Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın gelinciklerrr :KK52:
bugün benim doğum günümm :KK52:

büyüdümm büyüdüümm 26 olduumm :21:

evet iyiki vermemiş bende verecek sanmıştım ama vermeyince çok şaşırdım gerçekten.
yani paran varsa git yap yoksa neden özel harcaman için bizi daha çok sıkıntıya sokuyorsunki.
düşünsenize asgari ücret ne kadar maaşından kendi özel harcamalarını her ay bir işçinin asgari ücreti kadar.
çok lükse düşkün elinde olmanın fazlasını yapma derdinde. gösteriş merakında. anneside bir şey demiyor ama eşim çok kızıyor böyle olmasına sadece kendisi bilir diyor. kendisi bilir gerçekten. dün akşam zaten yine sinirimi hoplattı annesi ve kardeşi.
kv eşime dediki hafta sonu hasta ziyaretine falan gidelim ama bu her hafta sonu böyle oluyor bende dedimki bu hafta artık eşimi size vermeyeceğim bu hafta sonu dolu dedim. görümcemde hemen tamam siz hafta sonu evde film izleyin abi sen arabanın anahtarını bana ver ben annemle giderim demez mi.
bunu dedi mii ben delirdim ama gayet sakin bir şekilde niye evde izliyormuşuz canım araba bize lazım deyiverdim.
hiç ne planınız var diye sormadan bide bizim adımıza plan yapması delirtti artık beni.
evlerimiz ayrı olsa belkide hiç bu muhabbetler olmayacak işte.
hoş bir planımızda yok ama buluruz yapacak bir şeyler. bu muhabbetler dönerken eşim hiç sesini çıkarmadı ama annesiyle gitmez istemediğini çok iyi biliyordum :)

para biriktirmek istiyorum ama bunu yapamam çünkü biz her ay harcamalalarımızı yazıyoruz.
nereye ne kadar ödedik diye hep eksideyiz :KK50:
bir süre daha bu böyle gidecek malesef.

allah biliyor ya nasıl ayrı kalmak istediğimi kötü olmadan kavga gürültü kopmadan ayrılmak istiyorum onlardan ama şuan bu imkansız.
eşim her akşam işten gelince ders çalışıyor inşallah kazanır kpss'yi atanır :18:
ailemede bir kere söylemedim ya gün geçtikçe zor oldu benim için :KK50:

mutlu yılllaaaarrrrr sanaaaaa, mutluuuu yıllllaaaarrrrr sanaaaaa, mutlu yıllaaarrrr mutttluuuu yıllaaarrr iyyiiikiiii doğğğğduuunnnn maaaajjjoooooorrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

yeni yaşın sana yenibi hayatla gelsin, eşin kpssyi kazansın inşallahhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

görümce ve kv ye verdiğin cevaplar için de seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: arada bi frenlemek gerekiyor galiba onlarııı:KK45::KK45::KK45::KK45:

mutlu yılllaaaarrrrr sanaaaaa, mutluuuu yıllllaaaarrrrr sanaaaaa, mutlu yıllaaarrrr mutttluuuu yıllaaarrr iyyiiikiiii doğğğğduuunnnn maaaajjjoooooorrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

yeni yaşın sana yenibi hayatla gelsin, eşin kpssyi kazansın inşallahhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

görümce ve kv ye verdiğin cevaplar için de seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: arada bi frenlemek gerekiyor galiba onlarııı:KK45::KK45::KK45::KK45:

teşekkürler tatlım az önce iş arkadaşlarımla pasta kestik çok mutlu oldum :KK16::KK16:
evett aynenn öyle ben sustukça onlar bizim evli olduğumuzu ve isteklerimiz olabileceğini unuttular gerçekten.

tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii :KK16: :KK16:

Hepinize çok teşekkür ediyorum :KK71:
Dinliyorum tabii o korkudan sonra eşimi :)
İnsan bazen kabullenemiyor sanırım büyük değişimleri :) Değişik bir psikoloji oluyor..Sağlık olsun..
Sezencik iyimiş çok şükür,herşey normal,kontrol aralarını kısalttı doktor,minicik yüzünün resmi elimde şimdide :) Ağrılarım düzenli olmadığı sürece normalmiş:KK31: Böyle :)

Yarın hemen paylaşacam..Bende birşey ister mi demişti yengem,teyzemin gelini almanyada,waffle makinesi istiyorum yengaaa demiştimm :) İyi ki istemişim,çok seviyorum..

