- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.161
kimseler yook bu akşammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eşim bugün sperm testi yaptırdı 29 milyon çıkmış sonucu.
sonra ultrasonlada bakmışlar bir sıkıntı yokmuş.
doktor bir problem olmadığını söylemiş.
çok şükür kullandığı ilaçlar kötü etkilememiş.
normalde 20 milyon yeterli oluyormuş sanırım sesi pek bir gururlu geliyordu telefonda
Günaydıııınnn :)
Majoorr Nasılsıınn?
Bugün keyifli olacak gb :) Annemle kumaş pazarına gideceğiz :) Annemlerdeki yatağımın altında aslında pazarda sergi açacak kadar kumaş var Ama şimdi baharlık kumaşlar gelmiştir
kızlaaarrr günayyyyydddıııınnnnnn bir kaç gündür iişlerim de yoğunlaşmaya başlayınca vakit ayıramamaya başladım kk ya dün çok müsaittim ama kk yoktu
PRENSES [/COLOR
canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim aman problem olmasın demek sesi gururluydu
bu arada ileri hızlı spermlerin oranının çok önemli olduğunu biliyorum, eşimden ötürü.... eşimde sayı 72 milyon ancak ileri hızlı sperm %7... bu değerin en az %20 olması gerekiyor... ileri hızlı diye tabir edilenler koşucu diyebileceğimiz döllemeyi gerçekleştiren spermler... bir de spermlerde şekil bozuklukları olabiliyor, bu da döllenmeyi engelliyor... çift başlı, çift kuyruklu, kuyruksuz... vb. şekillerde olanlar döllenmeye engel.... sıkıntınız olmaması sevindiriciiiii
Günaydın kızlarrr bugün amaya açmış topiği
dün kk yoktu bende acaba bizim sistemden mi engellediler dedim sonrada anladımki sitede problem var
tatlım ne yaptınız aldınız mı kumaşlarınızı?
ne için kullanacaksınız onları?
keşke bir dikiş makinam olsaydı bende kıyafet dikmek isterdim çok güzel bir şey bence.
canım ben raporunu baya inceledim şuan rakamları hatırlamıyorum.
ama öyle çift kuyruklu, çift başlı yoktu.
ileri hızlı sperm sayısı %20'nin üstündeydi sanki ama hatırlayamadım şuan.
neyse doktor demişki hiç bir problem yok neden böyle bir test yapma gereği duydun
eşimde kullandığım ilaçların etkisini bilmiyorum benimkisi sadece merak demiş
zaten raporunda epilepsi hastası olduğu özel durum olarak belirtilmişti.
Günaydın kızlarrr bugün amaya açmış topiği
dün kk yoktu bende acaba bizim sistemden mi engellediler dedim sonrada anladımki sitede problem var
tatlım ne yaptınız aldınız mı kumaşlarınızı?
ne için kullanacaksınız onları?
keşke bir dikiş makinam olsaydı bende kıyafet dikmek isterdim çok güzel bir şey bence.
canım ben raporunu baya inceledim şuan rakamları hatırlamıyorum.
ama öyle çift kuyruklu, çift başlı yoktu.
ileri hızlı sperm sayısı %20'nin üstündeydi sanki ama hatırlayamadım şuan.
neyse doktor demişki hiç bir problem yok neden böyle bir test yapma gereği duydun
eşimde kullandığım ilaçların etkisini bilmiyorum benimkisi sadece merak demiş
zaten raporunda epilepsi hastası olduğu özel durum olarak belirtilmişti.
Fotoğraf yükledim kızçeleer :)
Diğerlerinin devamında,sayfamda yani
kızlar farkettiniz mi mesaj sayımız düşmüş ama nedennnnn
kızlar farkettiniz mi mesaj sayımız düşmüş ama nedennnnn
kızlarrr ben sivitttt
ben adımı sonradan değiştirmiştim ama siteye bi haller olmuş eskiye dönmüş her şey
baştan msj sayım da az görünüyordu ama düzelmiş...
umarım adım da düzelir bana nee yaa sivitim bennn :2:
tek iyi yanı bu değişimin aşağıda gülücük simgelerini görebiliyorum artık
yarın da ismim düzelmezse mesaja atayım adminlere ..ya da beni duyuyorlarsa sesime kulak versinler
PLOJOCUMMM: çoook tatlısın kiiiii
Sezen kocaman olmuşşş..
ben de yazıcaktım bişeyler ama sivit değilke yazmıcam işteee
gördümm kızçee maşallahhh
Sağol canımm
3 fotoğrafta dünden eşimle olan fln ama göbeğim yokmuş gb olmuş :))
Bide giyinip whatsapptan foto gönderiyorum eşime oldu mu göbeğim çok mu belli mi diye :)) Hamilesin sen diyo ne yapacan başka
ayy ne olmuş gözükürsee ne güzellll...
allah kızmet ederse bn çatlayan yumurtalardan fln giyerdim... 6-9 aylıkken belli oluyor ztn o günleride güzel geçirirdim...
hele ki senin kilo sorunun yok
koskoca göbeği ve poposu varken taytlar üzerinde kısa tişörtler giyenler coookkk
Amiinn öyle fotoğraflarına bakacaz senindee :))
Bazı insanlardan çekiniyorum bazen,hem nazar mevzusunda hemde bakışlarından kötü manada..
Okuyorum sürekli zaten ama ne bileyim işte :)
Dün beni görüp çok beğenende oldu,hmm diye bakanda tanıdıklarımdan :) Tehlikeli yani bazı bakışlar :)