Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydınn kızlarrr yine ben açtım topikiii :)
Dün amaya hiç gelmemiş, beauty'de bayadır gelmiyor, Ella göründü kayboldu yine malesef
GES'te Van'a gidince kayboldu gitti
nerde bu kızlarrrrrr :KK5:
:KK9: Ne güzel habeer..Hadi gözünüzaydın canım :)

SWEAATT

Eki Görüntüle 1028289

Ben bundan yapacam :KK9::KK9:

ayyy çok tatlı ben bunu daha önce görmüştüm sankii..

Prenses geçmiş olsun canım dikkat et yiğene
bu arada su çiçeği geçirmişte olsanız size terkar bulaşabilir dikkat edin.

Günaydıııınnn :)

Majoorr :KK3: Nasılsıınn?

Bugün keyifli olacak gb :) Annemle kumaş pazarına gideceğiz :) Annemlerdeki yatağımın altında aslında pazarda sergi açacak kadar kumaş var:KK9: Ama şimdi baharlık kumaşlar gelmiştir :KK52:

kızlaaarrr günayyyyydddıııınnnnnn:KK16::KK16::KK16: bir kaç gündür iişlerim de yoğunlaşmaya başlayınca vakit ayıramamaya başladım kk ya:KK43: dün çok müsaittim ama kk yoktu :KK1:

PRENSES çok geçmiş olsun yeğenine, aman dikkat edin çok illet bi şey....ben 23-24 yaşlarındayken geçirdim, bi de anlayamadım da bi şeye alarji oldum zannedip duş aldım :KK1: feciydi... işi aradım dedim ben gelemiycem su çiçeği olmuşum; inanmadılar.... raporumu kendim götürdüm işe :KK1: gelme gelme içeri bırak kapının kenarına diyen bile çıkmıştı :KK52::KK52::KK52:

svitiiiiiii ben de bi merak salıp spor yapıyım diyorum ama çok uzun sürmüyo, inşallah sen başarılı olursun azmet şekerim.... #direnswetyyy

PLOJOO resme bayıldımmmmm, sen de yap tabiiii :)))))

kızlar eşim bugün sperm testi yaptırdı 29 milyon çıkmış sonucu.
sonra ultrasonlada bakmışlar bir sıkıntı yokmuş.
doktor bir problem olmadığını söylemiş.
çok şükür kullandığı ilaçlar kötü etkilememiş.

normalde 20 milyon yeterli oluyormuş sanırım sesi pek bir gururlu geliyordu telefonda :KK69:

canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim aman problem olmasın:KK34: demek sesi gururluydu:KK1::KK1::KK1:

bu arada ileri hızlı spermlerin oranının çok önemli olduğunu biliyorum, eşimden ötürü.... eşimde sayı 72 milyon ancak ileri hızlı sperm %7... bu değerin en az %20 olması gerekiyor... ileri hızlı diye tabir edilenler koşucu diyebileceğimiz döllemeyi gerçekleştiren spermler... bir de spermlerde şekil bozuklukları olabiliyor, bu da döllenmeyi engelliyor... çift başlı, çift kuyruklu, kuyruksuz... vb. şekillerde olanlar döllenmeye engel.... sıkıntınız olmaması sevindiriciiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr bugün amaya açmış topiği :KK16:
dün kk yoktu bende acaba bizim sistemden mi engellediler dedim sonrada anladımki sitede problem var :KK53:

Günaydıııınnn :)

Majoorr :KK3: Nasılsıınn?

Bugün keyifli olacak gb :) Annemle kumaş pazarına gideceğiz :) Annemlerdeki yatağımın altında aslında pazarda sergi açacak kadar kumaş var:KK9: Ama şimdi baharlık kumaşlar gelmiştir :KK52:

tatlım ne yaptınız aldınız mı kumaşlarınızı?
ne için kullanacaksınız onları?
keşke bir dikiş makinam olsaydı bende kıyafet dikmek isterdim çok güzel bir şey bence.

kızlaaarrr günayyyyydddıııınnnnnn:KK16::KK16::KK16: bir kaç gündür iişlerim de yoğunlaşmaya başlayınca vakit ayıramamaya başladım kk ya:KK43: dün çok müsaittim ama kk yoktu :KK1:

PRENSES [/COLOR

canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim aman problem olmasın:KK34: demek sesi gururluydu:KK1::KK1::KK1:

bu arada ileri hızlı spermlerin oranının çok önemli olduğunu biliyorum, eşimden ötürü.... eşimde sayı 72 milyon ancak ileri hızlı sperm %7... bu değerin en az %20 olması gerekiyor... ileri hızlı diye tabir edilenler koşucu diyebileceğimiz döllemeyi gerçekleştiren spermler... bir de spermlerde şekil bozuklukları olabiliyor, bu da döllenmeyi engelliyor... çift başlı, çift kuyruklu, kuyruksuz... vb. şekillerde olanlar döllenmeye engel.... sıkıntınız olmaması sevindiriciiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım ben raporunu baya inceledim şuan rakamları hatırlamıyorum.
ama öyle çift kuyruklu, çift başlı yoktu.
ileri hızlı sperm sayısı %20'nin üstündeydi sanki ama hatırlayamadım şuan.
neyse doktor demişki hiç bir problem yok neden böyle bir test yapma gereği duydun :KK52:
eşimde kullandığım ilaçların etkisini bilmiyorum benimkisi sadece merak demiş :KK52:
zaten raporunda epilepsi hastası olduğu özel durum olarak belirtilmişti.

