Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ooo süper canımm :KK52:
çok sevindim senin adına romantik geçmiş belli ki :KK69:
inşallah geçtiği gibi devam eder bütün yıl hatta daha da güzel olsun :KK16: :KK16:

benim de doğum günüm ramazandı doğum günümden bi gün önce kvler gelmişti yemeğe veee gece 12 ye kadar oturdular :KK53:
eşim de onlar varken çekirdek alıcam diye çıktı meğer pasta yaptırmış onu almaya gitmiş..
gece 12de d.günme girerken evli olarak girdiğim ilk d.günümde kv kp ile birlikte pasta kesmiştik :KK9: ne kadar romantik dimi (!) :KK52:
ama tabi ertesi günü bizimdi de ramazan olduğu için pek bişey yapamamıştık...
seninki süper olmuş süslü masalar falan :KK69:

bizimde evli olarak ilk doğum günümdü evlenme teklifi ederken bile bu kadar hazılık yapmamıştı :KK9:
sırada eşiminki var ama o daha temmuzun 7'sinde ve o gün biz tatilde olacağız.
tatilimizin ilk günü olacak ne yapacağımı bilmiyorum :44:

seninki kötü olmuş niye oturmuşlarki o saate kadar :KK20:
kızlarrr ben geldimmmmm müjdeli bi haberle geldimmmmm:21::21::21: artık ben de hamileyimmmmmm:KK16::KK16:

oyyşş tatlımm çok sevindim hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK16:
ne kadarlık peki:nazar:

bizimde evli olarak ilk doğum günümdü evlenme teklifi ederken bile bu kadar hazılık yapmamıştı :KK9:
sırada eşiminki var ama o daha temmuzun 7'sinde ve o gün biz tatilde olacağız.
tatilimizin ilk günü olacak ne yapacağımı bilmiyorum :44:

seninki kötü olmuş niye oturmuşlarki o saate kadar :KK20:

oyyşş tatlımm çok sevindim hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK16:
ne kadarlık peki:nazar:

teşekkür ederim canım:KK16: bilmiyorum istiyo musun sen de ama rabbim isteyince nasip etsin sana da.

henüz minnak 4 hafta 5 günlük internetten yaptığım hesaba göre. yarın ilk muayeneme gidicem inşallah keseyi görürüz

Benimde size danismak istedigim bi konu var arkadaşlar .. Benim 1 yillik bi ilişkim var ve aileleler biliyor ben üni son siniftayim sevgilim calisiyr o da bende ailelerin tanismasini istyrz ancak onun ailesi kizda okulu bitirsin tek mmaaşla gecinemezsinuz diyor sevgilim 2.5 aliyr ama kredi borcu var aylik bin TL ona gidiyor biz ben ise başlamadan once evlenmek ve düğünde takilan altinlari o krediyi azaltsakdie dusunyrz acaba yine de gecinemeyiz mi ben ilişkilerin fazla uzamasina karsiyim çünkü suyu cikiyr bence biz önceleri 1 saat max. kus kalirdik simdi bu günlerce olmaya başladı karsimdaki insan çok anlayisli ben biraz inatciyim da ona rağmen bana katlanabiliyor büyük basari valla ben kendim gibi birine katlanamazdimm :))

Hoşgeldiin :)
Hayırlı olsun öncelikle,bunları düşüneceğin insanı bulduğun için :)
Zaten son sınıftaymışsın,okul bitince işinide ayarlayınca yavas yavas halledersiniz bence..Nişan flnda bana sorarsan erken yapıp düğünle arasını uzun tutma,sorumluluk farklı oluyor bayramıydı seyranıydı taziyesiydi gitmek gelmek düşüyor ailelere birden..Umarım gönlüne göre ilerler herşey..

tünaydınlar herkeesseee :KK16:
dün gece rüya gördüm çok etkilendimmm..
rüyamda annem bebek battaniyesi örmüş pencereden sallıyor..beyaz üzerine mor+yavru ağzı çiçekleri var..
yukarı çıkıyorum battaniye pembeye dönüşüyor..anne diyorum niye pembe ördün ya erkek olursaa yok diyor kız olucak...
sabahtan beri etkisindeyim rüyanın ..reglim de gecikti yaa heveslendim...
gerçi ihtimal yok gibi korunuyoruz sadece çok risksiz günlerde korunmuyoruz ..
ilk kez test negatif çıkarsa üzülücem gibi..
ne rüyaymış beee :KK52:

:KK52: Hayır olsun inşallah..
Biz bebişe karar verdiğimizde babam görmüştü beni rüyasında anneme anlatmıştı :) O geldi bir an aklıma..
Gönlüne göre olsun inşallah :) Test fln yapacan mı? Ne kadar geçtiii?

inşallahh amin :KK16:
eşim rezervasyon yapmıştı masayı falanda süsletmişti her gelen bizim masaya bakıyordu :KK52:
çok mutlu oldumkiii dün tam 3 defa pasta kestim :KK9:
ve babam şuan köyde olduğu için annemde 4-12 çalıştığından akşam evde değildi onlarla daha kutlamadık :KK50:
bir pasta daha keseceğim galiba :KK52:
babam bugün geliyor heralde hafta sonu olur

Enişte hiç diğerlerine benzemiyor:KK9: Onu bravooo :KK9:
NE güzel geçmiş canım,daim olsun mutluluğunuz,nice seneleriniz olsun birlikte..

kızlarrr ben geldimmmmm müjdeli bi haberle geldimmmmm:21::21::21: artık ben de hamileyimmmmmm:KK16::KK16:

2 hafta kadar önce gecmiş yazılara gitmiştim :) Ordan profiline girip acaba hamile misin diye girdiğin yerlere bakmıştım :)
Gözünaydıınn taze anne adayı :) İnşallah keyifle geçer bu süreç,sağlıkla kucağına alırsın miniğini..

Slmm nasılsınız

Hoşgeldin :)
Teşekkürler,seni sormalıı? :)

Zaten son sınıftaymışsın,okul bitince işinide ayarlayınca yavas yavas halledersiniz bence..Nişan flnda bana sorarsan erken yapıp düğünle arasını uzun tutma,sorumluluk farklı oluyor bayramıydı seyranıydı taziyesiydi gitmek gelmek düşüyor ailelere birden..Umarım gönlüne göre ilerler herşey..

Biz bebişe karar verdiğimizde babam görmüştü beni rüyasında anneme anlatmıştı :) O geldi bir an aklıma..

2 hafta kadar önce gecmiş yazılara gitmiştim :) Ordan profiline girip acaba hamile misin diye girdiğin yerlere bakmıştım :)
Gözünaydıınn taze anne adayı :) İnşallah keyifle geçer bu süreç,sağlıkla kucağına alırsın miniğini..

amin canım benim inşallah. bebeğim bana geleceğini belli ediyodu rüyalarımda son zamanlarda aslında gördüğüm hangi rüyanın anlamına baksam bebek diyodu:KK16:

sen benden tecrübelisin maşallah doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah. yarın dr gidicem henüz 4 hafta 5 günlük ama alttan muayene olmaya korkuyorum aslında karnımdan görünür mü kese? sen kaç haftalıktık kese göründüğünde ve muayeneyi nasıl yapmıştı doktorun?

amin canım benim inşallah. bebeğim bana geleceğini belli ediyodu rüyalarımda son zamanlarda aslında gördüğüm hangi rüyanın anlamına baksam bebek diyodu:KK16:

sen benden tecrübelisin maşallah doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah. yarın dr gidicem henüz 4 hafta 5 günlük ama alttan muayene olmaya korkuyorum aslında karnımdan görünür mü kese? sen kaç haftalıktık kese göründüğünde ve muayeneyi nasıl yapmıştı doktorun?

Amin canım inşallah..
Ben özetleyim;
İlk reglin gectiği 3. gün kan testine gittim,kesin olarak öğrendim doktor ultrasonla bakmıştı ama görmedi keseyi,alttan muayene etmedi,10 gün sonra gel dedi,o da 7. haftaya tekabul ediyor..O gün gitiiğimde kalp atışını duymuştum :)
Alttan şimdiye kadar hiç muayene olmadım..Ultrasonda görünmediğinde alttan muayeneyle görünebiliyor kese ama ille de çok rahatsız olurum ya da hiç tehlikeye atmayım dersen olma,zaten 2 hafta kadar sonra çağıracak yine kalp atışı için:KK34:

Ayy bana kalsa sorun değil de benin ailem sevgiliye karsi o yüzden zorlaniyorum arada kaliyrm sevgilim bizim zorumuzla ailesine acti konuyu annem çünkü tutturdu ailesine solemio senle geziye tozuyr sadece ciddi dusunmyr o da hakli amannn öyle iste

