olmaya başlayan topiğin en güzel gelinleriii nasılsınızzz :21:

Günaydın Kızlar :KK52:
Ne çok kaynatmışsınız hafta sonu tabi yeni anne adayımız heyecanlı herkes bebişin heyecanıyla yazışıp durmuşsunuz.
çok mutlu oldum okurken ve çok dua ettim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diye :KK16::KK16:

ben mayıs diyordum halada mayıs diyorum :KK52::KK52:

canım benim ne kadar çok sevindim anlatamam senin durumunda mucize gibi sonuçta düzensiz bir hamilelikle ilk seferde hamiş kaldın hayırlısıyla gelecek inşallah bebişin. Plojo'nunda dediği gibi hasta değilsinki sadece hamilesin farkında olup ne yapman gerektiğini bildikten sonra rahat olman yeter bencede :KK34::KK34:
Çin takvimini falan bilmiyorum ama bende erkekmiş gibi tahmin ediyorum nedense. NenaYıda erkemiş gibi düşünüyorum. hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
Burada topik hızla hamiş topiği oluyor gibi :KK52::KK52:

inşallah majorr banda mayıs ayında haberi vericekmişim gibi gleiyorrr..1gün geçti regl olmadımmm hayırlısı inş..

Hadi bakalim sendede tutacak mi :)
Esimde bisiklet tutkunu ya,bisikletler alacakmis,tek tekeriyle gezerken onuda kucagina alip alistiracakmis fln fln :)
Onlara kiz erkek farketmiyor :)
Isim dusuneceksiniz simdide :)
Allah kolaylik versin :)
Yakistiramiyorsun evladina hicbiseyi :))

Klasik dugun rahatlamasi,insan rahatta olsa o topuklu ayaktan cikinca o nasil bir rahatlamadir :))))))
Hosgelmisss teyzennn :)
Ohh bol keyif var buguun :)

bu sabh geldim kahvaltı yaptık kaahve içtik sonra markete alışverise gittik sonra bize gittik türk kahvesi içtik sonra yinee annemlere geldik oturuyoruzz bu gece burdayım eşimde gececi bu haftaa.. keyfimiz yerinde çok şükürrr...
7 gün kalmışş 5 gün kala gelicek gibime geliyor bnm hayırlısı inş. sağ salim kurtarsın rabbim ikinizidee..:KK16:

yarına fakültede randevum varrrrr... ya fakültede bi tomar aksilik oluyo diye, doktor bey işe başlamış mı diye aradım, teli açan kızla bi anlaşamadık bi şii oldu kız regl misin dedi evet dedim bugün ilk günüm derken bana yarına randevu verdi.... bol bol dua edin kızlar.... tedaviye başlama ihtimali gündeme geldi böylece... ancak haziranın ilk haftasındaki tatilimiz işi biraz baltalıyo....napcağımı bilmez haldeyim... sadece biz değil, eşimin arkadaşları da gelecekti, tatili öyle aldık.... o sebeple iptal de ettiremem...

amayaacımm okuyunca içimden boşver tatili demek geldii..bebek için ne zmndır uğraşıyorsunuzz kısmetin böyledir belkii..sen başka planlar yaparken gelivercek belki bebeğinn...
dedğin gibi dr ne dicek neye karar vericek bilmiyoruz yarın git bi konuşş da sonra düşünürsün tatilde şenzlok zerine oturup kenardan izlicekmisin yoksa doya doya suya atlayıp zıplayacakmısn :))
unutma kii "hayat; biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir" sen tatil planı yaparken hayatın tamamen değişecekdir..

Sendromsuz pazartesiler herkeseeee :KK16: :KK16:

ne güzel hızlı çekimde yaşamışsınız düğünleri :KK9:
herkesin gönlü olmuştur..insan düğünde dernekte hep gelsinler istiyor ki...
teyzen de geliyormuş gözünüz aydın olsunn:21:
benim teyzemde 2 hafta sorna almanyadan gelicek kiiii :KK52:

aynen majorcum mucize bebek bizimkisi:KK52:
olmaz diye ağlarken ben ilk aydan geliverdi :emir_bebek:
inşallah herkesin bebişi benimki gibi aceleci çıkar da hemencik gelir..
senden de yaz geçince bekliyoruz:KK37:

Babaların çocuklarıyla ilgili hayaler kurması çok mutlu ediyor dimi insanı?
bi de doğunca nasıl olcak kim bilir..:KK52:

canım inşallah tedaviye gerek kalmaz bu ay son kez regl olmuş olursun da sonra gelir meleğiniz...
sen bi fakülteye git bakalımm doktor ne dicek?

