Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canım sağol....

inşallah değer tatlım.....

yaşasın kocayla uyuma hürriyetiiiii:KK16::KK16::KK16: e tabi ve de yaşasın kocayla geçen uykusuz geceler :KK16::KK16::KK16:

açıkcası ben birebir hissediyorum etkilerini, her içtiğim bir öncekinden iğrenç.... daha önce soğan kürü yapmıştım, ona kolay alıştım, sonra mesela hayıt içtim, bewwww dedim bu neeeee ama limon koydum azcık hooop diye gidiverdi... polen yiyemiyodum, suyla yuvarladım, sonra bala tarçın ve çörekotuda ilave edip macun yaptım bana mısın demedi, götürdüm güzelce..... taaaaa ki üzüm çekirdeği yağına kadar :KK53::KK53::KK53: yutamıyorum, yutsam da içimde tutamıyorum :KK4::KK4::KK4::KK4: bakalım ona nasıl alışcam... bulcam ama bi yolunu, kaçışı yok.... şimdi gidiyim ve aç karnına içmem gereken soğan suyunu içiyim.... sürekli dişlerimi fırçalıyorum ama bu koku bana sindi galibaaaaa:KK37::KK37::KK37:

inşallah seni mutlu edicem canım.... benim buna inancım sonsuz :KK16::KK16::KK16: ha bu ay olur on yıl sonra olur onu bilemem.... Rabbim o kadar bekletmesin tez zamanda göndersin yavrucuğumu banaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

ve o bebişi kucağıma aldığımda şu içtiklerim için totişini ısırma hakım olduğu kanısındayım:KK1::KK1:

:KK9: :KK9: bence de bol bol ısır totişi..hakettin ki bunu senn :KK52:
bak şu anda sanki erkek bebişin olcak gibi hissettim :KK53:
bu arada bence soğan kokusu sana öyle geliyodur dışarıdan hissedilmiyodur..hissedilse bile boşverrr millet zevk için yiyor ebn öğleden sonra müşterilerden ne çekiyorum bilsen :KK1:
afiyet olsun sana soğan suyunn şifa olsunnn :KK52:

hoşbulduk canım :) kalmak istiyorum inş konuşulan konuşara dahil olabilirsem :)

canım istersen kendini anlat biz sen tanıyalım önce..
nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun vb..
çabuk kaynaşırız zaten ..
ben burdaki herkesi yıllardır tanıyor gibiyimm :KK52:

istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım şuan çalışmıyorum evdeyim gündüzleri sıkılıyorum komşulardan hiç birini tanımıyorum bekarken yaşadığım semtten çok uzak bi semte gelin geldim yani haliyle hiç arkadaşım yok burda haftada 2 gün pilatese gidiyorum bunun dışında pek farklı aktivitem yok :)

hoşbulduk :) gayet iyi gidiyo eşimde değişiklik yok şimdiye kadar evlenmeden önceki gibi ilgili çok şükür. sizinki nası gidiyor?
ben görücü usulüyle ve yaklaşık 10 ayda düğünüm olduğundan(tanışma dahil 10 ay :KK1:) zaten aslında evlendikten sonra tanıştık desem yeri var :KK1: iyiki yapmışım kocamı çok seviyorum kiiiiii:KK16::KK16::KK16:

devlet memuruyum bursanın bi ilçesinde yaşıyorum.... veeee hayattaki 33 . yılımı 1 ay sonra doldurcam, o yüzden biz beklemeden bebek sahibi olmak istedik ancak bazı problemlerimiz olduğunu öğrendik. 1 kez tüp bebek denedik olmadı, 2. için tedaviye başladık ama ameliyat olmam gerekti, miyomum çıktı ve yarım kaldı.... şimdi de sgk raporu çıkarıp öyle deneyeceğim ama rapor çıkana kadar da saraçoğluna ulaştım bazı kürler aldım onları deniyorum 2 gündür başladım 2,5 ay sürcek..... bu hafta kocam gece 12 sabah 8 çalışıyo ve ben onu pek özlüyorummmmm :KK16::KK16::KK16: kısaca kendimi tanıttım, hadi bakalım sen de tanıttttt
:KK9: :KK9: bence de bol bol ısır totişi..hakettin ki bunu senn :KK52:
bak şu anda sanki erkek bebişin olcak gibi hissettim :KK53:
bu arada bence soğan kokusu sana öyle geliyodur dışarıdan hissedilmiyodur..hissedilse bile boşverrr millet zevk için yiyor ebn öğleden sonra müşterilerden ne çekiyorum bilsen :KK1:
afiyet olsun sana soğan suyunn şifa olsunnn :KK52:

canım istersen kendini anlat biz sen tanıyalım önce..
nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun vb..
çabuk kaynaşırız zaten ..
ben burdaki herkesi yıllardır tanıyor gibiyimm :KK52:

yok canım zaten koksam kesin söylerle iş yerindekiler, ben alınmam böyle şeylere, bi defasında pantolonun cebi masaya takıldı hiç fark etmedim bildiğin sökülmüş, söylemeseler rezil olurdummm :KK1::KK1::KK1: oda arkadaşım x bey özellikle kokular konusunda hassatır hiç o da çekinmez söyler, bu ne parfüm amayaaaa, insan 2 pıslar abartmaz bu kadar, dişinde yeşil bi şey var, sigara içtiğim dönemlerde de içme şu zıkkımı kokuyo demişti... bugün de ben sordum soğan içiyom ya kokuyo mu abi dedim :KK1: rezilim galibaaaaa.......:KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada iğrenç üzüm çekirdeği yağı çok hafif bi şekilde yuttum:KK1::KK1: içine biraz lion damlatılmış yarım bardak su.... bu kadar basitmiş :) zaten benim için limon herşeyin ilacı, herşeyin içine konabilir.....

istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım şuan çalışmıyorum evdeyim gündüzleri sıkılıyorum komşulardan hiç birini tanımıyorum bekarken yaşadığım semtten çok uzak bi semte gelin geldim yani haliyle hiç arkadaşım yok burda haftada 2 gün pilatese gidiyorum bunun dışında pek farklı aktivitem yok :)
plates süpermişşşşş.....

slm kızlarr ben geldimm...nerdeydim bende bilmiyorum sanrım hafta sonu gezdım :))

birazdan teyzmlere gidicezz baş sağlığına...

major okudum okudum...bn yazana kdr ztn sende hissetmişsin..ilk korkuyorsun olmasın diyorsun ama sonra olmaadıgını görünce üzülüyorsun.. ilk ay bnde öyle hissetmiştim..
sen yine hemn olmuşşsun bn hala regl olmadım hap fln da kullanıyorum ama tık yok bugun gelcdek gibi hissediyorummm...

svitt gezip eğlenmene sevindm...görümceni de boşver..hep olurlar boşboğaz böyleleri...

beuaty.. bnce tarihleri işartle hesaplama ama en azından regl 1.gününü işartle bn tele XxXx olarak not alıyorumm yıllardır...

deva senin ne oldu onu atladımmı yoksa yazmadınmı?? pembe fln bişi var demiştn

işte söylenince düzelmiyorki hiçbir şey :KK50:
sadece ben hiç böyle hayal etmemiştim.

aslına bakarsan bazen çıkarmakta istemiyorum çünkü çıkardıklarımı daha kullanmadan kırdılar.
çok hor kullanıyorlar bende üzülüyorum sonra. tencerelerin kulpları yanmış hep. her seferinde söylüyorum ocağın altını çok açıyorsunuz diye yine aynı şey. küçük tencereleri büyük göze koyuyorlar ocakta sonra kulpları yanar tabi.
hiç kollamıyorlar üzülüyorum bende.

teşekkürler canım daha farklı düşünmüştüm ama bu kadar oldu.

bu arada sen kürlerine başladın mı?

Kimse 4-4lük hayalleriyle değil ki kızçe,birşeyler eksik işte,amacımız olsun düzeltelim diye herhalde..Yeter ki sağlık olsun,eşinle huzurun olsun..
O zaman çıkarma seninkileri bence :) Beyaz dolaplarında kullanırsın inşallah :)

merhaba kızlar bende 4 aylık gelinim :)

Hoşgeldiinn :) Hayırlı olsun,daim olsun mutluluğun :)
Gitme gitme dahil olursun zaten :)
Bende topiğin tombişiyim şimdilik,çok almasamda olsun :) Miniğim yolda onu bekliyorum..86 doğumluyum..Sakaryalıyım..İşe,minik gelince veda ettim ev hanımıyım..Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK9:

canım sağol....

inşallah değer tatlım.....

yaşasın kocayla uyuma hürriyetiiiii:KK16::KK16::KK16: e tabi ve de yaşasın kocayla geçen uykusuz geceler :KK16::KK16::KK16:

açıkcası ben birebir hissediyorum etkilerini, her içtiğim bir öncekinden iğrenç.... daha önce soğan kürü yapmıştım, ona kolay alıştım, sonra mesela hayıt içtim, bewwww dedim bu neeeee ama limon koydum azcık hooop diye gidiverdi... polen yiyemiyodum, suyla yuvarladım, sonra bala tarçın ve çörekotuda ilave edip macun yaptım bana mısın demedi, götürdüm güzelce..... taaaaa ki üzüm çekirdeği yağına kadar :KK53::KK53::KK53: yutamıyorum, yutsam da içimde tutamıyorum :KK4::KK4::KK4::KK4: bakalım ona nasıl alışcam... bulcam ama bi yolunu, kaçışı yok.... şimdi gidiyim ve aç karnına içmem gereken soğan suyunu içiyim.... sürekli dişlerimi fırçalıyorum ama bu koku bana sindi galibaaaaa:KK37::KK37::KK37:

inşallah seni mutlu edicem canım.... benim buna inancım sonsuz :KK16::KK16::KK16: ha bu ay olur on yıl sonra olur onu bilemem.... Rabbim o kadar bekletmesin tez zamanda göndersin yavrucuğumu banaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

ve o bebişi kucağıma aldığımda şu içtiklerim için totişini ısırma hakım olduğu kanısındayım:KK1::KK1:
,

