Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canım ya inş Rabbim gönlüne göre verir devlet en iisi tabi ki özel zor ama napcan hayat işde çalışıoz :KK43:

aynen tatlım valla hayatın ne getireceği hiç belli olmuyo... inşallah seninde bebiş haberlerini alırız yakın zamanda :nazar::emir_bebek:

aynen tatlım valla hayatın ne getireceği hiç belli olmuyo... inşallah seninde bebiş haberlerini alırız yakın zamanda :nazar::emir_bebek:

valla öyle yaşım gelmiş 29a :KK43: ne zaman anne olcam da doğrcamda bytcemde :KK43: yaşlı anne olmak istemiyorum tabi Allahım daha iyi bilir zamanını ama verirse kısmetse istiyoruz hemde çok :KK43: öyle ki regl olnca nası üzülüyorum :KK43: yine hamile kalamadım die.. sonra diyorum e be kızım senelerdir sabırla bekleyenler napsın sabır biraz diyorum:KK43: bide benm eşimn kız kardeşi özrlü hasta korkuyorm da herkesde aman dikkat et dio :KK43:

Bende 2 aylık evliyim ve bebek isityoruz 28 kasımda adet olmam gereiyor dua edin kızlar olmıyım :) bebişim gelsin.. varmı böyle bebek düşünenler yumurtlama takibi yapanlar kısaca anlatınız bu şeklde hamile kalanlar flan neler yapmalıyız biz bebek isteyenler...

dua ederiz canım inşallah regl olmazsın ve bebiş gelirrrrrr:KK9: ne güzel ya hamile kalmaya çalışanlara özeniyorum ama ben 1 yıl bekleme taraftarıyım kocişle öyle karar aldık

valla öyle yaşım gelmiş 29a :KK43: ne zaman anne olcam da doğrcamda bytcemde :KK43: yaşlı anne olmak istemiyorum tabi Allahım daha iyi bilir zamanını ama verirse kısmetse istiyoruz hemde çok :KK43: öyle ki regl olnca nası üzülüyorum :KK43: yine hamile kalamadım die.. sonra diyorum e be kızım senelerdir sabırla bekleyenler napsın sabır biraz diyorum:KK43: bide benm eşimn kız kardeşi özrlü hasta korkuyorm da herkesde aman dikkat et dio :KK43:

Ne alakasi var ki anlamadim:44:

o zaman dikkat et tatlım allah hayırlısı versin, sağlıklı bebek nasip etsin hiç de stres olma daha 2.5 aylık evlisin :KK66: bence korkmak için daha çok erken ve ayrıca yaşın tam ideal yaş ,
Bende 2 aylık evliyim ve bebek isityoruz 28 kasımda adet olmam gereiyor dua edin kızlar olmıyım :) bebişim gelsin.. varmı böyle bebek düşünenler yumurtlama takibi yapanlar kısaca anlatınız bu şeklde hamile kalanlar flan neler yapmalıyız biz bebek isteyenler...

inşallah tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniii:nazar::emir_bebek:

Valla ya oyle ya da evde anneler biz gormeden aliyormus tozlari:KK1:

aynen öyle tatlım nasıl yapıyolarsa :) yılların verdiği bi pratklik var sanırım:KK53: bu arada brnm mutfak halım beyaz:KK53: eşim istedi diye aldım a be salak diyorum kendime nasıl aldın bu halıyı 2 ayda 3 kez siildim 1 kere yıkamacıya gitti :) artık kaldırdım :KK56: sürekli bişi damlıyo gıcık halıyaaa :KK20::KK23:

Benim durum karisik :) bn aslnda ilk gece hamile kaldimm ama malesef 9haftalik kaybettim. Sonra bir bucuk ay gecti bn istiyordum ve gecen ay kaldim yine.

üzüldüm canm ama allah seni üzmemiş hemen vermiş.allah saglıklı bir bebek nasip etsin kucagına almayı nasip etsin inş.
ama yine anlamadım hafa olarak diyosun 3.5 aylıkken mi hamile kaldın?

Valla buyudu evet :KK66:) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee:KK4::KK4:

bnmde yol üzeri cnm birde kazı yapıldı asfalt yok suan tam tozz yani camasır bile sermek istemiyorum balkona. o yuzden cam silmiyorum çeyizlerden önce silmiştik bn silmem cam fln 3kattayız ama 4 sayılır.:KK53:

yeni ev eşya çok toz yapıyo bence çünkü ben annemde bu kadar toz olduğunu bilmiyorum valla :KK53:

ewtt ya halılardan cok toz cıkıyor ince toz da değil yumak oluyo resmen deli oluyorum ne zmn eskicek bu halılarr

o zaman dikkat et tatlım allah hayırlısı versin, sağlıklı bebek nasip etsin hiç de stres olma daha 2.5 aylık evlisin :KK66: bence korkmak için daha çok erken ve ayrıca yaşın tam ideal yaş ,

inşallah tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniii:nazar::emir_bebek:

İNŞLLAH YA valla okadar istiyorum ki eşime bu ay o mutlu haberi vermeyi 16 gün sonra belli olucak yapmıcam ozamana kadar hiç test flan :)

aynen öyle tatlım nasıl yapıyolarsa :) yılların verdiği bi pratklik var sanırım:KK53: bu arada brnm mutfak halım beyaz:KK53: eşim istedi diye aldım a be salak diyorum kendime nasıl aldın bu halıyı 2 ayda 3 kez siildim 1 kere yıkamacıya gitti :) artık kaldırdım :KK56: sürekli bişi damlıyo gıcık halıyaaa :KK20::KK23:

Mutfak cok zor cidden. Bnm de krem kahve halim. Ama ince yolluk tarzi makinede yikaniyo o kismi cok rahat oldu bnm icin :21:

üzüldüm canm ama allah seni üzmemiş hemen vermiş.allah saglıklı bir bebek nasip etsin kucagına almayı nasip etsin inş.

bnmde yol üzeri cnm birde kazı yapıldı asfalt yok suan tam tozz yani camasır bile sermek istemiyorum balkona. o yuzden cam silmiyorum çeyizlerden önce silmiştik bn silmem cam fln 3kattayız ama 4 sayılır.:KK53:

ewtt ya halılardan cok toz cıkıyor ince toz da değil yumak oluyo resmen deli oluyorum ne zmn eskicek bu halılarr
Aminn tesekkur ederim. Evet canim o civarda oluyo. Bn 22haziranda evlndm ve tahminen eylul sonu ekim basi hamile kaldim.

eskisin artık yaa çıkmasın şu pis topaklarr :KK19: bide yatak odamada gün aşırı toz iniyo maşallah :KK52:
Mutfak cok zor cidden. Bnm de krem kahve halim. Ama ince yolluk tarzi makinede yikaniyo o kismi cok rahat oldu bnm icin :21:

en iyisini yapmışsın tatlım :KK17:hem tertemiz olur valla miss :KK52: ben eşimin kurbanı oldum :KK23:

ben ben ben :)) çook istiyoruz dkkat ediyoruz bekliyoruz bakalım kısmet :) benmde 14 de 2 gn kaldı bakalm ağrılarm var umarım regl ağrısı eğldr :KK43: dua ederm sana da.. herkese ediyorum bn Rabbim isteyen herkese nasp etsn inş..

bnm halımd akrem rengiydi eve kombınlıcem dıe almstm aman hep leke oldu hıc sılmedm yıkamadmda kaldrdım duruodu kenarda gecen gun kayın bıraderıme verdm al odana koy dıe sımdı mutfagım cıbıl terlıkle gezıoz zaten evde:KK9:

X