- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.321
biri; miğdeme parmağını sokmuş buruyor, karnımın üzerine oturuyor, böbreklerimi çiviliyor...
geçmiş olsun tatlımm:26: doktora gitsen ya :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri; miğdeme parmağını sokmuş buruyor, karnımın üzerine oturuyor, böbreklerimi çiviliyor...
geçmiş olsun tatlımm:26: doktora gitsen ya :26:
merhaba kızlar nasılsnız?ben cok sukur duzeldım agrılarm durdu doktor yün korse vermsti 7 tane ılac verdı dunden beri kenndidmi iyi hiissediyorum hatta bugun süslendm püslendm dısarıya cıktım istanbulda da hava süper nazar degmesin,yarn doktor kontrolum var bakalım tedavı surecım nasıl işlicek...
sizler nasılsınz? major,devaa,prenses,plojo,sivit,ges,beauty atladgm var mı ki?:26:cümleten iyisnzdir iinşallah gelişmeler neler özetlermsnz okuyamadım
ayy gelsin de muhteşem bol aşklı günle sizi beklesin inşallaah
neden kuzum:26: evde bi sorun mu var:26::26:
bende iyiyim kuzum nasıl olayım
teşekkürler kızlar iyiyim ayran iyi geldi.
Ben eve gidiyorum bakalım bu akşam evde neler yaşayacağız.
Ges artık bitsin bu telaşen kurtul
Sivitçim şimdi sen artık hep eşinlemi olacaksın
Deva az kaldı sabır
Prenses sende temizlik yapmışsın
merhaba kızlar nasılsnız?ben cok sukur duzeldım agrılarm durdu doktor yün korse vermsti 7 tane ılac verdı dunden beri kenndidmi iyi hiissediyorum hatta bugun süslendm püslendm dısarıya cıktım istanbulda da hava süper nazar degmesin,yarn doktor kontrolum var bakalım tedavı surecım nasıl işlicek...
Sizler nasılsınz? Major,devaa,prenses,plojo,sivit,ges,beauty atladgm var mı ki?:26:cümleten iyisnzdir iinşallah gelişmeler neler özetlermsnz okuyamadım
CALSYRM KUZUCUM ISTEYIM KOCISIM GELECEK ELI KULAGINDA SENİ SORMALIaramza hoşgeldin durumuna üzüldüm..istersen paylaş bizimle yardımcı olmaya calısırız en azından anlatınca rahatlarsın...
beauty teşekkür ederim az kaldı sonuca hayırlısı...
major nasıl gitti bu aksm kv ile..temizlik yaptım ama hemen toz oluyor halılardan cok toz çıkıyor nisanı bekliyorum yıkatmak için..
gess valla uğraşmıcam vericem halı yıkamaya..eşim de diyo üzülme nasıl olsa sigortalı halılar
ella iyileşmene sevindim...inş. daha da iyi olursun.
bnmde başladı böbreklerim 1saattir ara ara sancı giriyor..karnım zaten ağrıyordu haplarıma başlıcam sanrım yinee ama ya hamileysemm:26::26:
deva sen nelar yapıyosun?
plojo hamilelik iyice zorlamaya başladı sanrım..
svitt ne zmn gelicek?
bende 7 aylık evlıyım severek evlendık.... Ama cok kötü gunler yasadım cok kırıldım cok üzüldüm cogu zaman yıkıldım.bılmıyorum yarınlarımız nasıl olacak suan evlendıgım ıçın mutlumuyum onada artık emın degılim kafam cok karısık cok bunaldım:26:
günaydınlar herkeseeeee
gezdik vee kürkçü yuvamıza geri döndükkkkk
valla insanın evi gibi yokmuş...
1 gece kaldık ama dün de gece gedik eve...doya doya gezdik...
şehrin her köşesinde bi anımız var bi kahkaha attık bi gözlerimiz doldu falan..
