Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Amanıınn mutlu mutlu haberler dökülmş topiğimizee :)) Deva,Ges,Beauty...

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK52::KK52::KK52:
arkidişlerimmmmmmmmmmmmmm 7 sülalem duydu nereye atandığımı size ancak yazabiliyorumm:KK52::KK52::KK52:
hayalimdeki van merkeze kavuştummm hemde 1. tercihime yerleştimm:KK16::KK16::KK16::KK16:
çok mutluyum hüzünlüyüm kısacası bi tuhafım:KK9::KK9::KK9:
yarın3-4 gibi yola çıkıyoruzz ankarada eşimin akrabalarında 1 gece konakladıktan sonra cumartesi sabah yollardayız 1 gece de erzincanda kalıp pazar yolumuza devam etcez:KK55::KK55: pazar akşamı inşallah vandayız :KK16:
dua edin de hayırlısıyla vana varalımm:KK16::KK16::KK16:
ara ara girmeye çalışırım ama 1 hafta biraz benim için telaşlı geçecek tatlışkolaarr :KK16::KK16::KK16:

sizi çokkkk öpüyorumm ve dee çok özleyecem fırsat bulursam tekrardan yazarımm:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK52: Gözünaydıınn kızçee..Cok sevindim gönlündeki gb olmuşş..Allah yardımcın olsun hazırlıklar fln,çok yorulma,üşütme bir de dikkat et :KK34:

allahımmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52: o bebişin popişini koparırırmamaa:KK30::KK30: harika yahuu:KK30::KK30:
allah mutluluğunuzu kat kat artırsın kuzumm harika bi çiftsinizz:KK16:
sezen çok şanslı olacaak:nazar::nazar:maşallaah:nazar::nazar:

Aminn canım çok sağoll cümlemizin inşallah:KK16:
Bizde çok şanslıyız kiii:KK16: Rabbim nasip etti,inşallah sağlıkla tamamınada ereriz minik yüzünü görmek nasip olur..

Canlarım gunaydın esım dun geldı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9: Gözünaydıın Devaaa...

Prenseess merak ettim iyice,iyisin inşallah..

Son düzenleme:
amanıınn mutlu mutlu haberler dökülmş topiğimizee :)) deva,ges,beauty...

:KK52: Gözünaydıınn kızçee..cok sevindim gönlündeki gb olmuşş..allah yardımcın olsun hazırlıklar fln,çok yorulma,üşütme bir de dikkat et :KK34:

Bizde çok şanslıyız kiii:KK16: Rabbim nasip etti,inşallah sağlıkla tamamınada ereriz minik yüzünü görmek nasip olur..

:KK9::KK9: Gözünaydıın devaaa...

prenseess merak ettim iyice,iyisin inşallah..

canım eksık olma cok sagol :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK25:

Burası cumartesi gb oldu yahu:KK31:
Zaten başımmın ağrısıda geçmedi,regl dönemlerindeki gb hep aynı zamanda hamilelktede beni yalnız bırakmayan migrenime teşekkürü borç bilirim,hep yanımdaydı:KK9::KK23:
Yaaalnıızzzlığğıımmm yolllaaarııııımaaaaa pusuuuu kurmuuşş bekleeemekteeee:KK24:
Baaariiiiii eeşşiiiimm gelsseeddeeee gitseeeekkkk maarkeeeteeeeee:KK24:
Kııızzzlaarııınnnn hiçbirii yoookkk,hiçbiri yooooooooookk:KK24:
O zamaaaaann plojoodaaaaaa gittmeeekktteeeeeeee:KK24:
(durmumun vahimliği ortaya döküldü---> :KK23: )

Son düzenleme:
HUU HUUUU kimse yok muuuuu :KK16: :KK16:
bu gün bu nefes alamadığım hasta- bitkin olduğum son izin günüm aynı zamanda kv günümdü :KK52:
sabah eşim kvyi hastaneye götürdü-kalp için kontrole-...
benim uykum çok hafif olduğundan sabah 8de açtım gözlerimi tam da işe giderken uyandığım saatte :KK43:
doktordan bize kahvaltıya gelceklerini tahmin ettiğimden poğaça mayaladım süper oldu kiiii :KK52:
sonraaa kahvaltı hazırladım salondaki masaya...
11 gibi geldiler...sonra annemi de çağırdık oturmaya..çaylar kahveler derken ben tabi popomun üstünr oturmadım ...
annem 5 gibi kalktı..baktım kv oturuyor..kalktım yemek yaptım..
evde de bişey yok mecbur şartları zorlayarak patates yemeği ve pilav bi de salata yaptım..
akşam yemeğine kalıcağnı bilmiodum ki..
zaten benim kvye yine kahvaltı çıkarsam kötü düşünmezdi....
sonra yine bi posta kahve faslı...
artık yorgunluktan kafamı dik tutamıyorum..
biraz önce gitti kv..eşim de bırakmya gitti arabayla..
ben de ayklarımı uzattım tv+kk keyfindeyim ohhh :KK8:
hemne geçmişe bakayım...tabii önce burnumu sileyim :KK9: :KK9:

canikolar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teeşekkürler agrım sızım yok bugun muayenem vardı haftaya bir tahlil daha isredi doktor hastalgn baslangvndaymısım taslar olusmadan onune gecıcez dedı kendini temz tut ve bol su ıc yuruyus yap dedi... duzelıceksn dedi iyi bir doktora benzıo kanka olduk ellacım dıyıp duruo heheeh:KK9:

plojo canım bebiş elbisesini yaptıktan sonra paylasrmsn cok merak ettm

mucum hg allah kolaylık versin kv ile arandaki sıkıntılar ne ozel degılse yazdnmı bılmıyorum gerıye donuk cok okuyamadm...

sivitim sanada tesekkur ederm iyim cok sukur

diğer arkdslarm ben her grdgmde sizler nerelerdeniz(major,deva,ges,beauty,prenses atladgm var mı ya ) varsa smdıden ozur dıelrmmmm

deva esınde elı kulagnda guzel bır surprız olcak tarhte vermedı ya

Kizlar esim bana erkenden sevgililer gunu hediyesi almisss geliyomus cok meraklardym suan acaba ne aldi hehehe nie erken aldysa:)hastaym ya heralde yuzum gulsun die

Ellaaaa elinden suyu bırakma canımmm...gözünün önünde olursa içersin..
bol bol iç de iyileş..iyileş de topiğimize renk katmaya devam et :KK52:
bu arada hediyeyi ben de merak ettim kuzuuuu...ne almış eşin?

Swİt okuluma gittim, sadece müdürle tanıştım, ders programımı merak ediyorum , gerçi 15 saate giricem, sanırım 3 gün gidicem sadece okula... Müdür yardımcısı öyle dedi, şayet olursa süper olur, sadece maaş karşılığı çalışıcam ama olsun, 3 gün ... Diğer günler benim olacak... Süper olur...

gs açıklandı sonuçlar, hadi mutlu haberlerini ver...

kızlar ky deden yazıyorum size, peki iyiyiz bu aralar, ben adres değişikliği yapmak için gelmiştim sabahtan beri burdayım ... Balık yaptılar bize, eşimi bekliyoruz şimdi... Kayınpederimde balkona dolap yaptıracakmış bize, bi de pc masası istediğinizi beğenin , ben alıcam dedim ... Maddi durumumuz aslında çok iyi ama giderimiz de çok , kayınpederiminde aylık geliri çok maşallah... Birazcık destek çıkıyor işte... Ama mutlu etti bu beni... Arabayı da bulun birazını tamamlarım ben dedi ... Hoş ortada hala arabada yok da olur elbet...

15 saati sen mi istedin yoksa o kadar mı varmış?
ama süper olmuş beauty..ben haftada yaklaşık 50 saat çalışıyorum 3 aşağı 5 yukarı aynı maaşı alıyoruz :KK9:
bu da bana kaderimin bir oyunu :KK1:
sen o geri kalan 2 günde özel ders de ayarlarsın süper olur..

bu arada kv ile aranızın iyi olmasına çoook sevindim...
kp de ne güzel destek olurum demiş...
ya söylemesi- düşünmesi yeter bence..
bizim kp ye kalsa aç kalsak nefes aldığnıza şükredin dicek :KK9:

arkidişlerimmmmmmmmmmmmmm 7 sülalem duydu nereye atandığımı size ancak yazabiliyorumm:KK52::KK52::KK52:
hayalimdeki van merkeze kavuştummm hemde 1. tercihime yerleştimm:KK16::KK16::KK16::KK16:
yarın3-4 gibi yola çıkıyoruzz ankarada eşimin akrabalarında 1 gece konakladıktan sonra cumartesi sabah yollardayız 1 gece de erzincanda kalıp pazar yolumuza devam etcez:KK55::KK55: pazar akşamı inşallah vandayız :KK16:
ara ara girmeye çalışırım ama 1 hafta biraz benim için telaşlı geçecek tatlışkolaarr :KK16::KK16::KK16:

sizi çokkkk öpüyorumm ve dee çok özleyecem fırsat bulursam tekrardan yazarımm:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

gesim canımmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam :KK16:
hakettin kiii....
sabrettin ve enn istediğin yer olduuu....
inşallah yeni okulunda çok mutlu olursun..
bizi de unutma olur muuuu :KK43:
iyi yolculuklar olsun sizeee :KK16:
3 gün iş 5 gün yatış ne güzel yahu :KK52:
valla bende kendi işimi kurmak istiyorum galiba ya.
içimde bir girişimcilik hissi boşuna işletme okumadık bir şeyler yapmalıyım ama ne.

Kayınpeder yardımcı olsun tabi canım çocuğu sonuçta ne olacakki sanki :KK9:

ayy çok merak ettim canım baya erken almış ama olsun. bide arayıp söylemiş ya :KK52:

ahh canım nasıl sevindim anlatamam :KK16: :KK52:
benim arkadaşımda 2 dönem Van Erciş'te sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra eşinin yanına kastamonu'ya atanmıştı.
ilk tercihine atanman süper olmuş :KK52:

majorrr ben de bazen kendi yerimi açmak istiyorum..
hayalim pastahane açamak..böyleee kitaplık falan olan kafe tarzı bi pastahane...
hatırlarmısınız bi dizi vardı bir dilim aşk diye...öyle bişeyler istiyorummmmmm ...
ama cesaretim yok bi ay 3 bi ay 5 kazanıcağıma her ay 2 kazanayım felsefesindeyim :KK52:
sen hangi bölüm mezunusun major?

günaydın tazecik gelinlerr......

plojo elbise pek şekermişşşşşş....

svitiiii gezdin geldin, oooohhhhh miiiissss.... biz bu hafta nerdeyse görüşemedik kocamla..... gece 12 de gidip sabah 8 de geliyo işten... o geldiğinde ben işte oluyorum, sonra gittiğimde o uyuyo, yemek yiyince ben sızıyorum çünkü evde kocam olmadığından o gittikten sonra sabaha kadar her sesi duyuyorum ve doğru dürüst uyuyamıyorum.... sonra o beni uyandırıyo hadi ben gidiyorum tatlım diyerekten...... :KK43:(( bitse de kurtulsak modundayım şu haftadan.....

thebeauty ve geldimsonunda kızlar hayırlı olsun.... beauty yerleştirdin mi evini.... rahatsın demektir.... geldimsonunda, canım çok sevindim istediğin bir yer olması iyi olmuş...

ella tatlım gelmiş geçmiş olsun, son olsun inşallahhhh....

prenses sana da geçmişşşş olsun tatlımmmmm.... gittin mi hastaneye, noldu?

majorcummmm görümce ayrı kv ayrı dert ne desem bilmemedim. eski düzenini mi kurdu kadın geldiği gibiiii

kıyamamm amayaaa..
eşinle aynı evde hasret kalmışınız birbirnize :KK9:
neyse haftasonu geldi bitsin bu hasret :KK34:
hatta bu hasret sonrası kavuşmasında bebiş bile olabilir bak demedi deme :KK69: :KK9:

Zaten başımmın ağrısıda geçmedi,regl dönemlerindeki gb hep aynı zamanda hamilelktede beni yalnız bırakmayan migrenime teşekkürü borç bilirim,hep yanımdaydı:KK9::KK23:
Yaaalnıızzzlığğıımmm yolllaaarııııımaaaaa pusuuuu kurmuuşş bekleeemekteeee:KK24:

ahahhahah :KK9: :KK9:
plojoooo şarkına bayıldım kuzuuuuuu...
sen ne güzel ninniler sölersin Sezen'e.... :nazar:
baş ağrısı kötüdür bilirim...geçmiş olsun..ki inşallah geçmiştir canım...

slm kızlarr herkeze iyi geceler...

major eşinin sonucları ne cıktı okudum ama sonucunu göremedim kaçırmamısımdır umarım...inşallah sonuclar iyidir...

