Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slmm kızlarr herkeze mutlu hafta sonları diliyorummm...

ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..

neyse kızlarr sizler neler yaptını ben yokken?? herkez iyimi

plojo nasılsın ? zman var dimi dahaa??

huhu kızlarrrrr günaydınlaaar olsunnnnnn bir cumartesi günündenn burada hava mükemmeeel:KK16::KK16:

kuzummm bayıldımm çok güzel maşallaahh sezoş çok şanslı kiii böyle becerikli annesi olduğu içinn :KK16:
şimdi demet akalının bebişi var tv de nasıl canım istiyo yaa:KK5::KK5:
ama çok var bana daha:KK31::KK31:

nasıl duygulandım yaa :2: Allah'ım güzel günler göstersin miniğe :nazar::emir_bebek::KK43:
her şeyin süper olmuş tatlımm:KK16::KK16:

kuzucumm annişinin doğum günü kutlu olsunn, allah başınızdan eksik etmesin inşallaahh:KK16::KK16::KK16:
ne alacaksınız bakayımmm:KK8::KK8:
ayy atlattık bitti şükür kuzum baya tatil oldu bu aralar konuları nasıl yetiştirecem diye düşünüyorum kara kara:KK31:
amaannn hava güzel çıkın gezinn oh miss bende öğle arasına geldim kocikoyla kahvaltı yaptık 1 de derse gitcem pöff:KK31::KK31::KK31:

aaaa biz de demet akalının bebeğinin izledik vee içimiz gittii bizim deee :KK52:
bundan sonra daha yoğun çalışmalıyız dedim eşime :KK9:
burda hava kötü :KK31: ama yine de gezmeye gidicez kiiii :KK52:
ama hala pijamalarım üstümde:KK37: mayıştım kiiii :KK51:

bu arada çok sağol tatlışkom ...bütün melek annelerimize Allah uzun ömürler versin..tabi tüm sevdiklerimizeee..

siz de seminer çıkışı gezersiniz kii...hem yaz tatilini düşün :KK36:

ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..

oo 7-22 çalışılır mıııııı :KK53:
iyi yapmışsın prenses..belki çok daha iyi bir iş bulursun..hem değişiklik oldu sana da 1 hafta..
evde oturmak tatil gibi gelir şimdi...

bu arada bi değişiklik yookkk...SEZEN çok uslu bi bebiş olarak beklenen doğum tarihi olan 12 mayısı bekliyorrr:KK55:

aaaa biz de demet akalının bebeğinin izledik vee içimiz gittii bizim deee :KK52:
bundan sonra daha yoğun çalışmalıyız dedim eşime :KK9:
burda hava kötü :KK31: ama yine de gezmeye gidicez kiiii :KK52:
ama hala pijamalarım üstümde:KK37: mayıştım kiiii :KK51:

bu arada çok sağol tatlışkom ...bütün melek annelerimize Allah uzun ömürler versin..tabi tüm sevdiklerimizeee..

siz de seminer çıkışı gezersiniz kii...hem yaz tatilini düşün :KK36:

oo 7-22 çalışılır mıııııı :KK53:
iyi yapmışsın prenses..belki çok daha iyi bir iş bulursun..hem değişiklik oldu sana da 1 hafta..
evde oturmak tatil gibi gelir şimdi...

bu arada bi değişiklik yookkk...SEZEN çok uslu bi bebiş olarak beklenen doğum tarihi olan 12 mayısı bekliyorrr:KK55:

aynen öylee eşim de öyle dedi..10da gitmesse 12 diyorlar tekstilde çalışılmazmış bunu anladımm kiii annem haklıymışş hep derdi tekstilden uzak durun diyee...

Sezenin uslu kız olmasına sevindimm...
bi göz attım geriye Plojonun yaptıgı kuşları gördümm harika olmuşş bende deniceemm:KK76:

bugun kp doğum günü aksma kvlere gidicez..:KK53:

aynen öylee eşim de öyle dedi..10da gitmesse 12 diyorlar tekstilde çalışılmazmış bunu anladımm kiii annem haklıymışş hep derdi tekstilden uzak durun diyee...

