Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ooff bana ne ya annesi babası emekli ve caslıyolar bana ne o kdr yadım ettık veriversinler tamamlasınlar üzerini bana vermicemm bilzik fln:KK53:

yuh hem emekli hem çalışıyorlar :KK53: verme derim karışmak gibi olmasın da.. eşin nie verio ayyy madem çalışıolar emekiler siz yeni evlsnz sen çalşmıosn demi sizde kira felan anca geçnrsnz canım ne bu dşnceszlk?:KK52:

ooff bana ne ya annesi babası emekli ve caslıyolar bana ne o kdr yadım ettık veriversinler tamamlasınlar üzerini bana vermicemm bilzik fln:KK53:

yuh hem emekli hem çalışıyorlar :KK53: verme derim karışmak gibi olmasın da.. eşin nie verio ayyy madem çalışıolar emekiler siz yeni evlsnz sen çalşmıosn demi sizde kira felan anca geçnrsnz canım ne bu dşnceszlk?:KK52:

evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo

aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsun:KK9: dısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken:KK9:elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe:KK9:sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen:KK9: neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa:KK14:

valla tüm bu dediklerini yapsın kocam ben çiçek alırım ona:KK1: buldun da bunuyorsun derler biz de... seninkisi de o hesap :KK9: boşver ,çiçek dediğin 3 gün sonra çöpe gidiyor zaten... senin koca evi toplamaya çalışıyor benimkisi de daha fazla dağıtmaya çalışıyor... sabah kalktığımda oturma odası savaş alanı gibi oluyor :KK53:

kızlar bende yeni evligim ben çalistiğim için simdiye kadar hep yemek yapmasını ole cok bılmıyorum ama netten falan bakıp elımden gelenı yapıyorum yenmeyecek gıbı de olmuyor yemeklerım ben yıyorum esımde bazen yıyo bazen yemıyor hep dısardan yemeye alısmıs oda hep dısardan yıyor bıde ben kızıcam dıye benden hbrsız sıparıs verıyo yemek gelıncede süpriz yaptım sana yorulma dıyor bu olayda benım artık sınırımı bozmaya basladı hem cok kılo aldım hem marketten alısverıs yapıyorum aldıklarım bozuluyor dısardan dısardan nereye kadar en son mesela fasulye yemegı yaptım en kolay yemek guzelde oldu ama yemedı artık kendımı kotu hıssetmeye basladım benmı bırsey beceremıyorum acaba dıye zaten calısıyordum sımdı evdeyım onun vermıs oldugu bı sıkıntıda var bende bıde uzerıne boyle olunca kendımı cok kotu hıssedıyorum

ilk başta kendine özgüvenin olacak canım yemek konusunda... hani sen gözünün içine bakmayacaksın nasıl olmuş diyerek... sanki usta bir aşçısın ve çok lezzetli bir yemek yapmış gibi servis edeceksin :KK34: o zaman hiç bişi diyemiyorlar, afiyetle yiyorlar... hem üstüne de gitmeyeceksin ye diye... aç kalınca öyle bir yiyorlar ki :KK9: boşver ilerde sağlık sorunları başlayınca hazır gıdalardan seninkilere mum olur...

geçmiş olsun canm hala varmı ağrın.benmde pazar sabahı belimin üzerinde bi ağrı vardı p.tesi yoktu sımdı yine var sanırım böbreklerimde ağrı :18:
geçti şimdi de ben tibetin gençlik hareketlerini yapıyorum, sanırım ondan oldu... böbrek ağrısı çok önemli, dikkat et, devam ederse doğru doktora....

Nena yaa benim de göbek öle yaa çok moralim bozuk :KK43: napsak rejime mi başlasak senle ..ama boğazımı da tutamıyorum kii yaa:KK43:

karatay dietine alalım sizleri de :KK9: ben sporla koruyordum kilomu ama evlendikten sonra 3 kilo aldım, 1,5 aylık evliyim :KK1: düğün sırasında çok zayıflamıştım şimdi herkes iyisin diyor da, ben şöyle 7-8 kilo vermek istiyorum... sonrasında bebişle alırım kiloları :KK53:

Valla buyudu evet :KK66:) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee:KK4::KK4:

her hafta başmı olur tatlım ya, hem hamilesin... boşver, ayda hatta 2 ayda bir silsen yeter... ektra misafir falan olursa sil işte... ben 9. kattayım hiç dokunmuyorum camlara :KK53: dokunasım da yok, bir kaç ay geçsin temizlikçi kadın alıcam, o halletsin :21:

aynen öyle tatlım nasıl yapıyolarsa :) yılların verdiği bi pratklik var sanırım:KK53: bu arada brnm mutfak halım beyaz:KK53: eşim istedi diye aldım a be salak diyorum kendime nasıl aldın bu halıyı 2 ayda 3 kez siildim 1 kere yıkamacıya gitti :) artık kaldırdım :KK56: sürekli bişi damlıyo gıcık halıyaaa :KK20::KK23:

düşünemiyorum, beyaz halıyı mutfakta, ben hiç bişi sermedim mutfağa, halıflex tarzı , yıkanabilir halı düşünüyordum, sonra şubatta tayin olursa ev değiştireceğim, kalsın dedim....

off akşam napcanız ya yemek :44: mercimek çorbasıyla mkarna mı yapsam ne en kolayı :KK1:

kurufasulye yapacağım ben, çorbada dünden var, yanına da cacık... daha ne olsun :KK56::KK56:

Yaaaa yemege gitcek hic kmsem yooookk benimm:KK43::KK43:

ankaradaysan gel bize tatlım... bizimde gelecek misafirimiz yok :KK9: eşimin arkadaşları burda aslında ama nedense iş dışında bir misafirlik olayları yok... biraz eşimde huysuz sanırım o yüzden oluyor....

benim 4 ay oldu.yeniyim diyelim.bizim erkek tarafı evlendiririz ama aynı evde oturursanız demişler eşime.oda garibim iki aradakaldı bende eşime kıyamadım he tamam oturcam dedim ama içimden öyle demedim tabiki sonuçta dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz deiş atalarımız. ailem özellikle annem eşimle evlenmemi çok istedi ama aynı evde oturma fikrine kimseyi razı edemedim.ben ailenin nazlı kızıyımya :p neyse kıyamadılar.evlendik tek bir yatak odasına fit bir gelin olarak gittim o eve.takılarımı elimden daha düğün günü aldılar tabi.vermemek için çok çabaladım ama gene eşim üzüldüğü için ses çıkarmadım.onlarla kaldığım her gün bana işkence gibi geldi ne yemek yiyebildim ne kocamla rahat edebildim.sabatan akşama kadar mutfakta oturan bir kayınbabam var kaynanama laf edemem.ona saygım sonsuz.derdim kaynanalık yapan kayınbabamlaydı.2 ayım geçti o evde hergün eşimle tartışarak.yaşlılığada yaşlıyada saygım sonsuz.nitekim bizim aile ve çevremde hiç öyle aksi bir yaşlıda görmedim.afedersiniz gerdeğin ertesi günü sabahın köründe ellerini öptürmek için ayağa diktiler.en son eşimle akşam gezmesinden 11 gibi döndük.vay efendim siz nasıl bu vakitte gelirsiniz diye bizi yataktan kaldırıp sorguya çekmesiyle ben onada bu evliliğede son noktayı koydum.eşime ya şimdi beni babamın evine götür bitsin bu iş yada yarın bu evden çıkıp eşyamız olmasada ev tutup gidelim dedim.melek kocam 3 gün sonra evimizi buldu kiraladı 2 aydır cennette gibiyim.onlarda 1 2 hafta küstüler sonra barıştık. çok uzun oldu özür dilerim ama içimi döktüm bu sayede siz siz olun evinizi ayırın bacılar :) EN OLMAYACAK ŞEYLER BİLE BİRGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR,AMA İKİ AİLENİN AYNI EV ORTAMINDA YAŞAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ dostlar...En olmayacak şeyler bile bir gün gerçekleşebilir. Ama iki ailenin aynı ev ortamında yaşaması düşünülemez.

başta annenlerin sözünü dinleyip aynı evi kabul etmeseydin canım, takılarını vermişsin, o takılarınla küçük bir düğün yapabilirdin mesela... her şeyi geçtim, düğün yapmayıp, ayrı evde huzurun olurdu... neyseki yol yakınken eşin seni dinlemiş ayırmış evleri... mutlu mesut günlerin olur inş...

