evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo
aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsun
dısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken
elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe
sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen
neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa
valla tüm bu dediklerini yapsın kocam ben çiçek alırım ona
buldun da bunuyorsun derler biz de... seninkisi de o hesap
boşver ,çiçek dediğin 3 gün sonra çöpe gidiyor zaten... senin koca evi toplamaya çalışıyor benimkisi de daha fazla dağıtmaya çalışıyor... sabah kalktığımda oturma odası savaş alanı gibi oluyor
kızlar bende yeni evligim ben çalistiğim için simdiye kadar hep yemek yapmasını ole cok bılmıyorum ama netten falan bakıp elımden gelenı yapıyorum yenmeyecek gıbı de olmuyor yemeklerım ben yıyorum esımde bazen yıyo bazen yemıyor hep dısardan yemeye alısmıs oda hep dısardan yıyor bıde ben kızıcam dıye benden hbrsız sıparıs verıyo yemek gelıncede süpriz yaptım sana yorulma dıyor bu olayda benım artık sınırımı bozmaya basladı hem cok kılo aldım hem marketten alısverıs yapıyorum aldıklarım bozuluyor dısardan dısardan nereye kadar en son mesela fasulye yemegı yaptım en kolay yemek guzelde oldu ama yemedı artık kendımı kotu hıssetmeye basladım benmı bırsey beceremıyorum acaba dıye zaten calısıyordum sımdı evdeyım onun vermıs oldugu bı sıkıntıda var bende bıde uzerıne boyle olunca kendımı cok kotu hıssedıyorum
ilk başta kendine özgüvenin olacak canım yemek konusunda... hani sen gözünün içine bakmayacaksın nasıl olmuş diyerek... sanki usta bir aşçısın ve çok lezzetli bir yemek yapmış gibi servis edeceksin
o zaman hiç bişi diyemiyorlar, afiyetle yiyorlar... hem üstüne de gitmeyeceksin ye diye... aç kalınca öyle bir yiyorlar ki
boşver ilerde sağlık sorunları başlayınca hazır gıdalardan seninkilere mum olur...
geçmiş olsun canm hala varmı ağrın.benmde pazar sabahı belimin üzerinde bi ağrı vardı p.tesi yoktu sımdı yine var sanırım böbreklerimde ağrı :18:
geçti şimdi de ben tibetin gençlik hareketlerini yapıyorum, sanırım ondan oldu... böbrek ağrısı çok önemli, dikkat et, devam ederse doğru doktora....
Nena yaa benim de göbek öle yaa çok moralim bozuk
napsak rejime mi başlasak senle ..ama boğazımı da tutamıyorum kii yaa
karatay dietine alalım sizleri de
ben sporla koruyordum kilomu ama evlendikten sonra 3 kilo aldım, 1,5 aylık evliyim
düğün sırasında çok zayıflamıştım şimdi herkes iyisin diyor da, ben şöyle 7-8 kilo vermek istiyorum... sonrasında bebişle alırım kiloları
Valla buyudu evet
) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee
her hafta başmı olur tatlım ya, hem hamilesin... boşver, ayda hatta 2 ayda bir silsen yeter... ektra misafir falan olursa sil işte... ben 9. kattayım hiç dokunmuyorum camlara
dokunasım da yok, bir kaç ay geçsin temizlikçi kadın alıcam, o halletsin
aynen öyle tatlım nasıl yapıyolarsa :) yılların verdiği bi pratklik var sanırım
bu arada brnm mutfak halım beyaz
eşim istedi diye aldım a be salak diyorum kendime nasıl aldın bu halıyı 2 ayda 3 kez siildim 1 kere yıkamacıya gitti :) artık kaldırdım
sürekli bişi damlıyo gıcık halıyaaa
düşünemiyorum, beyaz halıyı mutfakta, ben hiç bişi sermedim mutfağa, halıflex tarzı , yıkanabilir halı düşünüyordum, sonra şubatta tayin olursa ev değiştireceğim, kalsın dedim....
off akşam napcanız ya yemek :44: mercimek çorbasıyla mkarna mı yapsam ne en kolayı
kurufasulye yapacağım ben, çorbada dünden var, yanına da cacık... daha ne olsun
Yaaaa yemege gitcek hic kmsem yooookk benimm
ankaradaysan gel bize tatlım... bizimde gelecek misafirimiz yok
eşimin arkadaşları burda aslında ama nedense iş dışında bir misafirlik olayları yok... biraz eşimde huysuz sanırım o yüzden oluyor....
