Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Evlilik tarihim 18.08.2013

Bebek istiyorum :)

Şimdi uyumam lazım, bi ara sizle dertleşmek istiyorum kızlaarr

Hoşgeldiin :) Allah gönlüne göre versin..Bekleriz :KK66:

PRENSES
5. Haftada 20-7300
6. Haftada 1.080-56000
Tekrar yaparlar test,katlıyor mu sayıyı diye bakarlar diye tahmin ediyorum..
Benim 5. Haftaymış 2052 cıkmıştı gecikmenin 4. gününde..Bu değişebilir..İnşallah iyi haberlerle gelirsin,inan aklım sende..

Hoşgeldiin :) Allah gönlüne göre versin..Bekleriz :KK66:

PRENSES
5. Haftada 20-7300
6. Haftada 1.080-56000
Tekrar yaparlar test,katlıyor mu sayıyı diye bakarlar diye tahmin ediyorum..
Benim 5. Haftaymış 2052 cıkmıştı gecikmenin 4. gününde..Bu değişebilir..İnşallah iyi haberlerle gelirsin,inan aklım sende..

hmm anladımm...bişi diyemiyorumm sadece tek rakkam var.. hayırlısı baklam yarın sonuç ne olucak...

herkezzz buu akşaamm nerdeee
dertliyimmm dertliii buuu saatlerdeee
iyikii geldiii plojooo
içimiii rahatladıı sayesindeeee :KK5:

sayfada bişi yazmıyo kiiii sadece total hcg 0.100 yazıyo başkada bişi yok...

sat 10 ocak..yanii bu hafta 6.haftadayım..24nde yumurtlama vardı 25 gün fln da oldu yumurtlamdan sonraa bi de sen say istersen..

normal dediğin hamilelik içinmi norml yoksa normal mi

doğum yapan arkadasıma da söyledim o da dıs gebelik olabılır dedı dru söylemedn korkuyormm..ama sen heycan yapm amannn

Evet 6 da sayılıyorsun..düşük duruyor..Bakalım ne diyecek doktor..Bu iş öyle karışık ki kimisi geç döllenmede diyebiliyor..Diğer topikte ilk günlerimizi hatırlıyorumda o kadar farklı ilerliyordu ki aynı zamanlarda olanlar bile..Sen stres yapma yeter ki hem bu konu için hemde genel manada, kendine dikkat et..

Evet 6 da sayılıyorsun..düşük duruyor..Bakalım ne diyecek doktor..Bu iş öyle karışık ki kimisi geç döllenmede diyebiliyor..Diğer topikte ilk günlerimizi hatırlıyorumda o kadar farklı ilerliyordu ki aynı zamanlarda olanlar bile..Sen stres yapma yeter ki hem bu konu için hemde genel manada, kendine dikkat et..

stres elimde değil ama dikkat etmeye çalısıyorumm...saoll desteğin için.. bu arda sen nedn bu saate uyumuyorsunn?? Sezenmi uyutmadı

stres elimde değil ama dikkat etmeye çalısıyorumm...saoll desteğin için.. bu arda sen nedn bu saate uyumuyorsunn?? Sezenmi uyutmadı

Yanıyorum ben, buharlaşacam az kaldı :)) Sıcaktan uyuyamıyorum canım..Buara böyle oluyor..Oturuyorum yatakta :)

Yanıyorum ben, buharlaşacam az kaldı :)) Sıcaktan uyuyamıyorum canım..Buara böyle oluyor..Oturuyorum yatakta :)

ayy yazık yaa üzerini örtünmednmi uyusann

ii geceler plojooo bn yatıyorum eşim gelir birazdan..yarın grsz inş.

Son düzenleme:
Örtünmüyorum sadece belim fln örtülü,o da alıskanlık :) Ben bide normalde kansızımdır,hep serindir vücudum,yadırgadım simdi :) Uzandım bakalım,sızacam mecbur sonunda :)

İyi uykular canım,hayırlı haberler getirsin yeni günün insallah..