Sezenin uslu kız olmasına sevindimm...
bi göz attım geriye Plojonun yaptıgı kuşları gördümm harika olmuşş bende deniceemm:KK76:

bugun kp doğum günü aksma kvlere gidicez..:KK53:

aaa benim de annemin doğum günü annemlere gidicez biz dee..
iyiki doğmuşlar diyelim o zamannn :KK16:

Gunaydinnn canlaar:KK3:
Bol sendromlu pazar diliyorum size:KK9:
Prenses kuzum oyle calisma saati mi olur iyi yapmissin valla:KK31: daha iyi bi is cikarsa baslarsin kuzumm :KK8:
Sivitosss hep beraber icimiz gitmis Allah once sana prensese amayaa ya nasip etsin sonra insallah bana:nazar::nazar:
Ama ben gidiyomm seminerim var :KK31:
Optum ki sizi coookk:KK54:

Gunaydiiiinn :))

günaydın kızçelerrrr :KK16: :KK16:
yağmurlu bir bursa sabahında öpüyorum hepiniziiii :KK54:

canım çok güzel olmuşş...galatasaraylıysanız sarı kurdele koy sarı kırmızı olsun :KK9: :KK9:

kuzuummm alnının akıyla çıktın demek 23nisandan :KK9:
ne güzel yaa dans falan..çok güzel mesleğin var tatlış :KK16:
e artık çalışmalar da bitti ihmal etmezsin bizi :KK34:

canımmmm kuşlar,bardaklar,ciciler her şey ama her şey çoook güzell...çok marifetlisin ki sennnn :KK52:
ayakkabılarına da bayıldım hele dantelli elbsesi....hepsini tek tek yazasım var...
içimdeki bebiş aşkını sen alevlendiriyosun plojooooooooo :KK9:

canım inşalah bu ay süpriz yapar da gelir bebişin ...
benim bi arkadaşım da çikolata kisti,eşinde de kaliteli sperm sıkıntısı vardı ama 1 yııl sonra kendiliğinden oldu bebişleri..
Allah size de nasip etsin...

o mis havadan ben de istiyorummmmmm :KK51:
iyi gezmeler sizeeee :KK36:

bu günde annemin doğum günüüüüü :KK52:
akşama ordayız...
öğleden sonra da hediye bakmaya çıkıcaz eşimle....
ama zamana kadar buralardayım çıkın çıkın gelin :KK52:

Cok sevindiiiimm :) sonmesiiinn :))
Tesekkur ederim canim..
Annenin dogum gunude kutlu olsun,torunlu bol kosturmacali yeni yaşlaari olsun :))
Allah eksik etmesin basimizdan onlari..

Beklemedeyiz kizce :)
Iyi yapmissin bosver,denedin sansini :) robot alsin onlar..yazik..

günaydınnnn en güzel gelinlerrr...:21:
güzel bir pazar günü diliyormm herkeze hava ne kdr da kapalı olsaa..bugunun tadını cıkartalm...

aaa benim de annemin doğum günü annemlere gidicez biz dee..
iyiki doğmuşlar diyelim o zamannn :KK16:

annenin de doğum günü kutlu olsun svitcimm...nice uzun senelere.. en yakın zmnda anneanne olur inş. :KK1:

Prenses kuzum oyle calisma saati mi olur iyi yapmissin valla:KK31: daha iyi bi is cikarsa baslarsin kuzumm :KK8:
Sivitosss hep beraber icimiz gitmis Allah once sana prensese amayaa ya nasip etsin sonra insallah bana:nazar::nazar:

amin asen inş herkeze nasip olur anne olmak..en hayırlı zmnda hayırlı sağlıklı bebekler gelsin...
valla öyle calışma saati yok ama olduruyorlar iştee..

Tesekkur ederim canim..
Annenin dogum gunude kutlu olsun,torunlu bol kosturmacali yeni yaşlaari olsun :))

robot alsalar onlarda bozulur robotları tamir içinn eleman alırlar onlar yine o saate kdr çalısırlar öyle bi durum yanii:KK53:
bekleyin bekleyinn..aceleye gerek yook...o yaptıgın kuşları cok beğendim..netten araştırıcamm..:KK52:

mutlu pazarlaaaarrrrrrrr :KK16: :KK16:
size annemlerden bağlanıyorummmm :KK36:
eşim bi sınavda görevli sabah gitti.. ben de annemlere kahvaltıya koştummm :KK53: 1 saat sonra eve gideyim de kocişi karşılıyım :KK52:....

kuzu ne zaman bitiyor seminer :KK31:
valla bana dert oldu haftasonu erken kalkman :KK50:
neyse kiiii haftanın süprizi 1 mayıs perşembee tatilllll :KK76:

Tesekkur ederim canim..

