- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.321
ah kuzucum... keşke öyle bi atlamayla olaydı benimki deeeeHuhu topikte bayram havasi vaaar
Siraya giriyoruzz prenses amayaa sonraa majorrrr o sqman 4um kiiii 4um kiii
Ayy haberi alinca nasil ozendim ya imkanim olsa dakika durmayacaktim aksam atliyodum kocanin ustune cocuk icin
nazar degmesinn topigimizee
Huhu topikte bayram havasi vaaar
Ayy haberi alinca nasil ozendim ya imkanim olsa dakika durmayacaktim aksam atliyodum kocanin ustune cocuk icin
Asoş sende hamiş kal görevinin yarısını tatilde geçir daha güzel işte evine gidersin hem
amaya sana çok güldüm kız o ne öyle atlamak ve sonrası kocanın böyle oluşu
prenses hadi amaya daha tedavi falan diyor bari seninki olsa artık. bak takma bekleme sweat gibi hamiş kalırsın bence
sana böyle bayram yaparız
huuu huuu ben geklim kiiiiii
sitemizin de görünümü değişmiş galiba...
yarın doktora gidicem 12de çookk heyecanlıyımm
inananmıyorum hala...
canımmmm çok teşekkür ederimmm...
inşallah Sezen gibi uslu bi bebek olur...
akşam dayanamadık gece 11de annemlere gittik annem ağladı kıyamam...
kadın torun hasretiyle yanıyormuş :9
canım yaaaa, sevinmez mi sevinir tabiiii kiii.... kız benim bilem gözlerim dolu dolu oldu test şeysini görünce
şu saatten sonra bol bol dua ediyosun şekerim içine beni de kataraktan...... inşallah ben de böyle bi süprizle karşılaşırım demek isterdim ama bu benim için çok da mümkün değil..... o yüzden de dualarınıza talibim şekerler
Huhu topikte bayram havasi vaaar
bugun plojooo geldimii:26::26:
Amin canim insallah kolay gecer,ikiniz icinde hatta esin icinde saglikli gecer hamilelik :)
Kiyamam annene yaa,Allah torunuyla bol bol gezmeler nasip etsin)
Mucizeler onlara inananlar icindir kuzum..
Rabbim ol desin insallah yeter kiii..
:))))) cok guldurdun beniiii..
Bi deneyiverseydinn :))
Geldim kiiiii :) arada bakabildim ama yazamadim..
ayyyhh sormaa yaa bilmiyorum neden olmuyorr..kaç aydır deniyoruz ama nasip olmuyorr..1yıl olmadan dr gitmek istemiyorumm...
seninkide sürpriz yapçak inşallah az kaldı
sen bugünlerde ortadan pek kaybolmaaa maluumm sezenin gelme zmnı geldiii aklımızz hemen oraya gidiyor meraklanıyoruzz.. "hst. gitmedim" yaz o da yeter bizee
inşallahhh amiiiiiiinnnn...svit nisan nisan diyorduu ama ona kısmet olduu mayıs diyelim artık
Hastanedende yazacam kizce insallah :))meraklandirmayacam..
Bende mayistada bi supriz daha bekliyorum
Hastanedende yazacam kizce insallah :))meraklandirmayacam..
Bende mayistada bi supriz daha bekliyorum
ayyyhh sormaa yaa bilmiyorum neden olmuyorr..kaç aydır deniyoruz ama nasip olmuyorr..1yıl olmadan dr gitmek istemiyorumm...
prenses kafana takma hic canim bu bebisler beklenmedik zamanda gelip supriz yapiyolar cunku :)
bende ilk denemeye basladigimiz zamnlarda takiyordum kafama bu ay olcak mi olmicak mi falan tam karar veerdim bu ay dusunmicem hayirlii zamanda gelir insallah dedim ve o ay hamile kaldigimi ogrendim
insallah sizinki de size bi supriz yapar ve en yakin zamanda gelir insallah
inş.. cnm öyleee ama elde değil stres yapmamak düşünmememkk