- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.061
beauty bende senin söylediğin yerden sayfaları aldım ama yazılar okunmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar merhaba
yazdiklariniz icin tskler burda bazilari konu sahibi dalga geciyo felan demis ama isim gucum yok burda insanlarlami dalga gecicem nezamandir yazdigim bir topik var ordaki kizlar beni biliyorlar zaten.
yazilan saatleri soran olmus esim telefonu alip odaya cekilirken ben tabletimden girmistim kk ya
esimde telefonumda acik kalan siteyi gormus benim haberim bile yoktu..
neyse iyi oldugumu soylemek istedim sadece kendimi ezdirmiyorum sadece evliligimi tek celsede ailip atamiyorum kolay degil..
sabaha kadar konustuk kavga ettik halletmeye calistik bu aksamda kv lerle konusulcak benim kararlarimi kabullenirlerse medeni bi sekilde yasar giderz
hala biseyleri mecbur olarak sart kosarlarsa ozamanda kendileri bilir yine ortalik karisir yapcak bisey yok yani
sagolun merak etmissiniz uyeligimi iptal etmek icin girdim esimde sifrem felan yok site acik kalinca ordan yazabildi yani..
kızlar 2 saattir BA nin açmışmış olduğu topiği okuyorum...
"kocası"nın yazdıgı yorum o sayfaya yazılmış..buraya kopyalanmış
BA tekrar girip cvp yazmış ordan alıp buraya kopyalıyorum merak edenler için....
Üstüne tıkla canım, başka sayfada aç de, büyürbeauty bende senin söylediğin yerden sayfaları aldım ama yazılar okunmuyor
Kizlar merhaba nasilsiniz internet ve kk ozlemiyle gecen gunlerin ardindan yine burdayim :) ya sizin de kocalariniz isle parayla derdi oldugunda okuze suratsiza bagliyo mu ( neler yapiyorsunuz boyle bi durumda sanki ben mi yaptim diye bagirasim geliyo ben ilgi sevgi istiyorum o borcum param vs diye surat asiyo off
hoşgeldin kuzumm
tabi işinde sıkıntısı olunca ister istemez yansıtıyo benimkide sonuçta ev geçindiriyolar
azcık idare etmek lazımm
öyle de bu işlerden ben bunaldım artık son 3 haftadır hep kavga hep kavga ilgisizlikten ölücem ya
Kadınların gerçek yüzü...
EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;
BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.
KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.
BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.
RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)
YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.
Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..
KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.
RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..
AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...
NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..
ve yine ATALARİMİZ,
NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.
HADİ EYVALLAH.
KOCASI.
Kizlar merhaba nasilsiniz internet ve kk ozlemiyle gecen gunlerin ardindan yine burdayim :) ya sizin de kocalariniz isle parayla derdi oldugunda okuze suratsiza bagliyo mu ( neler yapiyorsunuz boyle bi durumda sanki ben mi yaptim diye bagirasim geliyo ben ilgi sevgi istiyorum o borcum param vs diye surat asiyo off
bu arada ELLA nerdeee kaç gündürr:44:
Gunaydin kizlar nasilsinz?ben cok rahatszdm her gece acile gttm arada grip okudim ama cvp yazicak takatim yoktu,bobreklerim agrio,sirtim,kasiklarim ve bulantim var acilde 2aksam 3er igne yedim banamisin demiyo bugun biraz daha iyiyim yatiyorum surekli kalkamiyorim yerimden reglm btti ama agrilarm btmedi sadece hafifledi
Gunaydin kizlar nasilsinz?ben cok rahatszdm her gece acile gttm arada grip okudim ama cvp yazicak takatim yoktu,bobreklerim agrio,sirtim,kasiklarim ve bulantim var acilde 2aksam 3er igne yedim banamisin demiyo bugun biraz daha iyiyim yatiyorum surekli kalkamiyorim yerimden reglm btti ama agrilarm btmedi sadece hafifledi
Günaydın KK'nın hiç eskimeyecek olan güzel gelinleri
size bir şey söyleyeceğim hani benim kaynanam Mersin'e gitti ya görümcem evde haliyle çalıştığı için. nerdeyse 2 hafta olacak kv gideli benim görümcem evde bir bardak kaldırmış değil. resmen kızın hizmetçiliğini yapıyorum. akşam eve benden 1 saat önce gidiyor benim bir gün önce yaptığım yemekleri ısıtıp sofra bile kurmuyor. salonda uzanıyor üstüne battaniye alıyor gece yatmaya giderken battaniyeyi bile kaldırmıyor. Dün akşam annemlerde yemek yedik eve gidince geç olmuştu duş falan aldım neyse saat 11'de yemek yaptım o da uzatmış bacaklarını tv izliyordu. iyice sinir oldum ya sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bir günde sen kalk erken annen miyim ben senin kocaman kızsın benden 1 yaş büyük bide. kaç gündür söylenmiyim diyorum ama dayanamadım artık .
Cok saol cnm bnm istanbulda havalar cok guzeldi bnde baya ince gyiniodum sanirim ondan oldu usuttum anlcgnGünaydın canım..Oyy ya cok gecmis olsun..Nedendir fln birsey dediler mi?Sen cok mu üsüdün ki yürüyüste terleyip fln,öyle olabilir mi diye düsündüm bi an..
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine salgın vardı ondan mı oldu yoksa.