çok sağol canım..annem için "torunlu yaşlar"en güzel dilek...kardeşimle aynı yıl evden çıktık :KK50: o üniversiteye ben kocaya :KK9:
çok yalnız kaldı sıkıldı annemler...o yüzden 4 gözle torunu bekliyor..o bakıcak ya hayatı değişicek güzelleşicek-inşallah tabi-
bu arada çalışmalara başladığımızı söylemedim anneme..sadece 2-3 yakın arkadaşıma söyledim..

haftasonu sessizliği var topiğimizde:KK31:

güzel bir pazar günü diliyormm herkeze hava ne kdr da kapalı olsaa..bugunun tadını cıkartalm...

annenin de doğum günü kutlu olsun svitcimm...nice uzun senelere.. en yakın zmnda anneanne olur inş. :KK1:

amin asen inş herkeze nasip olur anne olmak..en hayırlı zmnda hayırlı sağlıklı bebekler gelsin...

robot alsalar onlarda bozulur robotları tamir içinn eleman alırlar onlar yine o saate kdr çalısırlar öyle bi durum yanii:KK53:
bekleyin bekleyinn..aceleye gerek yook...o yaptıgın kuşları cok beğendim..netten araştırıcamm..:KK52:

günaydın prensesssss :KK16:
sanırım aynı anda yazmaya başlamışız ki ben geldiğimde sen yoktun :KK52:
çok sağol canımm..inşallahhh bu yaz sonuna kadar ikimiz de güzel haberlerle geliriz...
zaten bizden sonra da ard arda alırız topiğimizden bebiş haberlerini:emir_bebek:
heyecanlı günler bizi beklerrr:KK51:

Huhu ben geldiiiim :KK14:
Biraktilar seminerdenn tum sehirde elektrikler kesik:KK31:
Evde napacaksak elektriksiz :KK31:
Burda hava mithisss:KK16: hatta fazla sicak eve gelene kadar yandimm:KK30:

Sivitos kuzum sinav taaaaa haziranin 29 unda:KK31:
Bitmez yani erken kalkmalarim:KK30:

Gunaydin hatunlar.. güne guzel başladık. Oglumun odasi su an kuruluyor.. het ne kadar pazar kahvaltimiz sabote edilmis olsada kagan beyin hatirina ses etmedik:) güzel pazarlar herkese. . Sivitiii brnde anneme kahvaltıya gitmek istiyorum yaaaa özledimki:KK43: herkesleri öptük..

günaydın prensesssss :KK16:
sanırım aynı anda yazmaya başlamışız ki ben geldiğimde sen yoktun :KK52:
çok sağol canımm..inşallahhh bu yaz sonuna kadar ikimiz de güzel haberlerle geliriz...
zaten bizden sonra da ard arda alırız topiğimizden bebiş haberlerini:emir_bebek:
heyecanlı günler bizi beklerrr:KK51:

günaydın svittcimm..ben yazdıktan sonra gördüm senii :))
inş. bu günlerde güzel haberleri alırız vee inş sen haklı cıkarsın nisan bitti malum :26:
eşimde sen hamilesin diyor nerden anladın dedim hissediyorum dedi senin gibi :KK17: inşallah diyorum ama kısmett...
bnde kahvaltı hazırlıyorum..sonrada yeğenimi sevmeye gidicem annemleree:emir_bebek::nazar:

:KK9:eveett yapp :) Ben bi gövde bi kanat kestim o kadar :)
çok güzel şeyler var..

mutlu pazarlaaaarrrrrrrr :KK16: :KK16:
size annemlerden bağlanıyorummmm :KK36:
eşim bi sınavda görevli sabah gitti.. ben de annemlere kahvaltıya koştummm :KK53: 1 saat sonra eve gideyim de kocişi karşılıyım :KK52:....

kuzu ne zaman bitiyor seminer :KK31:
valla bana dert oldu haftasonu erken kalkman :KK50:
neyse kiiii haftanın süprizi 1 mayıs perşembee tatilllll :KK76:

çok sağol canım..annem için "torunlu yaşlar"en güzel dilek...kardeşimle aynı yıl evden çıktık :KK50: o üniversiteye ben kocaya :KK9:
çok yalnız kaldı sıkıldı annemler...o yüzden 4 gözle torunu bekliyor..o bakıcak ya hayatı değişicek güzelleşicek-inşallah tabi-
bu arada çalışmalara başladığımızı söylemedim anneme..sadece 2-3 yakın arkadaşıma söyledim..

