- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.581
selaam kızlaarr :) nasılsınızz
ay prensesi liste yapmışsın kuzu, beni de ekler misinnn :) 22.06.2013:123:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinn mutluluklar sana yeni gelin
ilk iki ay öyle garip oluyor..3 de alışmaya başlıyorsun 4 de tamamdır bn öyle oldum
genelde gelin görümce anlaşamaz ama sizde öyle bir durum olmamış sevindim... aslında hep böyle olması gerekir de işte...
naptın o kadar saat, çok yorulmuşsundur, benim öyle çok ayakta kalınca belim ağrıyor nedense... yaşımda genç halbuki
canım üzülme diyemeyeceğim, sanırım insan ümitlenince ve sonucu göremeyince hayal kırıklığına uğruyor... daha çok zamanınız var, çocuk düşünüp düşünmediğine karar ver ona göre çalışmalara başlarsınız...
canım gs nin dediği gibi salata tarzı birşey yapabilirsin, kısır,patates yada makarna salatası tarzı... gerçi kerevizli tavuklu meze diyorsun bu da salata tarzında birşeyse gerek yok, menü süper, ben de gelsem mi ki
kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyin annemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum
günaydınnn kızlarrrrrrrr daha uykm var ama kalktım..aksmları erken yatıcam artıkk gerçi yarın kocacım ewdee
acnm menün bncede süperrr gerk yok başka bişeye 5çatı gibi bişi olcak sanırm..1tabakta olucaklarr..güzel olur hem de renkli
teşekkür ederimm aynen öyle görümcem iyidirr..kv de de öyle sessizler çok şükürr ama tabi o kv bn gelin sadece eşime yapıyorum huysuzluk o kdr da olsun dimii :))
ne onalr ne bn laf sokma fln olmaz bizdee sadece kp patavatsız ve gevezee ama bna grk kalmadan susturuyolar hahah
umarım seninde istediğin olur p.tesş cnm..allah gönlümüze göre versinn...
bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....
bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee
Prenses baktıysan resimlere sayfada grili kırmızılı bir tulum var kenarları kırmızılı çok değil,ilk onu almıştım,aldığım gece eşimle yastığımızın arasına koydum :) O gün aşı olmuştum kolum acıyor diye yer değiştirdik eşimle soluma yatamayacam diye,soluma yatamazsam eşimi göremem olmazdı uyuyamıyorum ona dönmeden Neyse sağa yattım eşimel muhabbet ettik fln biraz uyumuşuz,hani sıçrarsın ya ilk daldığında bi yerden düşer gb,sıçrayarak uyandım ama ne gördüm biliyor musun?
Rüyamda böyle karşıya bakıyordum bir an da sağ tarafımdan beyaz küçücük çiçekler attılar birsürü,onlar öyle düşmeye başlayınca birden sıçradım Ayy aklıma geldide şimdi,insan işte yoruyor öyle hemen Çok güzellerdi,teşekkür gb
bu günün konusu bebişlermiş
önceliklee plojocum çok şeker aldıklarınız..insanın içi kıpır kıpır oluyor bakarken
nice güzel sağlıklı günlerde kullansın prensesimiz..
bi de yüz temizleme kremlerinden bahsedilmiş..ben de bi tek göz makyajı yaaprım..dudaklarım küçük olduğundan ruj bile sürmem ..
o yüzden pek bişey kullanmıyorum ben de..
