Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canım ozel degılse bızımle paylas hepımızın turlu turlu sıkıntıları var kımımız esınden kımımız esının aılesınden cekıyoruz allah yardımcın olsun:KK31:

tesekkür ederim amın allah yardımcımız olsun...bende aynıyım eşimin annesi yüzünden mutsuzum yeni evliyim ama güzel bir günümüz olmadı evlendiğimizden beri cok şeye yıkıldım şuanda sinirlerim boşalmış durumda zaten en ufak şeye tahammülüm yok dayanacak gücüm yok bitirmeye bile kalktım bilmiyorum artık

kızına elbiseler bakan bir babası var çok şanslı yaa yerimki onu ben :KK52:

evet evlenmeden önce bizde 2 sene yapmayız flan diyorduk ama 1.5 yıl falan dolunca hamiş olabilirim. zaten yazı geçirince 1 yılımızda dolmuş olacak çünkü :KK34:

Tamda güzel zaman işte :) İnşallah düşündüğünüz gb olur..

valla pojocum ne güzel dedin hormonlar ele geçiriyor insanı :KK9:
bu arada o yüklediğin fotodaki bebişi de kıyafeti de yerim valla ben :KK53:
sen böyle fotolar koymaya devam edersen beni de hamişler kulubüne alıcaksınız biran önce :KK9:

:KK9: İnşallaahh

Mucumm hoşgelmişsiinn..Allah kolaylık,sabır versin..

canikolar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teeşekkürler agrım sızım yok bugun muayenem vardı haftaya bir tahlil daha isredi doktor hastalgn baslangvndaymısım taslar olusmadan onune gecıcez dedı kendini temz tut ve bol su ıc yuruyus yap dedi... duzelıceksn dedi iyi bir doktora benzıo kanka olduk ellacım dıyıp duruo heheeh:KK9:

plojo canım bebiş elbisesini yaptıktan sonra paylasrmsn cok merak ettm

mucum hg allah kolaylık versin kv ile arandaki sıkıntılar ne ozel degılse yazdnmı bılmıyorum gerıye donuk cok okuyamadm...

sivitim sanada tesekkur ederm iyim cok sukur

diğer arkdslarm ben her grdgmde sizler nerelerdeniz(major,deva,ges,beauty,prenses atladgm var mı ya ) varsa smdıden ozur dıelrmmmm

deva esınde elı kulagnda guzel bır surprız olcak tarhte vermedı ya

canikolar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teeşekkürler agrım sızım yok bugun muayenem vardı haftaya bir tahlil daha isredi doktor hastalgn baslangvndaymısım taslar olusmadan onune gecıcez dedı kendini temz tut ve bol su ıc yuruyus yap dedi... duzelıceksn dedi iyi bir doktora benzıo kanka olduk ellacım dıyıp duruo heheeh:KK9:

mucum hg allah kolaylık versin kv ile arandaki sıkıntılar ne ozel degılse yazdnmı bılmıyorum gerıye donuk cok okuyamadm...

diğer arkdslarm ben her grdgmde sizler nerelerdeniz(major,deva,ges,beauty,prenses atladgm var mı ya ) varsa smdıden ozur dıelrmmmm

Ooo ne güzel haberlerr :) Çok sevindim..Hep su hatırlatacam sana ellaa:KK9:
Paylaşırım kızçe,önceki sayfadaki eşimin çok begenip istediği,diğeride mevlüt için yapılacak,ikisinide paylaşırım:KK34:

Ooo ne güzel haberlerr :) Çok sevindim..Hep su hatırlatacam sana ellaa:KK9:
Paylaşırım kızçe,önceki sayfadaki eşimin çok begenip istediği,diğeride mevlüt için yapılacak,ikisinide paylaşırım:KK34:

Heheh hatrlat suyu canim :)))tmm mutlaka paylas cok meraklardayim hemserim bebanin elbisesi eminim cok cici olcak yerim yerrr:)))

Kizlar esim bana erkenden sevgililer gunu hediyesi almisss geliyomus cok meraklardym suan acaba ne aldi hehehe nie erken aldysa:)hastaym ya heralde yuzum gulsun die

Swİt okuluma gittim, sadece müdürle tanıştım, ders programımı merak ediyorum , gerçi 15 saate giricem, sanırım 3 gün gidicem sadece okula... Müdür yardımcısı öyle dedi, şayet olursa süper olur, sadece maaş karşılığı çalışıcam ama olsun, 3 gün ... Diğer günler benim olacak... Süper olur...