çok güzeldi 2.balayı gibiydi valla
amaaaa o kadar soğuktu ki sonuç hasta oldum
nefes alamıyorummmmm
zaten bizim topiğe nazar dğişmiş sanırım
AYPRENSES MAJOR ve iyileşmiş sanırım ama yine de kıyamam ELLA hepimize geçmiş olsun...
PRENSES demek her yeri yumurta sarısı yaptın olsun bahaneyle yıkamaya gider halılar
ben de mutfakta bir şey yaparken döküp saçınca kendime gıcık oluyorum bi de onları temizlemek ölüm geliyor
bu arada doktora gittin mi gece? umarım iyisindir..
MAJOR kv gelmiş ama ben de gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim
umarım herşey daha güzel olur....
ehliyet sınavında ise çıkmış sorular bakmak yeterli diyorlar hep..kesin geçersin...e
GESSS nasıl heyecanlısındır şimdi
çok az kaldı örtmenimmmmm
inşallah en çok mutlu olucağın yere atanırsın...hemen yaz bize
BEAUTY valla bu tatiller nasıl geçiyor ben de anlamadım yaa..
bak perşembe olmuş bile..
yeni okuluna uğradın mı?gerçi kimse yoktur ama...ulaşım nasıl?belki servis falan vardır araba alana kadar..
PLOJO pek gelmemiş nerdesin kuzuuuuu ?
ELLAcık yeşil sahalara dönüyorsun sanırım çok mutlu oldum
umarım kimseyi atlamamışımdır...öpüm ki çok
hoşgeldiinnnn
ne güzel gezmişsiniz tatil yapmışsınız ohh mis.
ama hasta olman kötü olmuş canım.
nane limon ıhlamur sürekli ıık şeyler iç rahatlatır vücudunu.
hoşbulduk canımmm
ıhlamur yaptı eşim onu içiyorum..
birazdan da yatarım tekrar..
bu arada eşim "korunmasak"mı demeye başladı
ben henüz kararsızım yani yaza çalışmalara başlamaya o kadar alıştırdım ki kendimi..
erken geliyor daha..
onu kırmadan söylemem lazım
ona göre de ilk aydan olucak diye birşey yok diyor ...
bilemedim kiiii
Ben geldiiimmm..
Dün yoktum,kızçeme elbise dikecem babası çok beğenmiş bi elbise internetten,onun için kumaş aldım,kapı süsü ve takı yastığı,lohusa serbeti bardakları için lazım olanları aldım..Yavastan baslayıp halledeyim kokmaz kırılmaz bozulmaz dursunlar Sonrada kayınvalideye geçtim..Benim bebek mevlütünde kızçeme düşündüğüm elbiseyi beğenmemiş Ben kumaş alayım sen çok güzel dikersin dedi ,ben çok beğendim onu babasının aldığı minik ayakkabılarla cok güzel olur anne dedim Benim düşündüğümde annem tığla örecek minik bir elbise ben bulmuştum,hazır parlak o sevmediğim seylerden daha güzel geldi bana Takıldım mı,takılmadım tabii bu konuya Buara çöken hareketlerde yavaşlama,yeni oluşan kendime özgü bir yrüyüş stili,ergenlikte gb hissettiyor beni Gece de çok zor geçti,gaz problemi,miniğin ona rağmen kıpraşmaya çalışması,sağa sola dönememek,canım acıdı,pofurdana pofurdana söylendim yatakta Kıyamam eşimde dua oku,bende sana su getireyim dedi,getirirkende bardağı düşürdü ama hemen odaya koşup korkma bardağı düşürdüm bişey yok dedi,kıyamam yaa Gecenin sinirinden başım ağrıyor çok..