bu akşam da eşim dışarı götürücekmiş beni yemeğe yaşasınn
2 haftadır dışarıda yemiyorduk..2 haftada 1e düşürebildik çok şükür
ges ve ella misafirlerle mi boğuşuyor acaba
gece görüşmek üzere öptüm kiiii
Kizlar merhaba bildgnz pertim sabahin 7.5undan beri ayaktym o saydgm menunun uzerine eklemelerle 10cesit bsy yaptm 15kiso geldi yemekleri uaparken yorulmstm bide dun 4saate kadr is yapmstm anlacgnz oluyommmmmmm bennn istune yetmedi kv geldi bide aksam yemegi yaptm o yorgnlikla ve bigun kahvalti dahil yedgm tek sey2adet mercimek koftesi 12saat sonra anca yeni otrudm regl olamadm davul gbi sis vucudum ve gergnlik yarati bnde cildiricim sizler napiosnz geriyi okidumda alibtilayamdm ki uff mazur gorun bzmkileri okumadan yazdi demen inan deli gbi yoruldum
Komsuyuz kiz bende pendikliyim ahahahahah gel arada kahveye arkdsm yok die sizlaniodun al sana arkadas
Kizlar ya kv inanilmaz sinirlendm hatta tepem atti bugun bir suru yemek yaptm e gelenlerde eli bos gelmedi kimisi kendi bsuler yapms kimisi hazr almis okadar kalabaliktiki bigun ev yani esime 1er parca bsy kalmadi her seydn bol olmasna ragmen nese bugun biro baklavada getrmsti bissuru yendi az bsy de kalmisti bende kabi olanlar bos gtmesn die kaplara kendi yaptklarmdan bide baklava koydum vay efendm zaten baklavayi onlar getrms ben nie koymusun yabanci diller teyzelern kaplar bos gtse nolur bilmem ne bnde bizde bos kap gonderilmz me varsa koydum zaten cok bi baklava yoktu oglen yedi kendisi cani cekti heralde bana sladirio ay nasil snir oldm bugun sulalemin yannda bi kac pot daha kirdi allahtan bu ladnla ayni evde dilim 2-3 haftada bir gdiorim esimde kirk yilda bir gelio anam iste idare et dedi bnde suna laf anlat boyle muhabbetlerdn hoslanmyrm ve bnm evme olan bitene larislmasindan hic haz almiyorum dedm
selaam kızlaarr :) nasılsınızz
inşallahh öyle olur:)zormuş ya biraz aıştım şimdiden amasen çalışıyomuşun?o da etkiliyo .ben ev hanımı gibi oldum direk:)kpss kursuna yazıldım en azından oraya gidiyorum arada.ya çok şükür çok iyi ailesi var çok tatlı.ama bi gerçek var insan kendi ailesine daha alışmış daha rahat oluyo.çekiniyosun .ya da bilmiyorum herkes öyle dğeil.benden de kaynaklanıyo olabilir.öyle canım cicimli birisi değilim:)onlar da tam tersi rahatlar.işte hayırlısı ya.iki taraf da iyi oluyo ama hareketler değişik gelebiliyo işte..
hoşgeldinn mutluluklar sana yeni gelin
ilk iki ay öyle garip oluyor..3 de alışmaya başlıyorsun 4 de tamamdır bn öyle oldum
hayır bnde calısmıyorum...ewdeyım bnde..ewlilik zor derler ama bnce eş önemli
eşe bağlı.bazı şeyleri diretiyorsa, senin istemediğin şeyleri yapıyor,sana kötü davrnıyorsa, tek taraflı düşünüp, ailesinin sözlerine bağlı yaşıyorsa o zmn zor olur...
ama bnm öyle değil çok şükür...denge de önemli hareketlerin değişmesini istemiyorsan.sende değişme çok fazla içli dışlı olma..yada cok uzak davrnma o zmn hayatın güzel olur
prensescaaannn tatlışşş nabeerr
iyim canm yatmayı düşünüyorum artık topikte çıt yok
bugün cuma amakızlar kocalarını dibinde heralde
kocalarımızla evlenmek için neler neler yaptık,şimdi onlar yatıyor biz internet başında olup beyaz show a bakıyoruz.. ne ayıp :)))
Kizlar ya kv inanilmaz sinirlendm hatta tepem atti bugun bir suru yemek yaptm e gelenlerde eli bos gelmedi kimisi kendi bsuler yapms kimisi hazr almis okadar kalabaliktiki bigun ev yani esime 1er parca bsy kalmadi her seydn bol olmasna ragmen nese bugun biro baklavada getrmsti bissuru yendi az bsy de kalmisti bende kabi olanlar bos gtmesn die kaplara kendi yaptklarmdan bide baklava koydum vay efendm zaten baklavayi onlar getrms ben nie koymusun yabanci diller teyzelern kaplar bos gtse nolur bilmem ne bnde bizde bos kap gonderilmz me varsa koydum zaten cok bi baklava yoktu oglen yedi kendisi cani cekti heralde bana sladirio ay nasil snir oldm bugun sulalemin yannda bi kac pot daha kirdi allahtan bu ladnla ayni evde dilim 2-3 haftada bir gdiorim esimde kirk yilda bir gelio anam iste idare et dedi bnde suna laf anlat boyle muhabbetlerdn hoslanmyrm ve bnm evme olan bitene larislmasindan hic haz almiyorum dedm
