Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok canım ben yoğurdunda değilim sadece bana öyle çıkışmasını gerektirecek bir şey söylemedim. gayet sakin bir şekilde kendi fikrimi söyledim.
eşim KPSS'yi kazanırsa inşallah tek umudum bu. kendi ailemden ayrı kalmak pahasına eşimle yalnız olmak istiyorum.
dün akşam eşimin kullandığı ilaç için kullanmasın bıraksın falan dedi değerlerini yükselttiği için.
bende dedimki öyle kendi kafasına göre bırakamaz doktor nasıl yavaş yavaş alması gerektiğini söylediyse öylede bırakması gerek.
benden iyi bilmesi gerekiyor bunu ya.
zaten dün 56 yaşında bir adam araç kullanırken nöbet geçirmiş diye denize uçmuş arabayla onu görünce çok moralim bozuldu.
gecede acile gittik hepsi üstüste geldi kötüyüm bugün :KK50:

canım çok iyi anlıyorum seni ..görümceme kızmamda da kilo değildi problem..niyet önemli..
umarım eşin kpssyi kazanır da şehir değiştirirsiniz...
eşinin hastalığı için de Allah acil şifalar versin..Allah çaresiz hastalık vermesin kimseye..
Sen sıkıldıkça gel yaz buraya..Annenlere pek anlata üzülürler akılları sen de kalır :KK50:

günaydınlarr tünaydınlarr kızlar...
dışarıda haifi yağmur çiseliyor...yarın yine kv. ile dr.a gidicezz bunaldım artık..tedavi olsa neysee ama böyle olunca yoruyor bni....

teşekkür ederim tatlım.
evet tetikler mi diye bende düşündüm ama ilaçlar karaciğer yağlanması yapmış.
evlendiğimden beri çok huzursuzum ya bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum artık.
eşimi çok seviyorum ama bana sorulmadan yapılan borçlar, annesi, kardeşi, eşimin hastalığını annemden gizlemek falan beni çok yordu artık.
bunaldığımı hissediyorum, yoruluyorum. deli gibi ağlamak istiyorum. böyle bağıra bağıra ağlamak içimdeki öfkeyi kusmak istiyorum.

majorr geçmiş olsun..eşinle acile gitmişsiniz..karaciğer yağlanmasını düşünme..bnm babamda da vardı (sarılık hast. varmış) dr alkol,sigara ve gazlı içeçek içme dedi babam ztn sigara kullanmaz.alkol aradaa kullanırdı. alkolu ve gazlı içeceği bırakınca 6 ay da yok oldu...
yoğurt konusunda haklısın..bnde öyle biliyorum. heryerden alınca birikmez.. uzayan yğurdu da hiç yiyemem... ama yoğrudun suyuda böbreklere iyi geliyormuş...bn ayran yapacağım zaman o suyu kullanırım...

belki yanlış bişey önericem kızalrda kızacak ama ailenden gizleme bazı şeyleri paylaş...özellikle seni böyle bunaltan keşke evlenmeseydim dedirten şeyleri...ilerde bi sorun oluduğun da (inşallah olmaz) senin ailenin hiçbirşeyden habersiz olması çok daha yıpratıcı olabiliyor..

bnm ablmda ewliliğinde kv.ile olan sorunlarını bana anlatırdı ama sakın annemlere söyleme derdiii...sonraa en saçma bi zmnda kavga çıkardılar biz kötü olduk..annemle babamın bişeyden haberi yok ablm neler yaşadığını bilmeden mutlu sanrak yaşadılar..şimdi farkındalar ama bişey diyemiyorlar çünkü ablmın üzülmemesi gerk..
offf neyseee en azından annenle bazı şeyleri paylaş hem rahatlarsın hemde eşinin annesi varsa seninde var bunu fark eder kv. umarım anlatabilmişimdir...

plojoo koca sözü dinlesene kızçeee..allah korusunn herşey olabilir...inş gelince güzel haberlerini alırız..