gs açıklandı sonuçlar, hadi mutlu haberlerini ver...

kızlar ky deden yazıyorum size, peki iyiyiz bu aralar, ben adres değişikliği yapmak için gelmiştim sabahtan beri burdayım ... Balık yaptılar bize, eşimi bekliyoruz şimdi... Kayınpederimde balkona dolap yaptıracakmış bize, bi de pc masası istediğinizi beğenin , ben alıcam dedim ... Maddi durumumuz aslında çok iyi ama giderimiz de çok , kayınpederiminde aylık geliri çok maşallah... Birazcık destek çıkıyor işte... Ama mutlu etti bu beni... Arabayı da bulun birazını tamamlarım ben dedi ... Hoş ortada hala arabada yok da olur elbet...

Kizlar esim bana erkenden sevgililer gunu hediyesi almisss geliyomus cok meraklardym suan acaba ne aldi hehehe nie erken aldysa:)hastaym ya heralde yuzum gulsun die
Merak ettim ne almış,ben yürüyüş bandı isteyeceğim sanırım ya da katı meyve sıkacağı karar veremedim daha...

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK52::KK52::KK52:
arkidişlerimmmmmmmmmmmmmm 7 sülalem duydu nereye atandığımı size ancak yazabiliyorumm:KK52::KK52::KK52:
hayalimdeki van merkeze kavuştummm hemde 1. tercihime yerleştimm:KK16::KK16::KK16::KK16:
çok mutluyum hüzünlüyüm kısacası bi tuhafım:KK9::KK9::KK9:
yarın3-4 gibi yola çıkıyoruzz ankarada eşimin akrabalarında 1 gece konakladıktan sonra cumartesi sabah yollardayız 1 gece de erzincanda kalıp pazar yolumuza devam etcez:KK55::KK55: pazar akşamı inşallah vandayız :KK16:
dua edin de hayırlısıyla vana varalımm:KK16::KK16::KK16:
ara ara girmeye çalışırım ama 1 hafta biraz benim için telaşlı geçecek tatlışkolaarr :KK16::KK16::KK16:

sizi çokkkk öpüyorumm ve dee çok özleyecem fırsat bulursam tekrardan yazarımm:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

Sezen okuyunca garip oluyor:KK9::KK16: Paylaşacam yaptıkça hem fikir edinmeniz için hemde farklı fikirleri eksiklerim varsa görebiliriz:KK34:

Evliliğin belli aylarında bu hormonal bir istek haline dönüşüyor galiba :) Evlenmeden 1-2 sene diyordum bende ama evlenince garip birşey oluyor yahu :) Şimdi evlenecek olanlar diyor ben 2 sene istemiyorum,bu konudaki fikirler evlenince kesinleşiyor diyorum :) Zaten tatilide ayarladınız,olmadı tatilde yapın:KK9::KK9:

Ahh Sezen ahh bak kimi unutmuşuz :KK9:
Değiyor çok şükür,bir kıpırdıyor tamam dünyalar benim :)
Ne güzel bir de değişik modeller bulan babası var :KK9:
Eki Görüntüle 965539

allahımmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52: o bebişin popişini koparırırmamaa:KK30::KK30: harika yahuu:KK30::KK30:
allah mutluluğunuzu kat kat artırsın kuzumm harika bi çiftsinizz:KK16:
sezen çok şanslı olacaak:nazar::nazar:maşallaah:nazar::nazar:

Aynen major benim de tek derdim bi tatil daha geçirmek..
öyle ki tatilde başlarız çalışmalara diyorum :KK9:
hayırlısı artık...bebiş geliceği zamanı bilir kii :KK34:

gescanımm hap da içtim..biraz daha iyi gibiyim ama burnum nefes almama konusunda direniyor bana :KK53:
hatta oturmaktan yoruluyorum nasıl bişeyse :KK52:
bu arada e.şehire selamını söyledim çok özlemiş ki seniiii :KK52:

valla pojocum ne güzel dedin hormonlar ele geçiriyor insanı :KK9:
bu arada o yüklediğin fotodaki bebişi de kıyafeti de yerim valla ben :KK53:
sen böyle fotolar koymaya devam edersen beni de hamişler kulubüne alıcaksınız biran önce :KK9:
bebişimmm kıyamam ki sanaa :26::26:
sana izin yaramıyo ben anladım:KK9::KK9::KK9:
annemde öyledir izne ayrılır yataktan kalkamaz :KK9::KK9: çalışınca daha dinçtir:KK9::KK9:

kuzumm iyi olmana çok sevindimmm:KK16::KK16:
iyi taşlar oluşmamış şükürr :KK16: kurtul çabucak şu illetten :KK6::KK6:

biz sevgililer günü kutlamıyoruz kii:KK9: kötümü yapıyoruz ki :44::44: :KK9:

Swİt okuluma gittim, sadece müdürle tanıştım, ders programımı merak ediyorum , gerçi 15 saate giricem, sanırım 3 gün gidicem sadece okula... Müdür yardımcısı öyle dedi, şayet olursa süper olur, sadece maaş karşılığı çalışıcam ama olsun, 3 gün ... Diğer günler benim olacak... Süper olur...

kızlar ky deden yazıyorum size, peki iyiyiz bu aralar, ben adres değişikliği yapmak için gelmiştim sabahtan beri burdayım ... Balık yaptılar bize, eşimi bekliyoruz şimdi... Kayınpederimde balkona dolap yaptıracakmış bize, bi de pc masası istediğinizi beğenin , ben alıcam dedim ... Maddi durumumuz aslında çok iyi ama giderimiz de çok , kayınpederiminde aylık geliri çok maşallah... Birazcık destek çıkıyor işte... Ama mutlu etti bu beni... Arabayı da bulun birazını tamamlarım ben dedi ... Hoş ortada hala arabada yok da olur elbet...

aaa sevindim kzuummm3 gün okul ohh ne rahattırr :KK52::KK52::KK52:
bu arada senin kv yle kp de değişmeye mi başladı nee:KK53: maşallah popomu kaşıyayım :KK53::KK53::nazar::KK9::KK9:

bu aarada atandımkuzumm yukarda yazdım :KK9::KK9::KK55::KK55::KK55:

3 gün iş 5 gün yatış ne güzel yahu :KK52:
valla bende kendi işimi kurmak istiyorum galiba ya.
içimde bir girişimcilik hissi boşuna işletme okumadık bir şeyler yapmalıyım ama ne.

Kayınpeder yardımcı olsun tabi canım çocuğu sonuçta ne olacakki sanki :KK9:

ayy çok merak ettim canım baya erken almış ama olsun. bide arayıp söylemiş ya :KK52:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK52::KK52::KK52:
arkidişlerimmmmmmmmmmmmmm 7 sülalem duydu nereye atandığımı size ancak yazabiliyorumm:KK52::KK52::KK52:
hayalimdeki van merkeze kavuştummm hemde 1. tercihime yerleştimm:KK16::KK16::KK16::KK16:
çok mutluyum hüzünlüyüm kısacası bi tuhafım:KK9::KK9::KK9:
yarın3-4 gibi yola çıkıyoruzz ankarada eşimin akrabalarında 1 gece konakladıktan sonra cumartesi sabah yollardayız 1 gece de erzincanda kalıp pazar yolumuza devam etcez:KK55::KK55: pazar akşamı inşallah vandayız :KK16:
dua edin de hayırlısıyla vana varalımm:KK16::KK16::KK16:
ara ara girmeye çalışırım ama 1 hafta biraz benim için telaşlı geçecek tatlışkolaarr :KK16::KK16::KK16:

sizi çokkkk öpüyorumm ve dee çok özleyecem fırsat bulursam tekrardan yazarımm:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

ahh canım nasıl sevindim anlatamam :KK16: :KK52:
benim arkadaşımda 2 dönem Van Erciş'te sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra eşinin yanına kastamonu'ya atanmıştı.
ilk tercihine atanman süper olmuş :KK52:

günaydın tazecik gelinlerr......

plojo elbise pek şekermişşşşşş....

svitiiii gezdin geldin, oooohhhhh miiiissss.... biz bu hafta nerdeyse görüşemedik kocamla..... gece 12 de gidip sabah 8 de geliyo işten... o geldiğinde ben işte oluyorum, sonra gittiğimde o uyuyo, yemek yiyince ben sızıyorum çünkü evde kocam olmadığından o gittikten sonra sabaha kadar her sesi duyuyorum ve doğru dürüst uyuyamıyorum.... sonra o beni uyandırıyo hadi ben gidiyorum tatlım diyerekten...... :KK43:(( bitse de kurtulsak modundayım şu haftadan.....