ben de inanmam aslında çin takvimine falan da eğlenceli yine dee :KK52:
Bakalım bizim tutucak mı :KK52:
Ama en önemlisi sağlıklı olması tabi...

bu arada bu gnü çok yoğun 12de alıntı yaptım yeni bitti ama baktım NENACIM da gelmiş
senin hamişlik takvimini yesinler :KK52: hayırlı olsun takvimin..bizim çok yakın olucak seninle inşallah tabi..
bu arada nedense bana da erkek gibi doğuyor senin bebiş ama Allah gönlüne göre versin inşallah kuzum..
ama annenin içine doğan olur diolar bana doğan bişey yok henüz:KK52:

öptüm hepinziiii :KK54:

çok hzlı yaşadık sormaa...biz herkezi mutlu etmeye calıstık ama laf sokanlar olduu tabikkiii sinir bozmak için..ama cok da tıınnn.. üst üste yapmasalarmıs sorup sorustursalarmışş benm sucummu ??

sen hamiş takvimii yapsanaaaa:KK53::KK53:

damlaçikolataa cok geçmiş olsunn dikkat edin sen ve oğluşunn o sana sen ona iyi bakın birbirinize :))

taze gelinlerin hamiş olmaya başlayan topiğin en güzel gelinleriii nasılsınızzz :21:

inşallah majorr banda mayıs ayında haberi vericekmişim gibi gleiyorrr..1gün geçti regl olmadımmm hayırlısı inş..

bu sabh geldim kahvaltı yaptık kaahve içtik sonra markete alışverise gittik sonra bize gittik türk kahvesi içtik sonra yinee annemlere geldik oturuyoruzz bu gece burdayım eşimde gececi bu haftaa.. keyfimiz yerinde çok şükürrr...
7 gün kalmışş 5 gün kala gelicek gibime geliyor bnm hayırlısı inş. sağ salim kurtarsın rabbim ikinizidee..:KK16:

amayaacımm okuyunca içimden boşver tatili demek geldii..bebek için ne zmndır uğraşıyorsunuzz kısmetin böyledir belkii..sen başka planlar yaparken gelivercek belki bebeğinn...
dedğin gibi dr ne dicek neye karar vericek bilmiyoruz yarın git bi konuşş da sonra düşünürsün tatilde şenzlok zerine oturup kenardan izlicekmisin yoksa doya doya suya atlayıp zıplayacakmısn :))
unutma kii "hayat; biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir" sen tatil planı yaparken hayatın tamamen değişecekdir..

çok hzlı yaşadık sormaa...biz herkezi mutlu etmeye calıstık ama laf sokanlar olduu tabikkiii sinir bozmak için..ama cok da tıınnn.. üst üste yapmasalarmıs sorup sorustursalarmışş benm sucummu ??

damlaçikolataa cok geçmiş olsunn dikkat edin sen ve oğluşunn o sana sen ona iyi bakın birbirinize :))

ohhh keyfin yerinde çok şükür.... inşallah bu ay bi güzel haberde senden duyarız da keyifler daha bi yerine gelir....

canım ben bu bebek konusunda şöyle düşünüyorum zaten.... doğacak olan ruhlar sıraları geldikçe anne rahmine düşüyor ... o sebeple eğer olmayacaksa ben ne kadar uğraşsam da olmaz, olacaksa da vakti saatini bekler bi şeyler vesile olur kür yarar, doktor yarar, dua yarar... yani bi şey olur ve o bebiş geliverir o sebeple sıkıntı yapmak kısmını geçtim zaten. sadece temkinli olmaya çalışıyorum elimizden geleni yapmak lazım..... ha bu arada gelirse başımın üstünde yeri var elbette; tatili boşveremem ki 1500 tl yi ödedik nası boşveriyim; bi de ben vazgeçmiyim diye sigorta da yaptırmamış değiştiremiyorum :KK1: bi de sadece biz de almadık arkadaşları da aldı.... ama elbetteki öyle bi durumda bi düşüncez napabiliriz, napmalıyız diye... amaaaannnn bebiş gelsin de sıra oraya gelsin.....

ben hiç düğün sevmem, yani öyle çiftetellili falan düğünler bana göre değil çok sıkılıyorum.... bi de bi çok insanı da tanımıyosam peeeehhhh çok can sıkıcı... ben horon halay severim, karadeniz kanı var sonuç da... geçen hafta halamın torununun düğünü vardı bence çok eğlenceliydi :KK1: ama eşim biraz sıkıldı... ama onun için her düğün sıkıcı :))))

ohhh keyfin yerinde çok şükür.... inşallah bu ay bi güzel haberde senden duyarız da keyifler daha bi yerine gelir....