Prensees nasıl oldun acaba:26:
Ellaaa tekrar üşüme aman,sevindim iyi olmana
Sweatt ne güzel olmuş gerçekten balayı gb :)) Ne iyi gelmiştir :)
Majoor Sana da geçmiş olsun kızçee..İyisindir inşallah evde de sorun yoktur,tekrar yeni düzen
Beautyy Allah kolaylık versinn..Yerleşmissin sevindim,yeniden başlamak güzeldir :)
Devaa Bence de enişte sıkı bir süpriz yapacak
Amayaa yı göremedim..Nerelerde acaba?
unuttuğum varsa affola,kafam kazan gb
Geçmiş olsunnnn:26:
Hhmmm Eniştede haklı düşününce,hemen olma ihtimalide var ama sonucta olur mu olur..Kendini nasıl hissediyorsan açıkça konuş bence de Rabbim aratmasın..
OOOO hazırlıklar hız kazanmış
Plojooo şaka maka derken 3 ay kaldıııııı...prenses geliyorrrrrrr Sezen geliyoooooor
elbise konusunda da bence sen kendi istediğin elbiseyi giydir plojocum içinde kalmasın...ya daaa ikisini de alın+yapın birini mevlüt başlarken diğerini de mevlütten sonra oturuken giydirin valla herkesi memnun etmek zor kiiii yine de "he"deyip geçmek lazım babam hep "sen bilirsin"deyince kavga çıkmazmış der
aslında ne hissetiğimi bilmiyorum ki plojo
çocukları çok seviyorum artık avm'lerde sürekli çocuk kıyafetlerri,bebek arabalarına falan bakar oldum...
ama çocuk farklı sorumluluk hazır mıyım blemedim
gerçi hazır olmak için 9 ayım olucak inşallah
yine de ben konuşayım detaylı bi eşimle bakalım o ne düşünüyor...
ama tüm dileğim dediğin gibi Allah aratmasın ...
hoşbulduk canımmm
ben henüz kararsızım yani yaza çalışmalara başlamaya o kadar alıştırdım ki kendimi..
erken geliyor daha..
bilemedim kiiii
nasıl oldun kuzum gittin mi acile:26::26:saol canm..geçmezse gidicem..uyutmazsa acile bile gidebilirim
Günaydın Kızlarrr,
bugün nasılsınız bakalım?
biz tatil için galiba Gümüldür'e karar verdik.
sakin bir otel bulduk galiba orayı alacağız.
Eşimde yarın doktora gidecek EEG sonuçlarını göstermek için.
bakalım doktor ne diyecek.
ve ehliyetin yazılı sınavına sadece 2 gün kaldı
iyi olmana sevindim tatlım baya çektirdi ama sana ağrıların. bundan sonra daha dikkatli olman gerek artık.
yok tatlım bir sorun yok çok şükür aslında ben sesimi çıkarsam olurda ben hep sessiz kalıyorum huzurumuz kaçmasın diye.
canım geçmiş olsun ne oldu sana?
kuzummm gittin ya esk i gezdin ya karış karış kıskandım kigünaydınlar herkeseeeee
gezdik vee kürkçü yuvamıza geri döndükkkkk
valla insanın evi gibi yokmuş...
1 gece kaldık ama dün de gece gedik eve...doya doya gezdik...
şehrin her köşesinde bi anımız var bi kahkaha attık bi gözlerimiz doldu falan..
çok güzeldi 2.balayı gibiydi valla
amaaaa o kadar soğuktu ki sonuç hasta oldum
nefes alamıyorummmmm
zaten bizim topiğe nazar dğişmiş sanırım
AYPRENSES MAJOR ve iyileşmiş sanırım ama yine de kıyamam ELLA hepimize geçmiş olsun...
PRENSES demek her yeri yumurta sarısı yaptın olsun bahaneyle yıkamaya gider halılar
ben de mutfakta bir şey yaparken döküp saçınca kendime gıcık oluyorum bi de onları temizlemek ölüm geliyor
bu arada doktora gittin mi gece? umarım iyisindir..
MAJOR kv gelmiş ama ben de gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim
umarım herşey daha güzel olur....
ehliyet sınavında ise çıkmış sorular bakmak yeterli diyorlar hep..kesin geçersin...e
GESSS nasıl heyecanlısındır şimdi
çok az kaldı örtmenimmmmm
inşallah en çok mutlu olucağın yere atanırsın...hemen yaz bize
BEAUTY valla bu tatiller nasıl geçiyor ben de anlamadım yaa..
bak perşembe olmuş bile..
yeni okuluna uğradın mı?gerçi kimse yoktur ama...ulaşım nasıl?belki servis falan vardır araba alana kadar..