moralim bozuldu yine sürekli sıkısmak yoruyo beni.bana sormadan bana dansımadan iş yaptılar.birde dugunden sonra veririz demiş.mecburen verdık elimizde ne kdr nakit çeyrek aldın dolar euro varsa verdik.yetmedi eşim kayınpederimin daha önceden k.kartı borclarını ödemesi için kredi cekti.şimdi elimizde bişi kalmadı.ve perde senetliydi aralık ayında ödememiz var.2 çeyrek 1 cumhuriyet var bozduralım üzerini alcam annemlerden diyo ama 500 verebilirlermi diyo.karttan taksıtlı nakıt cekelim dedm sıkıscaz diyo.neymişş bilezik bozalımmış.bozalım bozmasına daa tekara yapamıcaz.2 aydır kenara bin lira koyduk gitti 500 koyduk gitti en son 200 vardı o da gitti nasıl yapcaz bilezik bi sağlıl sorunu olursa allah korusun ne yapcaz o zmn bn dokunmak istemıyorum.işe gitti ewdeyken konusmuyo benle faceden yazıyoo.bişi dediğimde de bn hallederim diyo o zmn neden bana yansıtıyos off yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

neden eşin kayınpederinin borçları için kredi çekiyor canım ya... hani bir miktar yardım yaparsınız da hepsini niye siz ödüyorsunuz... nakit gerekiyorsa başka da çaren yoksa mecbur bozduracaksın, hoş giden de geri gelmiyor malesef... altında düştü eskisi gibi para da yapmıyor....allah yardımcınız olsun...

aman yne eşyanı almşlar ya :)) ben onuda görmedm herşeye biz koştk ay ev kiralamadan bulmadan eşya bakmadn her bişiden ha ii yönü şu oldu karışan olmadı şunu aln diyemedi kmse evmizi zevkmize göre döşedk.. kalkıp biz aldk diyemyorlar da... biz yaptk sadece altnları verdiler onu benm ailemde verdi ve ailem onlardan çok masraf etti mutfağı blrsn kız evi yapar komple annem aldı kahvaltı takmlardndan tencere yemek takmları yok vtrn setleri yorganlar örtler neler neler... babam daha 2000 bverd halıları aln die biz yemek odası aldk.. ama ona görede deeğerleri var bende :)) sevmiom zatii uzak olsnlar benden :)):KK1:

yok cnm ne esyası aldılar halı aldılar 1000tl bıde perdelrmi aldılar 1200 tl ne almıslarkı baska onlarıda zorla aldrdm butun mobılyaları esım aldı yatak odasnıda ben aldm beyaz esyaları esım aldı tvmiz zaten 3000tl onuda eşim aldı nişanda eşim bana 20binlik altn yaptı onlar taktı yuzsuz gıbı sankı onlar almıslar gıbı akılları sıra bnm aıleme hava yapıolar bnde aıleme dedm onlar almadı hepsını eşim aldı dedm hıhhh banane be

yok cnm ne esyası aldılar halı aldılar 1000tl bıde perdelrmi aldılar 1200 tl ne almıslarkı baska onlarıda zorla aldrdm butun mobılyaları esım aldı yatak odasnıda ben aldm beyaz esyaları esım aldı tvmiz zaten 3000tl onuda eşim aldı nişanda eşim bana 20binlik altn yaptı onlar taktı yuzsuz gıbı sankı onlar almıslar gıbı akılları sıra bnm aıleme hava yapıolar bnde aıleme dedm onlar almadı hepsını eşim aldı dedm hıhhh banane be

:)) amaan işde demi bizde çok ayıptr kp dğnde bilezk felan bişi takar takmadılar bi yarm altn nedr ya ? ama kendilşeri utansn abiside bi blzek taktı ama ucuz bişi oda :) bozdrdk ii bişey aldk biz.. bide eşi eltm yani :)) kınada dğnde kuaföre gtrlmedi die olay çıkarmş kendi öne dşmesi gerekr beni kuföre götrmk çin ama hiiiiççç sanki istemedi beni naptysam ona ben :) el gibi gedi gitti dğnme bide kalkıp demş gelenlere benm kınamı salonda yapmadılar dğnmü evde yaptılar bunu salonda yaptlar demiş slak kadın yapsaydn sanki eşmn ailesi yaptı düğünü kız salonu bile biz ödedk eşmle.. daha neyn tavrnı yapıosa sevemedm o kadnıda :)):KK1:

Yaaaa yemege gitcek hic kmsem yooookk benimm:KK43::KK43:
gel tatlım bizeee ben yaparım :KK1:

kızlar nerelerde oturuosunuz nerelisinz merak edıyorum da:26:
ben boluda oturuyorummm siizz

benim 4 ay oldu.yeniyim diyelim.bizim erkek tarafı evlendiririz ama aynı evde oturursanız demişler eşime.oda garibim iki aradakaldı bende eşime kıyamadım he tamam oturcam dedim ama içimden öyle demedim tabiki sonuçta dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz deiş atalarımız. ailem özellikle annem eşimle evlenmemi çok istedi ama aynı evde oturma fikrine kimseyi razı edemedim.ben ailenin nazlı kızıyımya :p neyse kıyamadılar.evlendik tek bir yatak odasına fit bir gelin olarak gittim o eve.takılarımı elimden daha düğün günü aldılar tabi.vermemek için çok çabaladım ama gene eşim üzüldüğü için ses çıkarmadım.onlarla kaldığım her gün bana işkence gibi geldi ne yemek yiyebildim ne kocamla rahat edebildim.sabatan akşama kadar mutfakta oturan bir kayınbabam var kaynanama laf edemem.ona saygım sonsuz.derdim kaynanalık yapan kayınbabamlaydı.2 ayım geçti o evde hergün eşimle tartışarak.yaşlılığada yaşlıyada saygım sonsuz.nitekim bizim aile ve çevremde hiç öyle aksi bir yaşlıda görmedim.afedersiniz gerdeğin ertesi günü sabahın köründe ellerini öptürmek için ayağa diktiler.en son eşimle akşam gezmesinden 11 gibi döndük.vay efendim siz nasıl bu vakitte gelirsiniz diye bizi yataktan kaldırıp sorguya çekmesiyle ben onada bu evliliğede son noktayı koydum.eşime ya şimdi beni babamın evine götür bitsin bu iş yada yarın bu evden çıkıp eşyamız olmasada ev tutup gidelim dedim.melek kocam 3 gün sonra evimizi buldu kiraladı 2 aydır cennette gibiyim.onlarda 1 2 hafta küstüler sonra barıştık. çok uzun oldu özür dilerim ama içimi döktüm bu sayede siz siz olun evinizi ayırın bacılar :) EN OLMAYACAK ŞEYLER BİLE BİRGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR,AMA İKİ AİLENİN AYNI EV ORTAMINDA YAŞAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ dostlar...[h=4]En olmayacak şeyler bile bir gün gerçekleşebilir. Ama iki ailenin aynı ev ortamında yaşaması düşünülemez.[/h]
allah kurtarmış senii tatlım:KK20: benim evim ayrı amateklif edilseydi sanırımbüyükkonuşmayım ama ben kesinlikle kabul etezdim. ne olursa olsun bi evin 2 hanımı olmazzz:KK1:
moralim bozuldu yine sürekli sıkısmak yoruyo beni.bana sormadan bana dansımadan iş yaptılar.birde dugunden sonra veririz demiş.mecburen verdık elimizde ne kdr nakit çeyrek aldın dolar euro varsa verdik.yetmedi eşim kayınpederimin daha önceden k.kartı borclarını ödemesi için kredi cekti.şimdi elimizde bişi kalmadı.ve perde senetliydi aralık ayında ödememiz var.2 çeyrek 1 cumhuriyet var bozduralım üzerini alcam annemlerden diyo ama 500 verebilirlermi diyo.karttan taksıtlı nakıt cekelim dedm sıkıscaz diyo.neymişş bilezik bozalımmış.bozalım bozmasına daa tekara yapamıcaz.2 aydır kenara bin lira koyduk gitti 500 koyduk gitti en son 200 vardı o da gitti nasıl yapcaz bilezik bi sağlıl sorunu olursa allah korusun ne yapcaz o zmn bn dokunmak istemıyorum.işe gitti ewdeyken konusmuyo benle faceden yazıyoo.bişi dediğimde de bn hallederim diyo o zmn neden bana yansıtıyos off yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:
eşin 2 arada 1 derede sanırım :KK5: ben valla hiç taviz vermedim bankayada attık orda duruyo aslada elletmeye niyetim yok. sizde en kısa sürede kurtulursunuz inşallah canım :44:

:)) amaan işde demi bizde çok ayıptr kp dğnde bilezk felan bişi takar takmadılar bi yarm altn nedr ya ? ama kendilşeri utansn abiside bi blzek taktı ama ucuz bişi oda :) bozdrdk ii bişey aldk biz.. bide eşi eltm yani :)) kınada dğnde kuaföre gtrlmedi die olay çıkarmş kendi öne dşmesi gerekr beni kuföre götrmk çin ama hiiiiççç sanki istemedi beni naptysam ona ben :) el gibi gedi gitti dğnme bide kalkıp demş gelenlere benm kınamı salonda yapmadılar dğnmü evde yaptılar bunu salonda yaptlar demiş slak kadın yapsaydn sanki eşmn ailesi yaptı düğünü kız salonu bile biz ödedk eşmle.. daha neyn tavrnı yapıosa sevemedm o kadnıda :)):KK1:

ay ne sinir bsy ben valla aldrdm bılezıklerımı onlara kalsa almazlardı alacaklar bız bosnagz bızde altn cok olur harıka salon tuttum kınamı yaptm dugun gıbı oldu erkek kuzenler dayılar amcalar hep geldı oynandı guzel oldu onlar dugun bıle yapmadlar nıkahla gecırtırdıler aman salaldm gıttı bn zaten nısanlıyken dıcegmı dedm ıcımde kalmadı hıc bsy ohhh agzma saglık

senın eltnde fenaymıs uyuz olurum ole karılara banada 2 tane eltı gelecek ben en buyuk gelın olmus oldum hahahah

ay ne sinir bsy ben valla aldrdm bılezıklerımı onlara kalsa almazlardı alacaklar bız bosnagz bızde altn cok olur harıka salon tuttum kınamı yaptm dugun gıbı oldu erkek kuzenler dayılar amcalar hep geldı oynandı guzel oldu onlar dugun bıle yapmadlar nıkahla gecırtırdıler aman salaldm gıttı bn zaten nısanlıyken dıcegmı dedm ıcımde kalmadı hıc bsy ohhh agzma saglık

senın eltnde fenaymıs uyuz olurum ole karılara banada 2 tane eltı gelecek ben en buyuk gelın olmus oldum hahahah

ay ilahi alemsn :)) evet ya saçma sapan konuşo duyuyorm sonra yzyze gelioz nası ii bana karşı :)) aman zaten gidip gelmioz öle şkr :) çalıştm içn hoş 2 ay oldu evime sadece bi bayramda geldi otrmadı gitti ha ben daha ne gtcem onn evne .. kız kendne kızlarna kıyafetler almş dğne görsen paçavra gbi gynmş gelmşti kot bi uzun kapalılarn gydiği cekett..kızlarna gelnlk almş anlatıyordu onları gydrmemş.. aman tın herkes onu kınadı nası elti o öle die.. dğnde çok durmadı bleziği taktı gitti dşn... samimi değilm bende zaten bi elti var.. amaaan kmse umrm olmaz benm eşmle aram ii olsn gerisi dışkapnn dış mandalı eşmde öle der.. ama insan yapmadklarna bozuluo haa tek yapmasnlar uzak olsnlar karşmasnlar da...

allah kurtarmış senii tatlım:KK20: benim evim ayrı amateklif edilseydi sanırımbüyükkonuşmayım ama ben kesinlikle kabul etezdim. ne olursa olsun bi evin 2 hanımı olmazzz:KK1:
eşin 2 arada 1 derede sanırım :KK5: ben valla hiç taviz vermedim bankayada attık orda duruyo aslada elletmeye niyetim yok. sizde en kısa sürede kurtulursunuz inşallah canım :44:

bende istanbuld ayaşıyorum cnm bnm dogma buyume buralıyım

ay ilahi alemsn :)) evet ya saçma sapan konuşo duyuyorm sonra yzyze gelioz nası ii bana karşı :)) aman zaten gidip gelmioz öle şkr :) çalıştm içn hoş 2 ay oldu evime sadece bi bayramda geldi otrmadı gitti ha ben daha ne gtcem onn evne .. kız kendne kızlarna kıyafetler almş dğne görsen paçavra gbi gynmş gelmşti kot bi uzun kapalılarn gydiği cekett..kızlarna gelnlk almş anlatıyordu onları gydrmemş.. aman tın herkes onu kınadı nası elti o öle die.. dğnde çok durmadı bleziği taktı gitti dşn... samimi değilm bende zaten bi elti var.. amaaan kmse umrm olmaz benm eşmle aram ii olsn gerisi dışkapnn dış mandalı eşmde öle der.. ama insan yapmadklarna bozuluo haa tek yapmasnlar uzak olsnlar karşmasnlar da...

