- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.501
inşallah öyle olurumm
sende çok duygusallaşmışsın ben normalde bile öyleyim hamileyken salya sümük olurum heralde
ahh sizz ne güzelsiniz öyle
allah sevginizi kat kat arttırsın inşallah.
bizimde kuzenimin nişanı vardı cumartesi günü öyle geçti.
dünde eşimin bir köylüsünün baş sağlığı için amcalarıyla birlikte istanbul'a gittiler bende görümcemle takıldım
bu aradaaaa ehliyet sınavının sonuçları açıklanmış 84 almışım
1 martta direksiyon sınavım var
direksiyon sınavı eskiye nazaran çok zorlaştı kuzum, tebrik ederim.... direksiyon sınavında dikkat et, sürücü kursun bol bol direksiyon eğitimi versin sanaaa
hadi bakalım, büyük bekleyiş...... hayırlısı olsun senin için. hangi haber seni daha mutlu edecekse o gelsin...... ben de dün regl oldum ve bugün itibariyle bitkisel kürlerime başladım, başladık; kocamla birlikte :)))) ben soğan suyu içerken o da keçiboynuzu içiyo.... şifa Allahtan diyerek..... en azından tedaviye kadar yumurta ve spermleri daha kaliteli hale çevirmeye yarar diye umuyorumkıııızzzzlllaaaaarr ben geldimmmm....
kön kön öksürmeye devam ediyorum....ama kan testine gittim bugünn..sonucu yarın öğleden sonra alıcam..(15.30da kv rendevusu var) akşma inş güzel sonuçlarla gelirim.. en azından kv sonuçlar temiz çıkar... bnde ztn belirti fln yok hamile olma ihtimalim %18 diyorum...
allah sonumuzu hayır etsin inşallah herkezin ewinde sağlık ve kahkahalar olsun....
plojoo duygusal olman çok doğal hamilelikte olur öylee..kendimi düşünemiyorumm
ablmın kızı 32.haftada doğdu inş.sende sonuna kadar yaşarsın hamilelğini sağlıkla...Sezen de zmnında gelir dünyaya :))
majorr inş kolaylıkla verirsin sınavı alırsın ehliyetini...
amayaa sonunda yaptım kan testini...yarın ki sonuca göre ilaç vericek dr.
svitt nerdeee p.tesi yoğunluğuu sanırm...