- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.821
ben bide lisede abimin yanında kalmıştım, elime doğdular desem yeri var; ilk yanlarından ayrılıp baba evime döndüğümde bi gün tel açtılar, abalm açtı evde telefonu; yeğenim "benim halamı versene, benim halamıııı" demişti de halen daha şakasını yaparız, ben asıl hala, diğerleri (2 ablam) sadece hala :))))) çok enteresan bi duygu.... hele benden biraz sonra evlenen yeğenimde çok duygulanmıştım, arkadaş gibiyiz sonuçta....hatta du bi arıyım napıyomuş
Ahh bide bana sor :)
Öyle biara çabuk geçiyor biara duruyor zaman..simdilerde yine durdu :))
Sağlık olsunda..
Senin minik kız mı erkek mi?
:)) tecrübelerini bekliyorum canim. Zamn banada durmuş gibi su anda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldiiiimmmm
bu gün bissürü şey yaptımmm ama halaa bissürü şey var yapılıcak
temizlik yaptım,mevlüte gittim,yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım,kahve içmeye çıktık şimdi popom yeni yer gördü
amaaa haa ütü var kaçınılmaz sonnn:84: bi de kek yapıcam bi de yarına yemek yapıcam..
hayata mola istiyorummm
kızlaaarr ne güzel kalabalık aileleriniz varmış yeğenler falan..bizim hep çekirdek aile..
öyle ki hiççç bebek yok ailede en küçüğü 17 yaşında falan...
yeğenlerimiz olsaydı keşke bizim de ...ilk torun olucak inşallah bizimkii
PLOJOO sorma enişten çok tembel bugün
diyorum seni kızlara şikayet ettim diye bana için kötü diyo bi deneymiş tesadüfmüş sınav kağıtlarını eline alması
neyse mecbur inanıcazz
bu arada Sezen çok güzel bir ayda geliyor ..hava ne sıcak ne soğuk..
en hayırlı günde gelsin inşallaahhhh...
Gunaydin hatunlar bu gun Dr kontrolumuz var saat 10 da oglusumu gorcem cok heyecanliyim o da anasini özlemiştir. :) herkese musmutlu bir gun olsun inşallah.
ha maşallahhhhhhben geldiiiimmmm
bu gün bissürü şey yaptımmm ama halaa bissürü şey var yapılıcak
temizlik yaptım,mevlüte gittim,yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım,kahve içmeye çıktık şimdi popom yeni yer gördü
amaaa haa ütü var kaçınılmaz sonnn:84: bi de kek yapıcam bi de yarına yemek yapıcam..
hayata mola istiyorummm
kızlaaarr ne güzel kalabalık aileleriniz varmış yeğenler falan..bizim hep çekirdek aile..
öyle ki hiççç bebek yok ailede en küçüğü 17 yaşında falan...
yeğenlerimiz olsaydı keşke bizim de ...ilk torun olucak inşallah bizimkii
PLOJOO sorma enişten çok tembel bugün
diyorum seni kızlara şikayet ettim diye bana için kötü diyo bi deneymiş tesadüfmüş sınav kağıtlarını eline alması
neyse mecbur inanıcazz
bu arada Sezen çok güzel bir ayda geliyor ..hava ne sıcak ne soğuk..
en hayırlı günde gelsin inşallaahhhh...
Gunaydin hatunlar bu gun Dr kontrolumuz var saat 10 da oglusumu gorcem cok heyecanliyim o da anasini özlemiştir. :) herkese musmutlu bir gun olsun inşallah.
Güünaydıınnnnn :) Herkes gelsin bugün haftasonu bitti :)
Eve yeni tasınmıs gbyiz,sevdim temizlik isini :)
Aksam yatarken ufak bi hata yapıp muz yedim,sonrası malum dans etti ufaklık :)
Simdi tekrar uyumak istiyorum,cok uykum var :)
Oyy cok güzeel :)
Allah iyi haberlerini nasip etsin..Saat 10 olmaz simdi :)
Günaydın diyeyim,yeni kalktım ama hala yatasım var
Sizi çok özledim merakımdan kalktım denebilir
Dün hastanedeydim,çok güzel geçti,popomun altında yastık sırtımda yastık,arkada plates topuna yaslanmış ders dinledik,5 kişiydik,hepimizin son zamanları ebe sağolsun bizim için ayarlamış dünü..Doğumhaneyi tamamen gezdik,ve yine yeni doğmuş bebek gördüm,yakından bakabilir miyim dedim tabii dedi hemşire,girdim..Daha yeni doğmuştu üzerinde verniks tabakası beyaz beyaz,başını,boyunu fln ölçtülerKontrolleri yapılıyordu..