canım ben bu bebek konusunda şöyle düşünüyorum zaten.... doğacak olan ruhlar sıraları geldikçe anne rahmine düşüyor ... o sebeple eğer olmayacaksa ben ne kadar uğraşsam da olmaz, olacaksa da vakti saatini bekler bi şeyler vesile olur kür yarar, doktor yarar, dua yarar... yani bi şey olur ve o bebiş geliverir o sebeple sıkıntı yapmak kısmını geçtim zaten. sadece temkinli olmaya çalışıyorum elimizden geleni yapmak lazım..... ha bu arada gelirse başımın üstünde yeri var elbette; tatili boşveremem ki 1500 tl yi ödedik nası boşveriyim; bi de ben vazgeçmiyim diye sigorta da yaptırmamış değiştiremiyorum :KK1: bi de sadece biz de almadık arkadaşları da aldı.... ama elbetteki öyle bi durumda bi düşüncez napabiliriz, napmalıyız diye... amaaaannnn bebiş gelsin de sıra oraya gelsin.....

ben hiç düğün sevmem, yani öyle çiftetellili falan düğünler bana göre değil çok sıkılıyorum.... bi de bi çok insanı da tanımıyosam peeeehhhh çok can sıkıcı... ben horon halay severim, karadeniz kanı var sonuç da... geçen hafta halamın torununun düğünü vardı bence çok eğlenceliydi :KK1: ama eşim biraz sıkıldı... ama onun için her düğün sıkıcı :))))

ödeme yapıldıysa geri dönüşü yoksa elbette gidilir.. zmnı da var daha hemen yarın olucak diye bişey de yok sonuçta..demem o kii tam tatil ile üst üste geldiği taktirde düşünme..hayırlısı inş. yarın bakalm dr ne dicek bekliyoruz heycanla. dr ismi ne fakultede...
bnde pek sevmem düğün fln ama yakn akrba olunca el mahkumm..oynamaya zmn da kalamdı kii bi oraya bi burya derken..bnm keyifim varsa hertürlü oynarım ama keyfim yoksaa kıpırdamam pek oyun seçmem normalde :))

sağolun taptazecik gelinciklerrrr:KK16::KK16::KK16:

aslında ben tatilden sonraya randevu almayı planlıyodum ama teli açan hatunla bi anlaşamadık o bana atar yapınca bende aynen karşılık verdim... e öyle olunca da ben randevu için aramış gibi oldum, halbuki niyetim doktorun başlayıp başlamadığını öğrenmekti. e atarlanınca da randevuyu verdi kız, üstüne ben istemiyom randevu falan demek istemedim. bi bakalım gideyim belki de sadece testlerimi yapar, belki tedavi öncesi ilaçlara başlar, belki de tedaviye başlar.... çok heyecanlandım ama o bi gerçek.... tedaviyle yada tedavisiz hiç fark etmez, sadece artık gelsin istiyorum, çok istiyorum hatta...

hatta tatile bebişle gidebilir miyim nasıl giderim diye düşünmeye başladım hemen, e antalya uzak mesafe onca yol taze gebe gidilir mi? sonra ben o yamaç kaydırağına binmeden, yediklerime içtiklerime dikkat ederek, fazla hoplayıp zıplamadan tatil çekilir mi dedim içimden :KK1: sonra da "du bakalım belki tedaviye başlamayacak, belki sadece kan tahlili yapacak" diye kendimi teselliye çalıştım... :KK1: :KK1: :KK1: regl dönemim tatile denk geldiğinden, muhtemelen bi sonrası da bayrama denk geleceğinden taaaa ağustosa kalacak diğer türlü tedavim.o yüzden başlayalım derse dakka düşünmeyeceğim gibime geliyor....

nenaaaaaa ne güzel olur kız :KK1: bittim hayalindeki bebişeeee..... benim yeğenim yeni yürümeye başlamıştı, küpe taktırdık saçlarıda traşladı abim(bizde yeni doğanların saçlar traşlanır ama denizin traşlanması biraz gecikmişti :KK1:) etek giydiriyoduk bide... konuşamıodu doğru dürüst, herşeyi bi "dıgıl"la anlatıyodu... dıgıl dıgıl dıgıl diye dolanıyodu; ela gözlü beyaz tenli keltoş küpeli ve etekli :KK9::KK9::KK9: çok sevimliydi çoookkk.... onu düşündüm bi an....
evet hayalimdeki bebis ole cunku ben ve kardeslerm ole dogmusz sarisin kel renkli gozlucbebegmde belki ole olur senn analttgn bebekte ne tatliyms yerm onun ayaklarni kupede takiomus essek sipasi

Yanimdakiler,telefondakilerde ayni senin gb canim :))) kimi arasam,kim arasa,annem,ozellikle esim her dk iyi misin diyorlar :)
Cok komiklerr :))

Nenaaa gozlerim doldu inan kiii :KK66:
Minicik bi kalp sizinle..
Takvimini goremiyorum telefondan,ne kadar oldu?