dün kk yoktu bende acaba bizim sistemden mi engellediler dedim sonrada anladımki sitede problem var :KK53:

keşke bir dikiş makinam olsaydı bende kıyafet dikmek isterdim çok güzel bir şey bence.

neyse doktor demişki hiç bir problem yok neden böyle bir test yapma gereği duydun :KK52:
eşimde kullandığım ilaçların etkisini bilmiyorum benimkisi sadece merak demiş :KK52:

sorun yok dediyse sorun yoktur tatlım sen takılma benim söylediklerim bilgilendirme amaçlı :))))

Tontini tontini gezdim pazarda :) Kadınlar çok hırçın,hiç sevmiyorum:KK20:

Aldım kızçee..Kendime düğmesiz mevsimlik spor ceket dikecem..Sonrada giyebileceğim gb :)
Bebeğin yatağı gelene kadar yapayım dedim,sonra ütüydü yerleştirmeydi fln yapamam..

şükür kavuşturanaaaa....:KK8::KK8:

amaya bnde dun musaiittim ama bi turlu acılmadı.....
büyüklere de geçermi acba biz olduk su çiçeği....

bn şimdi ablmla dr.a gidiyorum kontrolee...sonra annemlere gidebilirzz.. akşma gelirim burda olunnn öptmmm:KK54:

Fotoğraf yükledim kızçeleer :)
Diğerlerinin devamında,sayfamda yani:KK34:

kızlarrr ben sivitttt :KK25:
ben adımı sonradan değiştirmiştim ama siteye bi haller olmuş eskiye dönmüş her şey :KK43:
baştan msj sayım da az görünüyordu ama düzelmiş...
umarım adım da düzelir bana nee yaa sivitim bennn :2:
tek iyi yanı bu değişimin aşağıda gülücük simgelerini görebiliyorum artık :KK9:
yarın da ismim düzelmezse mesaja atayım adminlere ..ya da beni duyuyorlarsa sesime kulak versinler :KK24:

PLOJOCUMMM: çoook tatlısın kiiiii :KK52:
Sezen kocaman olmuşşş..:emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de yazıcaktım bişeyler ama sivit değilke yazmıcam işteee :KK50:

kızlarrr ben sivitttt :KK25:
ben adımı sonradan değiştirmiştim ama siteye bi haller olmuş eskiye dönmüş her şey :KK43:
baştan msj sayım da az görünüyordu ama düzelmiş...
umarım adım da düzelir bana nee yaa sivitim bennn :2:
tek iyi yanı bu değişimin aşağıda gülücük simgelerini görebiliyorum artık :KK9:
yarın da ismim düzelmezse mesaja atayım adminlere ..ya da beni duyuyorlarsa sesime kulak versinler :KK24:

PLOJOCUMMM: çoook tatlısın kiiiii :KK52:
Sezen kocaman olmuşşş..:emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de yazıcaktım bişeyler ama sivit değilke yazmıcam işteee :KK50:

svitt hoşgeldinn.. neden böyle oldu anlamadım..arkdaslarımda gözükmüyorsun..arkadaşları düzenle deyince cıkıyor inş tez zmnda düzelir

nerelerdesinn

gördümm kızçee maşallahhh:nazar::nazar:

Sağol canımm :KK19:
3 fotoğrafta dünden eşimle olan fln ama göbeğim yokmuş gb olmuş :))
Bide giyinip whatsapptan foto gönderiyorum eşime oldu mu göbeğim çok mu belli mi diye :)) Hamilesin sen diyo ne yapacan başka:KK9:

Sağol canımm :KK19:
3 fotoğrafta dünden eşimle olan fln ama göbeğim yokmuş gb olmuş :))
Bide giyinip whatsapptan foto gönderiyorum eşime oldu mu göbeğim çok mu belli mi diye :)) Hamilesin sen diyo ne yapacan başka:KK9:

ayy ne olmuş gözükürsee ne güzellll...
allah kızmet ederse bn çatlayan yumurtalardan fln giyerdim... 6-9 aylıkken belli oluyor ztn o günleride güzel geçirirdim...
hele ki senin kilo sorunun yok :nazar:
koskoca göbeği ve poposu varken taytlar üzerinde kısa tişörtler giyenler coookkk:KK36:

ayy ne olmuş gözükürsee ne güzellll...
allah kızmet ederse bn çatlayan yumurtalardan fln giyerdim... 6-9 aylıkken belli oluyor ztn o günleride güzel geçirirdim...
hele ki senin kilo sorunun yok :nazar:
koskoca göbeği ve poposu varken taytlar üzerinde kısa tişörtler giyenler coookkk:KK36:

Amiinn öyle fotoğraflarına bakacaz senindee :))
Bazı insanlardan çekiniyorum bazen,hem nazar mevzusunda hemde bakışlarından kötü manada..
Okuyorum sürekli zaten ama ne bileyim işte :)
Dün beni görüp çok beğenende oldu,hmm diye bakanda tanıdıklarımdan :) Tehlikeli yani bazı bakışlar :)

Amiinn öyle fotoğraflarına bakacaz senindee :))
Bazı insanlardan çekiniyorum bazen,hem nazar mevzusunda hemde bakışlarından kötü manada..
Okuyorum sürekli zaten ama ne bileyim işte :)
Dün beni görüp çok beğenende oldu,hmm diye bakanda tanıdıklarımdan :) Tehlikeli yani bazı bakışlar :)

tehlikeli bakışlar hee :KK9:
orası öyle tabi herkezin içini göremiyorsun..nazar boncuğu tak :nazar:
içini ferah tut..

X