Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr koca bi salata kabına salata yaptım yiyorum umarım acıkmam

kimse bilmiyorum 3 arkdasım ve siz biliyorsunuz...ailelerden kimseye söylemedik umutlanmasınlar diye karısmazlar da belki münasebetsiz biri cıkar erken der sinirimizi bozarr.. hamiş olunca ne dese boş olur

tabi katılırım konuştuklarınız neye dair meselaa:?

Bende ogluma hamıleyken her dakıka mutfaktaydım sımdı oglumda mutfaktan cıkmıyo koskoca ekmegı yıyebılcek gıbı saldırıyo:)

Doğru karar bence de :) Sonra var mı diye ssorulur ayrı dert,dediğin gb biri çıkarsa ayrı dert :) Zaten gerekte yok bence söylemeye canım :)

Doğru karar bence de :) Sonra var mı diye ssorulur ayrı dert,dediğin gb biri çıkarsa ayrı dert :) Zaten gerekte yok bence söylemeye canım :)

aynen öylee bi düşünsene ewe gidiyorum fln dediğimde "git gitt çalışmak lazm " diye imalı sözler duymak var

gece nöbetine geldimmmm
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım

benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii benim suçum yok kiii genlerim de suç

yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?

prensessss acıktın mıııı
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de

saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..

iyi geceler herkeseeee

akşmdan yemek yapmak iyidir...
henüz gelmedi baklm hayırlısı ama gelicek gibi bilemiyorrummm
heyırlısı eşimde gelir birazdan.. yatarız bizdee
iyi geceler sanadaa

Evliliğin ilk günleri çoğu zaman zor olur. Benim de kabus gibiydi.erkekler çok bencil. Maalesef!!! Ama sabırlı olmak lazım diycem, ama aslına bakarsan kadının sabrı eğer erkek evliliğe hazırsa işe yarıyor. Yoksa ne yazık ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim

canımm yatağınız çok güzelmişş
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte

selam canlarrrr
bu gün pek kimse gelmemiş topiğimize

aynen öylee bi düşünsene ewe gidiyorum fln dediğimde "git gitt çalışmak lazm " diye imalı sözler duymak var

akşam uykulu uykulu ben bunu atlamışım okumayı sanırım..
bu günlerde çok güldürüyosun bizi
allah da seni güldürsün Prensesss

hayırlı olsun canım ehliyetin..
kazasız belasız kullan inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…