- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.361
hmmm şimdi analdım...bu ay tutmazsa ztn uygulama hatası varmı diye bi düşünmel lazmtam yumurtlama günlerinde oldu..
belirti yok denebilir..akşamları bazen miğdem bulanıyor
bnm eşimde cok kızar yol tarifi etmeme..edince biliyorum diyor etmeyince neden karısıyorsun oluyor.bn sağ tarafı gösterip sola dönücez deyincede deli oluyorr dediğime bak işte elimle gösterdim ya diyorum bnde
gecen aksm yatak ve bebek arbalarına bakarken hep kırmızı mor ve pembeye bakıyormusum...eşimde hep kız şeylerine bakıyorsun diyor.
hava yağmurlu oldugun için sanrım..eşim işe gitmicek olsa biz yinede giderdik kv fln ama işe gidicek
ahahahaçok güldüm prenses sağı gösterip sola dönücez demene
ben de hep pembelere gidiyorummm
regl gününe daha var mı çok heyecanlııı
olsunn 3e kadar berabersiniz eşinle...evin keyfini çıkar...
biz de sinemaya gidicez.aslında niyetimiz yoktu da iş yerinden bi arkadaş asmerkezden hediye sinema bileti verdi 2 kişilik.
abisinin çalıştığı yer alışveriş yapanlara veriyormuş ,arkadaş da bize getiricekmiş her ay süperrr
300 sıpartalı vardı ya onun devamına gidicez sanırım ilkine eşimin zoruyla gitmiştim sevmem öyle filmleri ama buna da eşimin hatrına gidicem bana romantik,komedi dram ya da korku olsun
PRENSES
Cok güldüm ya,hala gülümsüyorum,sag gösterip sol demene :) Cok kafa karıstırıcıııı :)
Evet evet,kızlar geliyooor :) Saglıgınız yeerinde olsunda insallah,bunlarda tatlı tarafı :)
SWEAT
iyi seyirler kızce,ne güzel düzenli bilet gelmesi :)))
Bizim topiginde gelinleri bi tatlı,eslerinde masallahı var gelinleri mutlu ediyorlar,bebisleride ayrı bi seker olur :)
Yatak yoldaa,esimin isten cıkısına ayarlandıgı icin simdi geliyorlar yüklemeydi fln,cıkıyorum,öptüüm :)
iyi geceler herkesciklereeeee
sinemaya gittik de o filme gitmeseydik keşkeeşim bile nerden getirdim bizi bu filme dedi
sonra ekledik bedava neyden hayır görmüşüz kiii
film 3 boyutluydu kan savaş vahşet ııyyy aklıma geldikçe tüylerim dikenleniyor..
neysee filmden çıktık annem mesaj çekmiş özdileke gidiyoruz diye bizimde yolumuzun üstüydü orda buluştuk..
gezdik kahve falan içtik şimdi tv karşısında ctesi keyfi :13:
yarın da demiştim ya eşim sandık görevlisi sabah 7den akşam ucu açık belki 8-9 a kadar yok
ben de annemlere kahvaltıya gidicem akşama kadar ordayım o yüzden yarın giremeyebilirim
ama tel.den takipteyim..sizsiz olmazzz
PLOJOOO geldi mi yatakkk foto istiyoruz acill
PRENSESS hala senin sağ-sol olayına gülmekteyim aklıma geldikçe
Allah da seni güldürsün e emiii ...
öptüm hepiniziiiii
aaaa aşağıda sivit asoş ve prensess 3lüsünün ismi yazıyorrrr
yuppppiiii
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
amin svit :))
film kanlıda olsa sinemada olunca keyiflidir..
yarın aksm bizde yemeğe davetliyiz bnde olmayabilirim büyük ihtimal...
yarın topik öksüz kalıcak
nereye gidiyosunuz yemeğee? 2aydır yemeğe misafir almadım-anneler hariç- pek bi rahatım
alakasız olucak da bi ara halılarımı halı yıkamaya vereyim diyorum....hiç silmek gelmiyor içimden
anneler hariç ilk defa yemeğe davet edildikbabamın kuzeni... bizde yeni ewlenenler yemeğe davet edilir gelin/damat aileyi tanısın ewi öğrensin diye ama 7 ay oldu daha ilk..teyzem davet etmedi henüzz hamile kalmamı bekliyo herhaldeee
bnde vericem halılar ama biraz daha ısınsın havalar diye bekliyorum..hem bu kadar cok toz olmaz hemdee üzerine döktüğüm şeyler bi güzel cıksın..
silmeyi ayda kendim yıkamayı ztn düşünmüyorum..
boşver prenses bi de iade-i ziyarete gelmek isterler valla deli olursun mutfakta
biz de bi dayımlara halamlara bi de eşimin kuzenine yemeğe gittik..
zaten pek akrabamız yok bizim,eşiminkiler de artvinde..neyse böyle daha iyi
ben de halıları vericem de biraz daha kirlensin diye bekliyorum
bankadan arkadaşlar gelicek bi gün onlar gelmeden vermem lazım...
inşallah bahar gelince gelirler
her an uyuyakalabiliriz
asoşun de sesi çıkmadı kii...
iyi geceler kknın en güzel gelinleriiiiii
gunaydınlar kızlar cok yorgun bır gunun ardından ısteyım her tarafım agrıyo ve dun belım tutldu cok kotuyum bırde ustune reglıyım ama degdı cok mutluyum cunku
canımm güle güle kullan eşyalarını
ne güzel kendi evin kendi eşyaların oldu..
gunaydınlar kızlar cok yorgun bır gunun ardından ısteyım her tarafım agrıyo ve dun belım tutldu cok kotuyum bırde ustune reglıyım ama degdı cok mutluyum cunku
canımm güle güle kullan eşyalarını
ne güzel kendi evin kendi eşyaların oldu..