Günaydıııın :) Bol gülücüklü,neseli neseli bigün olsuun..

günaydın taptaze gelincikleeerrrr.....

amaya aslında vücudu güçlendirmek adına çok iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
umarım hakkınızda hayırlısı olur canım.
ibrahim saraçoğlu öyle diyorsa mutlaka bir bildiği vardır.
örneklerini görmüştür.

AMAYAAA inşallah 2.tedaviye gerek kalmadan beklenen gerçekleşir de bebiş göbişe gelir :KK52:

AMAYAA hep duymuşumdur,tam başka birşeye başlarken sevinçli haber alıyor aileler..İnşallah size de öyle süpriz yapar minik :)

annam bugun 1sayfa bile artmamışş :KK53:

amayaa gerçekten çok zor allah kolaylık versin inş. tedaviye gerk kalmaz..maddi durumu cok sarsar bilirim.. sağlıklı bir bebeğin olur inş.

bana gelincee gittim kan testi sonucumdan bişi anlamadım doktor kadın doğuma git dedi HCG 0.100 cıktı başkada sayı yok..dedim sonuç ne?? bi git görün dış gebelik olabilir dedi...

kan testi yaptım yine belirsiz kaldım...yarın gidicez baklam inş. yarın kesin sonuçu öğreniriz

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim kızlarrrr :))))) umarım öyle olur, tedaviye gerek kalmaz.... bu arada kürlere reglden sonra başlamalıymışım, dün bi şüphelendim ve saraçoğlunun müşteri hizmetlerini aradım...o sebeple bi gün içtiğim kürü bıraktım muhtemelen pazartesi yeniden başlarım. regl bitiminden 2 gün sonraymış başlama zamanım....

prenses, değerin negatif olduğu gösteriyor endişe etme, diğer topiklerde de sık sık değerler konusu konuşulur ve bu konuda uzmanlığa doğru gidiyorum artık :KK1:, tüp bebek de hamile kalmaktan çok devam edebilen gebelik yapalamak problem oluyor çünkü :KK50: ancak dış gebelik olmaması iyi bi şey.... dış gebelik, kimyasal gebelik bunlar çok zor süreçler. sen 6. haftadasın değerin 20 lerde olsaydı belki o olasılıklardan bahsedilebilirdi; belki o da. muhtemelen dediğin gibi stres etkisidir... bir de bebek düşündüğün için, gün sayıyosun yumurtlamayı falan hesaplıyosun, belki ovulasyon testi yapıyosun bilmiyorum, bunların her biri aslında psikolojik olarak regli geciktirebiliyor. bebek isteğin regli engelliyor.... :KK34: tüm bunların yanında, daha önceden de regl gecikmesi yaşadığını bildiğim için tekrarlıyorum canım, mutlaka testlerini yaptır, ve muayene ol...

günaydın şekerler :KK16:

annam bugun 1sayfa bile artmamışş :KK53:

amayaa gerçekten çok zor allah kolaylık versin inş. tedaviye gerk kalmaz..maddi durumu cok sarsar bilirim.. sağlıklı bir bebeğin olur inş.

kızlarrrr öncelikle kv. için perşembe 3.30da konsey toplancakmıs...yumurtalıklar alınmayabilirmiş..sonuclarda temiz kist fln yokmuş...inş hayırlısıyla atlatıcazz...

bana gelincee gittim kan testi sonucumdan bişi anlamadım doktor kadın doğuma git dedi HCG 0.100 cıktı başkada sayı yok..dedim sonuç ne?? bi git görün dış gebelik olabilir dedi...

kan testi yaptım yine belirsiz kaldım...yarın gidicez baklam inş. yarın kesin sonuçu öğreniriz

canım keşke azıcık anlasam ne olduğunu :KK50:
umarım doktordan güzel haberler alırsın tatlım.
bende çok merak ettim

Günaydıııın :) Bol gülücüklü,neseli neseli bigün olsuun..

Günaydın canımmm :KK16:
anlaşılan sen bu gece uyumamışsın :44:

günaydın taptaze gelincikleeerrrr.....

