Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizceleeeer gunaydiiinn:KK3:
Mutlu pazaaarkar sendromunuz bol olsuuuunn:KK9:
Cumadan beri yaldir yaldir geziyorum haftaya semineerlerim basliyo diye:KK9:
Bu sabahh bir gubaydin diyim dedimm:KK8:
Optum ki hepiniziii:KK54:

İnanmıyorum yaaa doğumda olsan hastahanede anons yaptırıcak nerdeyse :KK9: :KK9:
ben de onu düşünerekten hep geziyorum...ileride ararsın bugünlerini sivit diyorum :KK9: inşallah da ararım :KK34:
ben de burda kimse olmayınca hamişler topiklerinde gezindim...sizin topiğe de baktım güzel topik olmuşunuz mayıs anneleri :KK16:
Allah hepinize ağrısız sızısız bi avazda doğum nasip etsin..:emir_bebek:

İnşallah aramazsın yahu öyle demesene,yine devam edersin bol bol gezmeyeeee :) 'ayy kendimi bildim bileli geziyorum' diyen teyzelerden olursun :)

Bende hamileliğim kesinleşmeden önce bakıyordum :)) Sonra girdim tabii aralarına,çok şey kattı bana çok sey paylaştık,takip et derim öyle sayfaları,cünkü gerçekten aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyorsun ya da bilgi açısından iyi oluyor deneyimli annelerde olduğu için..

Amin inşallah canım,cümlemize güzel doğumlar nasip etsin..Bizim Mayıs annelerinden bir kişi 29 haftalıkken geldi kızı :) Yarın evlerine geçiyorlar inşallah :)

Herkes geziyor durmuyor :) Ayyy bu gelinler ne gezenti :KK9:
:KK19:

tünaydınlarrr kaçak gelinlerrr :KK9: :KK9:
benim koca ne kadar uykucu yaa kahvaltı hazırladım ama hala sanki yeni yatmış kadar derin uyuyor..
uyandırmaya da kıyamadım :KK31:
bekle sivitttt bekleee:KK36:

oo kimleri görüyoruz efendimm asoş hanımlar da burdaymış :KK9:
kuzum özletiyorsun kendini yahuuuuu :KK52:
ama seminerler başlıcaksa bence de gez ..duyumlarıma göre gayet sıkıcı ve zaman kaybıymış :KK31:
inşallah hemencik biterr ..

İnşallah aramazsın yahu öyle demesene,yine devam edersin bol bol gezmeyeeee :) 'ayy kendimi bildim bileli geziyorum' diyen teyzelerden olursun :)

Bende hamileliğim kesinleşmeden önce bakıyordum :)) Sonra girdim tabii aralarına,çok şey kattı bana çok sey paylaştık,takip et derim öyle sayfaları,cünkü gerçekten aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyorsun ya da bilgi açısından iyi oluyor deneyimli annelerde olduğu için..

Amin inşallah canım,cümlemize güzel doğumlar nasip etsin..Bizim Mayıs annelerinden bir kişi 29 haftalıkken geldi kızı :) Yarın evlerine geçiyorlar inşallah :)

Herkes geziyor durmuyor :) Ayyy bu gelinler ne gezenti :KK9:
:KK19:

29 haftalık mııııı :KK53:
neyseki iyileşmiş bebiş de evlerine dönüyorlarmış...
Plojoo geçen de sordum ama şu çenemizin düştüğü döneme denk geldiği için görmemişindir..
Sezen'in beklenen doğum tarihi takvimdeki gibi 12 mayıs mı?

Tam uyudum komşu aradı sessize attım açılmasın uykum diye..
O arada hemen yatağa geçtim içeriye,tam dalıyordum ezan başladı oturdum bekledim..
Tam yattım 5-10 dk ya dalmak üzereyken kadın tekrar aradı tekrar sessize attım veeee tam dalıyordum kii kapı çaldı !
Açtım ve kimse yoktu,çocuklardı sanırım!!!
Sinirden ağlıyorum :99::84::84:

yazık sana ama yaaaaa, insan azcık düşünür.... bide bayılırım bu soruya, ısrarla ararlar, uykulu bi ses tonuyla açarsın, ki gözünü açmamışsındır el yordamıyla zar zor blduğun telin tuşana basmışsındır... "ayyyyy canım uyuyomuyduuunnnnnnn?" hı hı dersin konuşmaya da hali olmayan bi tonda, "bak canım ne için aradım ben seni biliyomusuuunnnn" diye başlar ve bitmez..... senin uyku da yalan olur.... seninki de tam terslikler silsilesi olmuş, kapı falan..... bu arada sezen gliba boğa burcu olcak, boğa burcu çocukları çok hareketli ve inatçı diyorlar ama inşallah sezencik annesini çok yormaz :))))

kesinlikle svitiii nin de dediği gibi gereksiz ve sıkıcı seminerler tatlım... olan güzelim haftasonlarına oluyo, benim atandığım dönemde 42 tane de öğretmen atanmıştı, birlikte aldık seminerleri, aman Allahım.... neyse göz açıp kapayana kadar geçsin inşallahhhh....

svitiii seni alıntılamamışım ama; kuzum sen niye öyle çok ararım falan diyon ki, bizim bebişler akıllı olcak uslu olcak, bide çok gezenti olcak, bizle beraber gezcekler inşallahhhh.......

bu arada kızlar rüyamda, kocamla geziyoz tozuyoz çok güzel yerlerdi ama sonra eve geliyoruz, kocam bi iş gezisine gideceğini söylüyo, o gidiyo boşanma kağıdı geliyo :KK59::KK59::84::84::95::95: büyük bi üzüntüyle sıçrayarak uyandım.... kocam bütün yorganı üstümden almış meğerse:KK9::KK9::KK9::KK9:

Mrb kizlar benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim 11 aylik evliyim ve gurbetteyim yanlizim burda topigi yeni gordum su an hamileyim sizinle sohbet etmek isterim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlar benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim 11 aylik evliyim ve gurbetteyim yanlizim burda topigi yeni gordum su an hamileyim sizinle sohbet etmek isterim.

anaaammmm bi gebişimiz daha olduuuuu..... hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin canımmmm:KK54:

Amin canim tsk ederim. ..kac tane daha var gebis? :)

benim koca sınav kağıtlarını okucam diye günlerdir eline almadığı sınav kağıtlarını eline alıncaaaaa
ben de tek başıma temizliğe koyuldummmm:KK5:
mutfak ve wc temizliği bitti süprge de bitti ama silme,toz alma ve ütü gibi en gıcıkları siviti bekler:95:
ve tabiki molamı sizinle geçiriyorum :KK52:

yazık sana ama yaaaaa, insan azcık düşünür.... bide bayılırım bu soruya, ısrarla ararlar, uykulu bi ses tonuyla açarsın, ki gözünü açmamışsındır el yordamıyla zar zor blduğun telin tuşana basmışsındır... "ayyyyy canım uyuyomuyduuunnnnnnn?" hı hı dersin konuşmaya da hali olmayan bi tonda, "bak canım ne için aradım ben seni biliyomusuuunnnn" diye başlar ve bitmez..... senin uyku da yalan olur.... seninki de tam terslikler silsilesi olmuş, kapı falan..... bu arada sezen gliba boğa burcu olcak, boğa burcu çocukları çok hareketli ve inatçı diyorlar ama inşallah sezencik annesini çok yormaz :))))

kesinlikle svitiii nin de dediği gibi gereksiz ve sıkıcı seminerler tatlım... olan güzelim haftasonlarına oluyo, benim atandığım dönemde 42 tane de öğretmen atanmıştı, birlikte aldık seminerleri, aman Allahım.... neyse göz açıp kapayana kadar geçsin inşallahhhh....

svitiii seni alıntılamamışım ama; kuzum sen niye öyle çok ararım falan diyon ki, bizim bebişler akıllı olcak uslu olcak, bide çok gezenti olcak, bizle beraber gezcekler inşallahhhh.......

bu arada kızlar rüyamda, kocamla geziyoz tozuyoz çok güzel yerlerdi ama sonra eve geliyoruz, kocam bi iş gezisine gideceğini söylüyo, o gidiyo boşanma kağıdı geliyo :KK59::KK59::84::84::95::95: büyük bi üzüntüyle sıçrayarak uyandım.... kocam bütün yorganı üstümden almış meğerse:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9: :KK9: rüyanın sebebi belli oldu açıkta kalmışın :KK9: :KK9: :KK9:
amayacımm ne kadar şanslıyız ki kaybetme korkusunu çook fazla hissetiğimiz eşlerimiz var...bir derdim varı okuyunca eşimi hep öpesim geliyor...
siz naptınız?arkadaşların geliyor mu bugün?

canım hoşgeldin aramızaa...bebişin de hayırı olsun..sağlıkla alın kucağınıza:emir_bebek:
kaç aylık hamilesi?

ben gideyim de temizliğe devam edeyim...bi de komşunun annesi vefat etti demiştim ya..
bu gün 4te mevlütü varmış kapıya gelip çağırdı kadın gitmemek olmaz :KK31:
bu sivit kaça bölünsün acabaaa:KK37:

benim koca sınav kağıtlarını okucam diye günlerdir eline almadığı sınav kağıtlarını eline alıncaaaaa
ben de tek başıma temizliğe koyuldummmm:KK5:
mutfak ve wc temizliği bitti süprge de bitti ama silme,toz alma ve ütü gibi en gıcıkları siviti bekler:95:
ve tabiki molamı sizinle geçiriyorum :KK52:

:KK9: :KK9: rüyanın sebebi belli oldu açıkta kalmışın :KK9: :KK9: :KK9:
amayacımm ne kadar şanslıyız ki kaybetme korkusunu çook fazla hissetiğimiz eşlerimiz var...bir derdim varı okuyunca eşimi hep öpesim geliyor...
siz naptınız?arkadaşların geliyor mu bugün?

canım hoşgeldin aramızaa...bebişin de hayırı olsun..sağlıkla alın kucağınıza:emir_bebek:
kaç aylık hamilesi?

ben gideyim de temizliğe devam edeyim...bi de komşunun annesi vefat etti demiştim ya..
bu gün 4te mevlütü varmış kapıya gelip çağırdı kadın gitmemek olmaz :KK31:
bu sivit kaça bölünsün acabaaa:KK37:

Hosbulduk tsk ederim.27 haftalik hamileyim 7. Aya girdik işte. Sanada kolay gelsin. Bende sabh beri temizlik diye yedim bitirdim kendimi ama utu hala duruyor. Aman yaparım bi ara:/

Hosbulduk tsk ederim.27 haftalik hamileyim 7. Aya girdik işte. Sanada kolay gelsin. Bende sabh beri temizlik diye yedim bitirdim kendimi ama utu hala duruyor. Aman yaparım bi ara:/

11 aylık evli, 7 aylık hamile..... :)))) ne güzel darısı başımıza inşallahhhhh

canım sen çok yorma zaten kendini...biraz naz yap :KK9: :KK9:
bak ben yaşlı nineler gibi azıcık iş yapıp buraya kaçıyorum :KK9:
bi de hamile olsam ev ne hale gelir acaba :KK9: :KK9:

aminnnnnnnnnn :KK37:

bi kaç kişi oldu topikte ama kalıcı tek gebişimiz plojo sanırım, dimi svitiiii????

aynen amayacım evlimutlu vardı ama o hamiş olunca kaçtı aradı geliyor :KK31:
ama damlaçikolata seni yalnız bırakmıcaz inşallahh :KK34:

toz alma ve silme işi de tamamm :KK52:
çamaşırları astım mı tamamdır..ütüyü akşam survivorun karşısında yapıcam :KK53:

canım sen çok yorma zaten kendini...biraz naz yap :KK9: :KK9:
bak ben yaşlı nineler gibi azıcık iş yapıp buraya kaçıyorum :KK9:
bi de hamile olsam ev ne hale gelir acaba :KK9: :KK9:

aminnnnnnnnnn :KK37:

aynen amayacım evlimutlu vardı ama o hamiş olunca kaçtı aradı geliyor :KK31:
ama damlaçikolata seni yalnız bırakmıcaz inşallahh :KK34:

toz alma ve silme işi de tamamm :KK52:
çamaşırları astım mı tamamdır..ütüyü akşam survivorun karşısında yapıcam :KK53:

bi kaç kişi oldu topikte ama kalıcı tek gebişimiz plojo sanırım, dimi svitiiii????

:) kari koca takiliyorduk baktik gutbet ellerde zaman gecmiyor bebiş iyi gelir bize dedik:) darisi her isteyene insallah canim. valla bende dinlene dinlene yarim saatlik isi 2 saatte yapiyorum. Ee bide can sikintisi tabi bundn sonra buralardayim kizlar.

tünaydınlarrr kaçak gelinlerrr :KK9: :KK9:
benim koca ne kadar uykucu yaa kahvaltı hazırladım ama hala sanki yeni yatmış kadar derin uyuyor..
uyandırmaya da kıyamadım :KK31:
bekle sivitttt bekleee:KK36:

oo kimleri görüyoruz efendimm asoş hanımlar da burdaymış :KK9:
kuzum özletiyorsun kendini yahuuuuu :KK52:
ama seminerler başlıcaksa bence de gez ..duyumlarıma göre gayet sıkıcı ve zaman kaybıymış :KK31:
inşallah hemencik biterr ..

29 haftalık mııııı :KK53:
neyseki iyileşmiş bebiş de evlerine dönüyorlarmış...
Plojoo geçen de sordum ama şu çenemizin düştüğü döneme denk geldiği için görmemişindir..
Sezen'in beklenen doğum tarihi takvimdeki gibi 12 mayıs mı?

Evet canım,sat'a göre 15 ama ultrasonda hep 12 çıkıyor tahmini,gelişimine göre..ama genel olarak doğumlar 38-40 arası :KK66:
36yı devirdik bakalım küçükhanım me kadar sabredecek :))

Eniştede hem erken kalkmamış hem temizlikten kaçmış aaa :))

Yaramaz olsun teyzesii,ben çok istiyorum kıpır kıpır olsun öğrensin hep :)) Burcunu seçtik gb,planlı bi bebişti,Allahın izniyle tabii..
Babasıda boğa burcu :)) Bizde başak boğa dengesi oldugu için hiç sorun değil :)

Hoşgeldiiin :))
Allah sağlıkla kucağına almayı masip etsin..

Evde büyük temizlik var :)
Annemle eltim bende bide kızı,eşimin en küçük yeğeni 18 yaşında :))
Sağolsunlar geldiler :) ama böyle hiçbişy yapmamak garip oluyormuş :))

Evde büyük temizlik var :)
Annemle eltim bende bide kızı,eşimin en küçük yeğeni 18 yaşında :))
Sağolsunlar geldiler :) ama böyle hiçbişy yapmamak garip oluyormuş :))
kız bırak keyfini çıkar ayol :KK1: benim en büyük yeğenim de 29 yaşında bu arada :KK1: 4 yaşından beri teyzeyim :KK1: en küçük yeğen 7. sınıf öğrencisi.... düşün artık :KK1:

Evet canım,sat'a göre 15 ama ultrasonda hep 12 çıkıyor tahmini,gelişimine göre..ama genel olarak doğumlar 38-40 arası :KK66:
36yı devirdik bakalım küçükhanım me kadar sabredecek :))

Eniştede hem erken kalkmamış hem temizlikten kaçmış aaa :))

Yaramaz olsun teyzesii,ben çok istiyorum kıpır kıpır olsun öğrensin hep :)) Burcunu seçtik gb,planlı bi bebişti,Allahın izniyle tabii..
Babasıda boğa burcu :)) Bizde başak boğa dengesi oldugu için hiç sorun değil :)

Hoşgeldiiin :))
Allah sağlıkla kucağına almayı masip etsin..

Hosbulduk:)) amin canim insallh.. Senin bitmiş ohhh valla benim daha cok var. Zaman gecmiyor.

kız bırak keyfini çıkar ayol :KK1: benim en büyük yeğenim de 29 yaşında bu arada :KK1: 4 yaşından beri teyzeyim :KK1: en küçük yeğen 7. sınıf öğrencisi.... düşün artık :KK1:

Bu en küçüğü 18,en büyüğü 89 doğumlu 2 yaşında oğlu var..
Ben bırak yeğeni yengem bile yok :)))
Öz olarak yani..ah abim ahh :)
Sende maşallah :) çok isterdim..ne güzeldir :)

Bu en küçüğü 18,en büyüğü 89 doğumlu 2 yaşında oğlu var..
Ben bırak yeğeni yengem bile yok :)))
Öz olarak yani..ah abim ahh :)
Sende maşallah :) çok isterdim..ne güzeldir :)

ben bide lisede abimin yanında kalmıştım, elime doğdular desem yeri var; ilk yanlarından ayrılıp baba evime döndüğümde bi gün tel açtılar, abalm açtı evde telefonu; yeğenim "benim halamı versene, benim halamıııı :KK43:" demişti de halen daha şakasını yaparız, ben asıl hala, diğerleri (2 ablam) sadece hala :))))) çok enteresan bi duygu.... hele benden biraz sonra evlenen yeğenimde çok duygulanmıştım, arkadaş gibiyiz sonuçta....hatta du bi arıyım napıyomuş :KK1:

Hosbulduk:)) amin canim insallh.. Senin bitmiş ohhh valla benim daha cok var. Zaman gecmiyor.

Ahh bide bana sor :)
Öyle biara çabuk geçiyor biara duruyor zaman..simdilerde yine durdu :))
Sağlık olsunda..
Senin minik kız mı erkek mi?

X