Eveeeettt :KK9: Bütün totişlerr ısırılsııınn :KK9: ( bunu yazarken nedense ikiz mi ki totoişler yazdım dedim)
Gönüldeeeen diliyorum,Rabbim en kısa zamanda o çok sevdiğin kocaman yürekline bu sevinçli haberi vermeyi nasip etsin canım:KK16:

slm kızlarr ben geldimm...nerdeydim bende bilmiyorum sanrım hafta sonu gezdım :))

birazdan teyzmlere gidicezz baş sağlığına...

major okudum okudum...bn yazana kdr ztn sende hissetmişsin..ilk korkuyorsun olmasın diyorsun ama sonra olmaadıgını görünce üzülüyorsun.. ilk ay bnde öyle hissetmiştim..
sen yine hemn olmuşşsun bn hala regl olmadım hap fln da kullanıyorum ama tık yok bugun gelcdek gibi hissediyorummm...

svitt gezip eğlenmene sevindm...görümceni de boşver..hep olurlar boşboğaz böyleleri...

beuaty.. bnce tarihleri işartle hesaplama ama en azından regl 1.gününü işartle bn tele XxXx olarak not alıyorumm yıllardır...

deva senin ne oldu onu atladımmı yoksa yazmadınmı?? pembe fln bişi var demiştn

Hoşgeldiiiiiinnn:KK70:
Allah rahmet eylesin,yakınlarınada sabır versiinn kimse..

ben görücü usulüyle ve yaklaşık 10 ayda düğünüm olduğundan(tanışma dahil 10 ay :KK1:) zaten aslında evlendikten sonra tanıştık desem yeri var :KK1: iyiki yapmışım kocamı çok seviyorum kiiiiii:KK16::KK16::KK16:

devlet memuruyum bursanın bi ilçesinde yaşıyorum.... veeee hayattaki 33 . yılımı 1 ay sonra doldurcam, o yüzden biz beklemeden bebek sahibi olmak istedik ancak bazı problemlerimiz olduğunu öğrendik. 1 kez tüp bebek denedik olmadı, 2. için tedaviye başladık ama ameliyat olmam gerekti, miyomum çıktı ve yarım kaldı.... şimdi de sgk raporu çıkarıp öyle deneyeceğim ama rapor çıkana kadar da saraçoğluna ulaştım bazı kürler aldım onları deniyorum 2 gündür başladım 2,5 ay sürcek..... bu hafta kocam gece 12 sabah 8 çalışıyo ve ben onu pek özlüyorummmmm :KK16::KK16::KK16: kısaca kendimi tanıttım, hadi bakalım sen de tanıttttt

allah sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin canım peki evleneli ne kadar oldu ?

Bende topiğin tombişiyim şimdilik,çok almasamda olsun :) Miniğim yolda onu bekliyorum..86 doğumluyum..Sakaryalıyım..İşe,minik gelince veda ettim ev hanımıyım..Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilyorum
olur cnm okadar hamilelikte herkes alıyor verirsin doğumdan sonra.. yaşlarımız yakın bende 87liyim :)

aynen bencede istediği gibi olmadı ya içinde kaldığı için o da hemen o kadını destekler bir biçimde söyledi.
zaten beni tongaya düşürüp 10 yıllık ev borcunun altına koydu kendine muhtaç bıraktı.
geçen gün görümcemede kızdım zaten. her ay maaşının yarısını eşimin hesabına gönderiyor destek oluyor iyi güzel ama bunu ne kadar isteksiz yaptığını açık etti. Kendine bir şey alacağı zaman hep eşimin kredi kartını kullanıyor. Lazer epilasyon aldı tüm vucüt onu geçti, S4 telefon aldı onu geçti bunlardan önce bir şey daha geçmişti hatırlamıyorum o da yüklüydü baya neyse eşim şakasına dediki kredi kartı borcunun yarısı senin masrafın falan görümcemde hemen ben onları fazlasıyla ödediğimi düşünüyorum abi dedi. eşim şaştı kaldı bir şey diyemedi.
bende çok gıcık oldum ben istemiyorum onun parasını falan sonra halamların annemlere yaptığı gibi bir kaç yıl geçince bu evi benim sayemde aldınız demesinden korkuyorum. sonuçta aynı evi paylaşıyorsak hepimiz çalışıyorsak giderlerimiz gibi gelirlerimizde ortak olmalı. kaldıki zaten benim iki katım maaş alıyor evin giderlerine tabikide katkıda bulanacak bizimle yaşıyor. bide üstüne sürekli eşimin kredi kartını kullanıyor. ayy çok sinirlendim düz yazı gibi yazdım :KK50:

kuzum bence eve destek yapmasını istemeyin, kendi harcamalarını da kendi yapsın... evde yemek giderine ortak olsun yeter, sonra dediğin gibi söylenme gideri çok yüksek... ki yazdığın şeyler düşük masraflar değil, s4 tel, lazer epilasyon vs, acaaba eşin vermese kredi kartını... ya da limitini düşürün, limit yok diyin mesela...

ay ne bileyim ya okurken ben sinirlendim senin sinirlenmen çok normal...

major sınavında başarılar, çok basit kasmaana gerek yok....

çook yorgunum kızlar ya.... saabah 6.3 ta kalktığım için erkenden yatıyorum... neyse yarın son günüm sonrasında 4 gün tatil... gerçi o 4 günlük tatilde nasıl bitiyor anlamıyorum valla :KK9:

Kimse 4-4lük hayalleriyle değil ki kızçe,birşeyler eksik işte,amacımız olsun düzeltelim diye herhalde..Yeter ki sağlık olsun,eşinle huzurun olsun..
O zaman çıkarma seninkileri bence :) Beyaz dolaplarında kullanırsın inşallah :)

Bende topiğin tombişiyim şimdilik,çok almasamda olsun :) Miniğim yolda onu bekliyorum..86 doğumluyum..Sakaryalıyım..İşe,minik gelince veda ettim ev hanımıyım..Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK9:

,

Eveeeettt :KK9: Bütün totişlerr ısırılsııınn :KK9: ( bunu yazarken nedense ikiz mi ki totoişler yazdım dedim)
Gönüldeeeen diliyorum,Rabbim en kısa zamanda o çok sevdiğin kocaman yürekline bu sevinçli haberi vermeyi nasip etsin canım:KK16:

amin canım inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

allah sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin canım peki evleneli ne kadar oldu ?
amin canım inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16: yaklaşık 1,5 yıl oldu evleneli; şu mesajın altında yazıyoya, 1 yıl 3 ay bilmem kaç gün diye... hıh işte tam o kadar oldu... henüz yeni sayılırız yani :KK54:

olur cnm okadar hamilelikte herkes alıyor verirsin doğumdan sonra.. yaşlarımız yakın bende 87liyim :)

Tabii canım,sağlık olsun..30. haftaya 6 kiloyla geldim buna şükür..
Plateste hamileler var mı? :)
Evet yakınmış yaşlarımız,Allah sağlıklı uzun ömür versin :)

Tabii canım,sağlık olsun..30. haftaya 6 kiloyla geldim buna şükür..
Plateste hamileler var mı? :)
Evet yakınmış yaşlarımız,Allah sağlıklı uzun ömür versin :)

hayır cnm hamileler için sakıncalı ağır hareketler var doğumdan sonra yaparsın çok güzel olur iyi hissetiriyo kendini insana hem gevşiyosun hemde sıkılaşıyosun

Son düzenleme:
hayır cnm hamileler için sakıncalı ağır hareketler var doğumdan sonra yaparsın çok güzel olur iyi hissetiriyo kendini insana hem gevşiyosun hemde sıkılaşıyosun

Hamileler için belki yoktur belediyenin ya da seanslar farklıdır sizden:KK31:
Çünkü plates hamileliktede hatta doğum sürecindede çok yardımcı :)
Ben şimdilik yürüyüşü,uygun egzersizleri,kegel egzersizlerini vs fln yapıyorum:KK9:

Tatliskolaaar uyumadan once soyle vi goz atayim dedim :KK3:artik eskisi gibi yazamiyorum sanirim hala alisamadim :KK5: ama sizi cok ozluyorumki ben :KK25:
Opuyorum ki booooolca :KK54:

Hamileler için belki yoktur belediyenin ya da seanslar farklıdır sizden:KK31:
Çünkü plates hamileliktede hatta doğum sürecindede çok yardımcı :)
Ben şimdilik yürüyüşü,uygun egzersizleri,kegel egzersizlerini vs fln yapıyorum:KK9:
hmm doğdudur ozaman cnm hoca hamileler için farklı hareketler gösterebilir aslında belediyede olsa aramızda hamile olmadığı için bilmiyodum mesela skolyozu olanlar için göstermişti skolyozu olanlar bunları yapsın dedikten sonra bize başka hareketler göstermişti

X