- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.341
kızlaaarrr hepinizi çok ama çooook seviyorummmm
inanın annemler ve kvden başka kimsye söylemedik ama size koştum hemen
idrar testi pozitif çıkınca eşim ka testine sürükledi beni ben de dur bi kkya foto koyaydım modundaydım
iyiki varsınızzz
PRENSESS: benim 15 gün gecikti reglim ama tam 1 hafta önce reglim 1 hafta gecikmişken yani testte negatif çıkmıştı....zaten adetlerim geç oluyordu ya bence benim yumurtlam günlerim 20.güne falan denk geldi..o yüzden geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum yoksa 15 gün gecikmeye 177 kan değeri çok az içimde korku var zaten .. şimdiii bence senin bebiş süpriz yapıcak bu ay bi de sakın yumurtlama günü takip etme akışına bırak
MAJORR inşallah yarın doktordan sonra takvim yapıcam kiii
AMAYAA inana nenayla bizimki de mucize...senin de mucizen çok yakında gelicek kiiii
PLOJOO:zaten daha önceden de demiştim Sezen usludur ne önce ne sonra gelir illa tam vaktinde gelir kiii
Gelsin de sevelim onu uzaktan da olsaaaa
ASOŞŞŞ:bence dün gece bi bebiş temelini ataydınız 9:
acaba doğum izni hizmet yılından sayılıyor muuu?
elini çabuk tutu kertcez ya
Şimdi çıkıyorumm cevaplamayı unuttuklarım yoktur inşallah
eşim yemeğe götürücekmiş beni
hayırlısı ile şu doktora da gideydik..
içim hep tedirgin değer yükselicek mi diye:18:
inanın annemler ve kvden başka kimsye söylemedik ama size koştum hemen
idrar testi pozitif çıkınca eşim ka testine sürükledi beni ben de dur bi kkya foto koyaydım modundaydım
iyiki varsınızzz
PRENSESS: benim 15 gün gecikti reglim ama tam 1 hafta önce reglim 1 hafta gecikmişken yani testte negatif çıkmıştı....zaten adetlerim geç oluyordu ya bence benim yumurtlam günlerim 20.güne falan denk geldi..o yüzden geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum yoksa 15 gün gecikmeye 177 kan değeri çok az içimde korku var zaten .. şimdiii bence senin bebiş süpriz yapıcak bu ay bi de sakın yumurtlama günü takip etme akışına bırak
MAJORR inşallah yarın doktordan sonra takvim yapıcam kiii
AMAYAA inana nenayla bizimki de mucize...senin de mucizen çok yakında gelicek kiiii
PLOJOO:zaten daha önceden de demiştim Sezen usludur ne önce ne sonra gelir illa tam vaktinde gelir kiii
Gelsin de sevelim onu uzaktan da olsaaaa
ASOŞŞŞ:bence dün gece bi bebiş temelini ataydınız 9:
acaba doğum izni hizmet yılından sayılıyor muuu?
elini çabuk tutu kertcez ya
Şimdi çıkıyorumm cevaplamayı unuttuklarım yoktur inşallah
eşim yemeğe götürücekmiş beni
hayırlısı ile şu doktora da gideydik..
içim hep tedirgin değer yükselicek mi diye:18: