yazık sana ama yaaaaa, insan azcık düşünür.... bide bayılırım bu soruya, ısrarla ararlar, uykulu bi ses tonuyla açarsın, ki gözünü açmamışsındır el yordamıyla zar zor blduğun telin tuşana basmışsındır... "ayyyyy canım uyuyomuyduuunnnnnnn?" hı hı dersin konuşmaya da hali olmayan bi tonda, "bak canım ne için aradım ben seni biliyomusuuunnnn" diye başlar ve bitmez..... senin uyku da yalan olur.... seninki de tam terslikler silsilesi olmuş, kapı falan..... bu arada sezen gliba boğa burcu olcak, boğa burcu çocukları çok hareketli ve inatçı diyorlar ama inşallah sezencik annesini çok yormaz :))))
kesinlikle svitiii nin de dediği gibi gereksiz ve sıkıcı seminerler tatlım... olan güzelim haftasonlarına oluyo, benim atandığım dönemde 42 tane de öğretmen atanmıştı, birlikte aldık seminerleri, aman Allahım.... neyse göz açıp kapayana kadar geçsin inşallahhhh....
svitiii seni alıntılamamışım ama; kuzum sen niye öyle çok ararım falan diyon ki, bizim bebişler akıllı olcak uslu olcak, bide çok gezenti olcak, bizle beraber gezcekler inşallahhhh.......
bu arada kızlar rüyamda, kocamla geziyoz tozuyoz çok güzel yerlerdi ama sonra eve geliyoruz, kocam bi iş gezisine gideceğini söylüyo, o gidiyo boşanma kağıdı geliyo
:84::84::95::95: büyük bi üzüntüyle sıçrayarak uyandım.... kocam bütün yorganı üstümden almış meğerse