Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayy çünkü çok pasaklı kadın :KK43: bırak yemeği eve grince tksniyorum ben terlk gysem oda orann basamıyorum yerlere felan :KK43: kötü bi durum yaa çok pasaklı kadın mutfağı görseniz sizde yemezsnz :KK43:(

haklısın canım yaaa..ben de bi evden iğrendiysem susuzluktan ölsem su bile içemem...arada sen yap dicem ama dediğin gibi nerey kadar yaparsın ki kendi evimize zor yetişiyoruz...

kızlar eger fırsat bulursam bu hafta sonu aşure yapmaya karar verdim ilk defa denicem ve malzemeden calmıcam bakalım becerebılıcekmıyım

bnde ucundan tadına bakarım malum dıyetteyım:KK9::KK9:

sizde aksam ne yemegı var neelr dusunuosnz bakalım

benim de annem yapmış akşama gidicez birazıcık yesem olur dimi nena :))

SLM GELİNCİKLER NASILSINIZZ??

eşim az önce gitti bende geçmişi okudum kafmda toparlayıp hepsini birden yazmaya karar verdim alıntı yapmadan cok uzun olmasın diye.

kv de kalmak ve temizliğinden bahsedilmiş birde diyetten :))

kv. seviyorum aslında. bazı konularda gıcık olsamda seviyorum ağzı var dili yok kadının.bna söyle yap böyle yap demez bn sorarsam ""ne bileyim kızım bn böyle yapıyorum sen nasıl istersen öyle yap kendin bak"" der. bazen düğün alısverisine götürdük onu da annemide. perde alırken fln cok kararsızdım bn özellikle istedm.eşim hatta kimseyi almayalım kafamız karısıyo diodu aslında kendi bişi begenmiyoduu.nese ama bn aldım parasını ben verdim diye laf etmezler çok şükür:nazar:

temizdir de yemeklerinide severim.aç olmasam bile ısrar eder oturunca bayağı yerim yani :)

görümcem balıkesirdeydi.yeğenlerini cok özlemiş eşim bn bile özlemiştim.29 ekimde 2gün izinliydi eşim pazar gecesi kalmıştık sadece bi kez baskada kalmayız.

diyete gelincee bnde diyet yapmak istiyorum ama yapamıyorum.ac kalınca ellerim titriyo şekerim düşüyo sanrım:KK53: sadece ekmek yememeye dikkat ediyorum.
ablamın 2010 yılında uyguladıgı bi diyet vardı tavsiye ederim -zengin diyeti-
sabah 1dilim ekmek,istediğini istediğin kadar ye.
öğlen et,balık,kırmızı et,nohutlu et vs. köfte olabılır ama cok olmayack ekmekli oldugu için
16.30-17.00 arasında yogurt 1 meyve ve çiğ ceviz veya badem.
aksam yok fakat ilk başlarda sadece çorba zamanla acıkmıyormuş
gece yatmadan önce süt veya meyveli yogurt.

ablam ciddi derecede zayıflamıstı.ama bn ewde uygulayamadım her öğlen et nerde bulcam da yicem.

bu arada kızlar sabah sağlık ocagına gittim.böbreklerim ağrıyo.kan aldırlar cuma günü sonucu alıcam bol su iç dedi bakalm ne cıkıcak.
doktor sorup duruyor hamile şüphesi varmı diye yok diyorum ısrarla soruyo yok diyorum.siz geldiniz aklma :)

geçmiş olsun canım...az su içmekten olabilr ben de içmiyorum hiç..

bu aradaaa bu gün beni sağlık ocağından aradılar..yeni evlemişsiniz hamilelik var mı dediler ben şokkkk ...yok dedim henüz yok..oluncaa mutlaka bizi bu numaradan arayın dedi tatlı hemşire..bi de neyle korunuyosunuz diye sordu..odada 4 kişiyiz önümde 5 de müşteri ne diyim ben kadına.dedim çalışıyorum ben müsait değilim nasıl cevaplıyım..dedi ben sayayım siz evet hayır diyin ama ilk şıkta doğru cevabı yakaldık :KK66:

bu gün canım aşure isteyince herkes acabaaa falan oldu ama yok hastayım bi de ...

ama çocuk fikirine de yavaş yavaş alışıyorum..yaza başlarız artık çalışmalara..

Son düzenleme:
haklısın canım yaaa..ben de bi evden iğrendiysem susuzluktan ölsem su bile içemem...arada sen yap dicem ama dediğin gibi nerey kadar yaparsın ki kendi evimize zor yetişiyoruz...

bu aradaaa bu gün beni sağlık ocağından aradılar..yeni evlemişsiniz hamilelik var mı dediler ben şokkkk ...yok dedim henüz yok..oluncaa mutlaka bizi bu numaradan arayın dedi tatlı hemşire..bi de neyle korunuyosunuz diye sordu..odada 4 kişiyiz önümde 5 de müşteri ne diyim ben kadına.dedim çalışıyorum ben müsait değilim nasıl cevaplıyım..dedi ben sayayım siz evet hayır diyin ama ilk şıkta doğru cevabı yakaldık :KK66:

bu gün canım aşure isteyince herkes acabaaa falan oldu ama yok hastayım bi de ...

teşekkür ederim canm.bakalm görcez ne var ne yok.idrarda yanma da var rahatısz ediyo ztn onuda söyledim inş. geçer.

bizde yaza yada kışa diyoruz :)) kısmet

ayyy beni ne güldürdün sabah sabah :KK1: hohohoho öldm yahu allah seni de güldürsn emiii demek sağlk ocağndan arıolar ha bide sen iştesn soruolar allahtan ilk şıkta cevabı blmşsnz :)))):KK1: hayırlısı olsn hakkınızda annem yaa :KK16: ben sanırsam galiba hamile gibiyim ya bugn gnm ama olmadm ve belrtler var bakalm test yapmıom negatf çıkar die :))) üzülüom sonra bide hayırlısı allahtan

günaydın kızlar, dün gece çok kötüydüm... yaşlanıyorum ben sanırım ya.... halbuki yaşım 25:KK5: sabah sen gez kızılayda, sonra kayınvaldende hizmet et, akşamda kocanla gez.... gece saat 10 da dayak yemiş gibiydim... hani ne oldu cidden bilmiyorum ama çok kötüydü :KK53: eşim baktı şimdi gece bana...... ama evi de öyle bir dağıtmış ki... gardıroptan çorap buldum, faturanın zarfını bir kenara, kendini bir kenara atmış... en sinir olduğumda işten gelince bilgisayar çantası bir yerde, bilgisayarı ayrı bir yerde... kağıtlar her yerdeee :KK9: bir de kağıtları attırmıyor ya, lazım olurmuş, bir çekmeceyi, fatura çekmecesi yaptım, ne bulduysam oraya atıyorum artık....çekmecede doldu 1 ayda, şaka gibi :KK53:

gece de yazdıklarınızı okuyordum tam alıntı yapıp cevaplayacaktım ki eşim geldi, uyumadın mı sen diyerek :KK1: teli bıraktım haliyle :KK37:

ayyy beni ne güldürdün sabah sabah :KK1: hohohoho öldm yahu allah seni de güldürsn emiii demek sağlk ocağndan arıolar ha bide sen iştesn soruolar allahtan ilk şıkta cevabı blmşsnz :)))):KK1: hayırlısı olsn hakkınızda annem yaa :KK16: ben sanırsam galiba hamile gibiyim ya bugn gnm ama olmadm ve belrtler var bakalm test yapmıom negatf çıkar die :))) üzülüom sonra bide hayırlısı allahtan

inş pozitif sonucunu alırsın canım... aslında ben böyle durumlarda duramam... hemen yaparım test ... bu arada hamile kalmak bu kadar zor mu ya... korkutuyorsunuz beni... ben bebek düşünüce hemen böyle kalırım diye düşünüyordum:44:

canlarımmm günaydııınnn :KK16: adet olmama 2 3 gün kaldıı inş. olmam da hamileyimdiiirrr :KK49: sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok . :KK6:

Gevezeeeeee nasıl heyecan yaptım bilemezsin..inşallah test pozitif çıkar..test yaparsan hemencik yaz buraya olur mu..ama negatif çıkarsa da üzülme daha 2 ay olmuş evleneli ilerleyen aylarda mutlaka olur...

canlarımmm günaydııınnn :KK16: adet olmama 2 3 gün kaldıı inş. olmam da hamileyimdiiirrr :KK49: sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok . :KK6:

inşallah hamilesindir canım da bizim yeni gelinler çok hızlı çıktı..böyle olunca ben de hevesleniyorum içim kıpır kıpır oluyor..

günaydın kızlar, dün gece çok kötüydüm... yaşlanıyorum ben sanırım ya.... halbuki yaşım 25:KK5: sabah sen gez kızılayda, sonra kayınvaldende hizmet et, akşamda kocanla gez.... gece saat 10 da dayak yemiş gibiydim... hani ne oldu cidden bilmiyorum ama çok kötüydü :KK53: eşim baktı şimdi gece bana...... ama evi de öyle bir dağıtmış ki... gardıroptan çorap buldum, faturanın zarfını bir kenara, kendini bir kenara atmış... en sinir olduğumda işten gelince bilgisayar çantası bir yerde, bilgisayarı ayrı bir yerde... kağıtlar her yerdeee :KK9: bir de kağıtları attırmıyor ya, lazım olurmuş, bir çekmeceyi, fatura çekmecesi yaptım, ne bulduysam oraya atıyorum artık....çekmecede doldu 1 ayda, şaka gibi :KK53:

gece de yazdıklarınızı okuyordum tam alıntı yapıp cevaplayacaktım ki eşim geldi, uyumadın mı sen diyerek :KK1: teli bıraktım haliyle :KK37:

benim eşim de dağınık yaa..gerçi o dağınık olduğunu kabul etmiyor normal düzeni öyle :) oturma odasında köşe koltuk var kendisi oturuyor yanında da sigara-çakmak-telefon-çay-kahve bardğı-bazen cüzdanı-gözlük kabı.......deliriyorum..ben de oturabilirmiyim izninle diyorum :) hee bi de onun dağınıklığını toplamaya kalkınca da düzenine karışyorum diye kızıyor nasıl düzense :)

inşallah hamilesindir canım da bizim yeni gelinler çok hızlı çıktı..böyle olunca ben de hevesleniyorum içim kıpır kıpır oluyor..

benim eşim de dağınık yaa..gerçi o dağınık olduğunu kabul etmiyor normal düzeni öyle :) oturma odasında köşe koltuk var kendisi oturuyor yanında da sigara-çakmak-telefon-çay-kahve bardğı-bazen cüzdanı-gözlük kabı.......deliriyorum..ben de oturabilirmiyim izninle diyorum :) hee bi de onun dağınıklığını toplamaya kalkınca da düzenine karışyorum diye kızıyor nasıl düzense :)

Ayy o daginiklik beni sinir ediyooorr yatak odasinda minik bi sandigim var esimin cikarip cikarip onun ustune biriktrdigi pantolon gomleklerden sandim kayboldu gitti zavallim :))) bn de bi kac gundur inadina kaldrmiyorum bakalm ne zaman rahatsz olcak :KK37:

ayy tatlım inşallahh yaa. bende pko var ya olmazsa diye kuruntu yapıyorum o yüzden hemn olsun kafam rahat olsun istiyorum aslında evlenmeden önce ayy yok bn istemem çocuk mocuk derdmm :KK70: aynen ya benmkinin bilgisayarndan bktım bnmde işime yaramasa kırıp atcam .:KK47: içtiği suyun bardağını bile oturma odasnda bırakır ahh şu kocalaar ahhh ama yine de çok seviyorumm kocacığımııııı :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayy o daginiklik beni sinir ediyooorr yatak odasinda minik bi sandigim var esimin cikarip cikarip onun ustune biriktrdigi pantolon gomleklerden sandim kayboldu gitti zavallim :))) bn de bi kac gundur inadina kaldrmiyorum bakalm ne zaman rahatsz olcak :KK37:

ayyy aynı bnm kocam da ya sandığım gömü gibi oldu içinden bişey almak için resmen kazı çalışması yapıyoruuumm :KK1::KK1::KK1:

inş pozitif sonucunu alırsın canım... aslında ben böyle durumlarda duramam... hemen yaparım test ... bu arada hamile kalmak bu kadar zor mu ya... korkutuyorsunuz beni... ben bebek düşünüce hemen böyle kalırım diye düşünüyordum:44:

bende kolay diye dşnüyordm halyle yaşmz geçmesn diye biz hiç korunmadık hemen olsun dedk aman olsun diyoz ya bu olmuo :))) gnm gelio regl oluyorm yine beceremedk diyorum :))) bakalım bu sefer sanırsam hamileym test yapmycam :))) bi süre bekleym de yaparm :KK70: kocşim ölüo ısrarla yap dio ama yapmycam :KK70: :KK1:

inşallah annem inş hamile kalrsn :)) aynı zamanlar olr hamileliğimz inş :) bende gnm bugn ama bakalm bayadr belrtler var :KK70: bi haftadr test yapmadm beklycem bi süre daha sonraya atmıştr sonra moralm bozlr felan die :44:

Hepsinin kafalari ayni isliyo demekki :KK66:) bakalim ne zaman ogrencekler onlarin yerinin dolap ya da kirli sepeti oldugunu :KK66:)

bnmki kirli sepetini az çok tanıdı da dolabı henüz çözemedi . bi defa bütün çoraplarını yıkadm çorapsz kalınca kirli sepetini mecbur öğrendi :KK1::KK1::KK1:dolabı nasl tanıtsam henüz onu bulamadm :26::26:

X