Sezeeeen papucu yarımmm cık disaariyaaa oynayaliimm diye dolaniyorum :)))))
Yeter mincikladin beni cik az da ben minciklayim diyorum :)))
Yokk hosuna gidiyor herhalde :))))

Gercekten oyle guzel ki..
Boyle bir zamanda anne oldugum icin,esim gb biriyle evli oldugum icin,ondan hi parcam olacagi icin,cocugumun babasi o olacagi icin cok cok sukrediyorum..
Benimle konusmasi,yardimlari,manevi destegi,hayallerini paylasmasi cok guzel..Bana hep cesaret veriyor bunlar..Allah korusun bana birsey bile olsa biliyorum ki Sezen cok sansli boyle bi babasi olacagi icin..Allah nazardan korusun herkesin ailesini,sevdigini..
Plojom 8haftalgz hyrlisyla 32haftam kaldi sende seszen pabucu yarm diemi dolasiosn ay kiyamam az kaldi gerie dogu saymak lazm baslayalim son 7degilmi :)))
Kizlar bi geldik bi slm verelim dedim.. iki gundur biraz rahatsizim kasilmalarim var dinleniyorum... kagan pasa rahat durmuyor:KK43: bu arada babalarin hayalleri konusulmus. . Bizim babamizda ogluyla erkek erkege kuafore gitme hayalinde :) babasi gibi subay trasi olacakmis ogluda :) hepiniz iyisinz az çok okudum musmutlu gunlerinz olsun. Bize dua edin teyzeler..
Sanaa slmmmm oglusumuzuda opuyirzzzz dualrm bu topikteki herkeseeee kimin gönlünde n ne geciosa allah misliyle versn insallahhh

ödeme yapıldıysa geri dönüşü yoksa elbette gidilir.. zmnı da var daha hemen yarın olucak diye bişey de yok sonuçta..demem o kii tam tatil ile üst üste geldiği taktirde düşünme..hayırlısı inş. yarın bakalm dr ne dicek bekliyoruz heycanla. dr ismi ne fakultede...
bnde pek sevmem düğün fln ama yakn akrba olunca el mahkumm..oynamaya zmn da kalamdı kii bi oraya bi burya derken..bnm keyifim varsa hertürlü oynarım ama keyfim yoksaa kıpırdamam pek oyun seçmem normalde :))

tüp bebek bölümünde tek doktor var malesef şekerim. barış ata vardı tayini çıktı gitti yerine gürken uncu geldi... bursa da art diye özel bi klinik var onun da ortaklarından.... oldukça başarılı işinde, okuduğum kadarıyla.... ama tabi ki bu işler nasip kısmet, inşallah bana vesile olacak doktor gürkan beydir....
evet hayalimdeki bebis ole cunku ben ve kardeslerm ole dogmusz sarisin kel renkli gozlucbebegmde belki ole olur senn analttgn bebekte ne tatliyms yerm onun ayaklarni kupede takiomus essek sipasi

Plojom 8haftalgz hyrlisyla 32haftam kaldi sende seszen pabucu yarm diemi dolasiosn ay kiyamam az kaldi gerie dogu saymak lazm baslayalim son 7degilmi :)))

Sanaa slmmmm oglusumuzuda opuyirzzzz dualrm bu topikteki herkeseeee kimin gönlünde n ne geciosa allah misliyle versn insallahhh
şimdi sıpalıktan çıktı, 7. sınıf öğrencisi tepemden bakıyo saçlar da bele kadar :KK9: Rabbim sana da yüreğinden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kuzummmm :KK54:

benimde hep 28. günde olur aslında ama bu defa 25. gün oldum yani 3 gün önce.... eğer bi sonraki ay 28 günde olursam tam 1 haziran tatile başlama günü, e öyle olunca da hastaneye gitmem mümkün olmaz tatilde olacağımdan, sonrası da ramazan başlangıcı... ben aslında geciktirici ilaçlardan kullanmayı planlıyordum. tatil sonrasında gelsin diye.... eğer hamile değilsen bu yöntemi düşünebilirsin yada tampon kullanabilirsin denize girerken falan büyük rahatlık ama ben her yönden rahat olmak istiyorum dersen geciktirici ilaçlar var onları kullanabilirsin tatlım:KK54::KK54:

ben her ay tahlil yaptırıyorum zaten canım... olumlu değişimleri var. eşimin kullandığı keçi boynuzu kürü var, 2,5 ay oldu başlayalı... onun etkileri 3. ayın sonunda belli olacak diye beklettim :KK1: zaten tedaviye kadar anca biter; devam ediyor yani... hatta geçen gece şakasını da yaptık; ilk gnler pek nazlanıyordu tadı kötü içemem ben bunu falan diye... fena alıştım ben keçiboynuzu suyum olmadan naparıııımmmmm krizim tutsa bana yine yaparmısın diyooo :KK9::KK9::KK9:

artık bende geciktirici kullanacağım galiba canım.

PLOJOOO sezoş anneler gününde gelir mi ki acaba :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
tüp bebek bölümünde tek doktor var malesef şekerim. barış ata vardı tayini çıktı gitti yerine gürken uncu geldi... bursa da art diye özel bi klinik var onun da ortaklarından.... oldukça başarılı işinde, okuduğum kadarıyla.... ama tabi ki bu işler nasip kısmet, inşallah bana vesile olacak doktor gürkan beydir....

şimdi sıpalıktan çıktı, 7. sınıf öğrencisi tepemden bakıyo saçlar da bele kadar :KK9: Rabbim sana da yüreğinden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kuzummmm :KK54:

anladm cnm hayırlısı inş. o kadın doğum bölümünde az baklemedik kv ile.. seni Allah'ım inş bekletmeden nasip eder en hayırlısını...

Ohh bee sonunda pazartesi bitti ve ben servisteyim. Bu sefer size telefondan bağlanıyorum zor oluyor ama :KK66:
Dün ailecek pikniğe gitmiştik nasıl yorgunum zor kalktım sabah :KK43:
Bir zamanlar beauty diye arkadaşımız vardı hiç gelmez oldu artık.
Prenses bu arada sen artık doğum yapacakların listesini tur bence ilk sayfada düğün tarihlerimiz kalmış :)

Huhu caaaanlaaaaar napiyosunuz bakimm ne cok oonusmussunuzz ve tabiki plojo daha dogurmamis:KK9:
Cok bisey kacirmadim galiba:KK9::KK9:
Evdeyimm bende yogun bi pazartesiydii:KK31:

kızlaarr ne güzel kaynatmışınız bu gün çok yorgunum ama hepsiciğini okudum :KK52:
bu gün okadar yoğundu ki ağlayarak kaçasım geldi bankadan :KK14:
doktor 3 ana 3 ara öğün ye dedi ben önümdeki suyu içemedim ne ara öğünü :KK31:
eve geldim 7 gibi..neyseki yemeğim vardı eşim sağolsun her şeyi hazırladı yedik..şimdi o bulaşıkları topluyor ben de sizlerleyim...

PLOJO aynen senin gibi düşünüyorum ben de Allah hepimize sağlıklı ömürler versin amanbana bir şey olursa eşim hem anne hem baba olur benden iyi bakar valla...dediğimiz gibi topikçek şanslıyız:KK69: bu hamilelik de bi duygusal yaptı beni :KK31:

AMAYACIM biz de tatil almıştık ve almadan bi gün önce test yapmıştık reglim gecikmişti ama çıkmadı bebiş o testte..bi de dediğin gibi kaydıraklı aquaparklı almıştık..alanya bi de çok uzak..ne yapıcaz bilemedik..sigorta yaptırmıştık biz Alah'tan..iptal edersek ayvalık-cunda adası falan o civarlarda gezeriz heralde yakın diye..geçerken de size uğrarız :KK9: :KK9: bence akışına bırak kuzu ben eminim bebiş gelirse gözün tatiil falan görmez...doktorla konuş bakalım ne dicek?yarın mı gidicektin?

MAJOR vee PRENSESS takvim yapıcam ama daha miniğim ne kadarlık bilmiyoruz :KK31:
benim SATA göre 6 haftalık olması lazım ama geç döllenme olduğu için kan değerime göre 4aftalık falan...
c.tesi kesin öğrenip hemenck takvim yapıcam..sanki ocağın ilk haftası gibi geilcek yani inşallah...