thebeauty ve geldimsonunda kızlar hayırlı olsun.... beauty yerleştirdin mi evini.... rahatsın demektir.... geldimsonunda, canım çok sevindim istediğin bir yer olması iyi olmuş...

ella tatlım gelmiş geçmiş olsun, son olsun inşallahhhh....

prenses sana da geçmişşşş olsun tatlımmmmm.... gittin mi hastaneye, noldu?

majorcummmm görümce ayrı kv ayrı dert ne desem bilmemedim. eski düzenini mi kurdu kadın geldiği gibiiii

tesekkür ederim amın allah yardımcımız olsun...bende aynıyım eşimin annesi yüzünden mutsuzum yeni evliyim ama güzel bir günümüz olmadı evlendiğimizden beri cok şeye yıkıldım şuanda sinirlerim boşalmış durumda zaten en ufak şeye tahammülüm yok dayanacak gücüm yok bitirmeye bile kalktım bilmiyorum artık

ah canım benım bnde aynı dertden muzdarıbım malesef esımı cok sevıyorum kızlar bılır ama aılesıyle yıldızım barısmıyo jmalesef:KK51:

günaydın tazecik gelinlerr......

plojo elbise pek şekermişşşşşş....

svitiiii gezdin geldin, oooohhhhh miiiissss.... biz bu hafta nerdeyse görüşemedik kocamla..... gece 12 de gidip sabah 8 de geliyo işten... o geldiğinde ben işte oluyorum, sonra gittiğimde o uyuyo, yemek yiyince ben sızıyorum çünkü evde kocam olmadığından o gittikten sonra sabaha kadar her sesi duyuyorum ve doğru dürüst uyuyamıyorum.... sonra o beni uyandırıyo hadi ben gidiyorum tatlım diyerekten...... :KK43:(( bitse de kurtulsak modundayım şu haftadan.....

thebeauty ve geldimsonunda kızlar hayırlı olsun.... beauty yerleştirdin mi evini.... rahatsın demektir.... geldimsonunda, canım çok sevindim istediğin bir yer olması iyi olmuş...

ella tatlım gelmiş geçmiş olsun, son olsun inşallahhhh....

prenses sana da geçmişşşş olsun tatlımmmmm.... gittin mi hastaneye, noldu?

majorcummmm görümce ayrı kv ayrı dert ne desem bilmemedim. eski düzenini mi kurdu kadın geldiği gibiiii

aynen canım ikiside ayrı dert.
eşimle bir hafta sonu istanbul'a tiyatroya gidelim dedik
ikiside gelmek istedi sonra bir hesap çıkardılar 500 tl falan ooo çokmuş gitmeyelim o zaman dediler.
ama siz ikiniz gitmek istiyordunuz zaten siz gidin demekte yok yani.
çıldırdım sırf kendileri gelemeyecek diye bizede engel oluyorlar ya:KK47:
bırakında biz gidelim aynı evde yaşamayı bazen en çokta bu yüzden istemiyorum işte.

Canlarım gunaydın esım dun geldı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hoşgeldi canımm :KK52: gözün aydın :KK9:
çok özleşmişsinizdir siz :KK52:

Canlarım gunaydın esım dun geldı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gözün aydın şekercannn

eşimle bir hafta sonu istanbul'a tiyatroya gidelim dedik
ikiside gelmek istedi sonra bir hesap çıkardılar 500 tl falan ooo çokmuş gitmeyelim o zaman dediler.
ama siz ikiniz gitmek istiyordunuz zaten siz gidin demekte yok yani.
bırakında biz gidelim aynı evde yaşamayı bazen en çokta bu yüzden istemiyorum işte.

hoşgeldi canımm :KK52: gözün aydın :KK9:

eeee onlar gelmiyosa gelmesin siz gideydiniz, gitmediniz mi??????

Eşimle bir hafta sonu istanbul'a tiyatroya gidelim dedik
Ama siz ikiniz gitmek istiyordunuz zaten siz gidin demekte yok yani.
Bırakında biz gidelim aynı evde yaşamayı bazen en çokta bu yüzden istemiyorum işte.

Hoşgeldi canımm :KK52: Gözün aydın :KK9:

saol canım benım evet ne ozlemek hemde anlatamam :KK76:

X