PLOJO pek gelmemiş nerdesin kuzuuuuu ?
ELLAcık yeşil sahalara dönüyorsun sanırım çok mutlu oldum
umarım kimseyi atlamamışımdır...öpüm ki çok
hoşbulduk canımmm
erken geliyor daha..
bilemedim kiiii
Ben geldiiimmm..
Dün yoktum,kızçeme elbise dikecem babası çok beğenmiş bi elbise internetten,onun için kumaş aldım,kapı süsü ve takı yastığı,lohusa serbeti bardakları için lazım olanları aldım..Yavastan baslayıp halledeyim kokmaz kırılmaz bozulmaz dursunlar Sonrada kayınvalideye geçtim..Benim bebek mevlütünde kızçeme düşündüğüm elbiseyi beğenmemiş Ben kumaş alayım sen çok güzel dikersin dedi ,ben çok beğendim onu babasının aldığı minik ayakkabılarla cok güzel olur anne dedim Benim düşündüğümde annem tığla örecek minik bir elbise ben bulmuştum,hazır parlak o sevmediğim seylerden daha güzel geldi bana Takıldım mı,takılmadım tabii bu konuya Buara çöken hareketlerde yavaşlama,yeni oluşan kendime özgü bir yrüyüş stili,ergenlikte gb hissettiyor beni Gece de çok zor geçti,gaz problemi,miniğin ona rağmen kıpraşmaya çalışması,sağa sola dönememek,canım acıdı,pofurdana pofurdana söylendim yatakta Kıyamam eşimde dua oku,bende sana su getireyim dedi,getirirkende bardağı düşürdü ama hemen odaya koşup korkma bardağı düşürdüm bişey yok dedi,kıyamam yaa Gecenin sinirinden başım ağrıyor çok..
Prensees nasıl oldun acaba:26:
Ellaaa tekrar üşüme aman,sevindim iyi olmana
Sweatt ne güzel olmuş gerçekten balayı gb :)) Ne iyi gelmiştir :)
Majoor Sana da geçmiş olsun kızçee..İyisindir inşallah evde de sorun yoktur,tekrar yeni düzen
Beautyy Allah kolaylık versinn..Yerleşmissin sevindim,yeniden başlamak güzeldir :)
Devaa Bence de enişte sıkı bir süpriz yapacak
Amayaa yı göremedim..Nerelerde acaba?
unuttuğum varsa affola,kafam kazan gb
ahh canımmm ya sende benim gibisin
dün gece yatağa girdik eşim birden dediki kızımızın adı .... olsun (söylemicem adını hehe )
bende o nerden çıktı dedimde hem kız olacağını nerden biliyorsn falan dedim. bilmem öyle işte dedi
eşimde isityor artık beni ikna etme çabalarında. bende bu yaz geçsin öyle diyorum bakalım artık kısmet
daha çok yeniyiz ya valla bir tatil daha geçirmeden istemiyorum.
PLOJO canımm ne güzel minişine hazırlık yapmaya başlamışsın.