bncede dıs kapının dıs mandalı bende gelecek olan mandallara yüz vermicem:KK9:ne gelsinler ne giderim yani o derece kimsenn kaprisini tripni egosunu tatmin edemicem.... aramam aramasınlarda gerçi daha onlar piyasada yoklar ama olsun ılla olucaklar ben şimdiden peşin hüküm sürdüm taviz vermem asla hıhhhh iyimdir ama bi okadarda fenayımdır vallahi:KK9:o paçoz eltnede yüz verme üzmesn seni kocişinle mutlu mesut yaşa

kıymet bilen biridir ama gercekten biliyorumu bilmiyorum.bnm annem babam caslıyordu.ablam hazırnda rahatsızlandı annem işi bırktı.eylülde dugun yaptık.annemlere bn yardımcı olamadım sadece bnm k.kartımda olan taksıtleri oduyorum. annesine anlatıgım gibi 5bin lira verdim dugunden sonra (geri ödicez dediler) eşim kredi cekti.ödemsi onların.bnm ailem bunları bilmiyor.kendi aileme hiç yardım edemedim hep onun ailesine şimdi de bilezik bozalm diyo.en ufak seyde.baska çareleri de var.bn ona hep söyledim bilezik bozmam onlar saglık sigortamız diye.

bozdurma ya, bir de emeklilermiş, verdikçe isterler yani... hyr daha onlar size destek olacak, ama tam tersi olmuş sizde....

çekemiyordur seni, zamanında aklını kullanıp yaptırsaymış düğününü salonla.... bizde de kardeşimin kocası çekemedi... kardeşim de düğün günü kız almaya gelmişlerdi, ama şehirlerarası 3 saatlik yolun arkasından düğün çok zor oldu, annemler kendi kızının düğününe yetişemedi falan...
neyse benim düğünümde babam bir gün önce yapalım gelin almayı dedi, en uygunu da buydu... ama beyfendi hemen çıktı ortaya, olmazmış, onun düğününde öyle yapılmamış, beni de düğün günü alacaklarmış, içimden sanane, daha yeni damatsın , sana mı düştü benle ilgili söz söylemek diye çok geçirdim ama babam kesti attı. senden mi izin alıcam diyerek :KK9:
annemler her şeyi eşit yapmaya çalıştı, hyr kardeşimle bizim aramızda hayatta sorun olmaz böyle şeyler, ama kocası her şeye laf etti... en ağırı da ben onların düğününde bileklik takmıştım 600 tl lik ki öğrenciydim, dersanede çalışıyordum sadece... maddi durumları çoook çook iyi, sen eniştesin ya, bir bilezik tak dimi... nerde bileklik takmış, çok da hafif... kardeşim çok üzüldü bu duruma, kendi de çalışıyor kardeşimin, başka türlü hediyelerle desteklemeye çalıştı işte....

bozdurma ya, bir de emeklilermiş, verdikçe isterler yani... hyr daha onlar size destek olacak, ama tam tersi olmuş sizde....

çekemiyordur seni, zamanında aklını kullanıp yaptırsaymış düğününü salonla.... bizde de kardeşimin kocası çekemedi... kardeşim de düğün günü kız almaya gelmişlerdi, ama şehirlerarası 3 saatlik yolun arkasından düğün çok zor oldu, annemler kendi kızının düğününe yetişemedi falan...
neyse benim düğünümde babam bir gün önce yapalım gelin almayı dedi, en uygunu da buydu... ama beyfendi hemen çıktı ortaya, olmazmış, onun düğününde öyle yapılmamış, beni de düğün günü alacaklarmış, içimden sanane, daha yeni damatsın , sana mı düştü benle ilgili söz söylemek diye çok geçirdim ama babam kesti attı. senden mi izin alıcam diyerek :KK9:
annemler her şeyi eşit yapmaya çalıştı, hyr kardeşimle bizim aramızda hayatta sorun olmaz böyle şeyler, ama kocası her şeye laf etti... en ağırı da ben onların düğününde bileklik takmıştım 600 tl lik ki öğrenciydim, dersanede çalışıyordum sadece... maddi durumları çoook çook iyi, sen eniştesin ya, bir bilezik tak dimi... nerde bileklik takmış, çok da hafif... kardeşim çok üzüldü bu duruma, kendi de çalışıyor kardeşimin, başka türlü hediyelerle desteklemeye çalıştı işte....

