Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin prensess..ne güzel gezdin bebiş sevdin geldinnn...
Ben izindeyim canım çok şükür :KK8:
Biz de yarın sabahh eskişehire gidiyoruzzz :KK52:
Orda okumuştuk ünv.i orda tanışmıştık eşimle nostalji yapıcaz kiiiiii :KK52:
1 gece kalıcaz o yüzden ayrı kalıcam sizden :KK31:

Prenseeeesss sen en güzel sevgililer günü hediyesini verirsin inşallah :KK52:
Ben bile heyecanlıyım...
Deva gözün aydın şimdiden az kalmış...
Bu arada biz hiç sevgilier günü kutlamadık ..geleneğimizi kesin bozmayız yine :KK9:

Diğer kızlar nerdeeeeee?
Beauty aşağılarda napıyorsun :KK9:
sagol canım ınsallah gozum aydın olacak

Günaydın kızlarr nasılsınız bugün bakalım?
ben bu ara ruzzle ve kelimelik oyunlarına takıldım acayip kaptırdım kendimi yahu.

hadi yaa havuç da mi yiyorusn :KK70: iyimişş güzel birşey aynen devam:KK34:

evet tatlım havuçta yiyorum ndenki? :21:
bugün yanımda mandalina, muz ve salatalık getirdim. acıktıkça aburcubur yerine onları yiyorum işte :KK56:

PLOJO benim halam hamileyken diyet yapmak zorunda kaldı çünkü şekeri yüksekti o yüzden ona çok üzülürdüm her şeyi yiyemiyordu. sonra kuzenim ufacık bir şey doğdu çok zayıf halan öyle 2 yaşını geçti ama hala çok zayıf :KK50:
benim kas yapım çok zayıf mesela ve ben o yüzden kesinikle öncesinde kendimi sağlamlaştırmalıyım bebek istediğimde tekrar doktora gideceğim zaten :KK52:

slm kızlarr kimseler gelmemiş nedenseee....

ben bu ara ruzzle ve kelimelik oyunlarına takıldım acayip kaptırdım kendimi yahu.

bugün yanımda mandalina, muz ve salatalık getirdim. acıktıkça aburcubur yerine onları yiyorum işte :KK56:

PLOJO benim halam hamileyken diyet yapmak zorunda kaldı çünkü şekeri yüksekti o yüzden ona çok üzülürdüm her şeyi yiyemiyordu. sonra kuzenim ufacık bir şey doğdu çok zayıf halan öyle 2 yaşını geçti ama hala çok zayıf :KK50:
benim kas yapım çok zayıf mesela ve ben o yüzden kesinikle öncesinde kendimi sağlamlaştırmalıyım bebek istediğimde tekrar doktora gideceğim zaten :KK52:

bilmemki majorcumm havuc yiyen pek olmaaz yaa..komsumuzun oğluda yerdi saklanbaç oynarken hahah .D
puzzele mi takdın?? bnde istiyorumm ama gerçeğiniiii...

kızlar nerelerdesinizz...bnde temizlik yaptım..duşa girip anneme gidicem bugun..

Sen güçlendir kendini,süpriz olursa :KK9:
Buarada bende çok severim saydıklarını,yemeğin içindeki havucu yiyemem mesela tatlı geliyor,normal soyup yerim kıtır kıtır :)

slm kızlarr kimseler gelmemiş nedenseee....

bilmemki majorcumm havuc yiyen pek olmaaz yaa..komsumuzun oğluda yerdi saklanbaç oynarken hahah .D
puzzele mi takdın?? bnde istiyorumm ama gerçeğiniiii...

kızlar nerelerdesinizz...bnde temizlik yaptım..duşa girip anneme gidicem bugun..

Prensess:KK70: Ben buralardayım ama liste işine giriştim,artık son kararlarımı verip kesinleştirmem lazım :) Son araştırmalardayım :) Son hafta göbiş fırladı,ister istemez biraz yavaşladı hareketlerim,bu durumda beni uyandırdı bir nevi :) Bitireyim biir uçtan diye..