Öyle heyecanlandım ki..Kalasım vardı orda..Sezen'i alıp gelesim :)
Şimdi daha çok merak ediyorum
Benim telefonu alamadım yanıma arızalı şaşkın,o yüzden giremedim size bakamadım,fotoğrafta çekemedim pehhhBiara sizi canlandırdım gözümde,hepimiz olsaydık ne zevkli olurdu diye :))))
Bugün burdayım ama cumartesi kiiiiii,kimse gelmez kiiiiiii
Günaydın kızlarr hepinizi çok özledimki ama beenn
hafta sonu nasıl geçti anlamadım.
ahh canım sen böyle anlatıyorsun ya doğduğunda kim bilir nasıl anlatırsın
hepimiz sayende planladığımızdan önce doğuracağız galiba
*bugün bir şey öğrendim bebiş doğduğunda soda içiriyorlarmış sonra bebeğin hiç gazı olmuyormuş.
ama normal bildiğimiz soda değilmiş onu tam öğreneyimde paylaşıcam sizinle.
iş yerinden bir arkadaşın bebeği oldu o söyledi bu sabah.
canım hoşgeldin aramıza oğluşunun adı ne olacak bakalım
günaydın gelincikler, çok işim vaaarrrr, çok... o yüzden bi ceee-eeee yapıp kaçcam
ha maşallahhhhhhben de tüm gün yayıldım evde boylu boyunca
piknik işi iptal oldu, daha doğrusu haftaya attık, arkadaşımın henüz yaşını doldurmamış oğluda 38,5 derece ateşlenince bi gece evvelinde tabi tüm planlar iptal oldu.... ama haftaya kadar turp gibi olcak annemlerde kedi, köpek, tavuk, toprak çimle buluşcakpaytak paytak
enişte bana da pek inanadırıcı gelmedi, tesadüfmüş pehhhhhh
tatlım bizden dehatta saatte 10 olmuş bile... şimdi buluşmuşsunuzdur siz .......
plojooooo eşim gececi, ben 2 bölüm kanıt diye bi dizi var, onu izledim gece.... saat 1 de başladı sanırım.... bi ara saate baktığımda 4:07 diyodu... sonrasında daha ne kadar dönüp debelendim bilmiyom.... yaaa ben kocamsız uyumak istemiyom ama yaaaaaa:84::84: bak eşimi işe böyle gönderiyomo yüzden şu an sanırım uykusuzluğu en iyi anlayacak kişi benim.... en azından belki çocuklar zile basmaz, edepsizin teki ısrarla aramazsa uyursun, misss gibi tertemiz evinde..... temizleyenlerinde ellerine sağlık... sezen muzu çok mu seviyo
Günaydın kızlarr hepinizi çok özledimki ama beenn
hafta sonu nasıl geçti anlamadım.
ahh canım sen böyle anlatıyorsun ya doğduğunda kim bilir nasıl anlatırsın
hepimiz sayende planladığımızdan önce doğuracağız galiba
*bugün bir şey öğrendim bebiş doğduğunda soda içiriyorlarmış sonra bebeğin hiç gazı olmuyormuş.
ama normal bildiğimiz soda değilmiş onu tam öğreneyimde paylaşıcam sizinle.
iş yerinden bir arkadaşın bebeği oldu o söyledi bu sabah.
canım hoşgeldin aramıza oğluşunun adı ne olacak bakalım
Hosbuldukk....oglusum Kağan olacak insallh. Babamiz son anda cayipta bizi deli etmezse tabi... soda mezunu ilk duydum gazli olmasından bende cok korkuyorm bebiş cok sıkıntı cekiomus gazdan
Evet büyümüş oglusum babasi gibi uzun boylu olacak doktor teyzemiz patikli alt alma sakin giydiremeSin dedi:) oysa biz bi ton almistik bileKağanlar azcik yaramaz olur diyorlar ama olsun benim icime cok sindi. SiZ ne düşünüyorsunuz? ?
gunydın
Hosbuldukk....oglusum Kağan olacak insallh. Babamiz son anda cayipta bizi deli etmezse tabi... soda mezunu ilk duydum gazli olmasından bende cok korkuyorm bebiş cok sıkıntı cekiomus gazdan
slmmm kızlarr ben geldim 2 gün netsizz durdummm ve suann:86:böyleyiimmm
yeni gelen ardasmız hoşgeldinn hamileymişsin hayırlı ugurlu olsun...allah sağlıkla kucagına almayı ansip etsin inş.
bn sabah form vermeye gittim vee işe alındım sayılır yaniii %96 p.tesi işe başlıyorumm...
pisikolojikman çöktüm sanki askere gidiyorum garip duygular içindeyimm hem seviniyorum hem korkuyorumm:18:
hayırlısı diyorum..... 2 ay çalışsan yeter diyor eşim kısmett...
birazdan anneme gidicemm bol bol gdeyim artık hafta içi yokumm 7-5 calışıcamm
ama c.tesi-pazar ewdeyim mesai olmazsaa...
hepinzi çok özlüyorumm
plojo iyisiniz cok sukur kızçenle...
amaya ewtt sadece plojoo bırakmadı bizi istahsıztospa vardı o da hamiş oldu gittii
Canım işin şimdiden hayırlı olsunn...
çalışma saatlerin güzel aslında..
bence de ne kadar çalışsan kar..havadan para olucak sizin için..
hiiç sıkıntı yapma..belki de alışır işi bırakmak istemezsin ...
bu hafta ne istiyorsan yap bence de...mesela bize bol bol yaz
Prenses işin hayırlı olsun canım nerede başlıcaksın işe ?