komik mi desem tuhaf mı desem enişten çok alemmiş ya:KK9::KK9:her şeye atlanır mı ama babişin ii demiş senden mi izin alcam die bnmde babam derdi aynısını agır olda molla desinler yani destur:KK9::KK9:

bende istanbuld ayaşıyorum cnm bnm dogma buyume buralıyım

bncede dıs kapının dıs mandalı bende gelecek olan mandallara yüz vermicem:KK9:ne gelsinler ne giderim yani o derece kimsenn kaprisini tripni egosunu tatmin edemicem.... aramam aramasınlarda gerçi daha onlar piyasada yoklar ama olsun ılla olucaklar ben şimdiden peşin hüküm sürdüm taviz vermem asla hıhhhh iyimdir ama bi okadarda fenayımdır vallahi:KK9:o paçoz eltnede yüz verme üzmesn seni kocişinle mutlu mesut yaşa

evet evet izn vermycem üzmelerine :KK50: kmseye yüz vermiom valla bana km ne değer verrse aynısını görr dedm eşime oda zaten anladı yengesni dğnde yaptklarnı görnce sonrasnda duydk olanları biz hep.aman hayrda kız en byğü 2ye giden yani 9 yaşnda kızı var 10 yıllk evli desen neyn derdndesn 10 yıl geçmşte :))) bende iyiyimdr amaaa baktm deli ediyorlar cnnet geçiririm fena kötü olurum ayol :KK1:

aynen kuzum ya demi 10 yıllık evli kız en byk kızı 2. sınıfa gidiyor 9 yaşnda o kadr zaman geçmiş aklı başına gelmş sanki... aklını kullanıp ben istiyorum diyeydn demi ama.. benm eşmn tarafı kapalı hep dğn ne sevmez gtmezler bu eltide kapalı..oynamalı dğne gtmez oynamazlarmş aman oynamazsan oynama ben yapoarm sende o zaman ben istiyorm demeyi bileydn demi? eşim bana dedi bzmkler gelmez yapmayalm salonda çalgılı dedm hayr ben bi kez evlencem istiyorm olcak dedm sonra ben gelme etmem dyenlere eşim kına çalgızı erkek tarafnda o zaman geln dedi kestrdi attı.. senn durumda eniştenn hatası annem kardeşn napsn ki :KK50:

kira deil canm ama calısmıyorum.kv ew kredisi çekti ve 2 kredi daha şimdi 3 oldu toplam 4kredileri var.

neden eşin kayınpederinin borçları için kredi çekiyor canım ya... hani bir miktar yardım yaparsınız da hepsini niye siz ödüyorsunuz... nakit gerekiyorsa başka da çaren yoksa mecbur bozduracaksın, hoş giden de geri gelmiyor malesef... altında düştü eskisi gibi para da yapmıyor....allah yardımcınız olsun...

bursada yasayanlar bilir dolmusları vardı kayınpederimin.o denmeden kalan borcları var ve krediler düğün kartlar sıkıstılar bnde üzüldüm durumlarına.ilk verdiğimde mecburiyetten verdık.eşimin teyzesi yaptı mutfk dolaplarını onlar sıkıstırdı kvme cok laf ettiler.bn kızsamda küssemde laf ettirmem ailem sonucta.borcu kapattık geri ödemek şartıyla

taviz bnde vermiyorum yardım edemem bundan sonra eşime acık acık söyledim daha da bişi beklemesinler benden diye o da bna katıldı.bnm takıldıgım konu şimdi onalrın bize yardım edememleri o kdr borcunu kapattık.aldıkları paralardan bişi kalmıyo diye kartları ödedik şimdi 300-400 veremezlersee artık ters dönücem.yada eşim bilezik bozdurmakta ısrar ederse.

ben geldiimm..
geçmişe şöyle bi göz attım da gülümsedim..yalnız değilsiniz..yalnız değilim..
benim k.v k.p'de maddi manevi hiçbir şeye karışmadılar..nişanlım başka şehirdeydi..hep annemlerle koşturduk evi tut,temizle,tadilat..hiç merak bile etmediler hazırlıklar nasıl?bi eksik var mı? maddi olarak da gelinlik damatlıkran tutun her türlü mobilya beyaz eşya vb.kendimiz aldık..şu anda 1000 tl kredi ve taksitleri devam eden kredi kartı ödüyoruz...bi tek size yazıyorum kimseye söyledmedim..bizim de elimizde bi tane bile küçük altın kalmadı..hep ıvır zıvır borçlara gittii..bilezikleri bozup rahatlasak mı diye düşündük ama kıyamadık...bu arada o konuda haklarını yemiyim 4 tane de olsa bilezik taktılar..ama inci ve diğer seti eşim aldı beraber çektiğimiz krediden...görümcelerim de sağolsun birer küçük altınla destek oldular bu yuvanın kuruluşuna :)

ama mutluyuz..hem de çok..kimse karışmadı..kimse de karışmıyor..her şeyi kendi zevkimize göre aldık...kimseyi yanımızda bile götürmedik...ailesine de hiç bu durumu dile getirmedim eşime bile sitem etmedim..çalışır öderiz...maaşlarımız iyi ama bazen giderler aşıyor bile.. elimizde 100 tl kaldığı oluyor onu 50 50 bölüşmenin keyfi paha biçilemez :)

ayprensesi sen de eşine çok sert çıkma olur mu?sana sonuna kadar hak veriyorum..ama bu eşler aile konusunda biraz hassas,bu en mutlu günlerini onlar yüzünden bozma ılımlı konuş ama hakkını da yedirme...