gess senin adına cooook sevindim..ilk tercihin olmuşş ne mutlu sana:KK52:

beni merak etmişsiniz herkezi tek tek yazmıyorummm hepinizi çok seviyorum ben iyim iyileştim yanii...
ablam preşmbe gunu geldi. perşmbe gecesi bizde kaldı cuma sabah bizi korkuttu. felç geçiriyor sandık acile gittik sabah 10dan aksm 6ya kadar..çok şükür sonuclar temiz çıktı..ewde şimdi.ama çok korktuk sanırm kolunun üzerine yatmış hareket ettiremedi...aynı şeyleri yaşmakdan çok korktum..Allahıma bin şükür kii aynı durumda kötüleşme göstermedi...

svit eşin hanklı bence...başlayınca hemen olmuyor..sizin senin kararın ama 3-4ay önce olması neyi değiştirir kii.. 2-3yıl sonra düşünmüyorsun sonuçta...
daha öncede anlatmıştım arkadaşımın arkadaşı prztf ile korunmalarına rağmen hemen olmamaış.. 1yıl korunmuşlar 6ay denemeden sonra olmuş..dr yumurtalıkları küstürmüşsünüz demiş :)

bu arada az önce test taptım sonuç negatif. yumurtlama günümde olmasına rağmen olmadı. artık takip fln etmicem...

Hayırlısı olsun gescim senin için çok sevindim :KK54:

major eşinin sonucları ne cıktı okudum ama sonucunu göremedim kaçırmamısımdır umarım...inşallah sonuclar iyidir...

beni merak etmişsiniz herkezi tek tek yazmıyorummm hepinizi çok seviyorum ben iyim iyileştim yanii...
ablam preşmbe gunu geldi. perşmbe gecesi bizde kaldı cuma sabah bizi korkuttu. felç geçiriyor sandık acile gittik sabah 10dan aksm 6ya kadar..çok şükür sonuclar temiz çıktı..ewde şimdi.ama çok korktuk sanırm kolunun üzerine yatmış hareket ettiremedi...aynı şeyleri yaşmakdan çok korktum..Allahıma bin şükür kii aynı durumda kötüleşme göstermedi...

svit eşin hanklı bence...başlayınca hemen olmuyor..sizin senin kararın ama 3-4ay önce olması neyi değiştirir kii.. 2-3yıl sonra düşünmüyorsun sonuçta...
daha öncede anlatmıştım arkadaşımın arkadaşı prztf ile korunmalarına rağmen hemen olmamaış.. 1yıl korunmuşlar 6ay denemeden sonra olmuş..dr yumurtalıkları küstürmüşsünüz demiş :)

bu arada az önce test taptım sonuç negatif. yumurtlama günümde olmasına rağmen olmadı. artık takip fln etmicem...

prensesss ablana geçmiş olsun..neyseki korktuğunuz gibi olmamış..valla herşeyin başı sağlık insan başına gelince anlıyor :KK31:
bu arada daha test belli olmayabilir ama bence de hiççç takip etme günlerini...takiip edince daha da stres oluyor insan..7
eşim o yüzde diyor şimdi rastgele başlayalım eğer takip edersek görev haline gelir diye..
hayırlısı canımm benim içimden nisan ayı geçti sizin için:KK52: hadi inşallahh :KK8:

bu arada sabah çok trjikomik bişey olduuu :KK53:
tam kahvaltıya oturucaz ben tv kumandasını bi düşürdüm elimden çayı da yeni koymuştuk üzerime döküldü :KK43:
bacak aram yandı hala kötü :KK14: neyse eşim ilaç sürdü bi yandan da söyleniyor ne sakarsın diye...
neyse ben oturma odasına geçtim acı içinde yatıyorum mutfaktan bi ses geldi şangırttt diye sonra bi ses yandımmm
eşim de dökmüş çayı üstüne ..Allahın sopası yok diyip gülmeye başladı :KK9: :KK9:7

yaa kızlar yandık sabah sabah ...
Allah yakmasın :KK9: :KK9:

Herkese Merhaba Üyelik olarak Eski ama Aktif olarak Yeniyim buralarda Aranıza benide Kabul Ederseniz Mutlu olurum..
Evleneli 10 ay oldu.. Yeni Gelin Sayılır mıyım Bilmiyorum :) Size Bir mutluluğumu Paylaşacam..
Eşimle ortak kararımız olarak bir ev aldık yaklaşık 2 ay oldu Yakında taşınıyoruz. yarın temizliğe gideceğim ve onun için bile heyecanlanıyorum :)

Biz erken ev sahibi olmaya karar verdiğk yaşlarımızda çok büyük değil. Darısı Evi olmayan herkesee :)

Prensess Geçmiş olsunablana,Allahtan düşündüğünüz gb değilmiş,sevindim..
Diğer konu içinde sen yaramazlığa odaklan boşver:KK9: Var bir zamanı,banada çok yakınmış gb geliyor:KK28:

Benim anlık şarkılarım meşhur,eşim çok güler:KK9: Başağrım geçti çok şükür,hamilelik öncesi gb tutmuyor Allahtan..
:KK53: İkiniz birden nasıl yandınız yahu..Enişteye sopa inmiş direk gerçi:KK9: Allah korusun aman dikkat..

