Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydın kızlaaarrrr....

evin eşyeların hayırlı olsun
güle güle mutlu mesut yaşayın inş..
eşyaların çoğunu sen almışşsın canm siz kiraya mı cıkmıştınız? bilemedim herşeyi senin alman ağır olmuşş en azından halıları alsınlar..biraz fenayımdır

hıhh sana ben geldiiimm bi kerem
hava güzeldi seçim vardı herkez gezmelerdeydii sanırm

evet prensescan bi tek sen gelmişin pardon atlamışım :26:
siz naptınız gittiniz mi yemeğe?

benim de çok uykum vaarrr
bu gün biter miiii acabaa
akşama yemeğim de yok ...evde bir şey de yookkk
yarın maaş+multinet günüm olduğu için kuruttuk evi 4 gözle yarını bekliyoruzzz

prensescım gunaydın hayatım cok sagol bnm ıstedgım sey su ben hereyı aldm sadece beyaz esya ve tv unıtesı esımın aılesıne kalıyo oturma grubunuda bnm zavallaı kocacıgım aldı yatak odası perde sehpalar ıvır zıvır hep bana halılarıda ben alıcam tv unıtesı le beya esya alacaklar bnm daha sızce almam gereken bırsey var mı?

ev aldık bebegım

ewt gittik 5 de gittik 10da geldik..3 cocuk vardı oturup konusmadık diye bırakmadılar...
bugun gecer merk etmee zatn saat kaç olduu az kaldı sabret :))
bnmde yemeğim yok eşimde olmayacak akşma..annemlere gitsemmi annemimi çcağırsam bilemedim..:26:
bizim maaş ayın 11de daha cook var

bnce cok bile yapmışsın..bnm kuzenimde ewleniyor onlarda cok yapmış kız tarafı sadece koltuğu ve bayaz eşyaları almıs buzdolabı-aspiratör hariç..
eşin ve sen artık birsiniz bnce kv.lerinde bişiler yapsın...
bnm eşimin ailesi daire aldı belki küçük ama sıfırdan yapıldı herşey..pirizinden duvar yaşına kadar...buna rağmen salondaki herşeyi..(koltuklar,tw ünitesi,masa, sehpa,vitrin) mutfakta masa buzdolabı aspiratör ve perdeleri aldılar...
biz kız tarafı yatak odasının tamamı. halılar, beyaz eşyalar ve çanak çömelek...
böyle bakınca erkek tarafı almış gibi çoğu şeyi eşim ödedi.. hatta perdelerin büyük kısmını beraber ödedik..k.kartlarındaki taksitlerir yine biz ödedik ailelere destk olmak için...
sonuç olarak sen onu bn o bunu alıcaz dedik ve elindı... çocuk odası boşş bnm eski bazalı yatağımı getirdik geçen ay...

ya ben cok garıp bır ınsanım yapmayınca sınır yapıp kendım alıyorum zaten baktım cok saalarlarsa beyaz esyalarıda alıvercem bır gun oderım taksıt taksıt ah ah esım dort drtlk olmasa hıc cekmem allah bılıyo ya sevıyorum esımı

eşya ew vs. gerçekten önemsiz..zmnla oluyor herşey önemli olan eşinle anlaşabilmen...
biz türkiyeye geldiğimizde kıyafetimiz bile yoktu kuznlerimizin kıyafetlerini giyidik bi hafta sonra babam gidip aldı..yavaş yavş oldu herşey..
şimdi ewimiz var eşyalar sığmıyor..kıyafetlerimizi ihtiyacı olanlara veriyoruz..
huzurun olsun daa gerisi boşş

ben de eşim yoksa hemen annemlere gidiyorum ya da onları çağırıyorum..
dün mesela çok mutlu oldular benim için de değişiklik oldu aynen evlenmeden önceki gibi hazır yemekkk
akşamüstü uyuyaklamıştım bi uyandım sofra hazır
ama yine de eşimi ve evimi özledim..Allah hiçbirimizi ayırmasınnn

zaten bi maaş günlerine kadarki zaman bi de mesai bitimine kadar ki zaman geçmiyoorrr
mesela yarın maaş alıcam veee 1 mayısı beklemeye başlıcam

bu arada çocuk odası en yakın zamannda dolar inşallah da biz de fotolara bakarız

derken aklıma plojo geldiiii nerdesinnn plojooo?

bnde öyle hissediyorum annemlere gitiğimdee...sanki hiç ewlenmemişim gibi...
aminn herkez sevdikleriyle birlikte olsun inş.
çocuk odasını bilmiyorum artık ne zmn dolcak regl az kaldı

bnde merk ettim plojoyuu nerede acbaa??

oyle cnmda yanı rahatlıkdan olcekler az daha zorlasak:18:

evet hayatım gzel bır duygu destegını unutamam canım sen nasılsn napyrsn

iyiyim canım teşekkürler işteyiz yine ne olsunkii..