DAMLA ÇİKOLATA yat bol bol dinlen..ne güzel evdesin hiçç kalkma al kumandayı eline tv izle :52

bi deee PRENSESSSS test yapmıcak mısın?çatlıcm valla...gerçi benim yaramaz 1 hafta geçince bile göstermemişti kendini testte sen de üzülme çıkmazsa...
ASOŞ öptüm seni dee...bu hafta hiç tatil yok hüüüü :KK14:

ben yatıcam galiba birazcık karadayıya kadar uyurum ..
bi de2015 ocak annelerinde 2 kişinin bebeği düşmüş çok üzüldüm moralim bozuldu:KK14:

Kuzumm olumlu dusun ama:KK16:
Bizim minis annesine simsiki tutuncaak:nazar:
Valla yok kuzum tatile o kadar almistim kii:KK31:
Neyse 19 mayisi bekliyoruzzz:KK53:

Kizlar bi geldik bi slm verelim dedim.. iki gundur biraz rahatsizim kasilmalarim var dinleniyorum... kagan pasa rahat durmuyor:KK43: bu arada babalarin hayalleri konusulmus. . Bizim babamizda ogluyla erkek erkege kuafore gitme hayalinde :) babasi gibi subay trasi olacakmis ogluda :) hepiniz iyisinz az çok okudum musmutlu gunlerinz olsun. Bize dua edin teyzeler..

Gecmis olsun canim,dinlenin ana ogul :)

SON DAKİKASINA KADAR İÇERDE KALCAK SEZEN.... ÇOK SEVMİŞ YERİNİ, ÇIKASI YOK GİBİ.... :KK1: AMA ARTIK ÇIKSIN DIŞARI OYNAYALIM DİYOSAN, HEP BERABER "SEEEEZEEEENNNN PAAABUUUCUUUU YAAARIIIMMMMMM" DİYE BAŞLAYABİLİRİZZZZZ:KK9::KK9::KK9:

:nazar::nazar::nazar:ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİMİZİN AİLELERİNİ, SEVDİKLERİNİ.... SEZEN HEM ANNESİ HEM DE BABASI BAKIMINDAN ÇOK ŞANSLI OLACAK O ZAMAN :21::21::21:

MAŞALLAHIMIZ VAR GERÇEKTEN TOPİKCEK.... EŞLERDEN ÖYLE ÇOK ÇOK FAZLA ŞİKAYET YOK, E UFAK TEFEK DE OLMASI NORMAL GELİYOR BANA....

Ufacik tefecik olsun,nazarlik :)
Masallah hepimizee..
Baslayalim soylemeye artik bisyler olacak gb :))) ha gayret :KK9:

amayaaa bende tatilde regl olacağım ya ve ne yapacağımı bilmez durumdayım, aslında hesabıma göre olmamalıydım ama sürekli 2 1 ya da 2 gün erken oldum o yüzden tatile denk geldi :KK50::KK50:

bu arada tahlil falan yapsında bakalım kürlerin işe yaramış mı görelim hatta eşin neden yapmıyor :26:
hem sizde kürlerin etkisini görmüş olurdunuz:KK1:

ayy canım sen son zamanlarda daha çok duygusallaştın galiba :KK52::KK52:
yine ne güzel anlatmışsın bende hep kocişime diyorum senden çocuğum olacak senin parçan olacak ve ben sana ait bir şeyin doğmasına vesile olacağım için çok mutlu oluyorum düşününce diyorum. o da sadece gülüp bana sımsıkı sarılıyor :KK52::KK52:

bu arada herkes heyecanlı bir bekleyişte sezoşu pabucu yarım sezoş :KK52::KK52::KK52:

Sweatcimm bakalım yaz sonu olur mu bilmiyorum o zamana kadar fikrim değişmezse olabilir tabi :KK34:

Allah gonlunuze gore versin insallah canim :)
Hemencik gozyaslarim akiyor bisy okuyunca bile :) hersey masum geliyor :)

Oohh valla ne guzel :) Keyfiniz bol olsun :)
Amin canim iyi dileklerin icin..
Hadi bakalim 5 gune de sukur gelirse :KK66:))

Bi cirpida gececek insallah haftalar :KK66:
Zaten her hafta ayri bi supriz artik :KK66:
Sayalimda cabuk gelsin :))))

artık bende geciktirici kullanacağım galiba canım.

PLOJOOO sezoş anneler gününde gelir mi ki acaba :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Dusununcee guzeell :KK16:
Ama cok var yahuuu :)))
Haftasonuna kalmayacak gb :))

kızlaarr ne güzel kaynatmışınız bu gün çok yorgunum ama hepsiciğini okudum :KK52:
eve geldim 7 gibi..neyseki yemeğim vardı eşim sağolsun her şeyi hazırladı yedik..şimdi o bulaşıkları topluyor ben de sizlerleyim...