Buarada bende çok severim saydıklarını,yemeğin içindeki havucu yiyemem mesela tatlı geliyor,normal soyup yerim kıtır kıtır :)

Prensess:KK70: Ben buralardayım ama liste işine giriştim,artık son kararlarımı verip kesinleştirmem lazım :) Son araştırmalardayım :) Son hafta göbiş fırladı,ister istemez biraz yavaşladı hareketlerim,bu durumda beni uyandırdı bir nevi :) Bitireyim biir uçtan diye..

isim listesi mi yapıyorsun mojorrr.... bizede söylee merk ediyorumm:KK52:

Yok kalan ihtiyaç listesi yapıyorum ben,ben,ben Plojooo :KK9:
İsmimiz belli oldu,Sezen olacak Allah'ın izniyle..:KK16:

ayyy kusura bakmaaa yaaaa:KK17: ewim şahaneye dalmışşmmm...

ismiyle güzel yaşasın inş. liste yapmak cok zevkli olur yaa bnmde çeyiz listem vardı:KK52:

ayyy kusura bakmaaa yaaaa:KK17: ewim şahaneye dalmışşmmm...

ismiyle güzel yaşasın inş. liste yapmak cok zevkli olur yaa bnmde çeyiz listem vardı:KK52:

:KK9: inşallah canım..
Bebek işinde şunun en kullanışlısı,bunun en sağlıklısı diye ilerlerken bayaa zor oluyor,bir o kadarda keyifli tabi :)
Ne cabuk geciyor zaman ya,ahh çeyiz ahh :) Ne günlerdii :) Herşeyi kendim ayarladım şu şöyle olsun bu çok olmasın herseyi almayın eksik olsun fln diye diye,gün geldi çeyiz serilecek dedim ki sermek ne demek hersey yerleşsin tamam,annem en sonunda ellerini havaya kaldırıp aaa ama yeter buraya kadar senin dediklerindi bu sefer benim dediğim olacak çeyiz serilecek dedi :KK53::KK9: Seni mi kıracam dedim tabii:KK9: Serildide ne oldu,balayı dönüşü bir de eşya topladım,çok antika işler:KK9:
Şimdide lohusa muhabbeti dönüyor,yatakta pijamalarla yatmak fln:KK9: Hiç benlik değil,40 yılda bir gördüğüm hanımteyzenin biri gelip benim yatak halimi niye görsün alla allaaa:KK31: Giyinecem minişimle güzel elbiseler babetlerimi süsleyecem ohh mis:KK9:

yok tatlım bizde sürpriz olmaz sağlamcıyım :KK9:
Yok kalan ihtiyaç listesi yapıyorum ben,ben,ben Plojooo :KK9:
İsmimiz belli oldu,Sezen olacak Allah'ın izniyle..:KK16:

olsun bakalım sezen bebek gelsin :KK16:
o fırlayan göbişide çok merak ettim yahu :KK9:

Kizlaaaarr kac gundur sadece yazdiilarinizi okuyabildimm :KK43: simdide telden girdim:KK31: ondan alinti yapamadim:KK43: nasilsinuz kuzularr:KK6:
Plojio kucuk sezeni cok merak ediyorummm:KK52: nasil cimcime olur o simdi
Prenses kuzum sendede gamilelik belirtilerimi vwr:KK52:
Sivittt eskisehire benden selam orayi cok ozledimm:KK5:

yok tatlım bizde sürpriz olmaz sağlamcıyım :KK9:

olsun bakalım sezen bebek gelsin :KK16:
o fırlayan göbişide çok merak ettim yahu :KK9:

Hadi bakalım inşallah :)
Tazelerim biara görüntüyü:KK9:

Kizlaaaarr kac gundur sadece yazdiilarinizi okuyabildimm :KK43: simdide telden girdim:KK31: ondan alinti yapamadim:KK43: nasilsinuz kuzularr:KK6:

Valla bende çok meraklardayım :KK9:

Ne güzel yahu hepiniz gelincee:KK52:

:KK9: inşallah canım..
Bebek işinde şunun en kullanışlısı,bunun en sağlıklısı diye ilerlerken bayaa zor oluyor,bir o kadarda keyifli tabi :)
Ne cabuk geciyor zaman ya,ahh çeyiz ahh :) Ne günlerdii :) Herşeyi kendim ayarladım şu şöyle olsun bu çok olmasın herseyi almayın eksik olsun fln diye diye,gün geldi çeyiz serilecek dedim ki sermek ne demek hersey yerleşsin tamam,annem en sonunda ellerini havaya kaldırıp aaa ama yeter buraya kadar senin dediklerindi bu sefer benim dediğim olacak çeyiz serilecek dedi :KK53::KK9: Seni mi kıracam dedim tabii:KK9: Serildide ne oldu,balayı dönüşü bir de eşya topladım,çok antika işler:KK9:
Şimdide lohusa muhabbeti dönüyor,yatakta pijamalarla yatmak fln:KK9: Hiç benlik değil,40 yılda bir gördüğüm hanımteyzenin biri gelip benim yatak halimi niye görsün alla allaaa:KK31: Giyinecem minişimle güzel elbiseler babetlerimi süsleyecem ohh mis:KK9:

valla öylee yaa zmn cok cabuk geçiyorr...bnde yatakda yatma taraftarı değilim... haklısın o konuda..

