Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
inşallah oyle olur major bayramlarım tek gectı yenı yılım tek gectı hem sevgılıler gunu hem dogum gunum bu ayda muhtesem olur

seninkide çok zor be canım :KK50:
benim kuzenimin komşusu vardı eşi denizciydi 2 çocukla kadıncağız hep yalnızdı. ne olsa o koşturuyordu.
öyle olunca onunda eşiyle arası pek iyi değildi.
böyleside çok zor gerçekten.
allah sana sabır versin.

seninkide çok zor be canım :KK50:
benim kuzenimin komşusu vardı eşi denizciydi 2 çocukla kadıncağız hep yalnızdı. ne olsa o koşturuyordu.
öyle olunca onunda eşiyle arası pek iyi değildi.
böyleside çok zor gerçekten.
allah sana sabır versin.

sagol canım eksık olma sen napıyorsun nasılsın?

14 şubat sürprizi olmasın :KK16::KK52:

belki tablet suda erimiyordur bazen oluyor öyle. üstündeki jelatini çıkar.

valla canm üzerindeki sıvı olan kısımlar gitti kendisi sarmanın kenarından taşan pirinçler gibi olduu attım..

bu arda geçmiş olsun majorr iyisindi inş.

deva hadi inş en yakın zmnda kavusursun kocana...

ben ne yaptımm bugünn.....akşam eşim saat 9da tatlı yap canm çekti dedi annemde yaptık bişey...yedii bugunde işe gitmeden sufle yapayım dedimm..demez olaydımmm.....:KK53:

herşey iyi güzel yaptım yaptım tam hepsini karıstırıcam.. açtım blendırı fooosss heryer yumurta sarısıııı:KK53::KK30: üzerim halı masa duvarr...deli oldumm halı mahvoldu sildim cok az kaldı dikkatle bakınca belli oluyor..:KK37:

ama güzel oldu şimdi annemlere gidicem komşularınada yapıcam..bi daha batmasın benim ewim hahaha:KK52:

öpuyorum hepiciniziii

Son düzenleme:

Slm kızlar, nasılsınız bakalım... Swit tatil nasıl geçiyor, benimkinin bitmesine çok az kaldı, valla tayindi, ev yerleştirmeydi derken bitiverdi...
Ella hiç sesin çıkmıyor nerelerdesin, iyileşebildin mi...
gs noldu atamalar, tercihler ne zaman açıklanıyor
pilojum isme karar vermişsiniz, çok sevindim...
Prenses inş bu ay mutlu haberler alırız senden..
major ky gelmesine üZülsem mi sevinsem mi karar veremedim

kızlar pc yok telden girince alıntı çok sorun oluyor, böyle yazıyorum artık ... Idare edin :KK34:

kızlaaar ben geldimmm:KK52::KK52::KK52:
sabah kuzenlerim kahvaltıya geldiii onlarla kahvaltı yaptık bi yandan eşya hazırlıyorummm ama size bakmadan geçmek istemedimm:KK52:
bu arada bi müjdeee artık erken kalkabiliyorummmm :124::124:KK43:9-10 erkense tabi :119:) günü kaçırmıyorum vee gün hemen bitmiyoo:KK9::KK9:

cok sinir olduummm yaaa bugun bulaşık makinesi bni deli ettiii 3 kez çalıştırdım ama tableti acmıyor aynı tableti kullandım..bi türlü deterjanlanmmadı..kapağı açılıyor..tablet duruyor:KK47::KK47:
allah allah biraz daha yüksek derecede yıkasan tatlım bana daoldu 1-2 kere onu aldım 70 derecede yıkadım tozu kalmadı valla :KK9::KK9:

canlarım gunaydın elı kulagında tam tarıhı esım soylemıyo
söylemesinn bi kapıyı açmışsın karşındaa:KK16::KK16::KK16: daha güzel oluurr:KK8::KK8:

Günaydın kızçelerimm :KK16:
yahu ben dün size kv'nin geldiğini söylememiş miyim :KK8:
bide sürpriz yapmış aman bende bayıldım zaten.
güya ayın sonunda gelecekti sonra 5'ine almıştı pazartesi eve bir gittim gelmiş. neymiş sürprizmiş :KK53:
tam alışmışım eve tam düzenimi kurmuşum hooopp geliverdi ya :KK50:
ve dün geldiği gibi kurduğum bütün düzenimi bozdu. bu sabah ilacımın yerini değiştirdiği içn içmeyi bile unuttum ya.
ayrıca annemin bizi salı günü yemeğe beklediğini söylememe rağmen kendisi evde yemek yapmış ve kardeşlerini çağırmış.
sonuç ben ve eşim annemlere gittik oda kardeşleriyle bizim evimizde yemek yedi. çok sinir oluyorum şu hareketlerine bizimle annemlere hiç gelmez annemde her seferinde kv neden gelmiyor diye sorar. hep kendi dediği olsun ister ben bilirim ben yaparım ben akıllıyım. valla kusura bakmasında ben daha akıllıyım :KK52:

iyiyim canım yani iyiolmaya çalışıyorum işte sen nasılsın? ne aman belli olacak atama?