PLOJO aynen senin gibi düşünüyorum ben de Allah hepimize sağlıklı ömürler versin amanbana bir şey olursa eşim hem anne hem baba olur benden iyi bakar valla...dediğimiz gibi topikçek şanslıyız:KK69: bu hamilelik de bi duygusal yaptı beni :KK31:

AMAYACIM biz de tatil almıştık ve almadan bi gün önce test yapmıştık reglim gecikmişti ama çıkmadı bebiş o testte..bi de dediğin gibi kaydıraklı aquaparklı almıştık..alanya bi de çok uzak..ne yapıcaz bilemedik..sigorta yaptırmıştık biz Alah'tan..iptal edersek ayvalık-cunda adası falan o civarlarda gezeriz heralde yakın diye..geçerken de size uğrarız :KK9: :KK9: bence akışına bırak kuzu ben eminim bebiş gelirse gözün tatiil falan görmez...doktorla konuş bakalım ne dicek?yarın mı gidicektin?

MAJOR vee PRENSESS takvim yapıcam ama daha miniğim ne kadarlık bilmiyoruz :KK31:
benim SATA göre 6 haftalık olması lazım ama geç döllenme olduğu için kan değerime göre 4aftalık falan...
c.tesi kesin öğrenip hemenck takvim yapıcam..sanki ocağın ilk haftası gibi geilcek yani inşallah...

DAMLA ÇİKOLATA yat bol bol dinlen..ne güzel evdesin hiçç kalkma al kumandayı eline tv izle :52

bi deee PRENSESSSS test yapmıcak mısın?çatlıcm valla...gerçi benim yaramaz 1 hafta geçince bile göstermemişti kendini testte sen de üzülme çıkmazsa...

bi de2015 ocak annelerinde 2 kişinin bebeği düşmüş çok üzüldüm moralim bozuldu:KK14:

Bakalim nelere aglayacan :)
Ilk aglayisima hala gulerim,esim sordu ne oluyor diye..Aglayip diyordum ki 'bu evv bana saray gb geliyoorr,toparlayamiyoruum' :))
Halsizligin oldugu ilk haftalardi :))

Buarada ara ögününü bilemem ama o su herseyden onemlii,ic :)))

Amin insallah,Allah anali babali buyumelerini nasip etsin meleklerimizin:KK16:

Son düzenleme:
Günaayydııın :)

icimde garip bir buruklukla uyandim..
Cocuklugumuzdaki gb,aglaya aglaya uyuyakalasim var..
Annemin dizine yatayim o da alnima koysun elini yavasca sevsin..

Suan oyle cok üzülüyorum ki esim ise gidecek diye..

Ben en iyisi yine uyuyayim bi kendime geleyim :) hep yagmurdan bu hüzün :)

Güzel haberlerle geliiinn,geliinnleer :)

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
buu saatte günadyın diyen ben inanamıyorummmmm:KK76::KK76:
teyzem gidince hemen geldim ewimee...kocacığım gelir 8 bucuktaa...
dün telim bozulduu çok üzgünümm:85: yenisine sağlık :KK8:

Ohh bee sonunda pazartesi bitti ve ben servisteyim. Bu sefer size telefondan bağlanıyorum zor oluyor ama :KK66:
Dün ailecek pikniğe gitmiştik nasıl yorgunum zor kalktım sabah :KK43:
Bir zamanlar beauty diye arkadaşımız vardı hiç gelmez oldu artık.
Prenses bu arada sen artık doğum yapacakların listesini tur bence ilk sayfada düğün tarihlerimiz kalmış :)

major onu yaptım ama sonra yine değişmesi gerekicek fln..o yuzden sildim hamileliklerii topiğe uygun oldun düğün tarihleri kalsın :))

svittt sabırla senin bebeğinin tarihini bekliyorumm:KK52:
belkimm aynı tarih olurr ne güleriimmm:KK60: daha gelmedi reglm ama test yapmayı düşünmüyorumm 2-3 gün daha geçsin ne olur ne olmaz...:26:
diğer topikteki arkadşlara üzüldüm..ama hiç morallerini bozmasınlarr bi kez olmuş yine olur hayırlısı ile inş.

sankii miğdem bulanıyor:111:

plojoo bana o hüzün havadan değil gibi geldii..doğum yaklaştığı için olmasın :)
bncede uyuu dinlen ama yanlız kalma bncee yaa git annenlere onlarda uyuu son günlerinn.. :KK66:

Günaydın canlarımm benim yağmurlu ve kasvetli bir günden sıcacık merhabalar hepinize :KK16::KK16::KK16:

canımm artık öğünlerne ve Plojo'nunda dediği gibi su içmeye çok özen göstermelisin.
Terfinin üstüne birde hamilelik haberi aldın zaten her şey ne güzel gelişiyor son zamanlarda senden mutlusu yoktur heralde :KK52:

ayrıca aklına kötü şeyler getirme senin bebişin sımsıkı tutunacak sana :KK34::KK34:

Günaayydııın :)

icimde garip bir buruklukla uyandim..
Cocuklugumuzdaki gb,aglaya aglaya uyuyakalasim var..
Annemin dizine yatayim o da alnima koysun elini yavasca sevsin..

Suan oyle cok üzülüyorum ki esim ise gidecek diye..

Ben en iyisi yine uyuyayim bi kendime geleyim :) hep yagmurdan bu hüzün :)

Güzel haberlerle geliiinn,geliinnleer :)

ahh canımmm sen iyice olmuşsun :KK9::KK9:
doğumdan sonrada annelerin psikolojisi bozuluyormuş galiba
sende öyle şeyler olmayacak inşallah dimi kuzu sen hep mutlu pozitif birisin çünkü.
Sezoş'la birlikte musmutlu olacaksınız kii :KK52::KK52:

gunaydin kizcelerrrr :KK3:
bugun ayri bi heyecan var icimde :KK16:
galiba artik gunde 1 kere de olsa bebisimin hareketlerini hissediyorum :nazar:
inanilmaz bi duyguymus bu Rabbim herkese tattirir insallah :KK16:

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
buu saatte günadyın diyen ben inanamıyorummmmm:KK76::KK76:
teyzem gidince hemen geldim ewimee...kocacığım gelir 8 bucuktaa...
dün telim bozulduu çok üzgünümm:85: yenisine sağlık :KK8:

major onu yaptım ama sonra yine değişmesi gerekicek fln..o yuzden sildim hamileliklerii topiğe uygun oldun düğün tarihleri kalsın :))

svittt sabırla senin bebeğinin tarihini bekliyorumm:KK52:
belkimm aynı tarih olurr ne güleriimmm:KK60: daha gelmedi reglm ama test yapmayı düşünmüyorumm 2-3 gün daha geçsin ne olur ne olmaz...:26:
diğer topikteki arkadşlara üzüldüm..ama hiç morallerini bozmasınlarr bi kez olmuş yine olur hayırlısı ile inş.

sankii miğdem bulanıyor:111:

plojoo bana o hüzün havadan değil gibi geldii..doğum yaklaştığı için olmasın :)
bncede uyuu dinlen ama yanlız kalma bncee yaa git annenlere onlarda uyuu son günlerinn.. :KK66:

Gunaydin canim..
Aman ne sinir bozucu tlf bozulmasi,niye bu kadar alisiyorsak onlara :)
Insallah oyledir bakalim,uyuudum uyandim yine ama bu seferde pek gerginim :)
Yalniz birakmiyorlar canim artik,annem geliyor sagolsun yakiniz..

Günaydın canlarımm benim yağmurlu ve kasvetli bir günden sıcacık merhabalar hepinize :KK16::KK16::KK16:

canımm artık öğünlerne ve Plojo'nunda dediği gibi su içmeye çok özen göstermelisin.
Terfinin üstüne birde hamilelik haberi aldın zaten her şey ne güzel gelişiyor son zamanlarda senden mutlusu yoktur heralde :KK52:

ayrıca aklına kötü şeyler getirme senin bebişin sımsıkı tutunacak sana :KK34::KK34:

ahh canımmm sen iyice olmuşsun :KK9::KK9:
doğumdan sonrada annelerin psikolojisi bozuluyormuş galiba
sende öyle şeyler olmayacak inşallah dimi kuzu sen hep mutlu pozitif birisin çünkü.
Sezoş'la birlikte musmutlu olacaksınız kii :KK52::KK52:

Annelik hüznüymüs o :) depresyon demekten daha iyi bence :))))
Hep hormonlar ahh ahhh :)
Durumdan dolayi olmaz diye tahmin ediyorum ama evin durumu canimi sıkabilir gelen gidenin davranislarina bagli :))

Masallah minisine..Artik hep daha keyif verecek hareketleri :) Uyandirmayada baslasinda annesi o minik ayaklari kaydirip kaydirip,insan oyle mutlu oluyor kii :)
Amin insallah herkese nasip etsin..

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

Amiiiiinn en kisa zamannda insallaahh:KK16:

X