-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.401
evlendr gtsn yanı sureklı cekılmez kı kuzum ya kıyamam sana
bnce eşinin söylemesi daha uygun olur deva bunları bunları aldı bnde bunları aldım sizde bunları alın diyee...sen söylersen sen kötü olursun fln..eşin konuşsun baktın olmuyor o zmn rahatlarını bozarsın..
ne de olsa artık kendi ewindesinn
mojorr napıyosunn :)
haklısın insana gerip geliyor..annesi babası birlikte olanlara yakıstıramıyor.. ama ayrı olanlar yada vefat edenler daha farklı hissediyor..tek kalmasındansa ewlensin diye düşünülüyor bence...
inş. ewlenirr ama görümcen ne olcak önce onun ewlnemesini bekliceniz sanrım...keşke ayrılsalar başka ewe :26:
pestilim çıktı, dün eve geldiğimde bi daha seçimde falan görev almıcam dedim... köydeydim ama seçim yeri eski ilkokuldu ve camları kırıktıher camı resmen titredim, sonra amcanın biri çerçeveye kalın bi poşet tarzı bi şey gerdi de rüzgardan bari korunabildik.... gerçi eve gelişim çok geç değildi ancak resmen titredim ve sabah işe gitmek çok zor geldi.... ve öğlen eve gelip sımsıcacık bi duş alarak ancak ısınabildim...... kocam yarın konyaya gidecek malesef.... o yüzden işte de nete hiç giresim gelmedi, kolumu kıpırdatasım yoktu....
yaşasın pazartesi bittiiiii
sorma şekerim bizim bi abla sonuçları teslim edip çıktığında sabah ezanı okunuyomuş düşün artık.... şu anda da hastayım zaten, boğazım fena, başımı kaldıramıyorum.... fena üşüttümGünaydınn kızlarr.....
nasıl evlendireyim canım ben kendi annemin yerine koyuyorumda yok yani olmaz öyle şey.
başka eve ayrılsalar keşke evet ama ne yapayım o da yok o da imkansız.
görümcemin evleneceği yok. güya geçtiğimiz sonbaharda nişan bu senede düğün yapacaklardı.
daha ailesi tanışmaya bile gelmedi.
onu bırak çocuk evlenme teklifi bile etmedi yani.. bu gidişle daha uzun yıllar birlikteyiz.
bende bazen çok agresif oluyorum ya.
cumartesi günü eşimin halasında kaldılar kv ve görümce. pazar günü eve geldiler biz kocacımla arabayı yıkamaya gitmiştik.
sonra eve bi geldik biri çekyatın birinde diğeri diğerinde uzanmışlar.
bende kocamla koltuklarda oturduk ayrı ayrı sinir oldum.
onlar yokken ne güzel rahatız onlar gelince her şey altüst oluyor ya.
mesela ben yemek yapacaktım, biz gelene kadar kv yemeğe başlamıştı bile.
8 aylık evliyim daha bir gün sormadı bana canının istediği bir şey var mı onu yapayım diye ya.
Survivor'ada sinir oluyorum 7 günün 3 günü sırf görümcem izliyor diye oturup onu izliyoruz.
ben istemiyorum izlemek her gün bunu mu izleyeceğiz diyorum ben istiyorum diyor pişkin pişkin.
ne yaparsan yap demeye getiriyor. offff gerçekten çok sıkıldım.bunalıyorum bazen bıkıyorum
valla canım bende istemiştim sandık görevlisi olmak ama iyikide olmamışım yani gece yarılarına kadar evlerine gidemedi insanlar.
sorma şekerim bizim bi abla sonuçları teslim edip çıktığında sabah ezanı okunuyomuş düşün artık.... şu anda da hastayım zaten, boğazım fena, başımı kaldıramıyorum.... fena üşüttüm
Günaydınn kızlarr.....
nasıl evlendireyim canım ben kendi annemin yerine koyuyorumda yok yani olmaz öyle şey.
görümcemin evleneceği yok. güya geçtiğimiz sonbaharda nişan bu senede düğün yapacaklardı.
onu bırak çocuk evlenme teklifi bile etmedi yani.. bu gidişle daha uzun yıllar birlikteyiz.
cumartesi günü eşimin halasında kaldılar kv ve görümce. pazar günü eve geldiler biz kocacımla arabayı yıkamaya gitmiştik.
8 aylık evliyim daha bir gün sormadı bana canının istediği bir şey var mı onu yapayım diye ya.
Survivor'ada sinir oluyorum 7 günün 3 günü sırf görümcem izliyor diye oturup onu izliyoruz.
ben istemiyorum izlemek her gün bunu mu izleyeceğiz diyorum ben istiyorum diyor pişkin pişkin.
ne yaparsan yap demeye getiriyor. offff gerçekten çok sıkıldım.bunalıyorum bazen bıkıyorum
valla canım bende istemiştim sandık görevlisi olmak ama iyikide olmamışım yani gece yarılarına kadar evlerine gidemedi insanlar.
sorma şekerim bizim bi abla sonuçları teslim edip çıktığında sabah ezanı okunuyomuş düşün artık.... şu anda da hastayım zaten, boğazım fena, başımı kaldıramıyorum.... fena üşüttüm
tünaydın kızlarrrr
canım aslında yatak odanıza küçük bi tv alsanız en azından survivor günleri odanızda başka bi şey izler hem de başbaşa kalırsınız
tv almayı bizde istiyoruz ama şuan alamayız.
almışken düzgün bir şey olsun diyoruz o da 1200 tl civarı.
