Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Ne kadar güzel :) maşallah,Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..Kalabalık olmak ayrıca bi güzel zaten..

Ahh bide bana sor :)
Öyle biara çabuk geçiyor biara duruyor zaman..simdilerde yine durdu :))
Sağlık olsunda..
Senin minik kız mı erkek mi?

:)) tecrübelerini bekliyorum canim. Zamn banada durmuş gibi su anda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben geldiiiimmmm

bu gün bissürü şey yaptımmm ama halaa bissürü şey var yapılıcak

temizlik yaptım,mevlüte gittim,yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım,kahve içmeye çıktık şimdi popom yeni yer gördü
amaaa haa ütü var kaçınılmaz sonnn:84: bi de kek yapıcam bi de yarına yemek yapıcam..
hayata mola istiyorummm

kızlaaarr ne güzel kalabalık aileleriniz varmış yeğenler falan..bizim hep çekirdek aile..
öyle ki hiççç bebek yok ailede en küçüğü 17 yaşında falan...
yeğenlerimiz olsaydı keşke bizim de ...ilk torun olucak inşallah bizimkii

PLOJOO sorma enişten çok tembel bugün
diyorum seni kızlara şikayet ettim diye bana için kötü diyo bi de neymiş tesadüfmüş sınav kağıtlarını eline alması
neyse mecbur inanıcazz
bu arada Sezen çok güzel bir ayda geliyor ..hava ne sıcak ne soğuk..
en hayırlı günde gelsin inşallaahhhh...

Son düzenleme:
:)) tecrübelerini bekliyorum canim. Zamn banada durmuş gibi su anda

Yardımcı olabilirsem ne mutlu :)

Heyy maşallahh :) enerji deposu :)
İnsan daha iyi oluyor ama hareketli oldukça :)
Siz kalabalık olursunuz belki belli mi olur :) inşallah..Hatta 2. Çift olurmuş :))))
Bugün onu konusuyorduk eşimle,bol bol yürürüm diyordum ufaklıkta güneşten bol bol nasiplenir inşallah :)
Amiin,sağol canım güzel dileklerin için,iyi geliyor :)

Gunaydin hatunlar bu gun Dr kontrolumuz var saat 10 da oglusumu gorcem cok heyecanliyim o da anasini özlemiştir. :) herkese musmutlu bir gun olsun inşallah.

Güünaydıınnnnn :) Herkes gelsin bugün haftasonu bitti :)
Eve yeni tasınmıs gbyiz,sevdim temizlik isini :)
Aksam yatarken ufak bi hata yapıp muz yedim,sonrası malum dans etti ufaklık :)
Simdi tekrar uyumak istiyorum,cok uykum var :)

Oyy cok güzeel :)
Allah iyi haberlerini nasip etsin..Saat 10 olmaz simdi :)

Evet sabh 6 da actim gozumu..Evde dolan dur pofff valla daha 9 bile olmadi saat. Ne kadar kaldi siIn? Minis sabırsız icerde sıkılmış sanirim tepiniyor:)

günaydın gelincikler, çok işim vaaarrrr, çok... o yüzden bi ceee-eeee yapıp kaçcam

ha maşallahhhhhh ben de tüm gün yayıldım evde boylu boyunca

piknik işi iptal oldu, daha doğrusu haftaya attık, arkadaşımın henüz yaşını doldurmamış oğluda 38,5 derece ateşlenince bi gece evvelinde tabi tüm planlar iptal oldu.... ama haftaya kadar turp gibi olcak annemlerde kedi, köpek, tavuk, toprak çimle buluşcak paytak paytak

enişte bana da pek inanadırıcı gelmedi, tesadüfmüş pehhhhhh

tatlım bizden de hatta saatte 10 olmuş bile... şimdi buluşmuşsunuzdur siz .......

plojooooo eşim gececi, ben 2 bölüm kanıt diye bi dizi var, onu izledim gece.... saat 1 de başladı sanırım.... bi ara saate baktığımda 4:07 diyodu... sonrasında daha ne kadar dönüp debelendim bilmiyom.... yaaa ben kocamsız uyumak istemiyom ama yaaaaaa:84::84: bak eşimi işe böyle gönderiyom o yüzden şu an sanırım uykusuzluğu en iyi anlayacak kişi benim.... en azından belki çocuklar zile basmaz, edepsizin teki ısrarla aramazsa uyursun, misss gibi tertemiz evinde..... temizleyenlerinde ellerine sağlık... sezen muzu çok mu seviyo

Günaydın kızlarr hepinizi çok özledimki ama beenn
hafta sonu nasıl geçti anlamadım.

ahh canım sen böyle anlatıyorsun ya doğduğunda kim bilir nasıl anlatırsın
hepimiz sayende planladığımızdan önce doğuracağız galiba

*bugün bir şey öğrendim bebiş doğduğunda soda içiriyorlarmış sonra bebeğin hiç gazı olmuyormuş.
ama normal bildiğimiz soda değilmiş onu tam öğreneyimde paylaşıcam sizinle.
iş yerinden bir arkadaşın bebeği oldu o söyledi bu sabah.