haftasonu sessizliği var topiğimizde:KK31:

inşallah en kısa zamanda sevindirirsin :)
Annem geceleri uyuyamıyormuş öğrendim :)
Bir de dün kuzenim yemeğe götürdü bizi hazırlandım annemden fotograf cekmesini istedim,cekti :) Ama nasıl,benim kafa yok sadece göbeğimi cekmiş :KK9: Cocuk olunca benim yüzüme bakan olmayacak gb :KK9:

Şansa bak :) Olsun keyif yaparsın temizliksiz,tvsiz :)) Daha iyi bence arada kessinler :)

olsun kuzum elektrikli seminerdense elektriksiz ev daha iyidir :KK9:
nasıl saçma bi cümle kurdum yahu :KK9:
olsun asoşcanım seminerden sonra ver elini boluuuuuu :KK55::KK55::KK55:
benim eşimin seminerlerini hafta içi hergün 17:00-22:00 arası yapmışlardı yorucuydu ama 1 aya kalmadan çabucak bitmişti..
gerçi hertürlü saçma şu seminerler En Büyük KK

Gunaydin hatunlar.. güne guzel başladık. Oglumun odasi su an kuruluyor.. het ne kadar pazar kahvaltimiz sabote edilmis olsada kagan beyin hatirina ses etmedik:) güzel pazarlar herkese. . Sivitiii brnde anneme kahvaltıya gitmek istiyorum yaaaa özledimki:KK43: herkesleri öptük..

oo demek beklenen gün geldi oda kurulduuu:KK52:
yerleşince bi foto koyarsın yine :KK52: takipteyiz Kağanıııııı :KK52:

günaydın svittcimm..ben yazdıktan sonra gördüm senii :))
inş. bu günlerde güzel haberleri alırız vee inş sen haklı cıkarsın nisan bitti malum :26:
eşimde sen hamilesin diyor nerden anladın dedim hissediyorum dedi senin gibi :KK17: inşallah diyorum ama kısmett...
bnde kahvaltı hazırlıyorum..sonrada yeğenimi sevmeye gidicem annemleree:emir_bebek::nazar:

eşine malum olmuştır belkiii :KK52:
e baba yüreği hissseder :KK9: :KK9:

:KK9:eveett yapp :) Ben bi gövde bi kanat kestim o kadar :)
çok güzel şeyler var..

inşallah en kısa zamanda sevindirirsin :)
Annem geceleri uyuyamıyormuş öğrendim :)
Bir de dün kuzenim yemeğe götürdü bizi hazırlandım annemden fotograf cekmesini istedim,cekti :) Ama nasıl,benim kafa yok sadece göbeğimi cekmiş :KK9: Cocuk olunca benim yüzüme bakan olmayacak gb :KK9:

Şansa bak :) Olsun keyif yaparsın temizliksiz,tvsiz :)) Daha iyi bence arada kessinler :)

:KK9: :KK9: annene çok güldüm PLOJOOO :KK9:
Allah uzuuuunn sağlıklı ömürler versin...
e artık varsa yoksa torunu haklı tabi fındık içi o :KK34:

ben de hamiş bi arkadaşımla konuştum..eşi askeri personel arada nöbete kalıyor göreve gidiyor...diyor ki artık o yokken hiiç üzülmüyorum oğlum var benim yalnız kalmıyorum ki diyor ....çoook hoşuma gitti ...

benim adet de 8 gün gecikti ama test negatif :KK31:
gelse de yeni ay için umutlansam :KK37:

amin cnm .benımde bu ay bole geccekk kendılıgınden olursursa gebelık dıye .eger olusmazsa konumuzdekı aya klomenle devam edıcez.eger bu seferde olmazsa daha sonrakı ay asılamaya gecıcez
ben 1 kez tüp bebek denedim negatif sonuçlandı, 1 dondurulmuş emriyom vardı ancak çözülmedi, sonra ikinci tedavime başladım ama miyom çıktı bu defada ve ameliyat oldum kasım ayında... şimdi de sgk dan rapor çıkarıp yeniden tüp bebek deneyeceğim çünkü maddi anlamda ufak bi çöküntüye sebep oldu tüm bu yaşananlar :KK1: arada da saraçoğlundan kür aldım onları kullanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.... sorun ben de erken menopoz riski var, eşimde de morfoloji %7(%14 olması lazım en az) ve de ileri hız istenilen düzeyde değil ama bu değerler tüp bebek de o kadar önemli değil, önemli olan benim yumurtalarımın büyümeleri... folikül görünüyor ancak istenilen oranda büyüyen az yumurtam var.... benim umudum var, hem de oldukça :KK16::KK16::KK16: biliyorum çok zor ama elinden geldiğince stres yapmamak gerek tatlım... azcık oluruna bırakmayı kabullenmek zorundayız....

