Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnm halımd akrem rengiydi eve kombınlıcem dıe almstm aman hep leke oldu hıc sılmedm yıkamadmda kaldrdım duruodu kenarda gecen gun kayın bıraderıme verdm al odana koy dıe sımdı mutfagım cıbıl terlıkle gezıoz zaten evde:KK9:

en iyisini yapmışsın tatlım:KK1: benmde eşimin babanesi kilim dokumuş hediye etmişti bize onu serdim bizimmutfaktada kilim var :KK52:

inş annem ya :KK43: ben beklemek istemiyorum yaşım geçiyor napim :KK43:

allahım nolurrr bol bebişli bir topikçik olsun ayyy ne guzel mınık eller mınık ayaklar gelıcek yer yuzune o burunlar nokta gibi gülen gözler dünyanın kötülüğünden bi haber hayata gülümseyerek bakan bir dudak o yanaklar tombik ve pembe gül kokulu bebişler ay cok pis dogurasım geldi heee:KK9:pataklamalık popişler oyy yerım ben hepsnı

allahım nolurrr bol bebişli bir topikçik olsun ayyy ne guzel mınık eller mınık ayaklar gelıcek yer yuzune o burunlar nokta gibi gülen gözler dünyanın kötülüğünden bi haber hayata gülümseyerek bakan bir dudak o yanaklar tombik ve pembe gül kokulu bebişler ay cok pis dogurasım geldi heee:KK9:pataklamalık popişler oyy yerım ben hepsnı

ayyyyy :KK1: hemen doğurasım geldi valla :)))) nasıda yazdın öyleee bi gelsn zaten sıpa poposunu ısrcam onun ben :KK52: bi gelsn bi gelsn o görcek

en iyisini yapmışsın tatlım:KK1: benmde eşimin babanesi kilim dokumuş hediye etmişti bize onu serdim bizimmutfaktada kilim var :KK52:

ay valla bnde hıc bsy yok yatak odama bıle koymadım salonda 2 tane korıdorda mınık 2 tane bıde kucuk odamda var orta boy bsy evım cıbıl rahat zaten her seyım acık renk onları zor temzlıyorum bosver halısz güzel yaaazaten kiracıyım baska eve cıksam uymazsa nolacak ben ıyım böyle:KK9:

ay valla bnde hıc bsy yok yatak odama bıle koymadım salonda 2 tane korıdorda mınık 2 tane bıde kucuk odamda var orta boy bsy evım cıbıl rahat zaten her seyım acık renk onları zor temzlıyorum bosver halısz güzel yaaazaten kiracıyım baska eve cıksam uymazsa nolacak ben ıyım böyle:KK9:

aynen tatlım :KK70: azıcık aşım kaygısız başım :KK9:

bnde cocuk odasına almadım ztn dedem almıs biz bebkken.ince camasr mak.yıkanan cınsten ama 2.temzlikte kaldırdım bebek olunca atıcam.halısız daha iyi

ayy bende öyle dyorum kendime de korkuyorum da işde :KK43: hayırlısı Allahtan..daha ortada bebiş yok düşndklerme bak demi :KK43:
Normal tabi dusunmen ama bz ne dusunursek dusunelim olacagina variyo. Dusunmemeye calis ki korktugun basina gelmesin. Cok saglikli bi minisin olcak insallahh:KK66:
allah kurtarsın canm. 7haftalık simdi daha bu 7hafta var cinsiyete he? ne olcak acba isim varmı? aklında

Evet canim tam belli olmuyo ama nerden baksan iki ay var cinsiyete daha mercimek kadar teyzesii :KK66:
İsim bilmiyorum canim bi kac tane var da boyle karar verilmiyo daha cok erkenn. Esim kiz olsun cok istiyo. Nasib bakalim Allah hayrlisini versin :KK66:

Normal tabi dusunmen ama bz ne dusunursek dusunelim olacagina variyo. Dusunmemeye calis ki korktugun basina gelmesin. Cok saglikli bi minisin olcak insallahh:KK66:

Evet canim tam belli olmuyo ama nerden baksan iki ay var cinsiyete daha mercimek kadar teyzesii :KK66:
İsim bilmiyorum canim bi kac tane var da boyle karar verilmiyo daha cok erkenn. Esim kiz olsun cok istiyo. Nasib bakalim Allah hayrlisini versin :KK66:

amin canm allah saglıklı bir bebek nasip etsin. Darısı diğer gelinlerin basına :KK70:

amin güzeller güzeli anne adayı amin inş... :KK16:

off akşam napcanız ya yemek :44: mercimek çorbasıyla mkarna mı yapsam ne en kolayı :KK1:

bu derdi bu akşam düşünmüyorummm kv ye gidiom yemeğe :KK1: bugün çok şanslı ve mutlu günümdeyimm :KK9: bencede mercimek ve makarna gayet iyi tatlım :KK1: insan ne yemek yapacağını da şaşırıyo dimi :KK1:

bu derdi bu akşam düşünmüyorummm kv ye gidiom yemeğe :KK1: bugün çok şanslı ve mutlu günümdeyimm :KK9: bencede mercimek ve makarna gayet iyi tatlım :KK1: insan ne yemek yapacağını da şaşırıyo dimi :KK1:

valla bnde bugun dusunmuyorum halama gdıyoruz yemege...

ama bizim genelde aksam yemegmz kahvaltıdır hem hafıf oluo hem pratık cayıda demlıyoruz ohh misss çok ugrasmam yemeekle 1-2 gün annemde oluyoruz 1 gün mutlaka kayın valıdemde hafta sonu rahat rahat yemek yapabılıorum hafta ıcıne kalırsa devam edıyoruz kalmazsa kahvaltı böyle yani

ohh kebabsın valla :))) iyi bencede gayet iyi.. insan nası şaşıoki sorma :)))

Bnm dunku domates corbam bitmedi. Bi de buzluga kofte yapip koymustum. Onu yaparim pilavla :21::21: isim kolay bugun

en iyisi bende çorba btmeynce ısıtıom ben yerm oda ister yesn ister yemesn :)) bende köfte yaptm attm buzlğa valla kolay oluyor çıkar kıazart hemen yada fırına ver ohh kebabp yanii

X