Amin canım inşallah..
Ben özetleyim;
İlk reglin gectiği 3. gün kan testine gittim,kesin olarak öğrendim doktor ultrasonla bakmıştı ama görmedi keseyi,alttan muayene etmedi,10 gün sonra gel dedi,o da 7. haftaya tekabul ediyor..O gün gitiiğimde kalp atışını duymuştum :)
Alttan şimdiye kadar hiç muayene olmadım..Ultrasonda görünmediğinde alttan muayeneyle görünebiliyor kese ama ille de çok rahatsız olurum ya da hiç tehlikeye atmayım dersen olma,zaten 2 hafta kadar sonra çağıracak yine kalp atışı için:KK34:

o zaman dediğin gibi yapıcam karnımdan görürse iyi ama görmezse alttan bakmasını istemicem. hem bi sorun varsa bebeğin gelişiminde allah korusun hcg nin yükseliş miktarından az buçuk anlayabiliriz dimi. ben ilk idrar testinden öğrendim adetime bi gün kala çıktı ikinci çizgi p.tesi günü yanı bat dan bi gün sonra kan testi yaptım 183.6 çıktı şimdiye epey yükselmiş olması lazım normal bi gebelik için.

ablam da diyo ben iki bebeğimde de 5. haftada keseyi gördüm ama o benden zayıf göbüş sıfırdı onda görünmezse ondan görünmez benim:KK53::KK53: bol su içip git dedi idrar torban dolu olsun.

Ayy bana kalsa sorun değil de benin ailem sevgiliye karsi o yüzden zorlaniyorum arada kaliyrm sevgilim bizim zorumuzla ailesine acti konuyu annem çünkü tutturdu ailesine solemio senle geziye tozuyr sadece ciddi dusunmyr o da hakli amannn öyle iste

Şimdiden önce kendi kararlarınıza saygı duymayı öğrenmen lazım :)
Sırf annen dedi diye izlediğin yol,seni daha da zor durumda bırakıyor bak..
Sen erkek arkadasını tanıyorsan tanıyorsundur bunu annen dahil hiç kimseye ispat etmene gerek yok,aynı sey annen,baban ya da ailenden herhangi biri içinde gecerli..Biri diğeri için birşey dediğinde hiç anlatmaya çalışma..Çok yorulursun..

o zaman dediğin gibi yapıcam karnımdan görürse iyi ama görmezse alttan bakmasını istemicem. hem bi sorun varsa bebeğin gelişiminde allah korusun hcg nin yükseliş miktarından az buçuk anlayabiliriz dimi. ben ilk idrar testinden öğrendim adetime bi gün kala çıktı ikinci çizgi p.tesi günü yanı bat dan bi gün sonra kan testi yaptım 183.6 çıktı şimdiye epey yükselmiş olması lazım normal bi gebelik için.

ablam da diyo ben iki bebeğimde de 5. haftada keseyi gördüm ama o benden zayıf göbüş sıfırdı onda görünmezse ondan görünmez benim:KK53::KK53: bol su içip git dedi idrar torban dolu olsun.

Dediğin gb kan testinde yükselişi belli olacak,katlayacak değer..Keseyi görsende sonrasında da kalp atışı için bekleyeceksin zaten..1-2 hafta oynayacak çok değil..Hemen sıkıntı yapma..
İnşallah iyi haberlerle gel canım,hep iyi haberlerini duyursun Rabbim..

İlişkiye göre değişiyor sanırım biz 4 yıl üniversitede beraber okuduk..4 yıl zaten hep beraberdik süperdiiii :KK52:
sonra eşimin atanmasını falan bekledik geçti gitti yıllar....yani beklemek bizim seçimimiz değildi :KK50:
ama ilişkimizin temeli sağlam birlikte çok şey atlattık..
ama tabiki sen 7 sene bekleme:KK52:
ama en azından mezun olduğun eylül nişan yapsanız o kışi ş bulur 2015 yazında da evlenirsiniz..
tabi siz bilirsiniz..

hayırlısı olsun canım..istediğin zaman olsun inşallah..
ben de bi test yapsam fena olmıcak :KK53:

neler yaptınız bakalım akşam ? yediğin içtiğin senin olsun :KK9: :KK9:
hep mutlu ol inşallah :nazar:

CANIM BIZDE UNI TANISTIK BIZDE SIIZIN GIBI OLMUSUZ ISE BASLAYINCA 6-7 AY SONRA NISAN YAPTIK SONRADA EVLENDIK HERKESIN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN:nazar:

inşallahh amin :KK16:
Eşim rezervasyon yapmıştı masayı falanda süsletmişti her gelen bizim masaya bakıyordu :KK52:
çok mutlu oldumkiii dün tam 3 defa pasta kestim :KK9:
Ve babam şuan köyde olduğu için annemde 4-12 çalıştığından akşam evde değildi onlarla daha kutlamadık :KK50:
Bir pasta daha keseceğim galiba :KK52:
Babam bugün geliyor heralde hafta sonu olur

hatun fenalardasın:KK24:

Sen erkek arkadasını tanıyorsan tanıyorsundur bunu annen dahil hiç kimseye ispat etmene gerek yok,aynı sey annen,baban ya da ailenden herhangi biri içinde gecerli..Biri diğeri için birşey dediğinde hiç anlatmaya çalışma..Çok yorulursun..