Gunaydin hatunlar bu gun Dr kontrolumuz var saat 10 da oglusumu gorcem cok heyecanliyim o da anasini özlemiştir. :) herkese musmutlu bir gun olsun inşallah.

canım hoşgeldin aramıza oğluşunun adı ne olacak bakalım

Hosbuldukk....oglusum Kağan olacak insallh. Babamiz son anda cayipta bizi deli etmezse tabi... soda mezunu ilk duydum gazli olmasından bende cok korkuyorm bebiş cok sıkıntı cekiomus gazdan

tünaydınlar herkeseeee
sendromsuz pazaretesilerrr

saat 12 olduğuna göre bebişini görmüşündürrr
büyümüş mü annesii?

kıyamam sana amayacanım yalnız mı kaldın sen gece
ama olsun bak 1 gece bitmişşşş bile
uykusuz çalışmak çok zor..ama bu günün de yarısı bitti kiiii
ben de dün gece 1buçuk gibi yattım gerçi 11de de yatsam sabah uykumu alarak uyanamıyorum ki hiç

bu arada bi dahaki haftaki pikniği ne güzel anlatmışın..
bir pazar ansızın gelebilirim

canım naptınız bakalım haftasonu?
gerçi haftasonu hep çok güzel oluyor...

soda mııı
gerçi blidiğimiz soda değil demişsin...ne güzel tıp gaza da çare buldu
bi de şu pazartesi sendromuna çare bulaydı

Kağan ismini çok seviyorum ben ama eşimin sevmediği bi arkadaşı varmış ilkokulda mı ne unutamadı hala
yoksa ben de düşünebilirdim Kağan ismini...

zaten hamileler benim kadar isim düşünmüyodur

Evet büyümüş oglusum babasi gibi uzun boylu olacak doktor teyzemiz patikli alt alma sakin giydiremeSin dedi:) oysa biz bi ton almistik bile Kağanlar azcik yaramaz olur diyorlar ama olsun benim icime cok sindi. SiZ ne düşünüyorsunuz? ?

aa ne güzel uzun bi delikanlı olucak Kağan
patikli altlar da çok tatlı ama en azında büyüyene kadar giyer belki...
benim eşim de 2 isim takıntısı var..Kız olursa Masal koyucaz 2.ismi Yaren olabilir..
Erkekte de eşim Artvinli Poyraz istiyor ikinci ismi de Bartu olucak gibi..
ama ortada henüz bi bebiş yok

günaydın deva

Son düzenleme:
Hosbuldukk....oglusum Kağan olacak insallh. Babamiz son anda cayipta bizi deli etmezse tabi... soda mezunu ilk duydum gazli olmasından bende cok korkuyorm bebiş cok sıkıntı cekiomus gazdan

adıyla büyüsün inşallah canım uzun boylu olsun :)

soda değilde maden suyuymuş ama iyice asitini kaçırıp öyle vermek gerekmiş ne kadar doğru ne kadar yararlı bilmiyorum canım.
bebeğe bir zararı olur mu falan bilemiyorum ama eskiler yaparmış.
onlar yapıyorsa vardır bir bildikleri

slmmm kızlarr ben geldim 2 gün netsizz durdummm ve suann:86:böyleyiimmm

yeni gelen ardasmız hoşgeldinn hamileymişsin hayırlı ugurlu olsun...allah sağlıkla kucagına almayı ansip etsin inş.

bn sabah form vermeye gittim vee işe alındım sayılır yaniii %96 p.tesi işe başlıyorumm...
pisikolojikman çöktüm sanki askere gidiyorum garip duygular içindeyimm hem seviniyorum hem korkuyorumm:18:
hayırlısı diyorum..... 2 ay çalışsan yeter diyor eşim kısmett...

birazdan anneme gidicemm bol bol gdeyim artık hafta içi yokumm 7-5 calışıcamm
ama c.tesi-pazar ewdeyim mesai olmazsaa...

hepinzi çok özlüyorumm

plojo iyisiniz cok sukur kızçenle...

amaya ewtt sadece plojoo bırakmadı bizi istahsıztospa vardı o da hamiş oldu gittii

Canım işin şimdiden hayırlı olsunn...
çalışma saatlerin güzel aslında..
bence de ne kadar çalışsan kar..havadan para olucak sizin için..
hiiç sıkıntı yapma..belki de alışır işi bırakmak istemezsin ...
bu hafta ne istiyorsan yap bence de...mesela bize bol bol yaz

saol canm bnm inş.ama devm etmem gibime geliyor çünkü izin işini sordum ve izin vermiyoruz dedi...tatile gidemicem devm edersm..eşimde bnm izne kdr çalışırsın sonra bırakırsın diyor..hayırlısı...

bol bol uyumayı düşünüyorumm..özelliklee aksam erken yatıp erken kalkmaya çalışmam lazmm.. offf uykuuuudan nasıl ayrılcammm:26::26:

Prenses işin hayırlı olsun canım nerede başlıcaksın işe ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…