tazele tatlım ya ne yapalım olursada olur :KK16:

geldiğine sevineyimmii üzüleyimmi bilemedim kuzumm:44::44:
iyi yapmışsınız tabi söz vermişsiniz yemeğe gelcez diye annenlere gitmemek olur mu :KK6::KK6:

benimde tansiyonum düşmüş 9-6 başım dönüyor :KK50:
işteyim ama revirde bir şeyler yapıyorlar dinlemedim

geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?
valla canm üzerindeki sıvı olan kısımlar gitti kendisi sarmanın kenarından taşan pirinçler gibi olduu attım..

bu arda geçmiş olsun majorr iyisindi inş.

deva hadi inş en yakın zmnda kavusursun kocana...

ben ne yaptımm bugünn.....akşam eşim saat 9da tatlı yap canm çekti dedi annemde yaptık bişey...yedii bugunde işe gitmeden sufle yapayım dedimm..demez olaydımmm.....:KK53:

herşey iyi güzel yaptım yaptım tam hepsini karıstırıcam.. açtım blendırı fooosss heryer yumurta sarısıııı:KK53::KK30: üzerim halı masa duvarr...deli oldumm halı mahvoldu sildim cok az kaldı dikkatle bakınca belli oluyor..:KK37:

ama güzel oldu şimdi annemlere gidicem komşularınada yapıcam..bi daha batmasın benim ewim hahaha:KK52:

öpuyorum hepiciniziii

anomm halıyı bide kosla vanishle sil tatlımm kola dökülmüştü benim bembeyaz halıma hemen döktüm sildim gram iz kalmadı:KK9::KK9:

Slm kızlar, nasılsınız bakalım... Swit tatil nasıl geçiyor, benimkinin bitmesine çok az kaldı, valla tayindi, ev yerleştirmeydi derken bitiverdi...
Ella hiç sesin çıkmıyor nerelerdesin, iyileşebildin mi...
gs noldu atamalar, tercihler ne zaman açıklanıyor
pilojum isme karar vermişsiniz, çok sevindim...
Prenses inş bu ay mutlu haberler alırız senden..
major ky gelmesine üZülsem mi sevinsem mi karar veremedim

kızlar pc yok telden girince alıntı çok sorun oluyor, böyle yazıyorum artık ... Idare edin :KK34:
tatlımm sende görünmüyosun işin gücün pek çok tab bu sıra seninn:KK8::KK8:
bende tercihleri yaptım yarın açıklanabilirr:KK76::KK76: heyecanla beklemedeyimm:KK55: cuma yola çıkmayı planlıyoruzz bakalım nasıl olacaak:KK52::KK52:

kızlaaar ben geldimmm:KK52::KK52::KK52:
Sabah kuzenlerim kahvaltıya geldiii onlarla kahvaltı yaptık bi yandan eşya hazırlıyorummm ama size bakmadan geçmek istemedimm:KK52:
Bu arada bi müjdeee artık erken kalkabiliyorummmm :124::124:KK43:9-10 erkense tabi :119:) günü kaçırmıyorum vee gün hemen bitmiyoo:KK9::KK9:

Allah allah biraz daha yüksek derecede yıkasan tatlım bana daoldu 1-2 kere onu aldım 70 derecede yıkadım tozu kalmadı valla :KK9::KK9:

Söylemesinn bi kapıyı açmışsın karşındaa:KK16::KK16::KK16: Daha güzel oluurr:KK8::KK8:

Geldiğine sevineyimmii üzüleyimmi bilemedim kuzumm:44::44:
Iyi yapmışsınız tabi söz vermişsiniz yemeğe gelcez diye annenlere gitmemek olur mu :KK6::KK6:

Geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?

Anomm halıyı bide kosla vanishle sil tatlımm kola dökülmüştü benim bembeyaz halıma hemen döktüm sildim gram iz kalmadı:KK9::KK9:

Tatlımm sende görünmüyosun işin gücün pek çok tab bu sıra seninn:KK8::KK8:
Bende tercihleri yaptım yarın açıklanabilirr:KK76::KK76: Heyecanla beklemedeyimm:KK55: Cuma yola çıkmayı planlıyoruzz bakalım nasıl olacaak:KK52::KK52:

sanırım oyle olacak canım donusum muhtesem olacak dıyorda bakalım nasıl oalacak :) aman gelsın artık duramıyorum yerımde

teşekkürler kızlar iyiyim ayran iyi geldi.
ben eve gidiyorum bakalım bu akşam evde neler yaşayacağız.