ayrıca uydu alıcısı almak istemiyoruz oda içinde olsun, usb takıp film izleyebilelim istiyoruz yani smart 82 ekran lg tv fiyatı 1200 tl
anladım canım...iyi bir şey almak istiyorsanız dediğin gibi 1200den falan başlıyor...
biz de şu an değil 1200 120 tllik şey alırken bile 120 kez düşünüyoruz
neyse 25 nisana az kaldı kiiii büyükadayı düşün sen
Günaydınn kızlarr.....
tahmin edebliyorum ne kadar zor bi durum oldugunu.. iyi sabrediyorsun..
survivoru bn izliyorum ama bazen kızıyorum amaan diye değiştiriyorum...ama görümcen de ayıp ediyor yani onun ewimi...?sen de dişini göstersen biraz en azından huzursuzluğunu fln belli et hep senin istediğinimi izlicez de...eşin senin yanında olacağını bilsem kavga çıkart ederimde ailesinedüşkün demiştin sen kötü olursun..ama huzursuzluğunu belli ett susma ona karşı...
svit amaya major deva iyisinizdir inş. bn yine annemdeyimm
plojo nerdesinnn herşey yolundamı telden de olsa iyim yaz yahuu merk ettiikkk:26:
survivoru bn izliyorum ama bazen kızıyorum amaan diye değiştiriyorum...ama görümcen de ayıp ediyor yani onun ewimi...?sen de dişini göstersen biraz en azından huzursuzluğunu fln belli et hep senin istediğinimi izlicez de...eşin senin yanında olacağını bilsem kavga çıkart ederimde ailesinedüşkün demiştin sen kötü olursun..ama huzursuzluğunu belli ett susma ona karşı...
plojo nerdesinnn herşey yolundamı telden de olsa iyim yaz yahuu merk ettiikkk:26:
Çok özledim!!
Bir gece telefondan bakabildim,cevap yazarken şarjım bitti,bi daha da girip anca ara ara okumaya çalıştım..
İyiyim kızlar çok şükür,daha ağırlaştım sadece ama yine de güzel :)
Fotoğraf yükleyemedim aktaracam pc ye,telefondanda bilemiyorum..
Ev havada :) Son hazırlıklar yerleştirme fln karışık ev..Giremiyorum o yüzden pek..
Hepinizi çok özlüyorum kiiiiiii
yok canım ben öyle kavga falan çıkaramam. aynı evin içinde yaşıyoruz iyice huzursuz bir ortam olur hiç kafam rahat olmaz o zaman.
sabrediyorum o misafir diyorum nasıl olsa evlenip gidecek.
o da görecek evlenince elin evi nasıl oluyormş.
bakalım ben ne kadar sabırlıymışım anlayacak inşallah.
Çok özledim!!
Bir gece telefondan bakabildim,cevap yazarken şarjım bitti,bi daha da girip anca ara ara okumaya çalıştım..
İyiyim kızlar çok şükür,daha ağırlaştım sadece ama yine de güzel :)
Fotoğraf yükleyemedim aktaracam pc ye,telefondanda bilemiyorum..
Ev havada :) Son hazırlıklar yerleştirme fln karışık ev..Giremiyorum o yüzden pek..
Hepinizi çok özlüyorum kiiiiiii
yok canım ben öyle kavga falan çıkaramam. aynı evin içinde yaşıyoruz iyice huzursuz bir ortam olur hiç kafam rahat olmaz o zaman.
sabrediyorum o misafir diyorum nasıl olsa evlenip gidecek.
o da görecek evlenince elin evi nasıl oluyormş.
bakalım ben ne kadar sabırlıymışım anlayacak inşallah.
eve gitmeden hemencik size koştum hatta size yazmak için en son çıkanlardan biri oluyorum
bu akşam babamın teyzesine gidicez...80 yaşında veee çok tatlı..sağolsun nişanıma düğünüme hatta evime bile gelmişti zor yürümesine karşılık...
sonunda bu akşam halamlarla beraber gidicez ziyarete....
halam ben önce gider bir şey hazırlarım yemeğe gelin dedi sonuççç bu akşam da yemek derdim yookk
tembel sivit
erken kalksak da mutfak alışverişine gitsek süper olucak dolap boşa çalışır hale geldi
prensesss ne güzel annenlerlesin hepp...siz de yakındınız di mi?
bizim de aramız yürüyerek 5dk falan..bazen 1 hafta görmediğim olsa da her fırsatta koşuyorum onlara
bu hafta survivor ı izleyemedim
pazar izlicez diye heveslendik babamla tabii seçim programlarından dolayı yoktu
var mı önemli gelişme?
Plojocumm biz de seni özlüyoruz kiiii
Sen yazınca ayrı bi mutlu oluyorum çok şükür her şey yolunda diye..
Diğer arkadaşlar kıskanmasın lütfen onlar da hamiş olsunlar onları da en çok merak edeyim
bu arada bazen hamişler sayfasını okuyorum kkda içim kıpır kıpır oluyorrrr
canım aslında en iyisini yapıyorsun..eğer aynı evde yaşamak zorundaysanız bari huzurla otur..
öteki türlü eşinle aranızda da soğukluk girer Allah korusun..
ama sıkıldığın zaman eşinle konuş ya da kvye güzelce anlat ..yoksa çok bunalırsın...
neysemm kızçelerime bi ce dedim artık gidebilirmmmm
Bende 1,5 yıllık evliyim yenı sayılır mı? :)