Ahsemet
Bu konuda ortada en büyük yanlışı yapan bence de kızın eski sevgilisi..İnsan ne yaşarsa yaşasın anlatır mı yahu..Bayan bayanada olunsa bence yatak odasının danışılacak bazı seyleri dışında öyle keyfi keder anlatılacak bir yanı yoktur..Eşin bence o ortamda konunun konuşulmasında dinleyende olsa suçlu..Ama bu olay aranızı bozmamalı,neyden neden rahatsız olduğunu açıkça konuş eşinle..Küs durma bence al karşına konuş..İlişkilerde fevri davranmak en büyük zarardır bence..

Majoor
Allah kolaylık versin..Zor gerçekten..İnşallah gönlünüze göre uzaklaşırsınız kimse daha fazla kırılmadan..
Bence de eşinin durumunu kimseyle paylaşamaman sana ayrıca ağır bir yük..Ailenle paylaşmalı mısın bilemedim,düşündürücü..Eşinin fikride önemli tabii..Ama sana ne kadar ağır geldiğinide bilmeli..Bütün herşeyi bu denli biriktirmenin sana büyük zararı olur zamanlada çıkar hastalıkla,sinirle vs Allah korusun..

plojoooo bak ne diyor hamiş takviminde tekmeler daha enerjik olabilirmiş :KK52:
gardını al bekleee :KK9: :KK9:

evet iyiki vermemiş bende verecek sanmıştım ama vermeyince çok şaşırdım gerçekten.
yani paran varsa git yap yoksa neden özel harcaman için bizi daha çok sıkıntıya sokuyorsunki.
düşünsenize asgari ücret ne kadar maaşından kendi özel harcamalarını her ay bir işçinin asgari ücreti kadar.
çok lükse düşkün elinde olmanın fazlasını yapma derdinde. gösteriş merakında. anneside bir şey demiyor ama eşim çok kızıyor böyle olmasına sadece kendisi bilir diyor. kendisi bilir gerçekten. dün akşam zaten yine sinirimi hoplattı annesi ve kardeşi.
kv eşime dediki hafta sonu hasta ziyaretine falan gidelim ama bu her hafta sonu böyle oluyor bende dedimki bu hafta artık eşimi size vermeyeceğim bu hafta sonu dolu dedim. görümcemde hemen tamam siz hafta sonu evde film izleyin abi sen arabanın anahtarını bana ver ben annemle giderim demez mi.
bunu dedi mii ben delirdim ama gayet sakin bir şekilde niye evde izliyormuşuz canım araba bize lazım deyiverdim.
hiç ne planınız var diye sormadan bide bizim adımıza plan yapması delirtti artık beni.
hoş bir planımızda yok ama buluruz yapacak bir şeyler. bu muhabbetler dönerken eşim hiç sesini çıkarmadı ama annesiyle gitmez istemediğini çok iyi biliyordum :)

para biriktirmek istiyorum ama bunu yapamam çünkü biz her ay harcamalalarımızı yazıyoruz.

allah biliyor ya nasıl ayrı kalmak istediğimi kötü olmadan kavga gürültü kopmadan ayrılmak istiyorum onlardan ama şuan bu imkansız.
eşim her akşam işten gelince ders çalışıyor inşallah kazanır kpss'yi atanır :18:

canımmmm doğum günün kutlu olsun musmutluu mutlu yıllllarrrrrrın olsunnnn :KK16: :KK16:
inşallah 27.yaşına eşinle başbaşa girersiniz :KK69:

haftasonu için tepkin çok yerinde ve süper olmuşşşş :KK9: :KK9:
gerçi evde başbaşa olmak da fena olmazdı :KK34: :KK69: ama ben de olsam inat için arabayla dışarı çıkardım kii :KK52:
bahaneyle yalnız gezmiş olursunuz...

para konusuna gelince ne kadar geliyor o kadar gidiyor :KK50: biz de biriktiremiyoruz kiiii :KK31:
evlendikten 4 ay sonra ben yükseldim maaşım arttı sonra yeni yıl zamları oldu rahat edicez derken araba aldıkkkk ..
yani biz de kıtkıtına yetişiyoruz..o yüzden hiiç dert etme majorcann...
akşama plan var mıııı?