söyleyincede eşim neden söyledin diyecek ama o söylememi istemiyor ki.
onun yüzünden söyleyemiyorum :KK50:

söyleyincede eşim neden söyledin diyecek ama o söylememi istemiyor ki.
onun yüzünden söyleyemiyorum :KK50:

ama eşin kendi annesinin kardeşinin yanında.. onlar herşeyin içinde...senin ailen de var bilmiyorum canm..söyle söylemesinede annene güzel şekilde şikayet şeklinde deil dertleşmek gibi..o zmn annen de tepki vermez belkii..
bilemiyorum..ben beni cok üzen bişey olunca söylüyorum..kızarsa kızsın eşim..onun ailesi yüzünden üzülürsem neden susuyım?

tabiki bu bnm düşüncem seni yanlış yönlendirmek istemem ama ailenden gizlencek sey var gizlenmeyecek şey var..her sürtüşmenizi söyle demiyorum.. canını acıtanı söyle diyorum..

Kızlaar :)
İyiyim cok şükür..
Ara ara girip okumaya calıstım..Dün aksam yegenide alıp gezindik ama gece sancılı gecti yürümekten cok yorulmadım ama sanırım abdest alırken yanlıs hareket yaptım,korktum bayaa ,neymis azcık koca sözü dinleyip lavaboya ayak kaldırmayacaksın :) yapabiliosanda olsun,tehlikeye atmayacan :) neyse ki iyiyim..
SWEAT arkadasına söyle kalp atıslarını dinleyebilecegi cihaz var ondan alabilir ::))
Yattıgım yerden yazıyorum,cok kötü seyler yaptım bu gece :) Hamburger gecesi yaptık :) ben dısarda yemeyince evdekine alıstık :) Bide sonra waffle yaptım ohh :) Adım hacıyatmaz oldu :)) cok yiyormusum :) ama ne yapayım hersey gözüme ayrı bi güzel görünüyor,Sezen'den ötürü :))
Yarın minigimi gorecegiz Allah'ın izniyle,insallah iyi haberlerle gelirim..
Aklımdasınız,merak ediyorum sizi ve özlüyorum kiiii :)
Kuzumm bi daha kocanin sozunden cikmaaa:KK20:
Veeee sezosumuzz sagligiyla dogsun insallahhh:nazar::nazar:
Bizdende selam soyle sezosaaa teyzeleri opuyoo bol bol:KK54:

Günaydın kızlarrr...
Bugün yine uykusuzum ve moralim çok bozuk.
çünkü gece saat 04:00'te eşimin baş ağrısıyla uyanmasıyla cile gittik.
nden böyle oluyor anlamıyorum uyurken başı ağrıyor kalkınca bir şey kalmıyor.
ama aynı zamanda uyutmuyor :KK50:

ahh canım Van'da yayalarda araç kullananlarda dükkan sahipleride bir acayip :)
ben 2006'da gitmiştim üniversitenin müzik öğretmenliği sınavına girmek için.
insanlar üstüne üstüne yürüyor, kenara çekilip yol verme huyları yok.
dükkanların önündeki sandalyeden malzemeden dolayı kaldırımdan yürüyemiyorsun,
yoldan yürümek zorunda kalıyorsun bu seferde araçlar üstüne üstüne geliyor değişikti yani :)
Tatlimm esin icin gecmis olsunnnn:26:
Vedeee ayni senin dedigin sekilde valla insanlar boyle alismis esim 3 kere birilerine dokundu arabayla:KK30: sadece soforun dikkatiyle olmuyoki:KK50:

yok canım ben yoğurdunda değilim sadece bana öyle çıkışmasını gerektirecek bir şey söylemedim. gayet sakin bir şekilde kendi fikrimi söyledim.
eşim KPSS'yi kazanırsa inşallah tek umudum bu. kendi ailemden ayrı kalmak pahasına eşimle yalnız olmak istiyorum.
dün akşam eşimin kullandığı ilaç için kullanmasın bıraksın falan dedi değerlerini yükselttiği için.
bende dedimki öyle kendi kafasına göre bırakamaz doktor nasıl yavaş yavaş alması gerektiğini söylediyse öylede bırakması gerek.
benden iyi bilmesi gerekiyor bunu ya.
zaten dün 56 yaşında bir adam araç kullanırken nöbet geçirmiş diye denize uçmuş arabayla onu görünce çok moralim bozuldu.
gecede acile gittik hepsi üstüste geldi kötüyüm bugün :KK50:
Tatlim kv nin lafina bakma cok da uzme kendini yiyemiyosan oyle yogurt kendine al hazirlarindan:26:
Esinin hastaligi ihmale gelecek hastalik degil ilaclarini aksatmadan kullanmazsa nobetleri sıklasir:KK31: kv nerden biliyo doktor gibi kullanma diyebiliyo:KK31:

günleriniz güzel olsunn kızçelerrr :KK16:

ben de survıvor delisiyim :KK52:
babamla kaçırmadan izlerdik ama dün akşam karadayıyla karışık izledik
eşime survıvor ı aşılamaya çalışıyorum :KK53:
ben o adaya gitsem ne güzel zayıflarım :KK9:

keyifi fazla kaçırıp uyuyakalmışım :KK9:
alışmana sevindim kuzucum ama seneye dönersiniz inşallah fazla alışma :KK9: :KK9:
öğrenciler nasıl ezberledin mi isimlerini :KK52:

geçmiş olsun plojocum bence de arada koca sözü dinlemek iyidir :KK34:
afiyet olsun sizeee..waffle tarifini bizimle paylaşır mısın?? :KK52:
benim plakları değişip waffle yapan tost makinem var ama bi kere denedim galiba kalın dökmüşüm hamur gibi olmuştu :KK31:

canım öncelikle geçmiş olsun eşine...
ben her konuda çok hak veriyorum sana..
ama bence tek çözümü ayrı eve çıkmanız....ya da kvler kedi evlerine dönsünler ya da siz oraya geçin..
en azından görümcen evlenene kadar yalnız yaşayın kocişinle..
böyle en güzel günlerinizin tadını çıkaramıyorsunuz :KK50:
kendi yıpratma majorcum..bu akşam yap kendi yoğurdunu görüsün kv nasıl yoğurt yapılır En Büyük KK

Sivitoss eznerledim coktann ilk hafta ezberledim zatennn:KK52:
Ama cocuklarin durumu cok iyi degil:KK50:
Bu arada bende severim survivor iiiii:KK52::KK52:

ama eşin kendi annesinin kardeşinin yanında.. onlar herşeyin içinde...senin ailen de var bilmiyorum canm..söyle söylemesinede annene güzel şekilde şikayet şeklinde deil dertleşmek gibi..o zmn annen de tepki vermez belkii..
bilemiyorum..ben beni cok üzen bişey olunca söylüyorum..kızarsa kızsın eşim..onun ailesi yüzünden üzülürsem neden susuyım?

tabiki bu bnm düşüncem seni yanlış yönlendirmek istemem ama ailenden gizlencek sey var gizlenmeyecek şey var..her sürtüşmenizi söyle demiyorum.. canını acıtanı söyle diyorum..

evet doğru diyorsun söylemem gerek ama annemin aklı hep bende kalacak öyle olunca :KK50:

Kuzumm bi daha kocanin sozunden cikmaaa:KK20:
Veeee sezosumuzz sagligiyla dogsun insallahhh:nazar::nazar:
Bizdende selam soyle sezosaaa teyzeleri opuyoo bol bol:KK54:

Tatlimm esin icin gecmis olsunnnn:26:
Vedeee ayni senin dedigin sekilde valla insanlar boyle alismis esim 3 kere birilerine dokundu arabayla:KK30: sadece soforun dikkatiyle olmuyoki:KK50:

Tatlim kv nin lafina bakma cok da uzme kendini yiyemiyosan oyle yogurt kendine al hazirlarindan:26:
Esinin hastaligi ihmale gelecek hastalik degil ilaclarini aksatmadan kullanmazsa nobetleri sıklasir:KK31: kv nerden biliyo doktor gibi kullanma diyebiliyo:KK31:

bende aynen öyle dedim işte ilacı kullanmazsa nöbet geçirecek dedim.
zaten doktor son zamanda çok sıklaştığı için tekrar tedaviye başlamış dedim kalktı gitti salondan.
giderse gitsin ya sanki ona her söylediğim şey batıyor.
cazgır biri olsam ne yapardı acaba öyle olsaydım zaten baştan onlarla oturmayı asla kabul etmezdimki.
biliyor musunuz görümcem pazar günü cilt bakımı yaptırdı 250 tl'ye ve 160 tl'yede kremler aldı.
üstelik bunun için yine eşimden kredi kartını istedi ama bu defa eşim kredi kartını vermedi hayret ettim.

kızlar ben de yen evliyim..eşimle çok severek evlendik.ama küçük bi sorunu anlatmak istiyorum size: eşimin bir iş arkadaşı sevgilisinden ayrıldı kızda aynı iş yerinden.eşim ayrılan arkadaşı ve başka bi yakın arkadaşları bu konu hakkında konuşmuşlar,daha sonra o diğer arkadaşın karısı bana bunların aralarında geçen konuşmayı anlattı.içinde o kişilerin cinsel hayatları da var.ben de eşimin bu konunun içinde yer almasına ve bunu sonradan duymuş olmama bozuldum.fakat eşim işin içinde kendisinin olmadığını o diğer arkadaşın bu tarz sorular sorduğunu söyledi..........abartıyor muyum rahatsız olmakta ya ben böye şeyleri pek kabullenemiyorum,sonuçta o kız işyerlerinde ve cinselliği hakkında konuştuğu kişinin yüzüne bakıyorlar:KK17: biz bu olay üzerine tartışırken eşim kendisinin nekadar sadık olduğundan filan bahsetti,ben konuyu uzatınca hata bende asıl günümü gün etmem lazım dimi şeklinde konuştu bende; ben hazırım sen bilirsin dedim ve açtın öyleee bekliyosun yani dedi bana:KK43: resmen küfür etti biinsan bunu karısına nasıl der yaaa ve şimdi kendi suçlu değilmiş gibi 2 gün oldu benle konuşmuyor....ben mi yanlış bakıyorum konuya nolur bana bi yorum yapın nasıl bi yol izleyim, hata bende mi:44: offfffff basit bi olay belki ama lütfen gözümü açın benim napayımm şimdi :KK43:(((

günaydınlarr tünaydınlarr kızlar...
dışarıda haifi yağmur çiseliyor...yarın yine kv. ile dr.a gidicezz bunaldım artık..tedavi olsa neysee ama böyle olunca yoruyor bni....

majorr geçmiş olsun..eşinle acile gitmişsiniz..karaciğer yağlanmasını düşünme..bnm babamda da vardı (sarılık hast. varmış) dr alkol,sigara ve gazlı içeçek içme dedi babam ztn sigara kullanmaz.alkol aradaa kullanırdı. alkolu ve gazlı içeceği bırakınca 6 ay da yok oldu...
yoğurt konusunda haklısın..bnde öyle biliyorum. heryerden alınca birikmez.. uzayan yğurdu da hiç yiyemem... ama yoğrudun suyuda böbreklere iyi geliyormuş...bn ayran yapacağım zaman o suyu kullanırım...

belki yanlış bişey önericem kızalrda kızacak ama ailenden gizleme bazı şeyleri paylaş...özellikle seni böyle bunaltan keşke evlenmeseydim dedirten şeyleri...ilerde bi sorun oluduğun da (inşallah olmaz) senin ailenin hiçbirşeyden habersiz olması çok daha yıpratıcı olabiliyor..

bnm ablmda ewliliğinde kv.ile olan sorunlarını bana anlatırdı ama sakın annemlere söyleme derdiii...sonraa en saçma bi zmnda kavga çıkardılar biz kötü olduk..annemle babamın bişeyden haberi yok ablm neler yaşadığını bilmeden mutlu sanrak yaşadılar..şimdi farkındalar ama bişey diyemiyorlar çünkü ablmın üzülmemesi gerk..
offf neyseee en azından annenle bazı şeyleri paylaş hem rahatlarsın hemde eşinin annesi varsa seninde var bunu fark eder kv. umarım anlatabilmişimdir...

plojoo koca sözü dinlesene kızçeee..allah korusunn herşey olabilir...inş gelince güzel haberlerini alırız..

seni yılın gelini ilan ediyorum prensesss :KK9:

Sivitoss eznerledim coktann ilk hafta ezberledim zatennn:KK52:
Ama cocuklarin durumu cok iyi degil:KK50:
Bu arada bende severim survivor iiiii:KK52::KK52:

genelde ordaki öğrencilerin durumu pek iyi değilmiş...ama sen onları yıldız gibi parlatıcan kiii :KK52:

bu arada gel seneye survıvora katılalım hamiş hamiş yazıcaktım bak Allah yazdırdııı....
Gescanım bakarsın bu yaz sonu sen de hamiş olursun :KK52: hem 4 ay doğum izninde boluda olursunuz :KK52:

evet doğru diyorsun söylemem gerek ama annemin aklı hep bende kalacak öyle olunca :KK50:

zaten doktor son zamanda çok sıklaştığı için tekrar tedaviye başlamış dedim kalktı gitti salondan.
cazgır biri olsam ne yapardı acaba öyle olsaydım zaten baştan onlarla oturmayı asla kabul etmezdimki.
biliyor musunuz görümcem pazar günü cilt bakımı yaptırdı 250 tl'ye ve 160 tl'yede kremler aldı.
üstelik bunun için yine eşimden kredi kartını istedi ama bu defa eşim kredi kartını vermedi hayret ettim.

iyiki vermemiş kartını canım...yazık günah yaa..ben saçlarımı boyatıcağım zaman 50-60 tl için 50 60 kez düşünüyorum....
Allah müstakbel kocasına sabır versin :KK34:
eşin hiç fark ediyor mu kv ile aranızdaki soğuk rüzgarları?

kızlar ben de yen evliyim..eşimle çok severek evlendik.ama küçük bi sorunu anlatmak istiyorum size: eşimin bir iş arkadaşı sevgilisinden ayrıldı kızda aynı iş yerinden.eşim ayrılan arkadaşı ve başka bi yakın arkadaşları bu konu hakkında konuşmuşlar,daha sonra o diğer arkadaşın karısı bana bunların aralarında geçen konuşmayı anlattı.içinde o kişilerin cinsel hayatları da var.ben de eşimin bu konunun içinde yer almasına ve bunu sonradan duymuş olmama bozuldum.fakat eşim işin içinde kendisinin olmadığını o diğer arkadaşın bu tarz sorular sorduğunu söyledi..........abartıyor muyum rahatsız olmakta ya ben böye şeyleri pek kabullenemiyorum,sonuçta o kız işyerlerinde ve cinselliği hakkında konuştuğu kişinin yüzüne bakıyorlar:KK17: biz bu olay üzerine tartışırken eşim kendisinin nekadar sadık olduğundan filan bahsetti,ben konuyu uzatınca hata bende asıl günümü gün etmem lazım dimi şeklinde konuştu bende; ben hazırım sen bilirsin dedim ve açtın öyleee bekliyosun yani dedi bana:KK43: resmen küfür etti biinsan bunu karısına nasıl der yaaa ve şimdi kendi suçlu değilmiş gibi 2 gün oldu benle konuşmuyor....ben mi yanlış bakıyorum konuya nolur bana bi yorum yapın nasıl bi yol izleyim, hata bende mi:44: offfffff basit bi olay belki ama lütfen gözümü açın benim napayımm şimdi :KK43:(((

canım ilk konuşmaya bakıcak olursak eşin istemeden dahil olmuş olabilir konuşmaya..
yani aralarında konuşulurken konu cinselliğe geldiyse bırakıp gidememiş olabilir..bu o konuyu açanın ayıbıdır....
ama tartışma esnasında söylediği sözler ki sinirle söylendiği belli çok üzücü :KK50:
aslında senden özür dilemesi gerek bence o sözler için..
nedenn senle konuşmuyor onu da anlamadım :KK31:
istersen sen konuşmayı dene beni çok kırdın falan diye..ben aynı evde küs kalamıyorum o yüzden barışmaktan yanayım hep :KK8:

hoşgeldin...
eşinin o konusmalarkadı sözleri ne o önemli bence ortamda konusulan bir konu varsa eğer ne söylediği önemli bnce...
seninle tartışmasında da ayıp etmişş svit arkdasıma katılıyorum beni kırdın fln diye yaklasmaya calıs baktın hala tavırlı o zmn sende tavrını koyarsın

niyekiii :KK52:

Sen iyi dayaniyosun valla kuzum o oyle luks harcamalar yapacak hatta abisinden kart isteyecek bende masraftam kacinmaya calisacam yok yaaa:KK47:
Ben hani kotu konusmak istemiyorum ama kesinlikle karti verdirmezdim:KK50:
Sende kenara para biriltir o zaman kuzum ilerde colugunuz cocugunuz olunca lazim olur madem gorumcen oyle yapiyo:KK34:

genelde ordaki öğrencilerin durumu pek iyi değilmiş...ama sen onları yıldız gibi parlatıcan kiii :KK52:

bu arada gel seneye survıvora katılalım hamiş hamiş yazıcaktım bak Allah yazdırdııı....
Gescanım bakarsın bu yaz sonu sen de hamiş olursun :KK52: hem 4 ay doğum izninde boluda olursunuz :KK52:

iyiki vermemiş kartını canım...yazık günah yaa..ben saçlarımı boyatıcağım zaman 50-60 tl için 50 60 kez düşünüyorum....

canım ilk konuşmaya bakıcak olursak eşin istemeden dahil olmuş olabilir konuşmaya..
yani aralarında konuşulurken konu cinselliğe geldiyse bırakıp gidememiş olabilir..bu o konuyu açanın ayıbıdır....
ama tartışma esnasında söylediği sözler ki sinirle söylendiği belli çok üzücü :KK50:
istersen sen konuşmayı dene beni çok kırdın falan diye..ben aynı evde küs kalamıyorum o yüzden barışmaktan yanayım hep :KK8:

Ahahah super olur aslinda kuzum:KK52: ama seneye bu ginlerde hamile kalmak icin 3 aya ihtoyacimiz var sanirim:KK52: ben obur sene bu zamana ancak heralde kuz:KK5:
Bizim de mitfak tupumuz kaciriyodu galiba yar saat camlar acik oturduk 1, 30 saat oldu adamlar gelecek inanabiliyomusunuz:KK47: patlasak umirlarinda degil ya:KK47:
En son esim kafasini cikardi tupun:KK47:

aynene canm asla küs kalamıyorum mideme bişey oturuyor..ya hayatımı yaşamalıydım hata bende diyince o bende ben hazırım tamam dedim o bölüme takılıyor muhtemelen ama kendi dediklerini görmüyor.....offff küslük offfff can sıkıntısı

bence en başta karısına bu konuşmaları anlatan salak suçlu.... yani bilmiyorum ama kız kıza konuşulan herşeyi nasıl ki eşlere anlatmıyorsak(m) onların aralarında geçenleri de onun kendi eşine anlatmaması gerekirdi, o anlattıktan sonra kadının bunu sana yetiştirmesi de enteresan olmuş.... senin kocan ve seninle ilgili bi muhabbet dönmüşse gelsin anlatsın da kocası güvenmiş karısına anlatmış o da gelip sana yetiştirmiş.... tabi bunların konuşulması ne kadar doğru, tartışılır.... belki laf bi şekilde gelmiştir.... ama orda da sorun bunu anlatan zibidi de(sevgilisinden arılan ve cinselliğini konuşan adam=zibidi).... sen o kadar özel hayatını can ciğer arkadaş bile olsanız nasıl ortaya dökersin ki..... kız adına sevindim, pek hayırlı olmuş ayrılmaları.

açıkcası eşimin iş arkadaşının karısı bana böyle bi şey anlatsa ben bunu durduk yere eşime sormam, neden konuşuyosunuz cinselliğinden falan diye... haaa eşim arkadaşının sevgilisinden ayrıldığından falan bahseder ve bu tarz konuşmalar geçtiğini söylerse de arkadaşlarınla bu tarz konuşmalarınızı bilmesem daha iyi, bence yanlış yapıyorsunuz kızın cinsel hayatından size ne, arkadaşının yaptığı da ayıp der rahatsız olduğumu dile getiririm. sonrası benim için yok.... başkaları yüzünden o kadar ağır sözler söylenmesi, tartışmalar çıkmasını doğru bulmuyorum. eşinin sözleri çok kırıcı, ama nasıl o noktaya geldi, sen ne dedin de böyle bi tepki verdi yoksa eşin normal de de azcık agresif biri mi bunların da önemi var.... konuşmaması ise ayrı bi garip... Rabbim yardım etsin tez vakitte çözün sorununuzu inşallah...