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim kızlarrrr :))))) umarım öyle olur, tedaviye gerek kalmaz.... bu arada kürlere reglden sonra başlamalıymışım, dün bi şüphelendim ve saraçoğlunun müşteri hizmetlerini aradım...o sebeple bi gün içtiğim kürü bıraktım muhtemelen pazartesi yeniden başlarım. regl bitiminden 2 gün sonraymış başlama zamanım....

prenses, değerin negatif olduğu gösteriyor endişe etme, diğer topiklerde de sık sık değerler konusu konuşulur ve bu konuda uzmanlığa doğru gidiyorum artık :KK1:, tüp bebek de hamile kalmaktan çok devam edebilen gebelik yapalamak problem oluyor çünkü :KK50: ancak dış gebelik olmaması iyi bi şey.... dış gebelik, kimyasal gebelik bunlar çok zor süreçler. sen 6. haftadasın değerin 20 lerde olsaydı belki o olasılıklardan bahsedilebilirdi; belki o da. muhtemelen dediğin gibi stres etkisidir... bir de bebek düşündüğün için, gün sayıyosun yumurtlamayı falan hesaplıyosun, belki ovulasyon testi yapıyosun bilmiyorum, bunların her biri aslında psikolojik olarak regli geciktirebiliyor. bebek isteğin regli engelliyor.... :KK34: tüm bunların yanında, daha önceden de regl gecikmesi yaşadığını bildiğim için tekrarlıyorum canım, mutlaka testlerini yaptır, ve muayene ol...

bu topiğe bir uzman lazım zaten :KK52:
bencede çok haklısın PRENSES kesinlikle doktor muayenesinden geçmeli.
şu an çocuk düşünmediğim halde adetimde de bir düzensizlik olmamasına rağmen hatta adet sancım bile olmamasına rağmen doktora gittim. Çünkü bilemedim merak ettim ne durumda olduğumu. bende tüylenme çok var ama çocukluğumdan beri böyleyim o yüzden hormonlarda da bir sıkıntı yok. Doktor bana istediğin zaman çocuk sahibi olabilirsin dedi sadece hamilelik öncesinde folik asit tabletleri kullanmamı önerdi. içim rahatladı.

Günaydın canımmm :KK16:
anlaşılan sen bu gece uyumamışsın :44:

2 buçuğa doğru sızmışım :) Ara ara uyandım hep ama o uyuduğum aralara şükür :) Sabah 7 bucuktada uyanıyorum zaten..Şimdi kestiririm 1 saatcik :)

tünaydınlar kızlarrr :KK16:

PRENSES umarım dış gebelik yoktur :KK50:
benim de bi fikrim yok ama topiğimiz de AMAYAA ve PLOJO gibi deneyimlilier olması süper :KK52:
onların yazdıklarıyla da yokmuş gibi geldi bana...
ben nisan ayı diyorum hala :KK8:

öğle tatili yaklaştı çok acıktımmm :KK53:

bu arada böbreklerim bi tuhaf bu günlerde su içiyorum içiyorum ama -afedersiniz-idrara çıkamıyorum :KK31:
ya reglim yaklaştı ondan ya da vücudun suya ihtiyacı var..
ama şişkinlik yaptı..göbeğim nerdeyse PLOJO ile yarışıcak :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
canım sen evlenmeden önce çalışıyor muydun?

Benim üniversite hayalim babadan vetolu :) Sağolsun diyorum yine de ne yapalım,herşeyde vardır bi hayır..
Ama istediğim şeyi yaptım stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına gittim..Farklı şeylerede gittim ama bunlar özellikle istediğimdi..Bir yere bağlı çalışmadım ama çok diktim,kendi çizimlerimden beğendikleriyle okullara dans kıyafetleri yaptım..
Yaşadığım yer itibariyle böyle iş kurmak zor,İstanbul'a gidip sürekli görüşüp ya evden çalışmalıydım ya da burda bi yere girip tekdüze çalışmam gerekiyordu..Yapmadım..Evlendikten sonra kitapçıda çalıştım ve süperdi diyebilirim,Sezen'in gelişiyle orayı bıraktım çünkü öyle naif kitapçı gb görünsede mutfağı zor o işin :) Tehlikeye atamazdım kuzumu..Uzanmak,taşımak vs..Ama çok keyifli bir iş,özellikle bnm gb kitap severler için ayrıca güzel :) Ayy ne çok uzattım,yaşlı nineler gb:KK9:

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlarrr :KK16:

PRENSES umarım dış gebelik yoktur :KK50:
benim de bi fikrim yok ama topiğimiz de AMAYAA ve PLOJO gibi deneyimlilier olması süper :KK52:
onların yazdıklarıyla da yokmuş gibi geldi bana...
ben nisan ayı diyorum hala :KK8:

öğle tatili yaklaştı çok acıktımmm :KK53:

bu arada böbreklerim bi tuhaf bu günlerde su içiyorum içiyorum ama -afedersiniz-idrara çıkamıyorum :KK31:
ya reglim yaklaştı ondan ya da vücudun suya ihtiyacı var..
ama şişkinlik yaptı..göbeğim nerdeyse PLOJO ile yarışıcak :KK9: :KK9:

:KK9: fotoyu paylaşamadım ama artık yarışamazsın sanırım..Bir fırlamalık var göbişte :) Eşim eve gelince bi posta bana gülüyoruz artık :) Geçen gün aradım,akşam beni görünce şaşıracaksın dedim :) Geldiğinde gülmekten duramadı,poff diye büyüyor yahu:KK9:
İdrar yollarıyla ilgili bi sıkıntı olmasın canım,bi kontrole git istersen..Benim ki gebelikle alakalı olabilir ama biara çok su içmeme rağmen -afedersin-yarım kalıyor gb oluyordu,çok az çıkabiliyordum,enfeksiyon için ilaç kullandım sonra düzeldi..:KK31:

Benim üniversite hayalim babadan vetolu :) Sağolsun diyorum yine de ne yapalım,herşeyde vardır bi hayır..
Ama istediğim şeyi yaptım stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına gittim..Farklı şeylerede gittim ama bunlar özellikle istediğimdi..Bir yere bağlı çalışmadım ama çok diktim,kendi çizimlerimden beğendikleriyle okullara dans kıyafetleri yaptım..
Yaşadığım yer itibariyle böyle iş kurmak zor,İstanbul'a gidip sürekli görüşüp ya evden çalışmalıydım ya da burda bi yere girip tekdüze çalışmam gerekiyordu..Yapmadım..Evlendikten sonra kitapçıda çalıştım ve süperdi diyebilirim,Sezen'in gelişiyle orayı bıraktım çünkü öyle naif kitapçı gb görünsede mutfağı zor o işin :) Tehlikeye atamazdım kuzumu..Uzanmak,taşımak vs..Ama çok keyifli bir iş,özellikle bnm gb kitap severler için ayrıca güzel :) Ayy ne çok uzattım,yaşlı nineler gb:KK9:

hadi ya demek gidemedin olsun ben gittimde ne olduki sevmediğim bir işi yapmak zorunda kaldım.
dikiş dikmeye, bir şeyler üretmeye benimde çok merakım vardır.
mesela gelinliğimi ve kınalığımı diken kadına hayran kalmıştım.
ne güzel bir iş genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştüren sihirli elleri vardı sanki.
bocuklarla uğraşmayı takı yapmayı çok seviyorum ama gelgörki örgü konusunda çok istememe rağmen beceriksizim.
Galiba hamiş kalana kadar örgüye hiç bulaşmayacağım.
inşallah kızım olursa ona etekler, yelekler, hırkalar örmek istiyorum :KK16:
hatta belki bebek battaniyesi bile örebilirim :KK52:
benim annem bana hamileyken örüyormuş ama ben erken gelmişim
işlemelerini yaparken yarım kalmış sonrada devam etmemiş
hala öyle yarım duruyor benim bebişim için tamamlayacakmış :KK6:
yıllarca neden tamamlamadın sonra kardeşim olmuş onun için yapsaydın dediğimde
ben onu sana heveslenmiştim.
sen doğduktan sonra sana etek, kazak örmekten ona sıra gelmedi demişti :KK1:

şunun güzelliğine bakın ya şimdiden başlasam ancak biter heralde :KK52::KK16:
$battaniye.jpg

X