bu arada benim doğum günüm ramazan bayramının 1.günü :KK9:

aydın günleriniz olsun tazecik gelincikleeerrrrr:KK54::KK54::KK54::KK54:

senin de günün daha da aydın olsun amayaaa :16 :KK16:
haftayı da yarıladıkkkk :KK52:

Son düzenleme:
tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii :KK16: :KK16:

canımmmm doğum günün kutlu olsun musmutluu mutlu yıllllarrrrrrın olsunnnn :KK16: :KK16:
inşallah 27.yaşına eşinle başbaşa girersiniz :KK69:

haftasonu için tepkin çok yerinde ve süper olmuşşşş :KK9: :KK9:
gerçi evde başbaşa olmak da fena olmazdı :KK34: :KK69: ama ben de olsam inat için arabayla dışarı çıkardım kii :KK52:
bahaneyle yalnız gezmiş olursunuz...

para konusuna gelince ne kadar geliyor o kadar gidiyor :KK50: biz de biriktiremiyoruz kiiii :KK31:
evlendikten 4 ay sonra ben yükseldim maaşım arttı sonra yeni yıl zamları oldu rahat edicez derken araba aldıkkkk ..
yani biz de kıtkıtına yetişiyoruz..o yüzden hiiç dert etme majorcann...
akşama plan var mıııı?

bu arada benim doğum günüm ramazan bayramının 1.günü :KK9:

senin de günün daha da aydın olsun amayaaa :16 :KK16:
haftayı da yarıladıkkkk :KK52:

teşekkür ederim tatlımm sağol :KK16:
umarım bu yaşım bana daha çok güzellik getirir :KK8:
akşam plan var mı bilmiyorum sanırım yemek yiyeceğiz dışarda:KK56:

Bugün benim doğum günümm :KK52:

Büyüdümm büyüdüümm 26 olduumm :21:

Evet iyiki vermemiş bende verecek sanmıştım ama vermeyince çok şaşırdım gerçekten.
Yani paran varsa git yap yoksa neden özel harcaman için bizi daha çok sıkıntıya sokuyorsunki.
Düşünsenize asgari ücret ne kadar maaşından kendi özel harcamalarını her ay bir işçinin asgari ücreti kadar.
çok lükse düşkün elinde olmanın fazlasını yapma derdinde. Gösteriş merakında. Anneside bir şey demiyor ama eşim çok kızıyor böyle olmasına sadece kendisi bilir diyor. Kendisi bilir gerçekten. Dün akşam zaten yine sinirimi hoplattı annesi ve kardeşi.
Kv eşime dediki hafta sonu hasta ziyaretine falan gidelim ama bu her hafta sonu böyle oluyor bende dedimki bu hafta artık eşimi size vermeyeceğim bu hafta sonu dolu dedim. Görümcemde hemen tamam siz hafta sonu evde film izleyin abi sen arabanın anahtarını bana ver ben annemle giderim demez mi.
Bunu dedi mii ben delirdim ama gayet sakin bir şekilde niye evde izliyormuşuz canım araba bize lazım deyiverdim.
Hiç ne planınız var diye sormadan bide bizim adımıza plan yapması delirtti artık beni.
Evlerimiz ayrı olsa belkide hiç bu muhabbetler olmayacak işte.
Hoş bir planımızda yok ama buluruz yapacak bir şeyler. Bu muhabbetler dönerken eşim hiç sesini çıkarmadı ama annesiyle gitmez istemediğini çok iyi biliyordum :)

Nereye ne kadar ödedik diye hep eksideyiz :KK50:
Bir süre daha bu böyle gidecek malesef.

Allah biliyor ya nasıl ayrı kalmak istediğimi kötü olmadan kavga gürültü kopmadan ayrılmak istiyorum onlardan ama şuan bu imkansız.
Eşim her akşam işten gelince ders çalışıyor inşallah kazanır kpss'yi atanır :18:
Ailemede bir kere söylemedim ya gün geçtikçe zor oldu benim için :KK50:
canım dogum gunun kutlu olsun ıyı kı varsın:KK9:

Majoorr
Doğum günün kutlu,mutlu olsuuunn:124: Yeni yaşın hayal bile edemediğin güzellikler getirsin inşallah..:KK16:

Sweattt
Aynen yazdığı gb canım,zıplıyorum arada :))) Aa yapıyorum sonra da aferin annem spora devam bir kiiiii bir kiiiiii diyorum:KK9::KK9:

WAFFLE
2 yumurta
1-1½ bardak süt
1 fincan şeker
1 kabartma tozu
1 vanilya
2 kaşık kadar tereyağ (sıvıyağ)
un

Yumurtanın akıyla sarısını ayırıyorum,akıyla vanilyayı çırpıyorum,sarısıylada şekeri,kıvamları değişiyor zaten anlaşılıyor..Sonra onları karıştırıp az daha çırpıp sütü,tereyağını ekliyorum,sonrada unu ekliyorum yavaş yavaş,kabartma tozunu içine karıştırıyorum unun..Unda zaten kıvama göre duruyorsunuz..
Kıvamı akıtma derler ya da gözleme onun gb oluyor,sütüde 1 ya da 1 bucuk bardak size kalmış..Atladığım birşey yok gb :))
Makineye 1 kepçe tam geliyor 1 waffle için..
Bu tariften 8 tane çıkıyor:KK34:
Devamı süslemesi o da zaten herkese göre değişir :)

Dün misafirlikte kadın isime karar verdiniz mi dedi,evet dedim Sezen düşünüyoruz..Niye ki Sezen-sazan gb dedi
Sadece gözünün içine baktım,bize naif öyle çıtı pıtı geliyor dedim,anlamı ne ki dedi,öyle çetrefilli değil,anlayan sezgili demek dedim,anlamlara aldanma bak bende Berra koydum cömert fln dedi ama hiç alakası yok dedi :) Ciddiye alıp muhabbeti devam ettirmedim tabii,başkasına başka birşey dedim :) (sadece ortam gerilmesin diye çünkü beni tanıyanlar gözümün içine bakıyordu huyumu bildiklerinden :) )
Allah seni bildiği gb yapsın dedim içimden,Sezen'i sazana benzeten,daha 4 yaşında çocugu cimri yapan bir 'anne'sin..Şimdi o 'anne' bende mi sadece 'anne' olacağım :)
Cahillik ne kötü,ne acı birşey..
(Bunu da eklemeden geçmeyim dedim:) )

koskocamannnn OOOHHH BEEEEEEE diyorummm:124::124::118::119:

sabah gittik hastneye kv önce onkoloji ye gittik ışın tedavisine gerk yok. çok çok erkenmiş ilacada gerk yok dedi..
sonra medicel onkolojiye gittik.. o da atlatmışsın bişeyin yok.3 ay sonra gel kontrole dediiii süperizzzzz:119:
resmen içim açıldı yaa sanrım reglm gelicek :26:

majoorr doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu eşinle sağlıklı, kv ile görümcenden ayrı ewde uzun ömürler diliyorumm:nazar:
ayrıce tebrik ediyorum aferim iyi demişssin...arba sizin ew sizin siz çekin cefasını görümcesen sürsün sefasın olduuuu..arada böyle susturman gerk :KK34:

plojoo...hakikatten o misafir nsl düşüncede yaa ona neymiş senin kızının isminden...ayrıca kendi kızının adınıda yanlış biliyor..benm yeğenimin adı da berra : hayır işleyen demek.... anlamını bilmiyor daha tövbe tövbee:KK37:

Son düzenleme:
Dün misafirlikte kadın isime karar verdiniz mi dedi,evet dedim Sezen düşünüyoruz..Niye ki Sezen-sazan gb dedi
Sadece gözünün içine baktım,bize naif öyle çıtı pıtı geliyor dedim,anlamı ne ki dedi,öyle çetrefilli değil,anlayan sezgili demek dedim,anlamlara aldanma bak bende Berra koydum cömert fln dedi ama hiç alakası yok dedi :) Ciddiye alıp muhabbeti devam ettirmedim tabii,başkasına başka birşey dedim :) (sadece ortam gerilmesin diye çünkü beni tanıyanlar gözümün içine bakıyordu huyumu bildiklerinden :) )
Allah seni bildiği gb yapsın dedim içimden,Sezen'i sazana benzeten,daha 4 yaşında çocugu cimri yapan bir 'anne'sin..Şimdi o 'anne' bende mi sadece 'anne' olacağım :)

madem anlamına aldanılmıycakmış ne diye anlamını sormuş ki.....

hani derler ya "eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır" diye....
sen yine en güzelini yapmışsın uzatmamışsın tatlım....

benim ablam köylü pazarına çıkıyor, her salı günü... ben de yanına uğruyorum. yan tezgahta, aynı köyden bi abla var; o da bana yapmıştı... her hafta yanına gidiyorum, her gördüğünde yokmu bi şey diye karnımı gösteriyo... 3. hafta dayanamadım ve tersledim. "neyin peşindesin x abla, kocamla sevişip sevişmediğimi merak ediyosan onu sor, her hafta gebelik durumum değişmiyo" dedim alenen!!! :KK1::KK1::KK1:sonra da ablama söyledim bak böyle dedim haberin olsun diye... ben her hafta sormadım daha ilk kez soruyom falan dedi bi bıd bıdlandı aama o oldu, bi daha da hiç bi şey sormadı. ben de genelde sakin bi yapım var ama kızınca ağzımın ayarı olmuyo pek....:KK76::KK76::KK76::KK76:

sabah gittik hastneye kv önce onkoloji ye gittik ışın tedavisine gerk yok. çok çok erkenmiş ilacada gerk yok dedi..
sonra medicel onkolojiye gittik.. o da atlatmışsın bişeyin yok.3 ay sonra gel kontrole dediiii süperizzzzz:119:

majoorr doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu eşinle sağlıklı, kv ile görümcenden ayrı ewde uzun ömürler diliyorumm:nazar:
ayrıce tebrik ediyorum aferim iyi demişssin...arba sizin ew sizin siz çekin cefasını görümcesen sürsün sefasın olduuuu..arada böyle susturman gerk :KK34:

plojoo...hakikatten o misafir nsl düşüncede yaa ona neymiş senin kızının isminden...ayrıca kendi kızının adınıda yanlış biliyor..benm yeğenimin adı da berra : hayır işleyen demek.... anlamını bilmiyor daha tövbe tövbee:KK37:

hakkaten ohhh beee..... çok geçmiş olsun tatlımm:KK54:

:KK9: Sizi bravoooo..Maşallah dyelim..Hep iyi haberleri olsun inşallah..Hadi gözünüzaydın kızçe :)
O kadını Allah'a havale ettim :) Rabbim akıl fikir versinde o daa bari çocuklarını düzgün yetiştirsin..

benim ablam köylü pazarına çıkıyor, her salı günü... ben de yanına uğruyorum. yan tezgahta, aynı köyden bi abla var; o da bana yapmıştı... her hafta yanına gidiyorum, her gördüğünde yokmu bi şey diye karnımı gösteriyo... 3. hafta dayanamadım ve tersledim. "neyin peşindesin x abla, kocamla sevişip sevişmediğimi merak ediyosan onu sor, her hafta gebelik durumum değişmiyo" dedim alenen!!! :KK1::KK1::KK1:sonra da ablama söyledim bak böyle dedim haberin olsun diye... ben her hafta sormadım daha ilk kez soruyom falan dedi bi bıd bıdlandı aama o oldu, bi daha da hiç bi şey sormadı. ben de genelde sakin bi yapım var ama kızınca ağzımın ayarı olmuyo pek....:KK76::KK76::KK76::KK76:

Kadının yüzü gözümde canlandı bi an :KK9:
Ben akıl erdiremiyorum böylelerine neyin kafasını yaşıyorlar,nasıl bir düşünce şekli,ilginçler..

iyi ki doğdunn cicimmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK52::KK52:
nice mutlu yıllarınız olsun eşinle inşallah tatlışkomm:KK16::KK16:
bu arada çok güzel cevap vermişsin valla ana kız gezsinler nereye gideceklerse bi eşinle başbaşa kalma ihtiyacın olacağına akıllalrı ermiyo :KK50:
sesini çıkarmazsan önünü alamazsın iyi demişsin...
bu arada benm para biriktir demememin nedeni kardeşi güllük gülistanlık yaşarken sen sıkıntıyı çekme diyeydi yanlış anlaşılma olmasın kzuum:KK50:

aydın günleriniz olsun tazecik gelincikleeerrrrr:KK54::KK54::KK54::KK54:
nasılsın tatlışımm:KK16:

var öyle kör cahiller kuzum hadi ismin anlamı olayını geçtimde e akıllı insan sen sezeni nasıl sazana benzetiyosun ya herşeye bi kulp bulmak için uğraşırken bulursun :KK47:
biide insanlara ne bunu anlamıyorum sen sezeni beğenmiyosan sen çocuğuna başka koyarsın yahu:KK47::KK47:
anlayış yok millette yaa bencil olmuş herkes:KK31:

kuzummm çok sevindimmmm:KK76::KK76::KK76:hadi şüküürrr atlattınız inşallh Allah başka hastalık vermesinn:26:

ahahahaa:KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK1::KK1: çok güldüm kuzum yaa çok sağlam cevabı yerleştirmişsin:KK9::KK9: bi daha ömrü billah sana sormaz:KK9::KK9: gerçekten insanların amacını bazen hiç anlamıyorum bizim milletimiz neden bu kadar meraklı:KK47:

var öyle kör cahiller kuzum hadi ismin anlamı olayını geçtimde e akıllı insan sen sezeni nasıl sazana benzetiyosun ya herşeye bi kulp bulmak için uğraşırken bulursun :KK47:
biide insanlara ne bunu anlamıyorum sen sezeni beğenmiyosan sen çocuğuna başka koyarsın yahu:KK47::KK47:

Çok mu saf diyorum bazen böyleleri için,sonra kızıyorum herşeye akılları eriyor ya diye..
Allah cocuklarını akıllı başlı eylesinde,böyle insanların tek üzüldüğüm yanları aileleri..
Ciddi anlamda ailemden yana çok şanslıyım,iyi ki böyle bir aile nasip etmiş Rabbim,iyi ki böyle bir annem babam var..

Kadının yüzü gözümde canlandı bi an :KK9:
Ben akıl erdiremiyorum böylelerine neyin kafasını yaşıyorlar,nasıl bir düşünce şekli,ilginçler..

kırmızı mavi mor diye geçen renkler yüzünde :KK1::KK1::KK1: seni sevdiğimden merak ettim diyo bide, etme dedim gebe olursam e 9 aya kadar bi ara karnımdan anlarsın zaten, 3 kızın var merakını onlara sakla dedim.... çok pis kızdım :)))) işte o ara tedavideydim iğnelerin de etkisiyle hiç sıkmıyodum kendimi :KK52::KK52::KK52: mazeretim de vardı yani.... :KK31::KK31::KK31: bu sinirli hallerim hep iğnelerdeeeennnnn :KK31::KK31::KK31: diye :KK1::KK1::KK1:

ahahahaa:KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK1::KK1: çok güldüm kuzum yaa çok sağlam cevabı yerleştirmişsin:KK9::KK9: bi daha ömrü billah sana sormaz:KK9::KK9: gerçekten insanların amacını bazen hiç anlamıyorum bizim milletimiz neden bu kadar meraklı:KK47:
ya 1 sorar, 3-5 ay görüşmeyiz yine sorar anlarımda her hafta her hafta..... e bende ki de can ayol.... zaten durumumu yeni yeni hazmetmeye çabalıyodum. bide böyle olunca işte iğnelere sığınarak patladım... ablama dedim zaten gerginim biliyosun, bide her hafta her hafta uğraşamadım yerleştirdim cevabı :KK1::KK1::KK1:

Çok mu saf diyorum bazen böyleleri için,sonra kızıyorum herşeye akılları eriyor ya diye..
Allah cocuklarını akıllı başlı eylesinde,böyle insanların tek üzüldüğüm yanları aileleri..
Ciddi anlamda ailemden yana çok şanslıyım,iyi ki böyle bir aile nasip etmiş Rabbim,iyi ki böyle bir annem babam var..

valla iyi niyetle soranlar da oluyo, anlıyo yani insan... ben durumumdan dolayı eziklenmiyorum, biçok insandan da saklamıyorum. ama işte niyeti dediğim gibi anlaşılıyo, soranken yüz ifadeleri bile ele veriyo insanı... saf mı? cin olmadan adam mı çarpmaya çalışıyo? aynen Rabbim çocuklarını aklı başında eylesin inşallah... boşuna dememişler" Allah bazı kullarını örnek alınsın diye, bazı kullarını da ibret alınsın diye yaratmıştır" diye... Rabbim örnek alınacak kullandan olmayı nasip etsin inşallah:KK16::KK16:

canım dogum gunun kutlu olsun ıyı kı varsın:KK9:

teşekkürler canım :KK16:

şuanda o misafir bayana çok sinir oldum ona ne istediğin ismi koyarsın yorumlamak ona düşmez ki.
patavatsız şey

amaya çok güldüm gerçekten ama haketmiş canım o da :KK9::KK9:
umarım utanmıştır ve bir daha kimseye öyle zırt pırt sormaz :KK53:

Aynen tatLimmm aile cok onemliii hersey aileden geliyo cunku :KK31:
E ailede cahil olunca cocukta oyle buyuyo:KK31:

kırmızı mavi mor diye geçen renkler yüzünde :KK1::KK1::KK1: seni sevdiğimden merak ettim diyo bide, etme dedim gebe olursam e 9 aya kadar bi ara karnımdan anlarsın zaten, 3 kızın var merakını onlara sakla dedim.... çok pis kızdım :)))) işte o ara tedavideydim iğnelerin de etkisiyle hiç sıkmıyodum kendimi :KK52::KK52::KK52: mazeretim de vardı yani.... :KK31::KK31::KK31: bu sinirli hallerim hep iğnelerdeeeennnnn :KK31::KK31::KK31: diye :KK1::KK1::KK1:

ya 1 sorar, 3-5 ay görüşmeyiz yine sorar anlarımda her hafta her hafta..... e bende ki de can ayol.... zaten durumumu yeni yeni hazmetmeye çabalıyodum. bide böyle olunca işte iğnelere sığınarak patladım... ablama dedim zaten gerginim biliyosun, bide her hafta her hafta uğraşamadım yerleştirdim cevabı :KK1::KK1::KK1:

valla iyi niyetle soranlar da oluyo, anlıyo yani insan... ben durumumdan dolayı eziklenmiyorum, biçok insandan da saklamıyorum. ama işte niyeti dediğim gibi anlaşılıyo, soranken yüz ifadeleri bile ele veriyo insanı... saf mı? cin olmadan adam mı çarpmaya çalışıyo? aynen Rabbim çocuklarını aklı başında eylesin inşallah... boşuna dememişler" Allah bazı kullarını örnek alınsın diye, bazı kullarını da ibret alınsın diye yaratmıştır" diye... Rabbim örnek alınacak kullandan olmayı nasip etsin inşallah:KK16::KK16:
Her hafya sorarak cinsellik takviminizi cikaracak herhzaar:KK9: aman bosver tatlim heryerde numunelik vardir o densizlerden:KK9:

Majoorr
Doğum günün kutlu,mutlu olsuuunn:124: Yeni yaşın hayal bile edemediğin güzellikler getirsin inşallah..:KK16:

Sweattt
Aynen yazdığı gb canım,zıplıyorum arada :))) Aa yapıyorum sonra da aferin annem spora devam bir kiiiii bir kiiiiii diyorum:KK9::KK9:

WAFFLE
2 yumurta
1-1½ bardak süt
1 fincan şeker
1 kabartma tozu
1 vanilya
2 kaşık kadar tereyağ (sıvıyağ)
un

Yumurtanın akıyla sarısını ayırıyorum,akıyla vanilyayı çırpıyorum,sarısıylada şekeri,kıvamları değişiyor zaten anlaşılıyor..Sonra onları karıştırıp az daha çırpıp sütü,tereyağını ekliyorum,sonrada unu ekliyorum yavaş yavaş,kabartma tozunu içine karıştırıyorum unun..Unda zaten kıvama göre duruyorsunuz..
Kıvamı akıtma derler ya da gözleme onun gb oluyor,sütüde 1 ya da 1 bucuk bardak size kalmış..Atladığım birşey yok gb :))
Makineye 1 kepçe tam geliyor 1 waffle için..
Bu tariften 8 tane çıkıyor:KK34:
Devamı süslemesi o da zaten herkese göre değişir :)

çook sağol plojocummm denicem en kısa zamanda :KK52:

Yani afedersiniz "yuh" dedim yaaaa..Sezen'den nasıl sazana bağlantı kurmuş...içi kötü demekki..
Sezen gerçekten çok tatlı bi isim...ama muhabbeti uzatmadığın iyi olmuş..valla çirkefe çamur atma üzerine sıçrar demişler ya o hesap...
o anne sen melek anne :KK34:

canım valla ben de bi oh çektim :KK9:
gözünüz aydın...
şimdi sıra önce reglde sonra senin bebişteee :KK52:

amayaaa süpersinnnnnn :KK9: :KK9:
sayende çook güldüm kiiii :KK9: :KK9: :KK9: çok zekice süper cevap vermişsin..tek cümlenle konu kapanmış..,
aslında böyle de hadlerini bildirmek lazım da benim aklıma gelmiyor o anda :KK53:
hamiş olunca git o ablaya göster göbişi :KK9:

iyi ki doğdunn cicimmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK52::KK52:
nice mutlu yıllarınız olsun eşinle inşallah tatlışkomm:KK16::KK16:
bu arada çok güzel cevap vermişsin valla ana kız gezsinler nereye gideceklerse bi eşinle başbaşa kalma ihtiyacın olacağına akıllalrı ermiyo :KK50:
sesini çıkarmazsan önünü alamazsın iyi demişsin...
bu arada benm para biriktir demememin nedeni kardeşi güllük gülistanlık yaşarken sen sıkıntıyı çekme diyeydi yanlış anlaşılma olmasın kzuum:KK50:

nasılsın tatlışımm:KK16:

kuzummm çok sevindimmmm:KK76::KK76::KK76:hadi şüküürrr atlattınız inşallh Allah başka hastalık vermesinn:26:

gessss 2 gün kaldı tatile :KK76:

diren çalışanlar :KK9: :KK9:

Yani afedersiniz "yuh" dedim yaaaa..Sezen'den nasıl sazana bağlantı kurmuş...içi kötü demekki..
Sezen gerçekten çok tatlı bi isim...ama muhabbeti uzatmadığın iyi olmuş..valla çirkefe çamur atma üzerine sıçrar demişler ya o hesap...
o anne sen melek anne :KK34:

canım valla ben de bi oh çektim :KK9:
gözünüz aydın...
şimdi sıra önce reglde sonra senin bebişteee :KK52:

amayaaa süpersinnnnnn :KK9: :KK9:
sayende çook güldüm kiiii :KK9: :KK9: :KK9: çok zekice süper cevap vermişsin..tek cümlenle konu kapanmış..,
aslında böyle de hadlerini bildirmek lazım da benim aklıma gelmiyor o anda :KK53:
hamiş olunca git o ablaya göster göbişi :KK9:

gessss 2 gün kaldı tatile :KK76:

diren çalışanlar :KK9: :KK9:
eveeeet kuzummmm direniyoruzzzz :KK9::KK9: Safak 2:119:
:

:KK9: Sevdiğindenmiş,lutfetmiş :) Ohh iyi yapmışsın,çok güldüm ama yaa:KK9:

teşekkürler canım :KK16:
şuanda o misafir bayana çok sinir oldum ona ne istediğin ismi koyarsın yorumlamak ona düşmez ki.
patavatsız şey

:KK9: Ne yapalım onlarda lazım bize :))))

Aynen tatLimmm aile cok onemliii hersey aileden geliyo cunku :KK31:
E ailede cahil olunca cocukta oyle buyuyo:KK31:

Büyüdükçe şu sözleri öğrendim,
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Allah hayırlı ölüm nasip etsin
Bekara karı boşamak kolay..
Annem bunları söylediğinde ayy anneee derdim ama gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleride,evlatlarımızıda..

o anne sen melek anne :KK34::

Daha öncede pot kırmışlığı vardır,ortakk tanıdığımız bayana söylemiştim,yine onun yanında olunca konusmama gerek kalmadı bir de onun için kırmadım o cahilide,asıl diğer ablaya ayıp etmiş olurdum :)
Çok sevdim melek anneyi :KK16::KK9:

:KK9: Sevdiğindenmiş,lutfetmiş :) Ohh iyi yapmışsın,çok güldüm ama yaa:KK9:

:KK9: Ne yapalım onlarda lazım bize :))))

Büyüdükçe şu sözleri öğrendim,
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Allah hayırlı ölüm nasip etsin
Bekara karı boşamak kolay..
Annem bunları söylediğinde ayy anneee derdim ama gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleride,evlatlarımızıda..

Daha öncede pot kırmışlığı vardır,ortakk tanıdığımız bayana söylemiştim,yine onun yanında olunca konusmama gerek kalmadı bir de onun için kırmadım o cahilide,asıl diğer ablaya ayıp etmiş olurdum :)
Çok sevdim melek anneyi :KK16::KK9:
aynen tatlım söylediklerinin hepsine katılıyorumm:KK34:

X