günaydın kızçelerrrr :KK16: :KK16:
yağmurlu bir bursa sabahında öpüyorum hepiniziiii :KK54:

canım çok güzel olmuşş...galatasaraylıysanız sarı kurdele koy sarı kırmızı olsun :KK9: :KK9:

kuzuummm alnının akıyla çıktın demek 23nisandan :KK9:
ne güzel yaa dans falan..çok güzel mesleğin var tatlış :KK16:
e artık çalışmalar da bitti ihmal etmezsin bizi :KK34:

canımmmm kuşlar,bardaklar,ciciler her şey ama her şey çoook güzell...çok marifetlisin ki sennnn :KK52:
ayakkabılarına da bayıldım hele dantelli elbsesi....hepsini tek tek yazasım var...
içimdeki bebiş aşkını sen alevlendiriyosun plojooooooooo :KK9:

canım inşalah bu ay süpriz yapar da gelir bebişin ...
benim bi arkadaşım da çikolata kisti,eşinde de kaliteli sperm sıkıntısı vardı ama 1 yııl sonra kendiliğinden oldu bebişleri..
Allah size de nasip etsin...

o mis havadan ben de istiyorummmmmm :KK51:
iyi gezmeler sizeeee :KK36:

bu günde annemin doğum günüüüüü :KK52:
akşama ordayız...
öğleden sonra da hediye bakmaya çıkıcaz eşimle....
ama zamana kadar buralardayım çıkın çıkın gelin :KK52:

iyiki doğmuş annen, iyiki seni doğurmuş :KK1: inşallah yeni yaşında umduğu güzel haberleri alır, hatta torununu da alır kucağına inşallahhhh:KK16:

PLOJOO resimlere bayıldım tatlım, bi sezen eksik maşallahhhh:nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK54:

ben 1 kez tüp bebek denedim negatif sonuçlandı, 1 dondurulmuş emriyom vardı ancak çözülmedi, sonra ikinci tedavime başladım ama miyom çıktı bu defada ve ameliyat oldum kasım ayında... şimdi de sgk dan rapor çıkarıp yeniden tüp bebek deneyeceğim çünkü maddi anlamda ufak bi çöküntüye sebep oldu tüm bu yaşananlar :KK1: arada da saraçoğlundan kür aldım onları kullanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.... sorun ben de erken menopoz riski var, eşimde de morfoloji %7(%14 olması lazım en az) ve de ileri hız istenilen düzeyde değil ama bu değerler tüp bebek de o kadar önemli değil, önemli olan benim yumurtalarımın büyümeleri... folikül görünüyor ancak istenilen oranda büyüyen az yumurtam var.... benim umudum var, hem de oldukça :KK16::KK16::KK16: biliyorum çok zor ama elinden geldiğince stres yapmamak gerek tatlım... azcık oluruna bırakmayı kabullenmek zorundayız....

iyiki doğmuş annen, iyiki seni doğurmuş :KK1: inşallah yeni yaşında umduğu güzel haberleri alır, hatta torununu da alır kucağına inşallahhhh:KK16:

PLOJOO resimlere bayıldım tatlım, bi sezen eksik maşallahhhh:nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK54:

canımmm sağolasınnnn :KK16: :KK16:
inşallahh yıl sonuna kadar anane yapıcaz hepimiz annelerimizi :KK52:

bu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii :KK76:
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz:KK55: :KK55:

tam tatilimizi aldıkkk arabayla dönüyoruz eve bir yağmur başladı anlatamamm hala yağıyor ..
korku filmi gibiydi :KK53: :KK53:
sanki kovayla arabanın camına su boşatıyorlar ve sanki gölde gidiyoruz :KK53:
yolu pek görmeden Allah'a emanet sağ salim geldik eve Survivor karşısındaki yerimizi aldık :KK52: :KK52:

Huhu canlaarr survivor bugun guzeel:KK9:onu izliyoruz auan sizede bakayim dedimm:KK8:
Bugun geldim seminerdeen bi uyumusum ohh 2ye kadar:KK9:
Sonra kahvalti yaptik arkadaslara gittik :KK16:
Sizin oralarda hava hep kotu heralde burasi harika ince hirkayla disardan geldim az once:KK9:

Canimm hayirli olsun kaganin yatak odasii hayirla gelsin insallaah:nazar:
Sivitoss keske agustosun basinda geleydinizzz antalyaya kuzumm bulusurdukk:KK5: bizde 3agustosta ordayiz ya
Bu aarada kuzucan hafta ici olsa daha iyiydi ama olsun bitcek geccek

Huhu canlaarr survivor bugun guzeel:KK9:onu izliyoruz auan sizede bakayim dedimm:KK8:
Bugun geldim seminerdeen bi uyumusum ohh 2ye kadar:KK9:
Sonra kahvalti yaptik arkadaslara gittik :KK16:
Sizin oralarda hava hep kotu heralde burasi harika ince hirkayla disardan geldim az once:KK9:

Canimm hayirli olsun kaganin yatak odasii hayirla gelsin insallaah:nazar:
Sivitoss keske agustosun basinda geleydinizzz antalyaya kuzumm bulusurdukk:KK5: bizde 3agustosta ordayiz ya
Bu aarada kuzucan hafta ici olsa daha iyiydi ama olsun bitcek geccek

ay ben de gülme krizine girdim survivorda:KK9:
turabi ile tolgayı mükemmel yapmışlarrr :KK9: :KK9: :KK9:
ah kuzum yaa biz de baştan ağustosun ilk haftası gidicektik ama iznim kaydı 3. haftaya :KK14:
neyse ki sigorta yaptırdık da içim rahat yine iznim değişirse diye...
buluşsaak çoook güzel olurduuuuu :KK9:
ama ileride boluda ya da bursada buluşuruz inşallah bi yerdeee:KK36:
benim en yakın arkadaşarımdan biri van da bakarsın orda bile buluşabiliriz:KK33:

:KK9: :KK9: annene çok güldüm PLOJOOO :KK9:
Allah uzuuuunn sağlıklı ömürler versin...
e artık varsa yoksa torunu haklı tabi fındık içi o :KK34:

ben de hamiş bi arkadaşımla konuştum..eşi askeri personel arada nöbete kalıyor göreve gidiyor...diyor ki artık o yokken hiiç üzülmüyorum oğlum var benim yalnız kalmıyorum ki diyor ....çoook hoşuma gitti ...

benim adet de 8 gün gecikti ama test negatif :KK31:
gelse de yeni ay için umutlansam :KK37:

Amin insallah :)
Ne kadar gecikebildigi oluyordu?
Suprizdir insallah testte cikmamistir :)))

Tesekkur ederiz aşık teyzesi :)
Darisi basinizaa en en kisa zamanda insallah..

DAMLACIKOLATA
Hayirli olsun odaniiizz :)
Sende bi oyuncak asar bnm gb git gel mikk mikk öttürürsün :))
Guzel gunlerde saglikla kullanin insallah,bir sürü guzel anilarla dolsun odasi Kagan pasanin :))

ay ben de gülme krizine girdim survivorda:KK9:
turabi ile tolgayı mükemmel yapmışlarrr :KK9: :KK9: :KK9:
ah kuzum yaa biz de baştan ağustosun ilk haftası gidicektik ama iznim kaydı 3. haftaya :KK14:
neyse ki sigorta yaptırdık da içim rahat yine iznim değişirse diye...
buluşsaak çoook güzel olurduuuuu :KK9:
ama ileride boluda ya da bursada buluşuruz inşallah bi yerdeee:KK36:
benim en yakın arkadaşarımdan biri van da bakarsın orda bile buluşabiliriz:KK33:
Evet ya mutgis olmus:KK9: bende cok guldum yaa:KK9:
Tolga hakikaten guzel turabide:KK9:
Sigorta en iyisi zaten kuzumm ne olacagi belli olmuyo valla hayirlisiyla gider geliriz insallahh
:nazar:
Gelseniz yaaa ne guzel oluuuurr:KK52::KK52: gezerizzzz :KK52: haftada 2 gun gol kenarinda piknikteyizz okeyimizde var hemm:KK16:

X