dolmuşum ben yaaa..rahatladım :)

haydi başlayalım kız zaten kürdan gibi olmadım hiç bi zaman lisede bile 38 beden gyıodum balık etli güzeldimde cok bozuldum 40 beden gyıorum şmdi evlılık için bile zar zor 3 kılo verdm pek tutamıyorum kahrolası bogazımı hepte bahanelerim hazır regl olmadan 1 hafta önce baklavada baklava regli oluyorum yine tatlı tatlı dıe tuutturuorum reglm bıtıo 1 hafta ole arada 1 hafta yemıo işte kocişte dio senin kan şekerin hiç normal kalmazmı hep mı dusuo dıe dalga gecıo:KK9::KK9:

sweatcim başlayalm diete ama p.tesileri dil mesela yarın cünkü p.tesiden baslayan dıetten hyr gelmez:KK9:

aynı beni yazmışın..ben de hiçç zayıf olmadım hiç iştahım kesilmedi benim...üzülsem de yedim hasta olsam da :))ben de 40 beden giyorum utanmasam 42 ye çıkmak üzereyim :KK43:((

o zaman yarın başlıyalım mıı?arkadaş olalım birbirimize..küçük kaçamaklarımızın vicdan azabını paylaşalım :)

kızlar çok sinir oldum akşam üstü ya... şimdi evdeyim ya 2 gün önce arkadaşımı aramıştım göreşelim diyerek o da tmm haber veririm ben sana dedi... akşam gördüm ki diğer başka arkadaşlarımla görüşmüş ve bana hbr dahi vermemişler( facebooktan gördüm) hepsi yakın arkadaşım sayılır, hadi diğerlerine bişi dememiştim ama aradığım arkadaş nezaket icabı çağıramaz mıydı ya... bir de yeni evime davet edeyim hepsini diye düşünmüştüm.... eşim takılma diyor ama takılmamak elde değil, face yorum yazmak istiyorum, beni de çağırsaydınız keşke diyerek ama çok da ezilmiş duruma düşmek istemiyorum :KK19:

kızlar çok sinir oldum akşam üstü ya... şimdi evdeyim ya 2 gün önce arkadaşımı aramıştım göreşelim diyerek o da tmm haber veririm ben sana dedi... akşam gördüm ki diğer başka arkadaşlarımla görüşmüş ve bana hbr dahi vermemişler( facebooktan gördüm) hepsi yakın arkadaşım sayılır, hadi diğerlerine bişi dememiştim ama aradığım arkadaş nezaket icabı çağıramaz mıydı ya... bir de yeni evime davet edeyim hepsini diye düşünmüştüm.... eşim takılma diyor ama takılmamak elde değil, face yorum yazmak istiyorum, beni de çağırsaydınız keşke diyerek ama çok da ezilmiş duruma düşmek istemiyorum :KK19:

canım ben olsam ben de sinir olurdum..çok haklısın ama bence face e yorum yazma..yazıcaksan da sallamamış gibi süpersiniz falan yaz ya da beğen geç...insanlara fazla değer verdiğini anlayınca bi tuhaflaşıyorlar çünkü..aynı şehirde olsaydık biz buluşur facee fotolarımızı koyardık boy boy :)))

Son düzenleme:
canım ben olsam ben de sinir olurdum..çok haklısın ama bence face e yorum yazma..yazıcaksan da sallamamış gibi süpersiniz falan yaz ya da beğen geç...insanlara fazla değer verdiğini anlayınca bi tuhaflaşıyorlar çünkü..aynı şehirde olsaydık biz buluşur facee fotolarımızı koyardık boy boy :)))

beğendim sırf gördüğümü göstermek için yaptım.... hoş umurundamıdır acaba diye düşünmüyor değilim.... hepsi bekar, evlendim diye beni dışladılar sanırım:KK9:

X