- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.641
Günaydıııınnn kızçeleerr :)
Çok güzel uyudum gece,şükürler olsun
Sağol canım
Geçer herhalde bakalım :) Komik oluyor bazen ya güzel,kötü,hüzünlü herşeye gözlerim doluyor :))
Karıştıracak kadar sık regl olmuyoruz Allah'tan :) İlk günü unutma yeter,unutmuyorsundur zaten,di mi :)
Hadi için rahatlamış,sevineyim,ama olumlu bekliyordum galiba senden haberi bende :)
Mutfak işinede takılma canım ya,gayette hoş,yakından nasıl bilemem ama sen zaten beğenerek yaptırmışsın,hepimiz aynı seyi begensek çeşit olmazdı,hem beğenmeyen kendi evine güzelini yaptırsın İlla bi kulp bulacaklar ya ona takmışlardır,bu herşeyi beğendikleri anlamına gelir
Resmi büyütmek sonradan aklıma geldi nedense Çok güzel bence kızçe hiç takılıp kendini üzme..
Bütün geçirilen yalnız zamanlara,uykulara bedel eşin kokusu :) Çok uykusuz kalmada enişte gelince uyuma sonra Amayaaa
Çok güzel uyudum gece,şükürler olsun
canım duygusal olman çok normal, benim ikizim hamileliğinin son kısımlarında saçma sapan şeylere ağlıyordu ve en kötüsü de ağlamasını durduramıyordu...istemsiz devam ediyor demişti ama çok garip gelmişti bu durum bana ki emzirme döneminde de devam etti... şimdi gelip geçti diyor bu arada sevindim iyi haberlerinize...
switt tozunu attırıp geldin demek istanbulun, o görümcelerine gelince ben olsam laf çarpıtmadan duramazdım, sen gene iyi dayanmışsın ... allahtan eşin görümcelerini çok takmıyor ki rahatça gezebilmişsiniz, hyr akrabaları da anlamıyorum.... hani siz oraya gittiniz alt tarafı 2-3 gün, görüşsek ne olur görüşmesek ne olur... sizi görünce ne olacak neyse büyüklerin işini anlamak zor...
major koş kap gel testi... ya kızlar garip gelecek ama ben regl tarihlerimi hala düzenli tutmuyorum... hani hamile kalsam ilk soracağı önceki regl tarihim... ama yok ya, hep düzenli geldiğinden tutma gereksinimi de duymuyorum sanırım
Sağol canım
Geçer herhalde bakalım :) Komik oluyor bazen ya güzel,kötü,hüzünlü herşeye gözlerim doluyor :))
Karıştıracak kadar sık regl olmuyoruz Allah'tan :) İlk günü unutma yeter,unutmuyorsundur zaten,di mi :)
günaydınnn kızlarrr
bu sabah hafif bir karın ağrısıyla uyandım tuvalete bir gittim aaaa
teste falan gerek kalmadı işte sadece 3 gün gecikti o kadar
hem rahatladım hemde üzüldüm galiba.
neyse daha zamanı değil daha çok erken daha gezeceğiz eğleneceğiz
SİVİTim görümcene sinir oldum bende çekememezlik var bence boyun falan uzun olunca
kardeşim sana bakıyor mu demek istedi acaba
bak sen böyle anlatınca bende geçen hafta perşembe olan bir şeyi anlatayım.
benim kaynanamın arkadaşları gelmişti bize tabi bizde işteyiz mutfak dolaplarının arasındaki taşların rengi dolaplarla uyumsuzmuş onu söylemişler kaynanamda bana anlattı bende sinir oldum. mutfak dolapları krem ve sütlü kahve tezgahta krem. kulplarıda metalik zaten. taşlarda krem ve metalik gri işte hatta taş değil cam mozaik aldım. fotoğraf ekliyimde bakın. öyle gıcık oldumki çünkü kv'deye görede uyumsuzmuş ya ev benim değilmi senin arkadaşına ne sana ne ya tamda artık uyuyacağız o zaman söyledi. gece uykum gelmedi sinirden.
Eki Görüntüle 994995 Eki Görüntüle 994996
Hadi için rahatlamış,sevineyim,ama olumlu bekliyordum galiba senden haberi bende :)
Mutfak işinede takılma canım ya,gayette hoş,yakından nasıl bilemem ama sen zaten beğenerek yaptırmışsın,hepimiz aynı seyi begensek çeşit olmazdı,hem beğenmeyen kendi evine güzelini yaptırsın İlla bi kulp bulacaklar ya ona takmışlardır,bu herşeyi beğendikleri anlamına gelir
Resmi büyütmek sonradan aklıma geldi nedense Çok güzel bence kızçe hiç takılıp kendini üzme..
günaydın kızlaarrr, yine uykusuz amayaa, yine zombiye bağladı amayaaa..... neyse herhalde bu gece artık bayılırım; yani öyle umuyorummmmmm (((( ya ben 30 yıl nasıl uyuduğumu unutmuş olamam ki 1-1,5 yılda........
bebiş geleceği zamanı da doğcağı zamanı da bilir diyosun yani merak etme şekerim ultrason görüntüsünden, ölçümlerinden haftasını çıkarıyolar; rahat ol sen...
önemli olan elbette ki senin beğenmen şekerim.... zaten kuşak farkı bi kere zevklerinizin tutması zor....
Bütün geçirilen yalnız zamanlara,uykulara bedel eşin kokusu :) Çok uykusuz kalmada enişte gelince uyuma sonra Amayaaa
Son düzenleme: