Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canımmm her şeyin yolunda olmasına çok sevindim:KK36:
İnşallah doğumun istediğin şekilde,en sağlıklısından olur...
Ben de bile Sezen'in heyecanı başladı :KK52:
Yatağın fotosunu da 4 gözle bekliyoruz kopya çekcez ki sonraaa :KK1:
Sen uzun yazamasan da ilerleyen günlerde iyiyim yaz çık seni görelim iyi olduğunu bilelim yeter..

bu arada çok fena yağmur indirdi burda..PRENSES yağdı mı orda da?
öğle tatiline kardeşime hediye alıcaktım kaldı...son dakkaya bırakırsa işini siviit akşam iş çıkışı koşturur:KK37:

temizliğim bitti eşimi gönderdim annemi bekliyorum kızlar...

aynen öyle dip bucak olmadı ama toz ve lekelerden kurtuldum..en azından ratah rahat misafir ağırlayabilirim :KK76:

hersey yolundaysa sorun değil kızcee.. svit haklı iyiz demen yeterli ztn :)
teşekkür ederim rahatladım şükür..
akşmdan beri bir elmanın yarısı biri sensin biri ben diyoo:KK24: arda portakal armut oluyor :KK9:
gelmedimi daha ztn hiçbir yerde zmanında getirmezler..:KK53:
bizde netten bebk arbaların ve park yataklara fln baktık :KK16:

sen 2 kg mu verdiiinnn :KK30: ben cok boşladım ya bi türlü odaklanamıyorum dikkat ediyorum ama kaçmaklar bozuyor işi:18:
ewt öğlen cok yağdı kocaman kocaman dolu yağıyor sandım ama şimdi miss gibi oldu güneş çıktı heryer temizlendii:21:

Kızlar ikinizin yorumunuda okurken cok sevindim :) Bebek fikri yavas ama kararlı sarıyor,ilk zamanlarım geldi aklıma :) Allah gönlünüze göre versin insallah..

Yatagın resmi aklımda gelince paylasacam sizinle de..

İcimde bir his var bebis haberlerinin arka arkaya gelecegine dair :)

Kızlar ikinizin yorumunuda okurken cok sevindim :) Bebek fikri yavas ama kararlı sarıyor,ilk zamanlarım geldi aklıma :) Allah gönlünüze göre versin insallah..

Yatagın resmi aklımda gelince paylasacam sizinle de..

İcimde bir his var bebis haberlerinin arka arkaya gelecegine dair :)

gerçekten yavas ama kararlıyız..Allahın bi taktiri ki ben hemen istemiyordum...şimdi deniyoruz olmuyor belkide Allah'ım gönlüme göre veriyor.. hep hayalimde ki gibi olmasını nasip edicek belki de..
kısmet kızçee bnada ard arda gelicek haberler gibi geliyor... hatta planlamayanlardan bile bebek haberi alıcaz diye hissediyorum..:KK53::KK53::KK53:

kızlar arkadaş listemi tamamen sildim tekrar ekledim kabul edinn...listeler karıştı ya çok saçma görünüyordu :KK37:

Son düzenleme:
biir cuma gecesinden merhaba tatlışkolaaaar:KK3: :KK3:^
dün akşam üşenmedik eşimle temizlik yaptık diğer evin bugün öğleden sonrada bi kısım eşyayı taşıdık çapraz daire olunca kolay oldu:KK9:
yarında komple taşınıyoruuuzz:KK53:
sizede bir bakayım dedim yatmadan ne yaptınız diye kiiii herkescikler gelmiş kiiii:KK8:
ella ve beauty artık hiç gelmiyorlar onlar komple bizi bıraktı artık:KK50:

eşimin bu saate bestelediği sarkı
bir armudun içi sensın kabuğu ben içinde vitamin çocğumuz olsunnn:KK24::KK24::KK24:
ahaha çok güldüm tatlım yaa:KK9::KK9: yaratıcı bi eşin var :KK9::KK9: maşallaah:nazar::KK8:

