- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- Konu Sahibi ayprensesii
Yaaaa yemege gitcek hic kmsem yooookk benimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bnde bugun dusunmuyorum halama gdıyoruz yemege...
ama bizim genelde aksam yemegmz kahvaltıdır hem hafıf oluo hem pratık cayıda demlıyoruz ohh misss çok ugrasmam yemeekle 1-2 gün annemde oluyoruz 1 gün mutlaka kayın valıdemde hafta sonu rahat rahat yemek yapabılıorum hafta ıcıne kalırsa devam edıyoruz kalmazsa kahvaltı böyle yani
amanın senn ki iiymş valla benmkide hergn kahvaltı yemez heral gııı :44: biz yemeğe bi yere gtmioz ya işten koş eve nere gtcen :)) zaten gözm çıkıo yemekten sonra uzanaym die
kızlar nerelerde oturuosunuz nerelisinz merak edıyorum da:26:
Ayy tesekkur ederim keske mumkun olsaadeert ettğn şeye bak sende çık bana gel bak burda kaç kşiyiz her gn birimize geliver :))
kızlar nerelerde oturuosunuz nerelisinz merak edıyorum da:26:
benim 4 ay oldu.yeniyim diyelim.bizim erkek tarafı evlendiririz ama aynı evde oturursanız demişler eşime.oda garibim iki aradakaldı bende eşime kıyamadım he tamam oturcam dedim ama içimden öyle demedim tabiki sonuçta dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz deiş atalarımız. ailem özellikle annem eşimle evlenmemi çok istedi ama aynı evde oturma fikrine kimseyi razı edemedim.ben ailenin nazlı kızıyımya neyse kıyamadılar.evlendik tek bir yatak odasına fit bir gelin olarak gittim o eve.takılarımı elimden daha düğün günü aldılar tabi.vermemek için çok çabaladım ama gene eşim üzüldüğü için ses çıkarmadım.onlarla kaldığım her gün bana işkence gibi geldi ne yemek yiyebildim ne kocamla rahat edebildim.sabatan akşama kadar mutfakta oturan bir kayınbabam var kaynanama laf edemem.ona saygım sonsuz.derdim kaynanalık yapan kayınbabamlaydı.2 ayım geçti o evde hergün eşimle tartışarak.yaşlılığada yaşlıyada saygım sonsuz.nitekim bizim aile ve çevremde hiç öyle aksi bir yaşlıda görmedim.afedersiniz gerdeğin ertesi günü sabahın köründe ellerini öptürmek için ayağa diktiler.en son eşimle akşam gezmesinden 11 gibi döndük.vay efendim siz nasıl bu vakitte gelirsiniz diye bizi yataktan kaldırıp sorguya çekmesiyle ben onada bu evliliğede son noktayı koydum.eşime ya şimdi beni babamın evine götür bitsin bu iş yada yarın bu evden çıkıp eşyamız olmasada ev tutup gidelim dedim.melek kocam 3 gün sonra evimizi buldu kiraladı 2 aydır cennette gibiyim.onlarda 1 2 hafta küstüler sonra barıştık. çok uzun oldu özür dilerim ama içimi döktüm bu sayede siz siz olun evinizi ayırın bacılar :) EN OLMAYACAK ŞEYLER BİLE BİRGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR,AMA İKİ AİLENİN AYNI EV ORTAMINDA YAŞAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ dostlar...[h=4]En olmayacak şeyler bile bir gün gerçekleşebilir. Ama iki ailenin aynı ev ortamında yaşaması düşünülemez.[/h]