Prenses kuzum kv ni doktora goturuyosun yaa ondan diyo:KK6:
Bu arada kv ne acil sifalar kuzum

hmm..napayım hastahaneleri biliyorsnuz karman çorman tek gideyim diyor ama rahat olamıyorum..zaten sakın kadın kaybolur :)
aminn..inş yarın iyi haberler alırız bakalım yeni dr ne dicek

Son düzenleme:
bence en başta karısına bu konuşmaları anlatan salak suçlu.... yani bilmiyorum ama kız kıza konuşulan herşeyi nasıl ki eşlere anlatmıyorsak(m) onların aralarında geçenleri de onun kendi eşine anlatmaması gerekirdi, o anlattıktan sonra kadının bunu sana yetiştirmesi de enteresan olmuş.... senin kocan ve seninle ilgili bi muhabbet dönmüşse gelsin anlatsın da kocası güvenmiş karısına anlatmış o da gelip sana yetiştirmiş.... tabi bunların konuşulması ne kadar doğru, tartışılır.... belki laf bi şekilde gelmiştir.... ama orda da sorun bunu anlatan zibidi de(sevgilisinden arılan ve cinselliğini konuşan adam=zibidi).... sen o kadar özel hayatını can ciğer arkadaş bile olsanız nasıl ortaya dökersin ki..... kız adına sevindim, pek hayırlı olmuş ayrılmaları.

açıkcası eşimin iş arkadaşının karısı bana böyle bi şey anlatsa ben bunu durduk yere eşime sormam, neden konuşuyosunuz cinselliğinden falan diye... haaa eşim arkadaşının sevgilisinden ayrıldığından falan bahseder ve bu tarz konuşmalar geçtiğini söylerse de arkadaşlarınla bu tarz konuşmalarınızı bilmesem daha iyi, bence yanlış yapıyorsunuz kızın cinsel hayatından size ne, arkadaşının yaptığı da ayıp der rahatsız olduğumu dile getiririm. sonrası benim için yok.... başkaları yüzünden o kadar ağır sözler söylenmesi, tartışmalar çıkmasını doğru bulmuyorum. eşinin sözleri çok kırıcı, ama nasıl o noktaya geldi, sen ne dedin de böyle bi tepki verdi yoksa eşin normal de de azcık agresif biri mi bunların da önemi var.... konuşmaması ise ayrı bi garip... Rabbim yardım etsin tez vakitte çözün sorununuzu inşallah...
yok agresif değil can ama suçsuz görüyor kendini ve benm uzatmama kızıyor bu birincisi ikincisi ben uzatınca o da hata bende günümü gün etmem lazımdı dimi dedi bende olur ben hazırım dedim,o na kızdı ama kendi söylediklerini gözü görmüyor....bayan olmak zor ya çok hassas ve kurcalıyoruz ne yazıkki :) teşekkür ederim akılverdincanm

Hepinize çok teşekkür ediyorum :KK71:
Dinliyorum tabii o korkudan sonra eşimi :)
İnsan bazen kabullenemiyor sanırım büyük değişimleri :) Değişik bir psikoloji oluyor..Sağlık olsun..
Sezencik iyimiş çok şükür,herşey normal,kontrol aralarını kısalttı doktor,minicik yüzünün resmi elimde şimdide :) Ağrılarım düzenli olmadığı sürece normalmiş:KK31: Böyle :)

günleriniz güzel olsunn kızçelerrr :KK16:
geçmiş olsun plojocum bence de arada koca sözü dinlemek iyidir :KK34:
afiyet olsun sizeee..waffle tarifini bizimle paylaşır mısın?? :KK52:
benim plakları değişip waffle yapan tost makinem var ama bi kere denedim galiba kalın dökmüşüm hamur gibi olmuştu :KK31:

Yarın hemen paylaşacam..Bende birşey ister mi demişti yengem,teyzemin gelini almanyada,waffle makinesi istiyorum yengaaa demiştimm :) İyi ki istemişim,çok seviyorum..

Ahsemet
Bu konuda ortada en büyük yanlışı yapan bence de kızın eski sevgilisi..İnsan ne yaşarsa yaşasın anlatır mı yahu..Bayan bayanada olunsa bence yatak odasının danışılacak bazı seyleri dışında öyle keyfi keder anlatılacak bir yanı yoktur..Eşin bence o ortamda konunun konuşulmasında dinleyende olsa suçlu..Ama bu olay aranızı bozmamalı,neyden neden rahatsız olduğunu açıkça konuş eşinle..Küs durma bence al karşına konuş..İlişkilerde fevri davranmak en büyük zarardır bence..

