- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.801
günaydın gelinciklerrr
bugün benim doğum günümm
büyüdümm büyüdüümm 26 olduumm
evet iyiki vermemiş bende verecek sanmıştım ama vermeyince çok şaşırdım gerçekten.
yani paran varsa git yap yoksa neden özel harcaman için bizi daha çok sıkıntıya sokuyorsunki.
düşünsenize asgari ücret ne kadar maaşından kendi özel harcamalarını her ay bir işçinin asgari ücreti kadar.
çok lükse düşkün elinde olmanın fazlasını yapma derdinde. gösteriş merakında. anneside bir şey demiyor ama eşim çok kızıyor böyle olmasına sadece kendisi bilir diyor. kendisi bilir gerçekten. dün akşam zaten yine sinirimi hoplattı annesi ve kardeşi.
kv eşime dediki hafta sonu hasta ziyaretine falan gidelim ama bu her hafta sonu böyle oluyor bende dedimki bu hafta artık eşimi size vermeyeceğim bu hafta sonu dolu dedim. görümcemde hemen tamam siz hafta sonu evde film izleyin abi sen arabanın anahtarını bana ver ben annemle giderim demez mi.
bunu dedi mii ben delirdim ama gayet sakin bir şekilde niye evde izliyormuşuz canım araba bize lazım deyiverdim.
hiç ne planınız var diye sormadan bide bizim adımıza plan yapması delirtti artık beni.
evlerimiz ayrı olsa belkide hiç bu muhabbetler olmayacak işte.
hoş bir planımızda yok ama buluruz yapacak bir şeyler. bu muhabbetler dönerken eşim hiç sesini çıkarmadı ama annesiyle gitmez istemediğini çok iyi biliyordum :)
para biriktirmek istiyorum ama bunu yapamam çünkü biz her ay harcamalalarımızı yazıyoruz.
nereye ne kadar ödedik diye hep eksideyiz
bir süre daha bu böyle gidecek malesef.
allah biliyor ya nasıl ayrı kalmak istediğimi kötü olmadan kavga gürültü kopmadan ayrılmak istiyorum onlardan ama şuan bu imkansız.
eşim her akşam işten gelince ders çalışıyor inşallah kazanır kpss'yi atanır :18:
ailemede bir kere söylemedim ya gün geçtikçe zor oldu benim için
mutlu yılllaaaarrrrr sanaaaaa, mutluuuu yıllllaaaarrrrr sanaaaaa, mutlu yıllaaarrrr mutttluuuu yıllaaarrr iyyiiikiiii doğğğğduuunnnn maaaajjjoooooorrrrr
yeni yaşın sana yenibi hayatla gelsin, eşin kpssyi kazansın inşallahhhhhhh
görümce ve kv ye verdiğin cevaplar için de seni arada bi frenlemek gerekiyor galiba onlarııı