GES artık bitsin bu telaşen kurtul :KK16:
Sivitçim şimdi sen artık hep eşinlemi olacaksın :KK52:
Deva az kaldı sabır :KK3:
prenses sende temizlik yapmışsın :KK53:

bende 7 aylık evlıyım severek evlendık.... ama cok kötü gunler yasadım cok kırıldım cok üzüldüm cogu zaman yıkıldım.bılmıyorum yarınlarımız nasıl olacak suan evlendıgım ıçın mutlumuyum onada artık emın degılim kafam cok karısık cok bunaldım:26:

merhaba kızlar nasılsnız?ben cok sukur duzeldım agrılarm durdu doktor yün korse vermsti 7 tane ılac verdı dunden beri kenndidmi iyi hiissediyorum hatta bugun süslendm püslendm dısarıya cıktım istanbulda da hava süper nazar degmesin,yarn doktor kontrolum var bakalım tedavı surecım nasıl işlicek...

sizler nasılsınz? major,devaa,prenses,plojo,sivit,ges,beauty atladgm var mı ki?:26:cümleten iyisnzdir iinşallah gelişmeler neler özetlermsnz okuyamadım

sanırım oyle olacak canım donusum muhtesem olacak dıyorda bakalım nasıl oalacak :) aman gelsın artık duramıyorum yerımde

ayy gelsin de muhteşem bol aşklı günle sizi beklesin inşallaah:KK16::KK16:

teşekkürler kızlar iyiyim ayran iyi geldi.
ben eve gidiyorum bakalım bu akşam evde neler yaşayacağız.

GES artık bitsin bu telaşen kurtul :KK16:
Sivitçim şimdi sen artık hep eşinlemi olacaksın :KK52:
Deva az kaldı sabır :KK3:
prenses sende temizlik yapmışsın :KK53:

neden kuzum:26: evde bi sorun mu var:26::26:

bende 7 aylık evlıyım severek evlendık.... ama cok kötü gunler yasadım cok kırıldım cok üzüldüm cogu zaman yıkıldım.bılmıyorum yarınlarımız nasıl olacak suan evlendıgım ıçın mutlumuyum onada artık emın degılim kafam cok karısık cok bunaldım:26:

hşgeldin tatlım :26:

merhaba kızlar nasılsnız?ben cok sukur duzeldım agrılarm durdu doktor yün korse vermsti 7 tane ılac verdı dunden beri kenndidmi iyi hiissediyorum hatta bugun süslendm püslendm dısarıya cıktım istanbulda da hava süper nazar degmesin,yarn doktor kontrolum var bakalım tedavı surecım nasıl işlicek...

sizler nasılsınz? major,devaa,prenses,plojo,sivit,ges,beauty atladgm var mı ki?:26:cümleten iyisnzdir iinşallah gelişmeler neler özetlermsnz okuyamadım

kuzummm çok geçmiş olsun ki sana iyi olmana sevindimm:KK8: yürüyüşte iyi gelmiştir bencee:KK16:
nazar değmesin bir an önce düşsün o taşlaar :KK55:
bende iyiyim kuzum nasıl olayım :KK6:

aramza hoşgeldin durumuna üzüldüm..istersen paylaş bizimle yardımcı olmaya calısırız en azından anlatınca rahatlarsın...

beauty teşekkür ederim az kaldı sonuca hayırlısı...

major nasıl gitti bu aksm kv ile..temizlik yaptım ama hemen toz oluyor halılardan cok toz çıkıyor nisanı bekliyorum yıkatmak için..

gess valla uğraşmıcam vericem halı yıkamaya..eşim de diyo üzülme nasıl olsa sigortalı halılar :KK52:

ella iyileşmene sevindim...inş. daha da iyi olursun.
bnmde başladı böbreklerim 1saattir ara ara sancı giriyor..karnım zaten ağrıyordu:KK14: haplarıma başlıcam sanrım yinee ama ya hamileysemm:26::26:

deva sen nelar yapıyosun?
plojo hamilelik iyice zorlamaya başladı sanrım..
svitt ne zmn gelicek?

biri; miğdeme parmağını sokmuş buruyor, karnımın üzerine oturuyor, böbreklerimi çiviliyor...:KK14::KK14:

aramza hoşgeldin durumuna üzüldüm..istersen paylaş bizimle yardımcı olmaya calısırız en azından anlatınca rahatlarsın...

beauty teşekkür ederim az kaldı sonuca hayırlısı...

major nasıl gitti bu aksm kv ile..temizlik yaptım ama hemen toz oluyor halılardan cok toz çıkıyor nisanı bekliyorum yıkatmak için..

gess valla uğraşmıcam vericem halı yıkamaya..eşim de diyo üzülme nasıl olsa sigortalı halılar :KK52:

ella iyileşmene sevindim...inş. daha da iyi olursun.
bnmde başladı böbreklerim 1saattir ara ara sancı giriyor..karnım zaten ağrıyordu:KK14: haplarıma başlıcam sanrım yinee ama ya hamileysemm:26::26:

deva sen nelar yapıyosun?
plojo hamilelik iyice zorlamaya başladı sanrım..
svitt ne zmn gelicek?

ver gitsin tabi kuzum bende üşeniyorum yıkamaya :KK9:
en güzeli halı yıkama zaten bişeyde tutmuyo :KK9:

X