canımm darısı senin başınaa inşallahh senin de ayrı eve çıktığında fotoğraflarını görürüz

valla tatlım benim ayrı eve çıkma ihtimalim sıfır. ev zaten bizim bunu her seferinde söylüyorum.
yani evi yeni aldık kaynanam bizim yanımıza yerleşti. bende kendi evimi bırakıp gidemeyeceğime göre bu durumda ancak kv'nin evlenmesi gerek

şaka bir yana bir kere böyle lafı geçmişti eşime sormuştum annen evlenmek istese ne yaparsın diye. eşimde çok normal karşılamıştı.
annem daha çok genç yalnız yaşamak zorunda değil isterse evlenebilir demişti. ben çok kötü hissetmiştim insan annesinin babası dışında başka bir erkekle olmasını kabullenebilir mi diye düşünmüştüm.

benim eşim böyle işte rahat ona göre herkes her şeyi yapmakta özgür, kimseye karışmaz. ne kardeşine, ne annesine nede bana..
bu güzel bir şey tabii gezdiğime giydiğime hiççç laf etmez canım kocam benim.

ay bnde canm bende ıstym ben ıstym esımde kaynanamla ısarı cıktı cok sınır oldum ıste bnm yerıme bırısı olmync acıkamyrm dun masusu zarf attım ama hanım efendı ben druyımde sen gıt ısını hallet demedı tamam ben gıderim onla yatrrm dedı gıcık oldm

evlendr gtsn yanı sureklı cekılmez kı kuzum ya kıyamam sana

oyle cnmda yanı rahatlıkdan olcekler az daha zorlasak:18:

bnce eşinin söylemesi daha uygun olur deva bunları bunları aldı bnde bunları aldım sizde bunları alın diyee...sen söylersen sen kötü olursun fln..eşin konuşsun baktın olmuyor o zmn rahatlarını bozarsın..
ne de olsa artık kendi ewindesinn

mojorr napıyosunn :)
haklısın insana gerip geliyor..annesi babası birlikte olanlara yakıstıramıyor.. ama ayrı olanlar yada vefat edenler daha farklı hissediyor..tek kalmasındansa ewlensin diye düşünülüyor bence...
inş. ewlenirr ama görümcen ne olcak önce onun ewlnemesini bekliceniz sanrım...keşke ayrılsalar başka ewe :26:

ay bnm adam aılesne glnce cok ıyı nıytlı oluyo cnm ya

vallamııı en korktuğum erkek tipii...hart hurt yapan erkek daha iyidir..eser gürler ama lafından da cıkamazlar..ama böylelerii cok zorr allah kolaylık verisin allah ağzınının tadını bozmasın inş.

ben geldiiimmmmm
bu gün biter mi dedim bitti ama ben de bittim :2:
o kadar yoğundu ki anlatamamm ve yoğunluğun arasındaaaa 4 yıldır bankamın önünden geçmeyen halamlar hesap açtırmaya geldi süpriizz
karmakarışık bi gündü ama bittiii ohh çok şükür

bu arada eşime bu gün tatil diye kvlere gitti akşama oraya gel dedi ilk kez sevindim yemek derdim yok diye..
vee akşamüstü aradı eşim başım ağrıyo eve gidiyorum diye ben de ilk kez gidemiceğimiz için üzüldüm
sonra ordan çıkınca beni aramış diyor ki başım ağarmıyo da karadayıyı rahat izleyelim diye öyle dedim

ben de naz yaptım çok yoruldum yemek yapıcak halim yok diye de yine çiğ köfte ve kızarmış tavuk ikilisi beklliyor bizi

MAJORRRRR kuzum bakarsın yaza hem kv hem görümcen evlenir çifte düğün

PRENSESS geldin mi evineee?

AMAYA PLOJO ASOŞ vee arada sırada topiğimize uğrayan arkadaşlar nerdesiniz kiii

pestilim çıktı, dün eve geldiğimde bi daha seçimde falan görev almıcam dedim... köydeydim ama seçim yeri eski ilkokuldu ve camları kırıktı her camı resmen titredim, sonra amcanın biri çerçeveye kalın bi poşet tarzı bi şey gerdi de rüzgardan bari korunabildik.... gerçi eve gelişim çok geç değildi ancak resmen titredim ve sabah işe gitmek çok zor geldi.... ve öğlen eve gelip sımsıcacık bi duş alarak ancak ısınabildim...... kocam yarın konyaya gidecek malesef.... o yüzden işte de nete hiç giresim gelmedi, kolumu kıpırdatasım yoktu....

yaşasın pazartesi bittiiiii

geldim geldimm... ama yine gelen olmamış sen ve amayadan başkaa
kv.lere yorgunken gitmek iyi oluyor yemek hazır oluyor fln :)) ama çiğ köfte ve tavuk süpermişş
bn sana bitcek demiştim bugun ahah bak bitti :))
survivor izliyorduk annemlerde annem: "daha hiç ertunga kazandı demdiler " dedi ertunga kazandı.. "müge hiç kaznadı demediler" dedi müge kaznadı ismail için "bu da kazanamıyor" dedi o da kazandı çok komikti

geçmiş olsun canm...soğukda beklemek kolay değil..hasta olmazsın inş.
kocacığında hemen gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…