günaydınn yavruşlar En Büyük KKEn Büyük KK

bugün nasılsınız bakalımmm
dün akşam şehir fırsatı sitesinden büyük adaya 1 gecelik konaklama aldık :KK52::KK52:
birazdan rezervasyon yapacağımm 25 Nisan içinçok mutluyum.
yıllardır merak ettiğim gitmek istediğim büyükadaya sonunda gidiyorum çok heyecanlı:KK52::KK52:
oooo majorcan romantik anlar büyük adada:KK17::nazar::KK19::127::132::103:
ben hiç gitmedim aynen bende senin gibi çok merak ediyorum yaa:KK76: beğenirsen tavsiyelerde bulun bana da belki bizde yazın giderizz :103:

günaydınlar gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16: sonunda geldim ama bi ceeee diyipkaçmam lazım çok işim var çok..... çarşamba gnü migrenle boğuşarak işe geç geldim, ardından da eşimin babaannesi vefat ettiğinden cenazeye gittik, dün de işleri toparlamaya çalıştım ama bitmiyo ki.....

biraz geçmişe dönüp okudum veeeee yine herkesin en sevdiği tatil konusu açılmışşşş:KK1::KK1:

canım biz yine antalyadayız haziranın ilk haftası..... çünkü ben haziran temmuz ağustos da pek izin alamıyorum. hatta bunu da eşim almış tatili yapcak bi şey yok modunda istedim izni.... ki geçen yılın izninden 12 gün duruyo daha :KK43:((( ameliyat oldum ya arada, dinlenmişimdir diye kullanamadım.

tatlım oteliniz pek güzelmiş bende baktım resimlerine.... iyi eğlenin iyi dinlenin inşallahhh:KK16::KK16::KK16:

asencim kesinlikle geçmelisin bence de diğer eve.... kanepe deolur mu ayol.... yazık sizeeee:KK19::KK19::KK19::KK19:

:nazar: maşallahhhh

aman boşver prensesin de dediği gibi o kızsın sen söyle ne söyliceksen.... ben belki tuhaf ama hiç karışmam araba kullanana... ancak o sorarsa, "burdan mı dönüyoduk" "hayır bi sonraki ara" gibi :KK1::KK1:
başınız sağolsun tatlışım:26:
olmuyo valla kuzumm yarın taşınıyoruz inşallaaah:nazar:

kızlar arkadaş listemi tamamen sildim tekrar ekledim kabul edinn...listeler karıştı ya çok saçma görünüyordu :KK37:

eklemişssin tatlışım kabul ediyorum hemenn:KK8:
bu arada bende seni muckladımmmm:KK54::KK54::KK54:

plojommm güzel annem beniimm:KK16::KK16:
sezoşşş normal mi gelecek baktırın bakalım:KK6::emir_bebek:
nasıl istiyomuş canı sezoşun:KK9:

birdee devanın koltuklarını eşyalarını meraktayızz perdeleri bekliyoruzzz:KK6:

sivitoşşşşş kuzum zaferinii kutluyorummm :KK74::KK19::KK19::KK19::KK19:
sen valla bu azimle 50 kg ye bilem inersin 1 haftada 2 kg verdiysen ohooo :KK19:

biir cuma gecesinden merhaba tatlışkolaaaar:KK3: :KK3:^
dün akşam üşenmedik eşimle temizlik yaptık diğer evin bugün öğleden sonrada bi kısım eşyayı taşıdık çapraz daire olunca kolay oldu:KK9:
yarında komple taşınıyoruuuzz:KK53:
sizede bir bakayım dedim yatmadan ne yaptınız diye kiiii herkescikler gelmiş kiiii:KK8:
ella ve beauty artık hiç gelmiyorlar onlar komple bizi bıraktı artık:KK50:

ahaha çok güldüm tatlım yaa:KK9::KK9: yaratıcı bi eşin var :KK9::KK9: maşallaah:nazar::KK8:

oooo majorcan romantik anlar büyük adada:KK17::nazar::KK19::127::132::103:
ben hiç gitmedim aynen bende senin gibi çok merak ediyorum yaa:KK76: beğenirsen tavsiyelerde bulun bana da belki bizde yazın giderizz :103:

başınız sağolsun tatlışım:26:
olmuyo valla kuzumm yarın taşınıyoruz inşallaaah:nazar:

eklemişssin tatlışım kabul ediyorum hemenn:KK8:
bu arada bende seni muckladımmmm:KK54::KK54::KK54:

plojommm güzel annem beniimm:KK16::KK16:
sezoşşş normal mi gelecek baktırın bakalım:KK6::emir_bebek:
nasıl istiyomuş canı sezoşun:KK9:

birdee devanın koltuklarını eşyalarını meraktayızz perdeleri bekliyoruzzz:KK6:

sivitoşşşşş kuzum zaferinii kutluyorummm :KK74::KK19::KK19::KK19::KK19:
sen valla bu azimle 50 kg ye bilem inersin 1 haftada 2 kg verdiysen ohooo :KK19:

hoşgeldinn..herkez firarda malum cuma aksmı...
eşim cok yaratıcıdır sormaaa..:KK36:
aynen öyle ella ve beuaty hiç gelmiyor..ella hafta 1 kez uğruyor ama beuaty uzun zmndır yok unutlduk :KK50:

hoşgeldinn..herkez firarda malum cuma aksmı...
eşim cok yaratıcıdır sormaaa..:KK36:
aynen öyle ella ve beuaty hiç gelmiyor..ella hafta 1 kez uğruyor ama beuaty uzun zmndır yok unutlduk :KK50:

evet yaa cuma günü erkes bi yere dağılıyo:KK31: bende birazdan koltuğun birinde sızarım heraldee çok uykum gelddiii:KK31:
sen ne yapıyosun kuzum:KK53:
beyaz var bi tek izleneceek :KK31:
giittilerr bizibırakıp:KK50:

evet yaa cuma günü erkes bi yere dağılıyo:KK31: bende birazdan koltuğun birinde sızarım heraldee çok uykum gelddiii:KK31:
sen ne yapıyosun kuzum:KK53:
beyaz var bi tek izleneceek :KK31:
giittilerr bizibırakıp:KK50:

eşimi bekliyorum..bu hafta 8 saat calısıyor.. erken gelicek yani 1 de :)
bn tw kapattım film ilziyorumm tavsiye ederimm...

nerdeyse evli bizi anlayıyor ahaha:KK52:

gerçekten yavas ama kararlıyız..Allahın bi taktiri ki ben hemen istemiyordum...şimdi deniyoruz olmuyor belkide Allah'ım gönlüme göre veriyor.. hep hayalimde ki gibi olmasını nasip edicek belki de..
kısmet kızçee bnada ard arda gelicek haberler gibi geliyor... hatta planlamayanlardan bile bebek haberi alıcaz diye hissediyorum..:KK53::KK53::KK53:

İnşallah kızçee :)
Sezen kucağımdayken size de sevinecem gb geliyor hep..Coşacak topik :))

gnydınnnn napıyonu bıım kısceler:21:

Ben iyiyiim :) Seni sormalı canım?
Nasıl gidiyor hazırlıklar,çok giremedim buara ama en son okuduğum perdeler dikiliyor sanırım..Azaltmışsındır iyice işleri..

ASEN

Çapraz daireye taşınmakta değişik olur :) Taşınmanın en güzel yanı herşey,heryer temiz oluyor ya çok güzel oluyor :)

gnydınnnn napıyonu bıım kısceler:21:

tünadınnn... :)

Nasıl gidiyor hazırlıklar,çok giremedim buara ama en son okuduğum perdeler dikiliyor sanırım..Azaltmışsındır iyice işleri..

ASEN

Çapraz daireye taşınmakta değişik olur :) Taşınmanın en güzel yanı herşey,heryer temiz oluyor ya çok güzel oluyor :)

bence de coşcak topik hatta yeni hamileler topiği olucak :KK9:

bugun hafta sonu herkez nasıl bakalım...?
yağmur var ve 3de eşim işe gidicek..bnm için hafta içinden bi farkı yok bugun...:KK31:

tünadınnn... :)

bence de coşcak topik hatta yeni hamileler topiği olucak :KK9:

bugun hafta sonu herkez nasıl bakalım...?
yağmur var ve 3de eşim işe gidicek..bnm için hafta içinden bi farkı yok bugun...:KK31:

:KK9:
Benim içinde bir fark yok haftaiçinden,kimsede girmez gb geliyordu :)
Havada çok kapalı:KK31:
Aslında kayınvalideme gececektim ama yatak gelecek akşama diye kaldım, eşimle gece gidecez..:KK31:

Evde kalmak buna denir :KK37::KK9:

Günaydın kızçelerrrrr :KK16:
Hava yine yağmurlu ama evde olunca bu hava bile güzel geliyor insana :KK8:
Dün akşam annemlerdeydik kardeşimin doğum günüydü..
Bu aradaaa dün annemlerden çıkınca bi yere gidelim kahve içelim dedikk
Baktım bizim sağa dönmemiz gerek ama eşim sağ şeride geçmiyo hiiiççç sesimi çıkarmadım:KK19:
veeee döneceğimiz yeri geçtikkkkk :KK9: :KK9:
başka yerlerden girmeye çalıştı benimki ama biliyorum yanlış yol ama yine sesimi çıkarmadım
veee sonuç kaybola kaybola eve döndük :KK9: :KK9: :KK9:
bi yerde oturup kahve içsek bu kadar eğlenmezdim :KK9:

PRENSESSS Kilo vermemin en büyük sebebi aldığımız bisiklet..Her akşam 15-20 dk yapıyorum.Eğer yemekten sonra tatlı,çikolata vb yemişsem ceza olarak yine bisiklete biniyorum :KK37: Bi de ben hiç su içmezken sabah kalkar kalkmaz 1 büyük bardak içiyorum günde de 2 litreye yakın içiyorum veee hiç ekmek ve pilav yemiyorum..onun dışında boğazımı pek tutamıyorum zaten :KK56: yaşasın yemek yemekk:KK56:

Bu arada nisan ayı demiştim ya senin için :emir_bebek: inşallah güzel haberlerini alırız prensesss...hani geçen ay senin adetin gecikmişti ya ondan da olmamış olabilir çok araştırdım bu pko için adet gecikince yumurta oluşmazmış :26: bu ay inşallah güzel haberleri almaya senle başlarız sonra her ay birimiz devam ederi :KK34:

ASOŞŞ Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz annem hep der kanaatkar ol Allah daha fazlasını verir der bak sen 2.aydan 2+1e geçtin :KK9:
bu arada bak eşin nasıl yardım ediyor temizliğe sen çalışınca.. Hani etmez diodun ya mecburrrrr :KK52:
Bi dee ben 50 kiloyu en son ortaokulda gördüm
:KK37: ben hep besili gürbüz bi çocuktum :KK9: :KK9:

PLOJOOOO: Sezen'i abla yapıcaz kuzu yalnız bırakmayız kiiii :KK76:

Son düzenleme:

ASEN

evet bırtanem perdelerım dıktırıyorum onları beklyrm cok sukur buyuk cogunlugu bıttı ıslerımın bnde gıremym yognlkdan:KK43:

Baktım bizim sağa dönmemiz gerek ama eşim sağ şeride geçmiyo hiiiççç sesimi çıkarmadım:KK19:
başka yerlerden girmeye çalıştı benimki ama biliyorum yanlış yol ama yine sesimi çıkarmadım

:KK9: İşte bide birşey desen,çok biliyorsun olur :)
Benim eşimde yolları pek bilmez,dikkat etmez yani,1 kere gittiği yere 2. de ezbere gidemez :) Ama Allahtan inat etmiyor,bana soruyor hep :) Navigasyon benim :KK9:

Sezen abla olacaakk:KK52: Abla sayılmaz yahu,arkadaş olsunlar :KK9: Onlarada topik açarız,eskiyen gelinler yeni gelin adayları:KK9: Gelin adayları dedim,kızlar geliyor galiba :KK9:

evet bırtanem perdelerım dıktırıyorum onları beklyrm cok sukur buyuk cogunlugu bıttı ıslerımın bnde gıremym yognlkdan:KK43:

Hadi gözünaydın bak işlerde bitiyor :) Neredeeen nereyee :) Kendini üzdüğünle kaldın,Allahtan sağlığına yansımadı..

Son düzenleme:
:KK9:
Benim içinde bir fark yok haftaiçinden,kimsede girmez gb geliyordu :)
Havada çok kapalı:KK31:
Aslında kayınvalideme gececektim ama yatak gelecek akşama diye kaldım, eşimle gece gidecez..:KK31:

Evde kalmak buna denir :KK37::KK9:

oleyy yatak geliyorrr hemen paylaş bizimlee :KK66:

PRENSESSSKilo vermemin en büyük sebebi aldığımız bisiklet..Her akşam 15-20 dk yapıyorum.Eğer yemekten sonra tatlı,çikolata vb yemişsem ceza olarak yine bisiklete biniyorum :KK37: Bi de ben hiç su içmezken sabah kalkar kalkmaz 1 büyük bardak içiyorum günde de 2 litreye yakın içiyorum veee hiç ekmek ve pilav yemiyorum..onun dışında boğazımı pek tutamıyorum zaten :KK56: yaşasın yemek yemekk:KK56:

Bu arada nisan ayı demiştim ya senin için :emir_bebek: inşallah güzel haberlerini alırız prensesss...hani geçen ay senin adetin gecikmişti ya ondan da olmamış olabilir çok araştırdım bu pko için adet gecikince yumurta oluşmazmış :26: bu ay inşallah güzel haberleri almaya senle başlarız sonra her ay birimiz devam ederi :KK34:

ASOŞŞ Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz annem hep der kanaatkar ol Allah daha fazlasını verir der bak sen 2.aydan 2+1e geçtin :KK9:
bu arada bak eşin nasıl yardım ediyor temizliğe sen çalışınca.. Hani etmez diodun ya mecburrrrr :KK52:
Bi dee ben 50 kiloyu en son ortaokulda gördüm
:KK37: ben hep besili gürbüz bi çocuktum :KK9: :KK9:

karşeşinin doğum günü kutlu olsun canm...bu yeni yaşında tez vakitte teyze-dayı olsun inş. :KK9:
un ve pirinç yemiyorsun yaniii bn pirinci bıraktım sayılır ama un arada kaçırıyorumm..:KK50:
amaaa nisaann ayı rejim ve değişim ayı ilan ediyorum kendimeee.:KK17:
pko ile ilgili ne demek istediğini anlamadım svitt.. bnde mi pko olabilirim? geçen ay kv yüzünden stres yaptım..

naber topıgın prensesi:KK9:

iyimm devaacım sen naslsınn

Karşeşinin doğum günü kutlu olsun canm...bu yeni yaşında tez vakitte teyze-dayı olsun inş. :KK9:
Un ve pirinç yemiyorsun yaniii bn pirinci bıraktım sayılır ama un arada kaçırıyorumm..:KK50:
Amaaa nisaann ayı rejim ve değişim ayı ilan ediyorum kendimeee.:KK17:
Pko ile ilgili ne demek istediğini anlamadım svitt.. Bnde mi pko olabilirim? Geçen ay kv yüzünden stres yaptım..

Iyimm devaacım sen naslsınn

calsyrm hayatım yarın ızınlıyım :):KK19: Yatıslardan yatıs begenıyor totosum sımdıden:)

bazen evde mi daha çok yoruluyorum işte mi bilmiyorum :KK9: :KK9:
eşim yarın seçimde görevli onun için okula sandıkları kontorle gitti ben de o gelince gezelim diye koştur koştur temizlik yapı nevresimleri değiştirdim..
zaten dağınıklığı toplamak en çok vakit alan :KK31:
neyse eşim geilyormuş bu havada evden çıkasım yok ama naparız bilmiyorum.

:KK9: İşte bide birşey desen,çok biliyorsun olur :)
Benim eşimde yolları pek bilmez,dikkat etmez yani,1 kere gittiği yere 2. de ezbere gidemez :) Ama Allahtan inat etmiyor,bana soruyor hep :) Navigasyon benim :KK9:

Sezen abla olacaakk:KK52: Abla sayılmaz yahu,arkadaş olsunlar :KK9: Onlarada topik açarız,eskiyen gelinler yeni gelin adayları:KK9: Gelin adayları dedim,kızlar geliyor galiba :KK9:

Hadi gözünaydın bak işlerde bitiyor :) Neredeeen nereyee :) Kendini üzdüğünle kaldın,Allahtan sağlığına yansımadı..

Plojooo aynı benim eşim hiç yollara dikkat etmez hep ben söylüyorum da onu gıcık eden benim yol tarif etmem değil de mesela sağ şeride geç,sinyal ver vb demem...ben de artık hiç bişye karışmam bananeee :KK19: :KK9: gerçi dayanamam kiiii :KK52:

Bu arada bizim kızçeler için bulduğun topik ismine bayıldımmm..
biz de eşime-tabi önce sağlıklısı ama-kız istiyoruz çaktırmakdan
Star da "İNAN BANA"diye bi çocuk programı var izlediniz mi hiç Ergun Plak çocuklara konuşuyor..
Biz her c.tesi izleyip çocuk aşkımızı kabartıyoruzzz :KK9: :KK9:

karşeşinin doğum günü kutlu olsun canm...bu yeni yaşında tez vakitte teyze-dayı olsun inş. :KK9:
un ve pirinç yemiyorsun yaniii bn pirinci bıraktım sayılır ama un arada kaçırıyorumm..:KK50:
amaaa nisaann ayı rejim ve değişim ayı ilan ediyorum kendimeee.:KK17:
pko ile ilgili ne demek istediğini anlamadım svitt.. bnde mi pko olabilirim? geçen ay kv yüzünden stres yaptım..

iyimm devaacım sen naslsınn

tabi ben anaşılır yazmamışım ki nasıl anlıcan :KK9:
Sen pko değilsindir prenses adetlerin düzenli..
Demek istediğim şuydu ki ben Pko yu arştırırken AMAYANIN çırağı olabilicek kadar bilgilendim :KK9: :KK9:
Dİyo ki adetiniz o ay herhangi bi sebepten dolayı-stres vb bile-gecikirse o ay yumurta oluşma ihitimali azalır...
Senin de geçen ay stresten gecikti ya ondan yumurlama olmamış olabilir ama bu ay umutluyuz benceee :KK34::KK36:

belirti var mı hiççç ?:emir_bebek:

bu gün de c.tesi olmasına rağmen maşallahımız var:nazar:
taşınmasaydı asoş da gelirdi kiiii kolay gelsin ona daaa :KK54:

Son düzenleme:
bazen evde mi daha çok yoruluyorum işte mi bilmiyorum :KK9: :KK9:
eşim yarın seçimde görevli onun için okula sandıkları kontorle gitti ben de o gelince gezelim diye koştur koştur temizlik yapı nevresimleri değiştirdim..
zaten dağınıklığı toplamak en çok vakit alan :KK31:
neyse eşim geilyormuş bu havada evden çıkasım yok ama naparız bilmiyorum.

Plojooo aynı benim eşim hiç yollara dikkat etmez hep ben söylüyorum da onu gıcık eden benim yol tarif etmem değil de mesela sağ şeride geç,sinyal ver vb demem...ben de artık hiç bişye karışmam bananeee :KK19: :KK9: gerçi dayanamam kiiii :KK52:

Bu arada bizim kızçeler için bulduğun topik ismine bayıldımmm..
biz de eşime-tabi önce sağlıklısı ama-kız istiyoruz çaktırmakdan
Star da "İNAN BANA"diye bi çocuk programı var izlediniz mi hiç Ergun Plak çocuklara konuşuyor..
Biz her c.tesi izleyip çocuk aşkımızı kabartıyoruzzz :KK9: :KK9:

tabi ben anaşılır yazmamışım ki nasıl anlıcan :KK9:
Sen pko değilsindir prenses adetlerin düzenli..
Demek istediğim şuydu ki ben Pko yu arştırırken AMAYANIN çırağı olabilicek kadar bilgilendim :KK9: :KK9:
Dİyo ki adetiniz o ay herhangi bi sebepten dolayı-stres vb bile-gecikirse o ay yumurta oluşma ihitimali azalır...
Senin de geçen ay stresten gecikti ya ondan yumurlama olmamış olabilir ama bu ay umutluyuz benceee :KK34::KK36:

belirti var mı hiççç ?:emir_bebek:

bu gün de c.tesi olmasına rağmen maşallahımız var:nazar:
taşınmasaydı asoş da gelirdi kiiii kolay gelsin ona daaa :KK54:

hmmm şimdi analdım...bu ay tutmazsa ztn uygulama hatası varmı diye bi düşünmel lazm:KK17: tam yumurtlama günlerinde oldu..
belirti yok denebilir..akşamları bazen miğdem bulanıyor
bnm eşimde cok kızar yol tarifi etmeme..edince biliyorum diyor etmeyince neden karısıyorsun oluyor.:KK53: bn sağ tarafı gösterip sola dönücez deyincede deli oluyorr:KK52: dediğime bak işte elimle gösterdim ya diyorum bnde:KK53:

gecen aksm yatak ve bebek arbalarına bakarken hep kırmızı mor ve pembeye bakıyormusum...eşimde hep kız şeylerine bakıyorsun diyor.:KK37:

hava yağmurlu oldugun için sanrım..eşim işe gitmicek olsa biz yinede giderdik kv fln ama işe gidicek:KK31:

Son düzenleme:
X