Dediğin gb kan testinde yükselişi belli olacak,katlayacak değer..Keseyi görsende sonrasında da kalp atışı için bekleyeceksin zaten..1-2 hafta oynayacak çok değil..Hemen sıkıntı yapma..

Çok doğru soyluosun valla ben de tam tersi annem bana bise der ben sinirlenirim onu ararim kizarim biraz agresifim iste bise aileme laf ettirmesin istyrm herkes onu sevsin istyrm sevylr gerçi ama yüzük takma olayi bizi veriyor simdi ablamin düğünü var DİE bise diyemio ama herkes onun düğünden snra beni istemeye gelecekler DİE beklio ama ole olmucak

amin canım inşallah yaa iş hamile kalmakla bitmiyomuş yeni yeni meraklar heyecanlar sarıyomuş insanı:KK1:

Çok doğru soyluosun valla ben de tam tersi annem bana bise der ben sinirlenirim onu ararim kizarim biraz agresifim iste bise aileme laf ettirmesin istyrm herkes onu sevsin istyrm sevylr gerçi ama yüzük takma olayi bizi veriyor simdi ablamin düğünü var DİE bise diyemio ama herkes onun düğünden snra beni istemeye gelecekler DİE beklio ama ole olmucak

Farkında olman güzel ama tatlı dille konusmalısın annenle,böyle olmasında seninde payın olduğunu bilmesi lazım..
Annene takılıp erkek arkadasını aradığında,ve bunu hep yaptığındada erkek arkadasın annenden soğur..Zaten sürekli birilerinin karışması hiç hoş değil,evlendiğinde çok zorlanırsın..
Tanıdıkça severler zaten merak etme :)
Şimdi benim annemle eşim yanyana gelince,ikisi bir olup eğleniyorlar valla benimle :)
Sana bir örnek vereyim kötü olacak ama liseden beri tanıdığım bir arkadasım,düşünceleri annesi doğrultusunda sürekli evlilik olarak ilerledi..Kız artık bildiğin sadece evlenmek isteyen biri..Bu ilişkilerinde çok zorlanmasına sebep oldu..Şuan bekar,hayatında kimse yok,çok kısa sürüyor ilişkileri..Çünkü ilerlediği tek yol evlilik,annesinin baskısı,bu yüzden ilişkide ne istediğinide anlamıyor ne yaşadığınıda..

amin canım inşallah yaa iş hamile kalmakla bitmiyomuş yeni yeni meraklar heyecanlar sarıyomuş insanı:KK1:

:) Yaşadığın her hafta farklı olacak artık..Hergün birşeyler öğreneceksin..Kafan karışacak,kararlar devamlı değişecek :)
Tabii abuk sabuk konuşan insanlar olacak,onlar olmazsa olmaz :))
Sen herşeyin keyfini çıkarmaya bak:KK34:
Sen ne kadar keyifli olursan miniğinde o kadar keyifli olacak öyle düşün :)

Farkında olman güzel ama tatlı dille konusmalısın annenle,böyle olmasında seninde payın olduğunu bilmesi lazım..
Annene takılıp erkek arkadasını aradığında,ve bunu hep yaptığındada erkek arkadasın annenden soğur..Zaten sürekli birilerinin karışması hiç hoş değil,evlendiğinde çok zorlanırsın..
Tanıdıkça severler zaten merak etme :)
Şimdi benim annemle eşim yanyana gelince,ikisi bir olup eğleniyorlar valla benimle :)
Sana bir örnek vereyim kötü olacak ama liseden beri tanıdığım bir arkadasım,düşünceleri annesi doğrultusunda sürekli evlilik olarak ilerledi..Kız artık bildiğin sadece evlenmek isteyen biri..Bu ilişkilerinde çok zorlanmasına sebep oldu..Şuan bekar,hayatında kimse yok,çok kısa sürüyor ilişkileri..Çünkü ilerlediği tek yol evlilik,annesinin baskısı,bu yüzden ilişkide ne istediğinide anlamıyor ne yaşadığınıda..

Doğru soylysn valla artik bende bazen sirf evlilik icinni böyle dusunuyrm DİE şüpheye girdim bende öyle yapyrm artik ben tekaasla gecinemem rahatima duskunum falan dyrm :) onlar nisan söz dedikce bu seferde ben geriliyrm diyorum bana patliyolar ama napiim

X