bilmem kii sanmıyorum amaa ?? sadece karnım ağrıyor.. ama hamilelikten değildir kanımca...

evett çok özledimki sizi:KK5::KK5::KK5:
herşey netleşsin yerleşeyim güzelcee topiğimizi boş bırakmam ki benn:KK16::KK16:
çok merak etme tatlışş annesi gibi güzel ve çıtı pıtı olacak tabikii:KK16::KK16::KK16:
bu arada evet belli aralıklarla göbüşü yüklede özenelim :KK9::KK9:

Kızlar ıyı aksamlar hepınıze
hoşgeldin devaa nasılsınn:KK8::KK8: şafak kaç oldu kaçırdım ben bayadır :KK8:

valla öylee yaa zmn cok cabuk geçiyorr...bnde yatakda yatma taraftarı değilim... haklısın o konuda..

bilmem kii sanmıyorum amaa ?? sadece karnım ağrıyor.. ama hamilelikten değildir kanımca...

hayırlısı olsun kuzumm:KK6:
sanki öyle bişeyler okudum da ondan sordum:KK16::KK16:

cok sinir olduummm yaaa bugun bulaşık makinesi bni deli ettiii 3 kez çalıştırdım ama tableti acmıyor aynı tableti kullandım..bi türlü deterjanlanmmadı..kapağı açılıyor..tablet duruyor:KK47::KK47:

evett çok özledimki sizi:KK5::KK5::KK5:
Herşey netleşsin yerleşeyim güzelcee topiğimizi boş bırakmam ki benn:KK16::KK16:
çok merak etme tatlışş annesi gibi güzel ve çıtı pıtı olacak tabikii:KK16::KK16::KK16:
Bu arada evet belli aralıklarla göbüşü yüklede özenelim :KK9::KK9:

Hoşgeldin devaa nasılsınn:KK8::KK8: şafak kaç oldu kaçırdım ben bayadır :KK8:

Hayırlısı olsun kuzumm:KK6:
Sanki öyle bişeyler okudum da ondan sordum:KK16::KK16:
canlarım gunaydın elı kulagında tam tarıhı esım soylemıyo

Günaydın kızçelerimm :KK16:
yahu ben dün size kv'nin geldiğini söylememiş miyim :KK8:
bide sürpriz yapmış aman bende bayıldım zaten.
güya ayın sonunda gelecekti sonra 5'ine almıştı pazartesi eve bir gittim gelmiş. neymiş sürprizmiş :KK53:
tam alışmışım eve tam düzenimi kurmuşum hooopp geliverdi ya :KK50:
ve dün geldiği gibi kurduğum bütün düzenimi bozdu. bu sabah ilacımın yerini değiştirdiği içn içmeyi bile unuttum ya.
ayrıca annemin bizi salı günü yemeğe beklediğini söylememe rağmen kendisi evde yemek yapmış ve kardeşlerini çağırmış.
sonuç ben ve eşim annemlere gittik oda kardeşleriyle bizim evimizde yemek yedi. çok sinir oluyorum şu hareketlerine bizimle annemlere hiç gelmez annemde her seferinde kv neden gelmiyor diye sorar. hep kendi dediği olsun ister ben bilirim ben yaparım ben akıllıyım. valla kusura bakmasında ben daha akıllıyım :KK52:

Major kuzum sana merhaba dememisimm nasilsinn:KK16:

iyiyim canım yani iyiolmaya çalışıyorum işte sen nasılsın? ne aman belli olacak atama?

tazele tatlım ya ne yapalım olursada olur :KK16:

canlarım gunaydın elı kulagında tam tarıhı esım soylemıyo

14 şubat sürprizi olmasın :KK16::KK52:

cok sinir olduummm yaaa bugun bulaşık makinesi bni deli ettiii 3 kez çalıştırdım ama tableti acmıyor aynı tableti kullandım..bi türlü deterjanlanmmadı..kapağı açılıyor..tablet duruyor:KK47::KK47:

belki tablet suda erimiyordur bazen oluyor öyle. üstündeki jelatini çıkar.

X