Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydınlarrr sessiz ve güzel gelinlerrrr :KK16:
iznim bitti veee geri döndüm çalışmaya :KK43:
neyse motivasyonum iyi izin iyi gelmiş insanlara karşı daha sabırlıyım ama cumaya kadar kalmaz bu enerji :KK9:

evet yalnız bıraktılar bizi kimse yoook :KK53:
canım ehliyet sınavından kesin geçersiin..
eşinle de direksiyona alıştırma yaparsınız arabanızla..
hem kv belki yeni kullanıyon diye binmez arabaya da rahattt rahatt gezersiniz :KK34: :KK1:

bu arada ben de bu topiğimizi çok seviyorum bir kişi de kalsa yazmaya devam ederim ki bennn :KK52:
bu arada ELLA ve BEUTY yokk :KK53:
çıkın kızlarrr saklandığınız yerden :KK9:
bi de PLOJO doğumdan sonra da kal bizimleee :KK8:

İnşallah geçerim :KK16:
bizim arabayı kullanmam bir işe yaramaz canım çünkü bizim araba otomatik vites.
zaten rahatım araba kullanırken çok çabuk öğrendim hocalar onlara yalan söylediğimi düşünüyorlar :KK52:
ama ilk defa kursta öğrendim gerçekten :KK52:

Ella'dan haber yok.
Beauty yeni okulunda bugün nasıl geçiyor bilinmez.
sende izinden döndün izin sonrası çalışmak zordur aslında tebrikler canım :KK9:

günaydın gelincikler

Günaydınnn :)
Gece uyandıgımda atıstırmak iyi gelmedi,alısık olmayınca,kabuslar gördüm hep tokluktan :)) Birde tatlı birseyler yesem daha ne olurdu :)) Sanki midem icin o kadar yer kaldıda icerde,artık kacırıp biraz fazla yesem midem sıkısıyor :))
Olurda bigün buraya yazmıyorsak bile hayatım boyunca hic unutmayacagım bu sürecte paylastıklarımız var sizinle,kulüpteki kızlar vardı bide diye anarız esimle yaslanınca :)) İyi ki varsınız..

ayy deme öyle kıss yazmazsak faln :KK43:(

of ama kimse gelmiyorki artık buraya :KK53:
hafta sonu ehliyetin yazılı sınavı vardı geçtim galiba ama sorular hala açıklanmadıki kontrol edemiyorum.
meraktan çatlayacağım nerdeyse :18:

sonucların iyi olmasına sevindim canm ama hemen etki etmeyebilir tek hap sonuçta zmnla işe yarar inş.
farkındayım bnde kimse ugramıyor 5gündür fln...bn giremiyorum gelince biirsürü sayfa vardır diyorum ama 3-5 msj oluyor :KK43:(
bn d.k hapını 2013 mayıs ayında kullandım sonra da bidaha kullanmadım.kullanmam daa...

svitt teşekkür ederim duaların için...

Son düzenleme:
tünaydınlarrr sessiz ve güzel gelinlerrrr :KK16:
iznim bitti veee geri döndüm çalışmaya :KK43:
neyse motivasyonum iyi izin iyi gelmiş insanlara karşı daha sabırlıyım ama cumaya kadar kalmaz bu enerji :KK9:

PLOJOOOOOOOOO ben seni de alıntılamıştım yahuu ama çıkmamış :26:
piknik yapmışsınız ne güzel ben bayılırım pikniğe :KK52:
biz de dün deniz kenarına gittik prensesin evlenme teklifi aldığı yere mudanyaya :KK52:
hava çok güzeldi..şimdi de bi lodos var uçuruyo her şeyi...
karnın iyice büyüdü sanırım ne güzelllll :KK16:
normal doğum düşünüyodum di mi?

bu arada ben de bu topiğimizi çok seviyorum bir kişi de kalsa yazmaya devam ederim ki bennn :KK52:
bu arada ELLA ve BEUTY yokk :KK53:
çıkın kızlarrr saklandığınız yerden :KK9:
bi de PLOJO doğumdan sonra da kal bizimleee :KK8:

Allah kolaylık versin kızçe..
Benim için endişeler oluştu ilk battaniye fln atıyorlardı üstüme:KK9: Dedim ben yarı menopozluyum yanıyorum merak etmeyin,tabii havada güzeldi tam öğlende gidnce,güzel geçti,oyunları uzaktan izlemek zorunda kaldım azcık ama olsun,minişim büyüsün beraber oynarız :) Yaza onada salıncak kurarız diye planlar yaptılar hep :)
Nasipse normal düşünüyorum,son zamanda durumumuza göre değişmez inşallah..Önceden korkuyordum sezeryandan ama alıştırdım onada kendimi olur da öyle olmak zorunda kalırsak zorlanmayım dedim..
İnşallah o zamanda gelecem tabiii:KK16: Özlerimm kiiiiiiii:KK16:

günaydın gelincikler

ayy deme öyle kıss yazmazsak faln :KK43:(

sonucların iyi olmasına sevindim canm ama hemen etki etmeyebilir tek hap sonuçta zmnla işe yarar inş.
farkındayım bnde kimse ugramıyor 5gündür fln...bn giremiyorum gelince biirsürü sayfa vardır diyorum ama 3-5 msj oluyor :KK43:(
bn d.k hapını 2013 mayıs ayında kullandım sonra da bidaha kullanmadım.kullanmam daa...

Çok yaşlanınca diyorumm :))) Ya da teknolojiye göre ilerler daha kolay olur bile paylaştıklarımız:KK9:

İnşallah geçerim :KK16:
bizim arabayı kullanmam bir işe yaramaz canım çünkü bizim araba otomatik vites.
zaten rahatım araba kullanırken çok çabuk öğrendim hocalar onlara yalan söylediğimi düşünüyorlar :KK52:
ama ilk defa kursta öğrendim gerçekten :KK52:

Ella'dan haber yok.
Beauty yeni okulunda bugün nasıl geçiyor bilinmez.
sende izinden döndün izin sonrası çalışmak zordur aslında tebrikler canım :KK9:

ooo süpersin o zaman :KK9:
benim ehliyetim yok eşim ve babam çok baSkı yapıyorlar ehliyet almam için ama çok korkuyorum :KK53:
Bu arada izin sonrası zor ama napalım mecburrr :KK52:

Allah kolaylık versin kızçe..
Benim için endişeler oluştu ilk battaniye fln atıyorlardı üstüme:KK9: Dedim ben yarı menopozluyum yanıyorum merak etmeyin,tabii havada güzeldi tam öğlende gidnce,güzel geçti,oyunları uzaktan izlemek zorunda kaldım azcık ama olsun,minişim büyüsün beraber oynarız :) Yaza onada salıncak kurarız diye planlar yaptılar hep :)
Nasipse normal düşünüyorum,son zamanda durumumuza göre değişmez inşallah..Önceden korkuyordum sezeryandan ama alıştırdım onada kendimi olur da öyle olmak zorunda kalırsak zorlanmayım dedim..
İnşallah o zamanda gelecem tabiii:KK16: Özlerimm kiiiiiiii:KK16:

Çok yaşlanınca diyorumm :))) Ya da teknolojiye göre ilerler daha kolay olur bile paylaştıklarımız:KK9:

:KK9: :KK9: herkes seni sarıp sarmalama yedirip içirme derdine düşmüştür ne güzelll :KK52:
kaç kilo aldın toplamdaa?
ya ben de işim yok gibi geçen akşam kkda normal noğum hikayelerini okudum da korktummm :26:
gerçi kolay olanlar da var ama ne bileyim yaa...
hep normal istiyorduma ama bakalım Allah nasıl nasip edicek ki daha bebiş yok ortada ben doğum derdine düştüm :KK9:

PRENSES ablanın sonuçların noldu belli oldumu?

günaydın gelincikler

svitt teşekkür ederim duaların için...

evet aynen 2.5 günde sadece 2 sayfa ilerlemiş topik oda çoğu alıntılamaktan öyle olmuş.
böylesimi iyi öbür türlüsümü bilemedim.
o zamanda ne çok kaynatmışsınız okuyamadım diye şikayet ederdim
:KK52:
ooo süpersin o zaman :KK9:
benim ehliyetim yok eşim ve babam çok baSkı yapıyorlar ehliyet almam için ama çok korkuyorum :KK53:
Bu arada izin sonrası zor ama napalım mecburrr :KK52:
:KK9: :KK9: herkes seni sarıp sarmalama yedirip içirme derdine düşmüştür ne güzelll :KK52:
ya ben de işim yok gibi geçen akşam kkda normal noğum hikayelerini okudum da korktummm :26:
hep normal istiyorduma ama bakalım Allah nasıl nasip edicek ki daha bebiş yok ortada ben doğum derdine düştüm :KK9:

valla bence araba kullanmak çok kolaymış bunu öğrenmiş oldum.
önceden ben nasıl kullanacağım falan diye paniktim ama şöför koltuğuna oturana kadarmış o :KK52:

55 le hamile kaldım kızçe,ilk 4 ay hiç almadım,şuan 60 ım :) Bakalım nasıl bir süpriz bekliyor beni,birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah:KK9: Tamamen hamileliğin süprizi ama bu iş,normalde 5 kilo alsam yanaklarım top top olurdu,şuan hiç değişikliğim yok sadece göbiş fırlamakta önümde :)
Doğumunda öncelikle nasip olduğuna inanıyorum,birazda devreye korkular,bilgiler fln giriyor..Herkesin kendine özgü ilerliyor tamemen..İlk başlarda doğumdan korktum gelgitler oldu çok kafamda,bi dönem normalden bi dönem sezeryandan korktum,kitaplarda aldım zamanlada oturttum kafamda..Şimdi görüyorum ki tamamen nasip,sağlığımız öenmli..Hiç korkma ya da şartlama kendini..Durumunuza,değişen duygulara göre şekil alıyor zamanla..

MAJOR sevindim sonuclar iyi çıkmışş,gözünüzaydınn..
Arabayada hiç bilmeden başlamak en güzeli,cahil cesareti derler ya ondan oluyor insanda:KK9:
Sonra herşeyi bilip ara vermişsen,korkmaya başlıyorsun:KK9:

55 le hamile kaldım kızçe,ilk 4 ay hiç almadım,şuan 60 ım :) Bakalım nasıl bir süpriz bekliyor beni,birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah:KK9: Tamamen hamileliğin süprizi ama bu iş,normalde 5 kilo alsam yanaklarım top top olurdu,şuan hiç değişikliğim yok sadece göbiş fırlamakta önümde :)
Doğumunda öncelikle nasip olduğuna inanıyorum,birazda devreye korkular,bilgiler fln giriyor..Herkesin kendine özgü ilerliyor tamemen..İlk başlarda doğumdan korktum gelgitler oldu çok kafamda,bi dönem normalden bi dönem sezeryandan korktum,kitaplarda aldım zamanlada oturttum kafamda..Şimdi görüyorum ki tamamen nasip,sağlığımız öenmli..Hiç korkma ya da şartlama kendini..Durumunuza,değişen duygulara göre şekil alıyor zamanla..

hehe ben hala senden 2 kilo fazlayım.
önce 55e düşüp sonra hamiş olmam lazımki çok şişmeyeyim.
diyete başlayacağım yaza fit olmalıyım :KK52:

MAJOR sevindim sonuclar iyi çıkmışş,gözünüzaydınn..
Arabayada hiç bilmeden başlamak en güzeli,cahil cesareti derler ya ondan oluyor insanda:KK9:
Sonra herşeyi bilip ara vermişsen,korkmaya başlıyorsun:KK9:

Ben çok dikkatli ve iyi bir şöför oldum galiba :KK52:

hehe ben hala senden 2 kilo fazlayım.
önce 55e düşüp sonra hamiş olmam lazımki çok şişmeyeyim.
diyete başlayacağım yaza fit olmalıyım :KK52:

Ben çok dikkatli ve iyi bir şöför oldum galiba :KK52:

Maşallah kızçee,nazar değmesiinn,kazasız belasız devam etsin şoförlük hayatın :KK1::nazar:
Hadi bakalım bol su iç,fit başla yaza :) Diyetlerde insanın devam ettiremeyeceği şeyleri yapmaması gerektiğini düşünürüm hep,mesela insan hayatı boyunca hergün yürüyemeyecekse hergün yürüyüş yapmamalı,bunu en azından haftada 2 kere bile yapsa düzenli olması daha iyi gb..Yiyeceklerdede:KK34:

Maşallah kızçee,nazar değmesiinn,kazasız belasız devam etsin şoförlük hayatın :KK1::nazar:
Hadi bakalım bol su iç,fit başla yaza :) Diyetlerde insanın devam ettiremeyeceği şeyleri yapmaması gerektiğini düşünürüm hep,mesela insan hayatı boyunca hergün yürüyemeyecekse hergün yürüyüş yapmamalı,bunu en azından haftada 2 kere bile yapsa düzenli olması daha iyi gb..Yiyeceklerdede:KK34:

hmm sanırım doğru mantık :KK34:

aaahhh ahh kilo demeyin banaa :KK43:
düğünden önce ne güzel kilo vermiştim...
ama sonra 5 ayda 5 kilo aldım..
neyseki son 3 aydır kilo almıyorum bu da başarı :KK9: :KK9:
ama daha dikkat ediyorum artık yeşil çay içiyorum hiç ekmek yemiyorum...
amaaa çikolatadan henüz vazgeçemedim :KK31:
onu da bitter yemeye çalışıyorum...