benim 4 ay oldu.yeniyim diyelim.bizim erkek tarafı evlendiririz ama aynı evde oturursanız demişler eşime.oda garibim iki aradakaldı bende eşime kıyamadım he tamam oturcam dedim ama içimden öyle demedim tabiki sonuçta dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz deiş atalarımız. ailem özellikle annem eşimle evlenmemi çok istedi ama aynı evde oturma fikrine kimseyi razı edemedim.ben ailenin nazlı kızıyımya
neyse kıyamadılar.evlendik tek bir yatak odasına fit bir gelin olarak gittim o eve.takılarımı elimden daha düğün günü aldılar tabi.vermemek için çok çabaladım ama gene eşim üzüldüğü için ses çıkarmadım.onlarla kaldığım her gün bana işkence gibi geldi ne yemek yiyebildim ne kocamla rahat edebildim.sabatan akşama kadar mutfakta oturan bir kayınbabam var kaynanama laf edemem.ona saygım sonsuz.derdim kaynanalık yapan kayınbabamlaydı.2 ayım geçti o evde hergün eşimle tartışarak.yaşlılığada yaşlıyada saygım sonsuz.nitekim bizim aile ve çevremde hiç öyle aksi bir yaşlıda görmedim.afedersiniz gerdeğin ertesi günü sabahın köründe ellerini öptürmek için ayağa diktiler.en son eşimle akşam gezmesinden 11 gibi döndük.vay efendim siz nasıl bu vakitte gelirsiniz diye bizi yataktan kaldırıp sorguya çekmesiyle ben onada bu evliliğede son noktayı koydum.eşime ya şimdi beni babamın evine götür bitsin bu iş yada yarın bu evden çıkıp eşyamız olmasada ev tutup gidelim dedim.melek kocam 3 gün sonra evimizi buldu kiraladı 2 aydır cennette gibiyim.onlarda 1 2 hafta küstüler sonra barıştık. çok uzun oldu özür dilerim ama içimi döktüm bu sayede siz siz olun evinizi ayırın bacılar :) EN OLMAYACAK ŞEYLER BİLE BİRGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR,AMA İKİ AİLENİN AYNI EV ORTAMINDA YAŞAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ dostlar...
En olmayacak şeyler bile bir gün gerçekleşebilir. Ama iki ailenin aynı ev ortamında yaşaması düşünülemez.
başta annenlerin sözünü dinleyip aynı evi kabul etmeseydin canım, takılarını vermişsin, o takılarınla küçük bir düğün yapabilirdin mesela... her şeyi geçtim, düğün yapmayıp, ayrı evde huzurun olurdu... neyseki yol yakınken eşin seni dinlemiş ayırmış evleri... mutlu mesut günlerin olur inş...
moralim bozuldu yine sürekli sıkısmak yoruyo beni.bana sormadan bana dansımadan iş yaptılar.birde dugunden sonra veririz demiş.mecburen verdık elimizde ne kdr nakit çeyrek aldın dolar euro varsa verdik.yetmedi eşim kayınpederimin daha önceden k.kartı borclarını ödemesi için kredi cekti.şimdi elimizde bişi kalmadı.ve perde senetliydi aralık ayında ödememiz var.2 çeyrek 1 cumhuriyet var bozduralım üzerini alcam annemlerden diyo ama 500 verebilirlermi diyo.karttan taksıtlı nakıt cekelim dedm sıkıscaz diyo.neymişş bilezik bozalımmış.bozalım bozmasına daa tekara yapamıcaz.2 aydır kenara bin lira koyduk gitti 500 koyduk gitti en son 200 vardı o da gitti nasıl yapcaz bilezik bi sağlıl sorunu olursa allah korusun ne yapcaz o zmn bn dokunmak istemıyorum.işe gitti ewdeyken konusmuyo benle faceden yazıyoo.bişi dediğimde de bn hallederim diyo o zmn neden bana yansıtıyos off yaaa
neden eşin kayınpederinin borçları için kredi çekiyor canım ya... hani bir miktar yardım yaparsınız da hepsini niye siz ödüyorsunuz... nakit gerekiyorsa başka da çaren yoksa mecbur bozduracaksın, hoş giden de geri gelmiyor malesef... altında düştü eskisi gibi para da yapmıyor....allah yardımcınız olsun...