Herkese Merhaba Üyelik olarak Eski ama Aktif olarak Yeniyim buralarda Aranıza benide Kabul Ederseniz Mutlu olurum..
Evleneli 10 ay oldu.. Yeni Gelin Sayılır mıyım Bilmiyorum :) Size Bir mutluluğumu Paylaşacam..
Eşimle ortak kararımız olarak bir ev aldık yaklaşık 2 ay oldu Yakında taşınıyoruz. yarın temizliğe gideceğim ve onun için bile heyecanlanıyorum :)

Biz erken ev sahibi olmaya karar verdiğk yaşlarımızda çok büyük değil. Darısı Evi olmayan herkesee :)

Hoşgeldiin..Yeni değil ama tazesin olsun:KK9: Amiiinnn :) Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
Diğer konu içinde sen yaramazlığa odaklan boşver:KK9: Var bir zamanı,banada çok yakınmış gb geliyor:KK28:

Benim anlık şarkılarım meşhur,eşim çok güler:KK9: Başağrım geçti çok şükür,hamilelik öncesi gb tutmuyor Allahtan..
:KK53: İkiniz birden nasıl yandınız yahu..Enişteye sopa inmiş direk gerçi:KK9: Allah korusun aman dikkat..

Hoşgeldiin..Yeni değil ama tazesin olsun:KK9: Amiiinnn :) Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..

Teşekkkür Ederimm :)

huhuuuu kızlaaarrrr:KK6::KK6:
şuan size erzincandan bağlanıyorummm:KK9::KK9::KK9:
vana 8 saat yolumuz kaldı :KK55:
gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh:KK8::KK8:
bende size yazayım dedimmm:KK76::KK76::KK76:
3 gün iş 5 gün yatış ne güzel yahu :KK52:
valla bende kendi işimi kurmak istiyorum galiba ya.
içimde bir girişimcilik hissi boşuna işletme okumadık bir şeyler yapmalıyım ama ne.

Kayınpeder yardımcı olsun tabi canım çocuğu sonuçta ne olacakki sanki :KK9:

ayy çok merak ettim canım baya erken almış ama olsun. bide arayıp söylemiş ya :KK52:

ahh canım nasıl sevindim anlatamam :KK16: :KK52:
benim arkadaşımda 2 dönem Van Erciş'te sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra eşinin yanına kastamonu'ya atanmıştı.
ilk tercihine atanman süper olmuş :KK52:

teşekkür ederim majorcummm:KK16::KK16: gidiyoruz bakalım nasıl bir yer bekliyo bizii:KK55::KK55:

günaydın tazecik gelinlerr......

plojo elbise pek şekermişşşşşş....

svitiiii gezdin geldin, oooohhhhh miiiissss.... biz bu hafta nerdeyse görüşemedik kocamla..... gece 12 de gidip sabah 8 de geliyo işten... o geldiğinde ben işte oluyorum, sonra gittiğimde o uyuyo, yemek yiyince ben sızıyorum çünkü evde kocam olmadığından o gittikten sonra sabaha kadar her sesi duyuyorum ve doğru dürüst uyuyamıyorum.... sonra o beni uyandırıyo hadi ben gidiyorum tatlım diyerekten...... :KK43:(( bitse de kurtulsak modundayım şu haftadan.....

thebeauty ve geldimsonunda kızlar hayırlı olsun.... beauty yerleştirdin mi evini.... rahatsın demektir.... geldimsonunda, canım çok sevindim istediğin bir yer olması iyi olmuş...

ella tatlım gelmiş geçmiş olsun, son olsun inşallahhhh....

prenses sana da geçmişşşş olsun tatlımmmmm.... gittin mi hastaneye, noldu?

majorcummmm görümce ayrı kv ayrı dert ne desem bilmemedim. eski düzenini mi kurdu kadın geldiği gibiiii

teşekkür ederim tatlımm:KK16:

Canlarım gunaydın esım dun geldı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
oooo gözün aydın kuzummmm ne mutlu sanaaa :119: :119:
bırakma eşinin peşiniii:KK52::KK52::KK52:yeniden balayı gibi olur size şimdiii:KK52::KK52:

Amanıınn mutlu mutlu haberler dökülmş topiğimizee :)) Deva,Ges,Beauty...

