- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.781
ne güzel ikiz iktimali yüksek sizde o zaman.. baya şanslısın. Olur işallah..
hmm o zaman evet dediğin gibi hastane değil dr önemli olan. ve dediğin gibi tek dr değil birkaç dr gezmek lazım. Tecrübe çok önemli sonuçta.
valla hem annene hem kv'ne yakınsın haklısın atar atar gezersiniz siz karı koca. Onlarında canına minnet torun geldi diye deli olurlar zaten sevinçten
ee harika bir haber bu. Çok sevindim.. Bilmiyorum daha öncede sana ''erken menopoz'' riskini söyleyen dr devlettemiydi ama özel hastane doktorları ekstra moral bozuyor. Çok kolay tedavi edilecek şeylerde bile korkutup ekstra tahlil isteyip insanı yoruyorlar. Çok başka bir konuda başıma geldi ve kanser oldum sandım. Devlet hastanesi doktoru antibiyotikle geçirdi!!! Şaka gibi...
Belki sizi ekstra masrafa sokmak için olumsuz konuşmuş olabilir mi?
İşallah ablacığın da teyze olurAma kendini üzme arkadaşım. Çocuk olduktan sonrada tüm hayatımız onun üstüne kurulu olacak.Biraz özgürlüğün tadını da çıkartmak lazım. Hazır bebek yokken gezip eşimizle keyif yapmak lazım. Sonrasında çocuk peşinde helak oluıcaz.
ilk söyleyen özeldeydi, sonra devlette de aynını söyleyen oldu... bu arada da ben ilk tedaviye başlamadan önce 3 doktora gittim. sonrasında da tüp bebek tedavimden negatif alınca başka doktorlara göründüm.... mevzu kesin, hormonal testlerim bu yönde, ancak yaklaşık 2 aydır bitkisel kür kullanıyorum, muhtemel onun etkileridir diyebilirim.... yani inşallah öyledir
ne güzel ikiz iktimali yüksek sizde o zaman.. baya şanslısın. Olur işallah..
hmm o zaman evet dediğin gibi hastane değil dr önemli olan. ve dediğin gibi tek dr değil birkaç dr gezmek lazım. Tecrübe çok önemli sonuçta.
valla hem annene hem kv'ne yakınsın haklısın atar atar gezersiniz siz karı koca. Onlarında canına minnet torun geldi diye deli olurlar zaten sevinçten
ilk söyleyen özeldeydi, sonra devlette de aynını söyleyen oldu... bu arada da ben ilk tedaviye başlamadan önce 3 doktora gittim. sonrasında da tüp bebek tedavimden negatif alınca başka doktorlara göründüm.... mevzu kesin, hormonal testlerim bu yönde, ancak yaklaşık 2 aydır bitkisel kür kullanıyorum, muhtemel onun etkileridir diyebilirim.... yani inşallah öyledir
işte eşime bağlı annesinden geçtiyse olur heralde
amaya öyleyse bide eski doktoruna mı gitseydin bakalım o da aynı şeyi söyleyecek mi
kızçelerrr anenemlere gidicez eşimle bulşucaz da o yüzden hemen çıkmam lazım
ama size yazmadan çıkmadımmm
AMAYAAAAA inanıılmaz mutlu oldummmmmm
benceee tüp bebeğe gerek kalmıcak gelicek bizim üçüzler
inşallah kan değerlerin de çook iyi çıkar veeehaberlerini alırız
gece gelirim ama yine de adettendir hepimize iyi hafta sonlarııı
yaaa onun muayene ücreti 300 tl....hem daha 2 ay daha var kürlerimle.... hem ayrıca Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükretmek gerek.... biz kullar bizim için hayırlı olanı bilemiyoruz her zaman.....
ben deeeeeyalnız rica ediyorum üçüz demeyelim yaaaaa.... riskli gebelik bi kere ikiz diyin bari ya; dua mı ediyonuz beddua mı belli değil ayol
:)))) şom ağızlı mııııııgece nöbetine geldimmmm
pcyi açmışken size yazmadan kapayamam kiii
annemlerden geldik okanla beyazı karışık izliyoruz...
çok yemişim midem bulanıyorrr
biraz kitap okuyup yatarım uykum da var ama cuma gecesinin huzurunu iliklerimde hissetmek için oturuyorum
tamam kuzucum söz şakasını da yapmam artık...şom ağazlıyım zaten
hayırlısıya gelsin artık miniğin...inşallah senle beraber hamiş kalırız bi dee prenses..sonra da major gelir ooo süper
asoş da bizim deneyimlerimizden faydalanır
yarın uyucam öğlene kadar yuppiiiiiiiii
bu aradaaaa PLOJO gelmemiş bu gün:26:
:)))) şom ağızlı mııııııkorksam mı napsammm
kızlarr napıyonuzz...
bi atasözü var perşembenin gelişi çarşmbadan belli olur diyee ama burda daaa...hafta sonunun gelişii cumadan belli diyee pek gelen olmamışşş
Günaydın diyeyim,yeni kalktım ama hala yatasım var
Sizi çok özledim merakımdan kalktım denebilir
Dün hastanedeydim,çok güzel geçti,popomun altında yastık sırtımda yastık,arkada plates topuna yaslanmış ders dinledik,5 kişiydik,hepimizin son zamanları ebe sağolsun bizim için ayarlamış dünü..Doğumhaneyi tamamen gezdik,ve yine yeni doğmuş bebek gördüm,yakından bakabilir miyim dedim tabii dedi hemşire,girdim..Daha yeni doğmuştu üzerinde verniks tabakası beyaz beyaz,başını,boyunu fln ölçtülerKontrolleri yapılıyordu..