moralim bozuldu yine sürekli sıkısmak yoruyo beni.bana sormadan bana dansımadan iş yaptılar.birde dugunden sonra veririz demiş.mecburen verdık elimizde ne kdr nakit çeyrek aldın dolar euro varsa verdik.yetmedi eşim kayınpederimin daha önceden k.kartı borclarını ödemesi için kredi cekti.şimdi elimizde bişi kalmadı.ve perde senetliydi aralık ayında ödememiz var.2 çeyrek 1 cumhuriyet var bozduralım üzerini alcam annemlerden diyo ama 500 verebilirlermi diyo.karttan taksıtlı nakıt cekelim dedm sıkıscaz diyo.neymişş bilezik bozalımmış.bozalım bozmasına daa tekara yapamıcaz.2 aydır kenara bin lira koyduk gitti 500 koyduk gitti en son 200 vardı o da gitti nasıl yapcaz bilezik bi sağlıl sorunu olursa allah korusun ne yapcaz o zmn bn dokunmak istemıyorum.işe gitti ewdeyken konusmuyo benle faceden yazıyoo.bişi dediğimde de bn hallederim diyo o zmn neden bana yansıtıyos off yaaa
moralim bozuldu yine sürekli sıkısmak yoruyo beni.bana sormadan bana dansımadan iş yaptılar.birde dugunden sonra veririz demiş.mecburen verdık elimizde ne kdr nakit çeyrek aldın dolar euro varsa verdik.yetmedi eşim kayınpederimin daha önceden k.kartı borclarını ödemesi için kredi cekti.şimdi elimizde bişi kalmadı.ve perde senetliydi aralık ayında ödememiz var.2 çeyrek 1 cumhuriyet var bozduralım üzerini alcam annemlerden diyo ama 500 verebilirlermi diyo.karttan taksıtlı nakıt cekelim dedm sıkıscaz diyo.neymişş bilezik bozalımmış.bozalım bozmasına daa tekara yapamıcaz.2 aydır kenara bin lira koyduk gitti 500 koyduk gitti en son 200 vardı o da gitti nasıl yapcaz bilezik bi sağlıl sorunu olursa allah korusun ne yapcaz o zmn bn dokunmak istemıyorum.işe gitti ewdeyken konusmuyo benle faceden yazıyoo.bişi dediğimde de bn hallederim diyo o zmn neden bana yansıtıyos off yaaa
Canim ilk aylara gore kenara para atablmnz bile cok guzel. Bzde borc oduyoruz hazirana kadar. Bn bilezigi kndm teklif ettim esin kiymet bilen biriyse birak bozsun aranz iyi olsun hersey yerine konur bi seklde
kıymet bilen biridir ama gercekten biliyorumu bilmiyorum.bnm annem babam caslıyordu.ablam hazırnda rahatsızlandı annem işi bırktı.eylülde dugun yaptık.annemlere bn yardımcı olamadım sadece bnm k.kartımda olan taksıtleri oduyorum. annesine anlatıgım gibi 5bin lira verdim dugunden sonra (geri ödicez dediler) eşim kredi cekti.ödemsi onların.bnm ailem bunları bilmiyor.kendi aileme hiç yardım edemedim hep onun ailesine şimdi de bilezik bozalm diyo.en ufak seyde.baska çareleri de var.bn ona hep söyledim bilezik bozmam onlar saglık sigortamız diye.