:KK52: Gözünaydıınn kızçee..Cok sevindim gönlündeki gb olmuşş..Allah yardımcın olsun hazırlıklar fln,çok yorulma,üşütme bir de dikkat et :KK34:

:KK9::KK9: Gözünaydıın Devaaa...

Prenseess merak ettim iyice,iyisin inşallah..

plojommm çok teşekkür ederimm:KK16::KK16::KK16:

şarkına ba-yıl-dımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:
belirli aralıklarla patlatırsın artı bundan sonra şarkılarıınııı:KK76::KK76::KK76:

HUU HUUUU kimse yok muuuuu :KK16: :KK16:
bu gün bu nefes alamadığım hasta- bitkin olduğum son izin günüm aynı zamanda kv günümdü :KK52:
sabah eşim kvyi hastaneye götürdü-kalp için kontrole-...
benim uykum çok hafif olduğundan sabah 8de açtım gözlerimi tam da işe giderken uyandığım saatte :KK43:
doktordan bize kahvaltıya gelceklerini tahmin ettiğimden poğaça mayaladım süper oldu kiiii :KK52:
sonraaa kahvaltı hazırladım salondaki masaya...
11 gibi geldiler...sonra annemi de çağırdık oturmaya..çaylar kahveler derken ben tabi popomun üstünr oturmadım ...
annem 5 gibi kalktı..baktım kv oturuyor..kalktım yemek yaptım..
evde de bişey yok mecbur şartları zorlayarak patates yemeği ve pilav bi de salata yaptım..
akşam yemeğine kalıcağnı bilmiodum ki..
zaten benim kvye yine kahvaltı çıkarsam kötü düşünmezdi....
sonra yine bi posta kahve faslı...
artık yorgunluktan kafamı dik tutamıyorum..
biraz önce gitti kv..eşim de bırakmya gitti arabayla..
ben de ayklarımı uzattım tv+kk keyfindeyim ohhh :KK8:
hemne geçmişe bakayım...tabii önce burnumu sileyim :KK9: :KK9:
ooo hamarat hatuunun hali bambaşka kiiiii :119: :KK6::KK6:
poğaçaların tarifini isterizzz:KK56::KK56:
kuzucum geçmedi mi hala senin gribinn:KK43::KK43:

Ellaaaa elinden suyu bırakma canımmm...gözünün önünde olursa içersin..
bol bol iç de iyileş..iyileş de topiğimize renk katmaya devam et :KK52:
bu arada hediyeyi ben de merak ettim kuzuuuu...ne almış eşin?

15 saati sen mi istedin yoksa o kadar mı varmış?
ama süper olmuş beauty..ben haftada yaklaşık 50 saat çalışıyorum 3 aşağı 5 yukarı aynı maaşı alıyoruz :KK9:
bu da bana kaderimin bir oyunu :KK1:
sen o geri kalan 2 günde özel ders de ayarlarsın süper olur..

bu arada kv ile aranızın iyi olmasına çoook sevindim...
kp de ne güzel destek olurum demiş...
ya söylemesi- düşünmesi yeter bence..
bizim kp ye kalsa aç kalsak nefes aldığnıza şükredin dicek :KK9:

gesim canımmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam :KK16:
hakettin kiii....
sabrettin ve enn istediğin yer olduuu....
inşallah yeni okulunda çok mutlu olursun..
bizi de unutma olur muuuu :KK43:
iyi yolculuklar olsun sizeee :KK16:

hayalim pastahane açamak..böyleee kitaplık falan olan kafe tarzı bi pastahane...
hatırlarmısınız bi dizi vardı bir dilim aşk diye...öyle bişeyler istiyorummmmmm ...
ama cesaretim yok bi ay 3 bi ay 5 kazanıcağıma her ay 2 kazanayım felsefesindeyim :KK52:

kıyamamm amayaaa..
eşinle aynı evde hasret kalmışınız birbirnize :KK9:
neyse haftasonu geldi bitsin bu hasret :KK34:
hatta bu hasret sonrası kavuşmasında bebiş bile olabilir bak demedi deme :KK69: :KK9:

teşekür ederim kuzucaaaan:KK16::KK16:unutcam kiiii hemde hemen unutcam ki siziiii:KK60::63::63::63:
valla van van dedi yollara düştüm hadi bakalım hayırlısı :KK9::KK9:

tatlımm iyileşmene sevindimm :KK8: ama ablan için geçmiş olsun diyim allah korusun bi daha tekrarlamasınn inşallah:26:
bu arada üzülmekuzum elbet zamanı var gelicek bebeişin en yakın zamandaa:KK49::KK49:

Hayırlısı olsun gescim senin için çok sevindim :KK54:
sağol kuzummmm:KK16::KK16:

Günaydin kizlar nasilsiniz? umarim hepiniz iyisinizdir.
iyiyiz canım sen :KK34:

prensesss ablana geçmiş olsun..neyseki korktuğunuz gibi olmamış..valla herşeyin başı sağlık insan başına gelince anlıyor :KK31:
bu arada daha test belli olmayabilir ama bence de hiççç takip etme günlerini...takiip edince daha da stres oluyor insan..7
eşim o yüzde diyor şimdi rastgele başlayalım eğer takip edersek görev haline gelir diye..
hayırlısı canımm benim içimden nisan ayı geçti sizin için:KK52: hadi inşallahh :KK8:

tam kahvaltıya oturucaz ben tv kumandasını bi düşürdüm elimden çayı da yeni koymuştuk üzerime döküldü :KK43:
bacak aram yandı hala kötü :KK14: neyse eşim ilaç sürdü bi yandan da söyleniyor ne sakarsın diye...
neyse ben oturma odasına geçtim acı içinde yatıyorum mutfaktan bi ses geldi şangırttt diye sonra bi ses yandımmm
eşim de dökmüş çayı üstüne ..Allahın sopası yok diyip gülmeye başladı :KK9: :KK9:7

yavrumm kıyamam sana yaa yaktın demek bacak arasını:KK9::KK9:
dikkat et oralar bize lazım:KK17::KK17::KK52::KK52::KK52:

bu arada hakikaten atasözü doğru çıkmış :KK9::KK9::KK9:

gülegüle kullanın tatlım evinizii:nazar:
yenisin yenisinn:KK1::KK1::KK1: hoşgeldinn:KK3:

teşekkür ederim svitimm...inş. tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mııı :KK53: öyle olursa ocakdamı oluyor doğumm:KK37: olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah:KK9:
sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm :KK70: eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.

aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))

ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..

nerdensin ve yasın kac???

teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyor :KK43: dikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
bncede demekki zmnı var daha Allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimm :KK9: bnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor :KK53:

gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh:KK8::KK8:

teşekkür ederim majorcummm:KK16::KK16: gidiyoruz bakalım nasıl bir yer bekliyo bizii:KK55::KK55:

bırakma eşinin peşiniii:KK52::KK52::KK52:yeniden balayı gibi olur size şimdiii:KK52::KK52:

belirli aralıklarla patlatırsın artı bundan sonra şarkılarıınııı:KK76::KK76::KK76:

teşekür ederim kuzucaaaan:KK16::KK16:unutcam kiiii hemde hemen unutcam ki siziiii:KK60::63::63::63:

tatlımm iyileşmene sevindimm :KK8: ama ablan için geçmiş olsun diyim allah korusun bi daha tekrarlamasınn inşallah:26:
bu arada üzülmekuzum elbet zamanı var gelicek bebeişin en yakın zamandaa:KK49::KK49:

amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım:KK52:
vana vardınızmı acba?? inş orda mutlu olursunuzz

deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. hep dip dibe olursunuzzzz:KK16:

bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. fırsat buldukca yazıyorum :KK34:
kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz:KK3:

Son düzenleme:
Ne gündü yahu..
Pikniğe gittik cok keyifli gecti,aksam gelince 7 bucukta sızmısız direk esimle :)
GES insallah tamamlamısınızdır yolu :) Allah kolaylık versin..Üsümeeee :)

PRENSES sarkı taktigine güldüm aklıma ise giderken esim kalkmıyosa basında 'nanee naneee'yi söylüyodum o geldi,iskence :)))
Sonucların iyi cıkması dilegiyle kızce..
MAJOR'de de sonucları gösterecekti sanki eniste,iyidir insallah durumlar..