Majoor
Allah kolaylık versin..Zor gerçekten..İnşallah gönlünüze göre uzaklaşırsınız kimse daha fazla kırılmadan..
Bence de eşinin durumunu kimseyle paylaşamaman sana ayrıca ağır bir yük..Ailenle paylaşmalı mısın bilemedim,düşündürücü..Eşinin fikride önemli tabii..Ama sana ne kadar ağır geldiğinide bilmeli..Bütün herşeyi bu denli biriktirmenin sana büyük zararı olur zamanlada çıkar hastalıkla,sinirle vs Allah korusun..

günaydın gelinciklerrr :KK52:
bugün benim doğum günümm :KK52:

büyüdümm büyüdüümm 26 olduumm :21:

evet iyiki vermemiş bende verecek sanmıştım ama vermeyince çok şaşırdım gerçekten.
yani paran varsa git yap yoksa neden özel harcaman için bizi daha çok sıkıntıya sokuyorsunki.
düşünsenize asgari ücret ne kadar maaşından kendi özel harcamalarını her ay bir işçinin asgari ücreti kadar.
çok lükse düşkün elinde olmanın fazlasını yapma derdinde. gösteriş merakında. anneside bir şey demiyor ama eşim çok kızıyor böyle olmasına sadece kendisi bilir diyor. kendisi bilir gerçekten. dün akşam zaten yine sinirimi hoplattı annesi ve kardeşi.
kv eşime dediki hafta sonu hasta ziyaretine falan gidelim ama bu her hafta sonu böyle oluyor bende dedimki bu hafta artık eşimi size vermeyeceğim bu hafta sonu dolu dedim. görümcemde hemen tamam siz hafta sonu evde film izleyin abi sen arabanın anahtarını bana ver ben annemle giderim demez mi.
bunu dedi mii ben delirdim ama gayet sakin bir şekilde niye evde izliyormuşuz canım araba bize lazım deyiverdim.
hiç ne planınız var diye sormadan bide bizim adımıza plan yapması delirtti artık beni.
evlerimiz ayrı olsa belkide hiç bu muhabbetler olmayacak işte.
hoş bir planımızda yok ama buluruz yapacak bir şeyler. bu muhabbetler dönerken eşim hiç sesini çıkarmadı ama annesiyle gitmez istemediğini çok iyi biliyordum :)

Sen iyi dayaniyosun valla kuzum o oyle luks harcamalar yapacak hatta abisinden kart isteyecek bende masraftam kacinmaya calisacam yok yaaa:KK47:
Ben hani kotu konusmak istemiyorum ama kesinlikle karti verdirmezdim:KK50:
Sende kenara para biriltir o zaman kuzum ilerde colugunuz cocugunuz olunca lazim olur madem gorumcen oyle yapiyo:KK34:

para biriktirmek istiyorum ama bunu yapamam çünkü biz her ay harcamalalarımızı yazıyoruz.
nereye ne kadar ödedik diye hep eksideyiz :KK50:
bir süre daha bu böyle gidecek malesef.
Majoor
Allah kolaylık versin..Zor gerçekten..İnşallah gönlünüze göre uzaklaşırsınız kimse daha fazla kırılmadan..
Bence de eşinin durumunu kimseyle paylaşamaman sana ayrıca ağır bir yük..Ailenle paylaşmalı mısın bilemedim,düşündürücü..Eşinin fikride önemli tabii..Ama sana ne kadar ağır geldiğinide bilmeli..Bütün herşeyi bu denli biriktirmenin sana büyük zararı olur zamanlada çıkar hastalıkla,sinirle vs Allah korusun..

allah biliyor ya nasıl ayrı kalmak istediğimi kötü olmadan kavga gürültü kopmadan ayrılmak istiyorum onlardan ama şuan bu imkansız.
eşim her akşam işten gelince ders çalışıyor inşallah kazanır kpss'yi atanır :18:
ailemede bir kere söylemedim ya gün geçtikçe zor oldu benim için :KK50:

X