zor günler geçirmişsn belli ama haklısın ev ev üstüne olmaz :)çok zor Allah kmseye yaşatmasn.. ayrı ev bambaşka canım sende kurtlmşsn iyide etmşsn ohh artk tadını çıkart
benim 4 ay oldu.yeniyim diyelim.bizim erkek tarafı evlendiririz ama aynı evde oturursanız demişler eşime.oda garibim iki aradakaldı bende eşime kıyamadım he tamam oturcam dedim ama içimden öyle demedim tabiki sonuçta dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz deiş atalarımız. ailem özellikle annem eşimle evlenmemi çok istedi ama aynı evde oturma fikrine kimseyi razı edemedim.ben ailenin nazlı kızıyımya neyse kıyamadılar.evlendik tek bir yatak odasına fit bir gelin olarak gittim o eve.takılarımı elimden daha düğün günü aldılar tabi.vermemek için çok çabaladım ama gene eşim üzüldüğü için ses çıkarmadım.onlarla kaldığım her gün bana işkence gibi geldi ne yemek yiyebildim ne kocamla rahat edebildim.sabatan akşama kadar mutfakta oturan bir kayınbabam var kaynanama laf edemem.ona saygım sonsuz.derdim kaynanalık yapan kayınbabamlaydı.2 ayım geçti o evde hergün eşimle tartışarak.yaşlılığada yaşlıyada saygım sonsuz.nitekim bizim aile ve çevremde hiç öyle aksi bir yaşlıda görmedim.afedersiniz gerdeğin ertesi günü sabahın köründe ellerini öptürmek için ayağa diktiler.en son eşimle akşam gezmesinden 11 gibi döndük.vay efendim siz nasıl bu vakitte gelirsiniz diye bizi yataktan kaldırıp sorguya çekmesiyle ben onada bu evliliğede son noktayı koydum.eşime ya şimdi beni babamın evine götür bitsin bu iş yada yarın bu evden çıkıp eşyamız olmasada ev tutup gidelim dedim.melek kocam 3 gün sonra evimizi buldu kiraladı 2 aydır cennette gibiyim.onlarda 1 2 hafta küstüler sonra barıştık. çok uzun oldu özür dilerim ama içimi döktüm bu sayede siz siz olun evinizi ayırın bacılar :) EN OLMAYACAK ŞEYLER BİLE BİRGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR,AMA İKİ AİLENİN AYNI EV ORTAMINDA YAŞAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ dostlar...En olmayacak şeyler bile bir gün gerçekleşebilir. Ama iki ailenin aynı ev ortamında yaşaması düşünülemez.
cnm bnm ii yapmışsın ayrılmakla bnm annemde kv,görümce,kp hep beraber yasadı hala yasıo bıde sımdı babaneme bakıo cok zor ben bılırım sabır işi annem 27 yıldr evli napsın kadın...
ben göçmenim canım bosnia herzegovina namıdier boşnak memnun oldumcanım benm ben kayseri merkez tam göbek :))) sen ?
Ayy tesekkur ederim keske mumkun olsaa
Esim de bn de bursaliyiz ama tekirdagda oturuyoruzz.
ya hayr siz yeni evlsnz sizene onlarn borcndan ... valla geçen eşim dedi babama tv aldıkda pardon aldk derken dedm ? abm aldı kartndan babam abime ödycek dedi haaa dedm.. hayr bizm tvyi ble kuzenlerm aldı bde kalkıo babasına tv alrsa vrrdm onu heralde müsamaha etme ya her sıkşmada altn blezk bozlmaz Rabbim sıkntı vermesn ama haklsn sağlk var ne blm zor..ben gne grdm annemlerle benm taraf akrabalar aylk 100 tl ilk bana gelcekler 1400 tl felan oluo dedm eşime blazk yapcaz koycaz :) yoksa grmeym yani dedm.. benmde eşimn şirkete borcu var :) 8000 tl dğn borcumuzu kapadk şkr kalmadı altnları bozdkrdk felan ailem benmde blmio şrkete borcu oldunu ama naparsn işde kendi maaşndan 500 kesilio ödüo ha yne skntısını ben çekiom ailesnn haberi bile yok boırcndan...
canım sen ne diyosun yeni evlendim sanki.evimde temizlik yapmak yemek pişirmek okadar güzel bişeyki. mobilyamız eşyamız olmasında yuvam hep böyle huzurlu ve sıcak kalsın. cebimde param olmasın elimde kocamın eli olsun yeter.herşey zamanla olur.milletin dediği gibi çok şükür hiçte aç acıkta kalmadık daha
ben göçmenim canım bosnia herzegovina namıdier boşnak memnun oldum
oo ne güzel iki şehride çok severim tekirdağ da bnm hemşeriler coktur
of offf nerelere gırdın yaramı deşmeyin aman aman neyseki bnm butun altnlarm duruo tam çeyiz hazırladm erkek tarafnda tık yoktu ama nena susarmı valla yedım kocamın basının etini yapacaklar bana bılezıkte alacaklar dıe kocam düzdü evi onlar ucundan kıyısndan perdeydı halıydı onları aldlar bide ben 1 yıl nişanlı kaldım neler yapabılrlerdı aslnda