ELLAA suuuuuu :)

Simdi nasıl uyuyacaksam ben :) Aklımda tatlı tatlı seylerde var zaten :)

Günaydınnn :)
Gece uyandıgımda atıstırmak iyi gelmedi,alısık olmayınca,kabuslar gördüm hep tokluktan :)) Birde tatlı birseyler yesem daha ne olurdu :)) Sanki midem icin o kadar yer kaldıda icerde,artık kacırıp biraz fazla yesem midem sıkısıyor :))
Olurda bigün buraya yazmıyorsak bile hayatım boyunca hic unutmayacagım bu sürecte paylastıklarımız var sizinle,kulüpteki kızlar vardı bide diye anarız esimle yaslanınca :)) İyi ki varsınız..

Günaydın bebişler özledim yahu sizi kaç gündür :KK16:
Cuma günü hiç giremedim genel müdürün asistanı yoktu yine çok yoğundum :KK50:
hafta sonu giremiyorum zaten hiç

ayy canım yalnız mı kaldın senn :KK24:

belli bize şarkı yazmışsın :KK9:

bende gitarımı alıp eşlik etseydim sana iyiymiş :KK52::KK52:

Valla dün yine bir kafe açılışı vardı bizim cadde üstünde.
ben işletme mezunuyum canım.

canım eşimin sonuçları temiz çıktı
bir tane hap vermiş o da gece uyurken eşim çok sıçrıyor diye.
3 gündür kullanıyor ama hala aynı

ahh canım ya üzüldüm
evet takip etme bencede takip edince hiç olmuyor çünkü.
sen dk hapı kullanıyor muydun peki?

yani şuan Van'dasın :KK9:
hadi bakalım hayırlısı canım
umarım her şey çok güzel olur :KK52:

of ama kimse gelmiyorki artık buraya :KK53:
hafta sonu ehliyetin yazılı sınavı vardı geçtim galiba ama sorular hala açıklanmadıki kontrol edemiyorum.
meraktan çatlayacağım nerdeyse :18:

tünaydınlarrr sessiz ve güzel gelinlerrrr :KK16:
iznim bitti veee geri döndüm çalışmaya :KK43:
neyse motivasyonum iyi izin iyi gelmiş insanlara karşı daha sabırlıyım ama cumaya kadar kalmaz bu enerji :KK9:

gesscanımm şu anda vanda hatta okulunda olmalısın :KK8:
nasıl geçiyor ilk günün anlat bize merakta bırakma :KK52:

teşekkür ederim svitimm...inş. tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mııı :KK53: öyle olursa ocakdamı oluyor doğumm:KK37: olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah:KK9:
sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm :KK70: eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.

aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))

ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..

nerdensin ve yasın kac???

teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyor :KK43: dikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
bncede demekki zmnı var daha Allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimm :KK9: bnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor :KK53:

amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım:KK52:
vana vardınızmı acba?? inş orda mutlu olursunuzz

deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. hep dip dibe olursunuzzzz:KK16:

bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. fırsat buldukca yazıyorum :KK34:
kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz:KK3:

Prenses inşallah ablanın da kv nin de sonuçları iyi çıkar..
dua ediyorum onlar için :26:
bence de 6.aydan sonra gelicek bebiş siz de rahat rahat gezmiş olucaksınız..
en azından yaramazlık konusunda rahatsınız :KK34: :KK69:
plojom demişti yaramazlığa odanıp keyfini çıkarın :KK17:

of ama kimse gelmiyorki artık buraya :KK53:
hafta sonu ehliyetin yazılı sınavı vardı geçtim galiba ama sorular hala açıklanmadıki kontrol edemiyorum.
meraktan çatlayacağım nerdeyse :18:

evet yalnız bıraktılar bizi kimse yoook :KK53:
canım ehliyet sınavından kesin geçersiin..
eşinle de direksiyona alıştırma yaparsınız arabanızla..
hem kv belki yeni kullanıyon diye binmez arabaya da rahattt rahatt gezersiniz :KK34: :KK1:

PLOJOOOOOOOOO ben seni de alıntılamıştım yahuu ama çıkmamış :26:
piknik yapmışsınız ne güzel ben bayılırım pikniğe :KK52:
biz de dün deniz kenarına gittik prensesin evlenme teklifi aldığı yere mudanyaya :KK52:
hava çok güzeldi..şimdi de bi lodos var uçuruyo her şeyi...
karnın iyice büyüdü sanırım ne güzelllll :KK16:
normal doğum düşünüyodum di mi?

bu arada ben de bu topiğimizi çok seviyorum bir kişi de kalsa yazmaya devam ederim ki bennn :KK52:
bu arada ELLA ve BEUTY yokk :KK53:
çıkın kızlarrr saklandığınız yerden :KK9:
bi de PLOJO doğumdan sonra da kal bizimleee :KK8:

X