sen yapta öğrenecek çok şeyimiz var senden ve SEZEN'den
beni unutmuşsunz kuzucum ama olsun
kıyamam rahatsız dönemler başladı sanırım neyse sezen için herşeye değer olmalıı
bu arada tabi ki senin istediğin elbise olsunn anne sensin sonuçtaa
babaneler anneanneler daha sonra içinde kalanları yapsınlarr
ne güzel sezen'in dikiş bilen anneciği vaar
Sezen okuyunca garip oluyor Paylaşacam yaptıkça hem fikir edinmeniz için hemde farklı fikirleri eksiklerim varsa görebiliriz
Evliliğin belli aylarında bu hormonal bir istek haline dönüşüyor galiba :) Evlenmeden 1-2 sene diyordum bende ama evlenince garip birşey oluyor yahu :) Şimdi evlenecek olanlar diyor ben 2 sene istemiyorum,bu konudaki fikirler evlenince kesinleşiyor diyorum :) Zaten tatilide ayarladınız,olmadı tatilde yapın
Ahh Sezen ahh bak kimi unutmuşuz
Değiyor çok şükür,bir kıpırdıyor tamam dünyalar benim :)
Ne güzel bir de değişik modeller bulan babası var
Eki Görüntüle 965539
ahh canımmm ya sende benim gibisin
dün gece yatağa girdik eşim birden dediki kızımızın adı .... olsun (söylemicem adını hehe )
bende o nerden çıktı dedimde hem kız olacağını nerden biliyorsn falan dedim. bilmem öyle işte dedi
eşimde isityor artık beni ikna etme çabalarında. bende bu yaz geçsin öyle diyorum bakalım artık kısmet
daha çok yeniyiz ya valla bir tatil daha geçirmeden istemiyorum.
PLOJO canımm ne güzel minişine hazırlık yapmaya başlamışsın.
sen yapta öğrenecek çok şeyimiz var senden ve SEZEN'den
nasıl oldun kuzum gittin mi acile:26::26:
ooo süper tatlım tatili de ayarladınız ne güzeel
keyif yapın kocanla ohhh
ehliyeti de geçersin kasma kendini gerçi sistem değişti galiba sınavla felan ama benim girdiğimde eski sorulardan çıkıyodu
valla mecbur artık susuyosun ama sanırım sen artık alışmaya başladın kv yle yaşamaya
kuzummm gittin ya esk i gezdin ya karış karış kıskandım ki
nasıldı güzelmiydi gezintiniz hasta da olmuşsun yazık kuzumaaa :26:
soğuk algınlığı hapıda alsan ya kuzum ıhlamurla geçmez kii:26::26:
ya hemen olursa
beni unutmuşsunz kuzucum ama olsun
kıyamam rahatsız dönemler başladı sanırım neyse sezen için herşeye değer olmalıı
bu arada tabi ki senin istediğin elbise olsunn anne sensin sonuçtaa
babaneler anneanneler daha sonra içinde kalanları yapsınlarr
ne güzel sezen'in dikiş bilen anneciği vaar
valla pojocum ne güzel dedin hormonlar ele geçiriyor insanıSezen okuyunca garip oluyor Paylaşacam yaptıkça hem fikir edinmeniz için hemde farklı fikirleri eksiklerim varsa görebiliriz
Evliliğin belli aylarında bu hormonal bir istek haline dönüşüyor galiba :) Evlenmeden 1-2 sene diyordum bende ama evlenince garip birşey oluyor yahu :) Şimdi evlenecek olanlar diyor ben 2 sene istemiyorum,bu konudaki fikirler evlenince kesinleşiyor diyorum :) Zaten tatilide ayarladınız,olmadı tatilde yapın
Ahh Sezen ahh bak kimi unutmuşuz
Değiyor çok şükür,bir kıpırdıyor tamam dünyalar benim :)
Ne güzel bir de değişik modeller bulan babası var
Eki Görüntüle 965539
Aynen major benim de tek derdim bi tatil daha geçirmek..
öyle ki tatilde başlarız çalışmalara diyorum
hayırlısı artık...bebiş geliceği zamanı bilir kii
gescanımm hap da içtim..biraz daha iyi gibiyim ama burnum nefes almama konusunda direniyor bana
hatta oturmaktan yoruluyorum nasıl bişeyse
bu arada e.şehire selamını söyledim çok özlemiş ki seniiii
valla pojocum ne güzel dedin hormonlar ele geçiriyor insanı
bu arada o yüklediğin fotodaki bebişi de kıyafeti de yerim valla ben
sen böyle fotolar koymaya devam edersen beni de hamişler kulubüne alıcaksınız biran önce