Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben birden çıkmış oldum ama yemek yapmam gerekti. Evde olmak ne sıkıcıymış valla kimse olmayınca zaman geçmek bilmiyor. Sizde maşallah ne yaramaz kızlar missiniz :) bizim hiç böyle olmuyor sorun ikimizde galiba. İkimizde öyle çok istekli değiliz. Haftada bir kere falan oluyor genelde. Hep sarılıp uyuruz oda sıcaklayana kadar. Garipsedim kendimi şuan :26:

mojorcum hiç garipseme kendinii...normli budur ztn haftada 1-2 kez yada 3 ideali yanii...:KK34:

kizlar benim koca saat 10 gibi geliyo yahu.suslenim puslenim bizim yatakodasi ust katta mumlar yerlestirim merdivene koridora ve odya
yada cokmu cocukca olur kizlar ya bilemedimki
adami cicilerimi giyiptemi karsilim? napsam anlamadimki
dusunsenize kapyi aciyorm cicilerimi giymisim yan komsu cikiyomus o an hahahha
veya kaynanam bazen kapiyi aciyo
onunda kapisi bizimkinin hemen yaninda dusunsenize bi kapiya cikiyomus kadin hahhahaha ay cok komik olur buda son cikisi olurdu herhalde bidahada cikmazdi hahhayt

imkanın varsa yap canm ayrıca her fırsatı değerlendir bnce. :))

bu arda plojadan özür diliyorum ama bn 2-3 gündür aklmda urfa ve adana kebabı var tam bilmiyorum hangisi ama garip bi şekilde yiyesim var arasınadki farkıda bilmiyorum:KK56:

kizlar almanyada parfumler daha uygun oldugu icin almanyadan bi ton parfum aldim
favorim suan gucci quility
konuyu degistirdigimin farkindayim yaramazlik konusu daha bi cekici galiba hahahha
neyse parfum konusuna dönelim
ben orjinal parfum aliyodum surekli kizlar sonra almanyada oturdugum yerde dolma parfum ureten bir yer acildi.hic sevmem dolma parfumleri kullanmazdimda.hele su d&p i hic sevmem kokularin orjinallerle alakasi yok
neyse sonra birgun bi arkadas git bi dene icindeki orjinal koku sadece sisesi farkli dedi
kizlar inanmicaksiniz ama tipa tip orjinal koku hicbir farki yok! aldigim siselerin aynisinin orjinalide vardi bende hicbir fark yok bire bir yaaaa
5 senedir ordan aliyorum parfumlerimi artik.bosuna okadar para vermiyorum.
hatta gorumcelerimede getirmistim onlarda surekli istiyolar artik hahaha
reklam yapmis olmim ama ben alti ayda bi almanyaya gidiyorum kizlar orda makyaj olsun baska sey olsun daha uygun oluyo biliyosunuz
rimmel fondten vs vs
isteginiz olursa ozelden yazarsiniz bana ben getirir yollarim size postayla.
:KK70:

ay elaaaaa benim diyemediklerimi sen demissin hahahahhaha alemsin yaaa hahaha
bizimde oyle fantezilerimiz var ama onlari ilerki zamanlara birakiyorum smdilik yetinmesini bilsin yahu hahaha:KK70: ay hala guluyorum sana hahahha

Ahahaha gul gul yanaklarn agrimasn ama bazen cok komik oluyorum farkndaym

:KK9::KK9:prenses ve svite alkışşşş....

ella.... e maşallahın var kuzu sen geçtin beni... gerçi itiraf ediyim bi ara şu kelepçe olayına bende özenmedim değil ama şimdilik erteliyorum galiba.... bu arada bende evlendikten sonra da aldım bi kaç gecelik.... evlenmeden önce de bi çok tane almıştım. hepsini giyiyorum. ben onlarla uyuyorum, hatta bazen korkuyorum da Allah göstermesin ama deprem falan olsa gecenin bey vakti, bina da çökse, hani çok hoş bi görüntü olmaz kurtarılırken....

ella.... e maşallahın var kuzu sen geçtin beni... gerçi itiraf ediyim bi ara şu kelepçe olayına bende özenmedim değil ama şimdilik erteliyorum galiba.... bu arada bende evlendikten sonra da aldım bi kaç gecelik.... evlenmeden önce de bi çok tane almıştım. hepsini giyiyorum. ben onlarla uyuyorum, hatta bazen korkuyorum da Allah göstermesin ama deprem falan olsa gecenin bey vakti, bina da çökse, hani çok hoş bi görüntü olmaz kurtarılırken....

evet ya aslinda dogru diyosun benimde bi kac kez aklimdan gecti.bende genellikle ya o sekilde geceliklerle veya iccamasirlarla uyurum rahat edemiyorum digerturlu

mojorcum hiç garipseme kendinii...normli budur ztn haftada 1-2 kez yada 3 ideali yanii...:KK34:

bu arda plojadan özür diliyorum ama bn 2-3 gündür aklmda urfa ve adana kebabı var tam bilmiyorum hangisi ama garip bi şekilde yiyesim var arasınadki farkıda bilmiyorum:KK56:

Valla bilmiyorum ki bende bazen kocam neden beni istemiyor diye düşün müyor değilim. Bugün o kadar yemek yaptım işten gelince ben yemek yemek istemiyorum çok kilo aldım demez mi zorla ağzına tıktım yemekleri ben o kadar heves edeyim sen bana bunu yap.

Valla bilmiyorum ki bende bazen kocam neden beni istemiyor diye düşün müyor değilim. Bugün o kadar yemek yaptım işten gelince ben yemek yemek istemiyorum çok kilo aldım demez mi zorla ağzına tıktım yemekleri ben o kadar heves edeyim sen bana bunu yap.

ilk aylarda bnde öyle düşünüyordum hani hep balayında ki gibi olurz diye düşünmüstüm ama artık bi düzene girdi..
siz yanlız yaşamadığınız için böylede düşünebilirsin.kv ile beraber yaşadığınız için de böyle düşünebilir..
eşine zorla yedirmen iyi olmuşş aferim sana..bn olsam annen yapsaydı yerdin fln derdim..

Bnde cogu kez dusunuorim mazallah deprem falan olsa die ama bn genellikle isim btnce dus alip pijamami gyiorum,bu javada yatamiyorum o geceliklerle dogalgaz da yansa gecenn ayazinda usuyorum valla
evet ya aslinda dogru diyosun benimde bi kac kez aklimdan gecti.bende genellikle ya o sekilde geceliklerle veya iccamasirlarla uyurum rahat edemiyorum digerturlu

Ahaha iyimis valla cibil seni

o listeyi bizimlede paylas kuzum ya ben netde bulamadim?
nekadar verdin peki?
bende baslicam ama regl olamadim bi turlu! herseyi yiyesim geliyo:KK43:

canım hapymoodcake nin blogunda diet kısmında bütün listeler var, ben word olarak düzenledim sadece, ama hani şöyle 13 günlük programıyla rahat 5 kilo verirsiniz, ben 7 kilo verdim, son 10 gündür de tartılmıyorum biraz daha vermişimdir sanırım
çok sevindim tatlım sonunda kocişine yakın olacaksın gerçi yine yollardasın ama olsun evine gideceksin artık :KK16:
üzüldüm canım çünkü bir hevesle alıyorsun sonuçta oeşyaları hiç kullanmadığın birşeyin bozuk çıkmasıda can sıkıcı. Kv'de sanki dandik bir şeymiş gibi davrandı ona bozuldum. zaten ona göre aldığım her şey gereksiz. çünkü evde zaten her şey var diye düşünüyor :KK50:
evet aynı evde birleşeceğiz, herkes evlilik senin için daha yeni başlıyor diyor :KK34:ky deden de uzağım, kafam rahat....

ben geldiiim :KK16:
topiğimiz +18 olmuşşş :KK9: :KK9:
beaty iyiki sormuşsun dökülmüş herkes :KK52:
ben de döküleyimm :KK17:
benim koca da hazır asker mübarek daha istemediği olmadı hiç :KK17:
ama dediğin gibi bazen ben uykulu oluyorum ya da aklımda başka bişey oluyor hevesim olmayabiliyor
o zaman da geri çevirmiyorum..
ella demişti galiba sonradan kendini olaya kaptırıveriyon zaten :KK8:
biz de balayının hakkını verdik :KK9:
öyleki turlara falan katılamadık...dedik keşke evde olaymışız da sonra tatile giderdik :KK9:
plojo konuyu kapatalım dedikçe açıyoruz yahuuuu :KK9:

beautyy öğlen sana çook ayrıntılı mesaj yazmıştım kiiii cevapla tuşuna bastığım anda farkettim ki saat 2 olmuş
bizim net kapatılmış :KK31:
gıcık oldummm..
ama şimdi özetliyim hemen..
canımcım araba kredisi en çok 4 yaşındaki arabalara veriliyor ve arabanın %60'ını veriyor banka..sen matematikçi olduğun için örnek vermicem :KK9::KK9: bide araç kredisini alınca satılamaz şerhi koyuyorlar kredi bitmeden satamıyorsun arabayı..
faiz oranı normal tüketici kredisine göre çok az daha düşük..
ama bana her zaman tüketici kredisi daha mantıklı geliyor...bi de öğretmensin ya anında istediğin bankadan alırsın..arabayla bağlantısı olmaz..yani adı üstünde ihtiyaç kredisi al ne yaparsan yap :KK52: yani arabayı satarken sorun yaşamazsın..
hesapaldım da ortalama söylüyorum çünkü hep değişiyor oranlar..
17000 çeksen araç kredisinde 810 gibi ödersin normal tüketici kredisinde 830 gibi ödersin..tabi + - 20 değişim payını koyayım :KK9:
karışık yazdıysam kusura bakma beautycik..ve aklına ne takılıyorsa sorabilirsin..

anladım canım tüketici kredisi her koşulda daha mantıklı, arabayı bulunca, bankalardan da faiz oranlarını alınca gene başını ağrıtırım tatlım, çok teşekkürler...
bu arada geri çeviren sadece benmişim sanırım, ya kızlar ertesi gün için duş al saçını yap, cidden zor oluyor bana, bir de saçlarım uzun... neyse sizden öğreneceğim çok şey var ...

kizlar almanyada parfumler daha uygun oldugu icin almanyadan bi ton parfum aldim
konuyu degistirdigimin farkindayim yaramazlik konusu daha bi cekici galiba hahahha
ben orjinal parfum aliyodum surekli kizlar sonra almanyada oturdugum yerde dolma parfum ureten bir yer acildi.hic sevmem dolma parfumleri kullanmazdimda.hele su d&p i hic sevmem kokularin orjinallerle alakasi yok
neyse sonra birgun bi arkadas git bi dene icindeki orjinal koku sadece sisesi farkli dedi
kizlar inanmicaksiniz ama tipa tip orjinal koku hicbir farki yok! aldigim siselerin aynisinin orjinalide vardi bende hicbir fark yok bire bir yaaaa
reklam yapmis olmim ama ben alti ayda bi almanyaya gidiyorum kizlar orda makyaj olsun baska sey olsun daha uygun oluyo biliyosunuz
rimmel fondten vs vs

valla almanyada ucuz olabilir ama türkiye de çok pahalı... senden istesek bile türkiyeye girişi çoğu ürün için sorunlu canım ya, keşke sorunsuz gönderebilsen...

ya eşine öyle deme bazen bende yemek yemiyorum, hani akşam yemeğini erken yemek istiyorum, eşimde trip atıyor beraber yemek yemiyoruz diye... o yüzden çok ısrarcı olma... sinirim bozuluyor bazen benim, hani yapmasın bu kadar ısrar, yemeğini hazırlıyorum, sonuçta 9 da yemek yemek zorunda değilim diyorum....

bu arada ella kuzum +18 olayı için senden çok şey öğreneceğim...

bu arada eşimle şu an sinir bozucu bir tartışma yaşadık, swit sen bilirsin banka maaşlar için promosyon öder... ben 1 yıl önce aldım sanırım 3 yıllık bir sözleşmeydi...şimdi tayinim çıktı banka onun muhtemelen bir kısmını geri isteyecek... eşime bunu söyledim...
ne zaman ödeyeceğiz, ne kadar ödeyeceğiz, param yok demeye başladı... ay çok sinir oldum ya... ben bilmiyorum ki ne zaman öderim naparım, banka istemez belki onu bile bilmiyorum diyorum, nasıl bilmezmişim...bankayı ara sor diyor :KK47: hah dedim uyuyan yılanı uyandır, bilmediği bir konuda saçma sapan yorumlar yapması deli ediyor beni :KK20:

canım hapymoodcake nin blogunda diet kısmında bütün listeler var, ben word olarak düzenledim sadece, ama hani şöyle 13 günlük programıyla rahat 5 kilo verirsiniz, ben 7 kilo verdim, son 10 gündür de tartılmıyorum biraz daha vermişimdir sanırım

evet aynı evde birleşeceğiz, herkes evlilik senin için daha yeni başlıyor diyor :KK34:ky deden de uzağım, kafam rahat....

anladım canım tüketici kredisi her koşulda daha mantıklı, arabayı bulunca, bankalardan da faiz oranlarını alınca gene başını ağrıtırım tatlım, çok teşekkürler...
bu arada geri çeviren sadece benmişim sanırım, ya kızlar ertesi gün için duş al saçını yap, cidden zor oluyor bana, bir de saçlarım uzun... neyse sizden öğreneceğim çok şey var ...

valla almanyada ucuz olabilir ama türkiye de çok pahalı... senden istesek bile türkiyeye girişi çoğu ürün için sorunlu canım ya, keşke sorunsuz gönderebilsen...

ya eşine öyle deme bazen bende yemek yemiyorum, hani akşam yemeğini erken yemek istiyorum, eşimde trip atıyor beraber yemek yemiyoruz diye... o yüzden çok ısrarcı olma... sinirim bozuluyor bazen benim, hani yapmasın bu kadar ısrar, yemeğini hazırlıyorum, sonuçta 9 da yemek yemek zorunda değilim diyorum....

bu arada ella kuzum +18 olayı için senden çok şey öğreneceğim...

bu arada eşimle şu an sinir bozucu bir tartışma yaşadık, swit sen bilirsin banka maaşlar için promosyon öder... ben 1 yıl önce aldım sanırım 3 yıllık bir sözleşmeydi...şimdi tayinim çıktı banka onun muhtemelen bir kısmını geri isteyecek... eşime bunu söyledim...
ne zaman ödeyeceğiz, ne kadar ödeyeceğiz, param yok demeye başladı... ay çok sinir oldum ya... ben bilmiyorum ki ne zaman öderim naparım, banka istemez belki onu bile bilmiyorum diyorum, nasıl bilmezmişim...bankayı ara sor diyor :KK47: hah dedim uyuyan yılanı uyandır, bilmediği bir konuda saçma sapan yorumlar yapması deli ediyor beni :KK20:

yok be canim sorun olmuyor
almanyaya ben gidip geldigim icin kendi valizimde getiriyorum herseyi.o yuzden sorun olmuyor:KK70:

kizlaaaar evimi susledim mumlarla merdivenleri odamizi heryer mum
bnde suslendim cicilerimi giydim
cerez meze vs yerlestirdim
haziriiiim esimi bekliyorum
cok heycan yaptimkiiii

kızzlaaaaaaaaaaaaar:KK52::KK52::KK52: atanıyorummm inşallaaaaah:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kontenjanlar açıklandı bizden 1047 kişi alıyolarmışşş:KK52::KK52::KK52:
ben 72.yimmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:
çok mutluyum kiiiiii:KK24::KK24::KK6::KK6::KK16::KK16:

bugünde kuzenim vardı kahvaltıya geldi akşam 9da gitti ondan hiç giremedimm:KK76:
naptınız bakalımm:KK8::KK8:

rimmel fondten vs vs
anommmm kızzzz getir getir satalım:KK9::KK9:
benim eşimin akrabalarının çoğuda almanyada yaşıyo :KK9: nescafe çikolata geliyo anca bi taneside parfüm getirmediki:KK50::KK50: :KK9:

kızzz ben çok paspal mıyım:18::18::18: yine bıyıkları saldım üstümde pijamalarım derbeder saçlar darmadağın:18::18:
benim koca beni boşamasın:KK9::KK9:

bu arada ella senin çiçek olayına bi de cam olayına resmen güldümm:KK9::KK9:
tepkilerin çok komik kız seninn :KK9::KK9::KK9:
benm eşimde en soonn geçen sene sözde çiçek getirmişti :KK53: 7.5 yılda 3-4 kere ancak almıştır çiçek bana :KK52::KK52:
hatta lisedeyken ilk aldığı çiçeği annem görmesin diye atmıştım gözünün önünde :KK52::KK52: acaba ondan mı vazgeçti ki :KK53::KK53::KK9::KK9:

major sana ayrı koptum zaten :KK1::KK1::KK1:

bu arada kızlar benim bilgisayarım sabah kalktığımdan yatana kadar açık olur ve zaman zaman okumadan sayfayı kapatabiilirim bu zamanalarda beni yanlış anlamayın:KK76:

kızzlaaaaaaaaaaaaar:KK52::KK52::KK52: atanıyorummm inşallaaaaah:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kontenjanlar açıklandı bizden 1047 kişi alıyolarmışşş:KK52::KK52::KK52:
ben 72.yimmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:
çok mutluyum kiiiiii:KK24::KK24::KK6::KK6::KK16::KK16:

bugünde kuzenim vardı kahvaltıya geldi akşam 9da gitti ondan hiç giremedimm:KK76:
naptınız bakalımm:KK8::KK8:

anommmm kızzzz getir getir satalım:KK9::KK9:
benim eşimin akrabalarının çoğuda almanyada yaşıyo :KK9: nescafe çikolata geliyo anca bi taneside parfüm getirmediki:KK50::KK50: :KK9:

kızzz ben çok paspal mıyım:18::18::18: yine bıyıkları saldım üstümde pijamalarım derbeder saçlar darmadağın:18::18:
benim koca beni boşamasın:KK9::KK9:

bu arada ella senin çiçek olayına bi de cam olayına resmen güldümm:KK9::KK9:
tepkilerin çok komik kız seninn :KK9::KK9::KK9:
benm eşimde en soonn geçen sene sözde çiçek getirmişti :KK53: 7.5 yılda 3-4 kere ancak almıştır çiçek bana :KK52::KK52:
hatta lisedeyken ilk aldığı çiçeği annem görmesin diye atmıştım gözünün önünde :KK52::KK52: acaba ondan mı vazgeçti ki :KK53::KK53::KK9::KK9:

major sana ayrı koptum zaten :KK1::KK1::KK1:

bu arada kızlar benim bilgisayarım sabah kalktığımdan yatana kadar açık olur ve zaman zaman okumadan sayfayı kapatabiilirim bu zamanalarda beni yanlış anlamayın:KK76:

Tatlisko merak ettk seni meger misafirin varmis bilmiodum,hadi allahn izniyle senide gonderioz atanmaya yasasinnnn sende gtte gor bak calismak neymos sekerto yeter yattin hem biyiklarida izatmaya firsatn olmicak ya saka bi yana cok cok sevndm inan aman nzar degmesn tatlis sana bu ara topikte hep guzel haberler var masallah, kiz bnm tepkiler komik dimi bazen bnde kendme guluyorum ,bu arada kocis merak saldi illaki okicak bnde gostermiom hihhh

Tatlisko merak ettk seni meger misafirin varmis bilmiodum,hadi allahn izniyle senide gonderioz atanmaya yasasinnnn sende gtte gor bak calismak neymos sekerto yeter yattin hem biyiklarida izatmaya firsatn olmicak ya saka bi yana cok cok sevndm inan aman nzar degmesn tatlis sana bu ara topikte hep guzel haberler var masallah, kiz bnm tepkiler komik dimi bazen bnde kendme guluyorum ,bu arada kocis merak saldi illaki okicak bnde gostermiom hihhh[/Q

sağol tatlışımmmmm:KK16::KK16:
hayatımda neredeyse ilk defa çalışcam çok heyecanlıyımm:KK16: allahım sana da en yakın zamanda en güzel işi nasip etsinnnn:nazar::nazar:
evet misafirim vardı tatlışkoo bide bayadır görüşememiştik kuzenimle çok iyi olduu:KK16::KK16:
valla komik tatlışkomm :KK1::KK1: desturrrrr felan :KK1::KK1: seni korkarken görmek lazım:KK9::KK9::KK9:
ahaha benimki okumuyo ama merak ediyo tabi ister istemez :KK53:
ordakiler ya erkekse diyip duruyo:KK9:
bak erkek olan varsa haber etsin ona göre yaniii:KK23::KK23::KK53:

Tatlisko merak ettk seni meger misafirin varmis bilmiodum,hadi allahn izniyle senide gonderioz atanmaya yasasinnnn sende gtte gor bak calismak neymos sekerto yeter yattin hem biyiklarida izatmaya firsatn olmicak ya saka bi yana cok cok sevndm inan aman nzar degmesn tatlis sana bu ara topikte hep guzel haberler var masallah, kiz bnm tepkiler komik dimi bazen bnde kendme guluyorum ,bu arada kocis merak saldi illaki okicak bnde gostermiom hihhh

hayatımda neredeyse ilk defa çalışcam çok heyecanlıyımm:KK16: allahım sana da en yakın zamanda en güzel işi nasip etsinnnn:nazar::nazar:
evet misafirim vardı tatlışkoo bide bayadır görüşememiştik kuzenimle çok iyi olduu:KK16::KK16:
valla komik tatlışkomm :KK1::KK1: desturrrrr felan :KK1::KK1: seni korkarken görmek lazım:KK9::KK9::KK9:

ben de genelde paspalım ama yatağa girmeden saçı başı düzeltip makyaj yapmışlığım bilem var :KK60: bu gün de gelince yemeği ocağa koyup duşa girdim, makyalandım, yemeğimizi öyle yedik :))))) canım kocam az önce işe gitti :KK25:

tatlım hayırlı uğurlu olsun şimdidennnn :))) inşallah istediğin yer olur, okulun rahat olur ve şikayet edecek hiç bi sebebin olmazzzzz:KK16::KK16::KK16: ellanın desduuurrrrr tepkisine şimdi bi daha bayaaaa bildiğin sesli sesli güldüm

Son düzenleme:

tatlım ilişiğini kesmeden önce ödüyosun onu, yoksa kesmiyorlar ilişiğini.... gerçi bu tarz konular ilden ile farklılık gösterebiliyor ama genel olarak izlenen yöntem bu. bankayı değil de bağlı olduğun ilçe milli eğitimi ararsan bütçe bölümüyle görüş bilgi verirler.....

ben de genelde paspalım ama yatağa girmeden saçı başı düzeltip makyaj yapmışlığım bilem var :KK60: bu gün de gelince yemeği ocağa koyup duşa girdim, makyalandım, yemeğimizi öyle yedik :))))) canım kocam az önce işe gitti :KK25:

tatlım hayırlı uğurlu olsun şimdidennnn :))) inşallah istediğin yer olur, okulun rahat olur ve şikayet edecek hiç bi sebebin olmazzzzz:KK16::KK16::KK16: ellanın desduuurrrrr tepkisine şimdi bi daha bayaaaa bildiğin sesli sesli güldüm

ooo süpersin tatlımm:KK23::KK23::KK23:
ben çok üşenirimm öyle hazzırlanmaya balayından 1 hafta sonra bıraktım o olayı:KK1::KK1:

sağol tatlımmm aminnn:KK16:
bende odestura çok güldüm tatlım:KK53::KK53:

bu arada beautyyy
tatlışkomm sandal böreği bugün kahvaltıya yaptım veeeee herkes parmaklarını yediii:KK56::KK56:

sizin yaramazlık yasaktı bi ara plojo bitti mi yasağınız :KK17:
özel oldu amaa :KK17:
Detaylı ultrason yapılan yerdeki doktor bebeğin eşi aşağıda demişti o haftslarda,sonra kendi doktorum bu haftalarda bununla tedirgin etmiyoruz 6 aydan sonra önemli bu demişti..Yasak fln kalmadı ama dönem itibari ile farklı boyuttayız:) zaten son aylarda pek uygun görülmüyor kasılmaları tetikler, doğumu başlatabilir diye :KK66:

Ohh mis :)))) yahu öyle herşeyi çekmiyor can rahat olun :)

Çok güldüm okurken..
sweatle prenses sevindirfiniz beni.. Telefonlada çok zor bu iş yahu :)))

Son düzenleme:
Tekrar giriş istemesin diye telefon, gönderdim,yine devam ediyorum :)))
Eşlerin dinlenmesi için 3 gün idealdir unutmayın,bebiş düşünenler içinde,ara vermek sağlık,sperm,cinsel yaşam için daha kslitelisidir..arada kural bozmsk iyidir tabii :))
Ahh ahh ben parfümde kullanmıyorum eşim sen bebek gb kokuyorsun artık diyor :))) bebek yağından mıdır bilemedim :)) oyy gelsede kokusu sinse evimize miniğin..zamanında tabi hayırlısıyla :))
Uyuyayım artık annem kahvaltıya gelecek :)) Yarın waffle günüüü :))) eşimin yeğeni bizde ya canımız istedi :)

Tatlisko merak ettk seni meger misafirin varmis bilmiodum,hadi allahn izniyle senide gonderioz atanmaya yasasinnnn sende gtte gor bak calismak neymos sekerto yeter yattin hem biyiklarida izatmaya firsatn olmicak ya saka bi yana cok cok sevndm inan aman nzar degmesn tatlis sana bu ara topikte hep guzel haberler var masallah, kiz bnm tepkiler komik dimi bazen bnde kendme guluyorum ,bu arada kocis merak saldi illaki okicak bnde gostermiom hihhh[/Q

masallah os konusunda sana nazaran mastir yapmis sayilrm hadi insallah guzel yerler ciksin sende isin keufni sur tatliskom allah hyrlisini nasip etsn yavrusss masalah,bnde bulurumda detayli bakmiyorum is sanki beni bulcak gibi bi his var icimde heheheh

ay valla ben cok bunalimsan evden hic cikmamissam cok paspalim hele calismdgm son 2aydir.gecen cok sikilmstm oglen evi temzledm snra banyo yaptm cici gyndm parfum makyaj her sey super sonra oturdum ders calstm heheh kupe kolye bile takmstm sapsalim heralde ama o gun kendimi kotu hissediodum ve iyi hissetmeye ihtucm vardi:)iyi bi taktik tavsiye edilir

Tekrar giriş istemesin diye telefon, gönderdim,yine devam ediyorum :)))
Eşlerin dinlenmesi için 3 gün idealdir unutmayın,bebiş düşünenler içinde,ara vermek sağlık,sperm,cinsel yaşam için daha kslitelisidir..arada kural bozmsk iyidir tabii :))
Ahh ahh ben parfümde kullanmıyorum eşim sen bebek gb kokuyorsun artık diyor :))) bebek yağından mıdır bilemedim :)) oyy gelsede kokusu sinse evimize miniğin..zamanında tabi hayırlısıyla :))
Uyuyayım artık annem kahvaltıya gelecek :)) Yarın waffle günüüü :))) eşimin yeğeni bizde ya canımız istedi :)
Tavsiyeler guzel valla hemserim dikkate alalim bebis olcgi zaman uygularz,sanada annenle guzel kahvaltilar afiyet olsun bakalim,bnde sabah kahvaltsina annemdeym opuldunuz

X