Öyle heyecanlandım ki..Kalasım vardı orda..Sezen'i alıp gelesim :)
Şimdi daha çok merak ediyorum
Benim telefonu alamadım yanıma arızalı şaşkın,o yüzden giremedim size bakamadım,fotoğrafta çekemedim pehhhBiara sizi canlandırdım gözümde,hepimiz olsaydık ne zevkli olurdu diye :))))
Bugün burdayım ama cumartesi kiiiiii,kimse gelmez kiiiiiii
ben geldiiimmmmmama tabiki haftasonu sebebiylennnn kimsecikler yok.... benim de kalkıp ütü yapmam temizlik yapmam lazım ama hiiiiççççç yapasım da yok, 2 haftadır yapmadığım ütüler dağ halini almış, eritilmeyi bekliyor; amayaaa kalkcak da ütü yapcak..... yarın arkadaşlarımla annemlere gidecek bahçede mangal yapacaktık, hava malum :) arkadaşımı arayıp bize gelin pikniği önümüzdeki haftalara öteleyim demem lazım ancak arkadaşım da telini açmıyor
plojooooo öyle güzel anlatıyosun ki insan merak etmesin de napsın yaniiii.... inşallah aynı heyecanları yaşar, senden akıl fikir alırım, onu günleri görürüm yaniii...
öpüyorum hepinizi, bi de sıkıca kucaklıyorummmmm
ben geldiiimmmmmama tabiki haftasonu sebebiylennnn kimsecikler yok.... benim de kalkıp ütü yapmam temizlik yapmam lazım ama hiiiiççççç yapasım da yok, 2 haftadır yapmadığım ütüler dağ halini almış, eritilmeyi bekliyor; amayaaa kalkcak da ütü yapcak..... yarın arkadaşlarımla annemlere gidecek bahçede mangal yapacaktık, hava malum :) arkadaşımı arayıp bize gelin pikniği önümüzdeki haftalara öteleyim demem lazım ancak arkadaşım da telini açmıyor
plojooooo öyle güzel anlatıyosun ki insan merak etmesin de napsın yaniiii.... inşallah aynı heyecanları yaşar, senden akıl fikir alırım, onu günleri görürüm yaniii...
öpüyorum hepinizi, bi de sıkıca kucaklıyorummmmm
günaydınnlarrr benim güzel arkadaşlarımmmm
dün size yazdıktan sonra eşimin dizinde uyuyakalmışımmm
nasıl yatağa gittiğimi pek hatırlamıyorum..
sabah her zamanki gibi 8de gözümü açtım oleeyy bu gün ctesi deyip gömüldüm yatağaa
Plojocum canımıniçi çok sevindim iyi olmanıza..valla bir gün yazmasan ben çok merak ediyorum:18:
dün çok iyi olmuş hastaneyi gezmen o havayı soluman..gün be gün hazırlanıyrsun doğuma..
ve bencee artık hazırsınızzzz
biz de hazırız ki teyze olmayaaa
valla hepimiz orda olaydık çook güzel olurdu..herkes bebiş planını öne çekerdi bence..ben de çalışmaları hızlandırırdım
amayaaaa o dediklerini benim de yapmam lazım...hatta baştan onları çamaşırlıktan toplamam lazım
eşim temizliği yarın yapalım dedi...hava da kötü evde yayılasım var ama benimki yine kurtlanır çıkalım diye...
bu yağmur tüm planlarımızı bozduuuu
bu arada inşallah ard arda hamile kalırız da heyecanlarımızı paylaşırız hep
Tam uyudum komşu aradı sessize attım açılmasın uykum diye..
O arada hemen yatağa geçtim içeriye,tam dalıyordum ezan başladı oturdum bekledim..
Tam yattım 5-10 dk ya dalmak üzereyken kadın tekrar aradı tekrar sessize attım veeee tam dalıyordum kii kapı çaldı !
Açtım ve kimse yoktu,çocuklardı sanırım!!!
Sinirden ağlıyorum :99::84::84:
ben gezip gezip geldim ama kimse gelmemiş kiiii
heyyy gelincikler çkın ortaya özlendinizzz:82::82:
kıyamam sana kuzumm..bazen geldi mi akisiikler üst üste gelir zaten...
umarım sonrasında uyuyabilmişindir...
zaten bu üst üste arayanları da anlamam bi kere aradın tamam..görünce-isteyince ararız geri zaten
Uyuyamadım sonra :)) Bir de ne içinmiş,amway ürünleri gelmişte,uyuyormuydun dedi..Pardonda böyle bir ihtimal yüksek olduğuna göre neden arıyorsun,kaldı ki doğumda bile olabilirim ben artık alla allaaa
Hep gez sen :) En güzeli,işler nasılsa sıkışınca bitiyor ama gezmek o an ki fırsat,değerlendirmezsen bi daha önüne gelmeyebilir