ama kimse gelmemiş ki bugünnnnn
hu huuuuuu çıkın ortayaaaa?

sevgililer günüde geldi çattı yahu :)
ben hediye almayı düşünmüyorum kocam bana bir gün çiçek alana kadar ona hiçbir şey yok VETO ettim :KK52:

bide kızlar avatar resminin yanında mavi bir kuş çıkmış neki acaba o bilen var mı?
bizim dumana benziyor hehe :KK1:

slm kızlarr bn geldim aksm gelmeyi özledim yahuu..

evet aynen 2.5 günde sadece 2 sayfa ilerlemiş topik oda çoğu alıntılamaktan öyle olmuş.
böylesimi iyi öbür türlüsümü bilemedim.
o zamanda ne çok kaynatmışsınız okuyamadım diye şikayet ederdim
:KK52:

valla bence araba kullanmak çok kolaymış bunu öğrenmiş oldum.
önceden ben nasıl kullanacağım falan diye paniktim ama şöför koltuğuna oturana kadarmış o :KK52:

aynen öylee bizede bişey yaramıyorr olunca cok oldu olmayınca hiç olamdı diyoruz...

svitt ablamın sonuçları iyi cıktı bu hafta hergun kontrole gidicek...2hafta içinde amalyt olucak sanrım.kafasından kemik alınmıştı onu koycaklar yerine..ablam cok korkuyor. inşallah bi sorun çıkmaz...

plojoo kiloyu boşver sende bebek de iyi olsun da kiloyu verirsin senin bünye kilo almıyor demekki...o 5 kiloyu bebek almış belli ki yoksa yankların şişerdiii....

bu arda bnde düğünden sonra kilo vermişşimmm:KK52: bnm teyzeler tartı gibiler kilo aldımmı verdimmi hemen söylerler vee verdiğimi söyledii:KK52: az daha dikkat etsem süper olucak...

bide kızlar avatar resminin yanında mavi bir kuş çıkmış neki acaba o bilen var mı?
bizim dumana benziyor hehe :KK1:

Daha tazesin diyor sana:KK9::KK9:

Prenses doğru diyorsun,bende takmıyorum,engellemiyorumda kendimi,iyi olalımda:KK16: Düğünden sonra almamışsın kilo tebrik ediyorum seni:KK9:
Artık herkes gelsin yahu,yoklama yok diye herkes firarda:KK9:

Son düzenleme:
Daha tazesin diyor sana:KK9::KK9:

Prenses doğru diyorsun,bende takmıyorum,engellemiyorumda kendimi,iyi olalımda:KK16: Düğünden sonra almamışsın kilo tebrik ediyorum seni:KK9:
Artık herkes gelsin yahu,yoklama yok diye herkes firarda:KK9:

aynen öylee...kilo almamlışım görümcem de demişti verdin kilo diye ama inanmamasıtım :))

valla herkez bi yerde...
gess vanda..BA işe başladı gelmez oldu..ella hasta...deva malum kocasına kavuştuu.. major plojo svit burda beauty nerde bilmiyorum kaldımı başka???

Günaydın şekerler nasılsınız bugün?

aynen öylee...kilo almamlışım görümcem de demişti verdin kilo diye ama inanmamasıtım :))

valla herkez bi yerde...
gess vanda..BA işe başladı gelmez oldu..ella hasta...deva malum kocasına kavuştuu.. major plojo svit burda beauty nerde bilmiyorum kaldımı başka???

amaya kaldı canım :KK66:

iyi canım ya ne olsun işte senden naber?

bi değişiklik yok işte, işe gelip eve gidip temizlik yemek alışverişle ilgilenip yuvarlanıp gidiyoruz işteeee..... hayatıma bari bu şekilde birazcık renk katayımmmmm :KK52:

svitiiiiii izin dönüşü insanın canı çalışmak ister mi yaaaaa :KK36: bu arada araba kullanmak korkulacak bir şey değil, yeterki hiç bilmeden git kursa:KK1: çok kolay öğreniliyoooo....
plojoyu kıskandımmm, piknik yapmak için süperdi havalar vallahiiiii :KK12:

prensesss testlerin güzel çıkması sevindirici.... bu arada sanırım ciddi ciddi bebiş düşünmeye de başladınız, tatlım bi kan testlerini yaptırsan senin için de bebişin için de iyi olur diye düşünüyorum.....

X