Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Huhu topikte bayram havasi vaaar
Siraya giriyoruzz prenses amayaa sonraa majorrrr o sqman 4um kiiii 4um kiii
Ayy haberi alinca nasil ozendim ya imkanim olsa dakika durmayacaktim aksam atliyodum kocanin ustune cocuk icin
nazar degmesinn topigimizee
ah kuzucum... keşke öyle bi atlamayla olaydı benimki deeee ne atlamalar ne atlamalarrrr

adam bi yerden sonra böyle oluyoooo

slm kızlarr gerçektenn bayram havasında topik..

inş plojo da tez zmnda alır sezeni kucağına musmutlu oluruzz

Svitt kk değişmiş renkler fln daha hoşş olmuş sankii :))
ayyyhh şimdi sen de mi hamilesinn kıss ama tahmin ediyorudum bnden önce hamiş olacağınıı....15 gün geciktin öylemii? en son ne zmn regl olmuştunnn... takvimi yap hemennn

asen amaya mojor inş sıra amayaa ve bndedir...

Ayhhh nr güzel yaaaa herkes sirayla dogurucak insallh. Topigin ablasi plojonun cadi kizi abiside benim sipa oglum :)) haydi kardeşler gelsin tek tek.. heyecanli bekleyişler bunlar allah hepinize nasip etsin inşallah.

Asoş sende hamiş kal görevinin yarısını tatilde geçir daha güzel işte evine gidersin hem

amaya sana çok güldüm kız o ne öyle atlamak ve sonrası kocanın böyle oluşu

prenses hadi amaya daha tedavi falan diyor bari seninki olsa artık. bak takma bekleme sweat gibi hamiş kalırsın bence
sana böyle bayram yaparız

ayyyhh sormaa yaa bilmiyorum neden olmuyorr..kaç aydır deniyoruz ama nasip olmuyorr..1yıl olmadan dr gitmek istemiyorumm...

Noluyooooo kimkime atlio asos rahat dur kiz bak ben durmadm noldu nur topu gbi bebekk olduuu :)))sirada ayprensesi ve amayaa var bu topikekki bebekler surpriz gelio amayannda olvak insallahhh surpriz bebek topigi koayalim adini topigmzn :))))

Amin canim insallah kolay gecer,ikiniz icinde hatta esin icinde saglikli gecer hamilelik :)
Kiyamam annene yaa,Allah torunuyla bol bol gezmeler nasip etsin )

Mucizeler onlara inananlar icindir kuzum..
Rabbim ol desin insallah yeter kiii..

:))))) cok guldurdun beniiii..
Bi deneyiverseydinn :))

bugun plojooo geldimii:26::26:

Geldim kiiiii :) arada bakabildim ama yazamadim..

sen bugünlerde ortadan pek kaybolmaaa maluumm sezenin gelme zmnı geldiii aklımızz hemen oraya gidiyor meraklanıyoruzz.. "hst. gitmedim" yaz o da yeter bizee

Bugun kontrol vardiii :)
Nstye sinir oluyor sanirim kizcem,ya aratiyor ya da bulunsada kaciyor :)))

Kurstaki ebemiz doktorun yanindaydi,cok ilgilendiii,hazirladi beni..
Doktora egitimli gebelerimizden dedi..
Doktorda Zerrin hanimin ogrencileri hep boyle galiba cok spor yapiyorlar dedii,kolay bir dogum olacak insallah dedi bebegin iri degil,3 - 3bucuk arasi gayet ideal dedi..

Oyle yerden bi karis yuksekte gezindim

Beni goren hala geziyon mu diyor
Calistigim yerdeki kizlara ugradim,gelirim yine diyorum,yok yok gelme diyorlar :)))))

Benim minnosparem seviyor yahu gezmeyi
Bide gelse

sen bugünlerde ortadan pek kaybolmaaa maluumm sezenin gelme zmnı geldiii aklımızz hemen oraya gidiyor meraklanıyoruzz.. "hst. gitmedim" yaz o da yeter bizee

inşallahhh amiiiiiiinnnn...svit nisan nisan diyorduu ama ona kısmet olduu mayıs diyelim artık

Hastanedende yazacam kizce insallah :))meraklandirmayacam..

Bende mayistada bi supriz daha bekliyorum

ayyyhh sormaa yaa bilmiyorum neden olmuyorr..kaç aydır deniyoruz ama nasip olmuyorr..1yıl olmadan dr gitmek istemiyorumm...

prenses kafana takma hic canim bu bebisler beklenmedik zamanda gelip supriz yapiyolar cunku :)
bende ilk denemeye basladigimiz zamnlarda takiyordum kafama bu ay olcak mi olmicak mi falan tam karar veerdim bu ay dusunmicem hayirlii zamanda gelir insallah dedim ve o ay hamile kaldigimi ogrendim
insallah sizinki de size bi supriz yapar ve en yakin zamanda gelir insallah

sweattt yeter ki saglikli olsunlar canim
arkadas da isteriz tabi ki kendi prensesini kendisi bulur oglus buyuyunce :)
ilk ogrendigimde 313 cikmisti canim benm degerim

inş.. cnm öyleee ama elde değil stres yapmamak düşünmememkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…