- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.821
hakkaten ohhh beee..... çok geçmiş olsun tatlımm
çok teşekkür ederim amayaa
Sizi bravoooo..Maşallah dyelim..Hep iyi haberleri olsun inşallah..Hadi gözünüzaydın kızçe :)
O kadını Allah'a havale ettim :) Rabbim akıl fikir versinde o daa bari çocuklarını düzgün yetiştirsin..
ayy çok mersiii :)) vallaha cok rahatladık ailecek..
ayy aklıma ne geldii eşim duymasın ahaha...üniden yeni mezun oldugum yıllarda bi muavin vardı..uluslararası otobuste çalısıyorduu...
ben sana abayı yaktım ben sana takılıp kaldım diye diye yılda 2-3 kez git gel yapmıştım ahaha adını kacıncı yolculugumda öğrendimmm hatırlmaıyorum ama adı Sezen di.. garipsemiştim ama ona cok yakışmıştı o isim..bnm ilgi ve alakamı sezdimi bilmiyorum:26:
kuzummm çok sevindimmmmhadi şüküürrr atlattınız inşallh Allah başka hastalık vermesinn:26:
aminn canm cok teşekkürler...birde ablamınkini alt etsek.. inş Allahın izini ile onuda atlatıcazzz...
canım valla ben de bi oh çektim
gözünüz aydın...
şimdi sıra önce reglde sonra senin bebişteee
saol svitt..sizinde gözünüz aydın vallaha darlandırdım sürekli hast. muhbeti ile..
ama regl geldiii o da ayrı sevindirici haber tabiii...
aklıma senin şu nisan hissiyatın geldiiiiii hayırlısı...
amayaa...
sonuna kdr destekcınım..sus sus nereye kadar...iyi demişşin...
bana da annemin komşusu.. daha 3 aylık ewliyken.. demişti kii (üzerimde bol mont vardı) dokundu karnıma : hadii bebek mii?
yok dedim göbekk o hep vardı
anneme de söyledimm böle böle dedi diyee..allah akıl fikir versin ilk geceden kalsan bile 3 aylık o kdr mı olurmuş dedi
yapıştırcan lafları bn yine kıbar cvp vermişim ama seniii tebrk ediyormmm hak etmiş