ben de 2 aylık evliyim:))nasıl gidiyoorr.ben alışmaya çalışıyorum .güzel ama değişik bişey yaa özgürlüğün hem artıyo hem azalıyo .eşinin ailesii falann filannn.....:)))ilginççç bişeyy
kızlaaarrr
bugün eşimin halası burda olduğu için yine kv lerdeydik yarın gidiyolarr kaynımda haftasonu bizde kalcak
2 gündür size hasret kaldım yahuu
ama dönüş yapıyorum size tekrardannn
nasılsınız bakalımmm
tatlımmm emin ol senin kadar merakla bekliyorumm atamanın sonucunuu
aynen tatlım resmen dün öldüm bittim bide ben kendimi harap ederim misafir gelince kimseye iş yaptırmak istemem birinin çayı azalsın boğazına dizerim yenileyim çayını diye öyle bi manyağım
tatlımmm ne oldu araba ,işiii baktımı eşinn
ayy inşallah alabilirsiniz tatlımm yaa inşallahh
anlattığından çok etkilendim tatlışş kızın sana mesaj göndermiş heralde
oo şanslısın kuzumm afiyet bal şeker olsunn
misafir biiti kv lerden çıkamadık kaç gündür
yavrumm kıyaamam sana yaa sende bana dönmüşsün :18: bacaklarda derman kalmıyo aka bacak kaslarım çok arıyo ayakta çok kalınca benmm :18: neyse atlattın ya şükürrr
senin teyzelerine gönderdiğin baklavalarda mı gözü kalmışş
valla kv ler niye böle yaa
benm de dün akşam sinirimi bozan bi durum oldu bugün mesafelidim o yüüzden oh iyi olmuş kalmasın ymeyiversin iki dilim ölür mü
yok yavru aynı evde hiçç çekilmezz yok yok allah düşürmesin
hoşgeldin tatlımmm öğrendin mi cinsiyeti bebişimizinn
kocalarımızla evlenmek için neler neler yaptık,şimdi onlar yatıyor biz internet başında olup beyaz show a bakıyoruz.. ne ayıp :)))
bn kacıyorum kızlar ii geceler yarın ve pazar giremem sanırm ztn hafta sonu kimse gelmiyorr..p.tesi de 3te gelirim sanrımm öpüyorum sizii
ayy aynen benim mod
beyaz show karşısında kucakta pc
ne kadar oldu canım evleneli?
anammm evllik takvimimiz silinmiş :26:
26 haziranda evlendik canım..
7 ay olucak..
7 gün gibi valla ne çabuk geçiyor zaman..
gelmiş kii bende wireless tuşunu kapatmışım onla boğuşuyodum neden gitti net diyevalla yaa svit altlardaa amaa yazmıyoo..bnde gitcemm kocamn yanına beyaz show da bitiyo
huuu hu gecenin bu saatinde de olsa sivitiniz geldiii
eşimle yemeğe çıktık..yemeğimizi yedik nerde kahve içelim derkeen
eşim annenleri ara beraber özdileğe gidelim dedi..
şaşırdım ama seviyorum kocişimi yaa kıyamamm kendi annelerinden çok hep bizimkilerler görüşmeyi teklif ediyor
annemlerle özdileğe gittik gezdik,çay falan içtik..
annemler arabayı bizim otoparka bırakıyorlar..
eşim ısrar etti hadi bize çıkalım diye
veee yarım saat önce gittiler
öyle işte saadet dolu bi akşamdı
ama sizi özledim kiii :26:
1
ellacım öncelikle geçmiş olsun atlattın büyük misafileri
ben de senin kine benzer bişey anlatayım
yeni evlendiğimizde kvler görümcemler falan bize yemeğe gelmişlerdi gelirken de görümcem revani yapmış..
ben de kabı boş gitmesin diye hem kendi yaptığım tatlıdan hem de onların revanisinden koydum..
ertesi gün eşim dediki revaniyi onlar getirdi neden tekrar koydun ki yanlarına
-heralde onlar dedi gaye neden koydu diye-
dedim yaptığını tepsiyle hepsini getirmiş biz yiyemiceğimize göre onlar da yapmışlar yesinler dedim
ama tuhafıma gitmişti..boş versem daha iyidi demekki
ne öğrenmemiz geekiyor ellacan bize getirilen şey aynen iade edilmezmiş
hoşgeldin canımm.
prensesin de dediği gibi hergeçen ay oturuyor evlilik..
vee hergeçen gün daha da güzelleşiyor..
mesela bu akşam bi kez daha aşık oldum kocama
ama bazen de kızıyoruz birbirimize...
günler geçiyor işte öyle böyle..
gescanımmm senin kv ne yaptı ki?
anlatsana yazınc arahatlıyor insan..
kız ges sen ne çektin bu misafirlerden
hamarat arkadaşım benimözlüyoruz ama seni..
haftaya gelmesin misafirlerin
ne yazdım beeee
bn kacıyorum kızlar ii geceler yarın ve pazar giremem sanırm ztn hafta sonu kimse gelmiyorr..p.tesi de 3te gelirim sanrımm öpüyorum sizii
gelmiş kii bende wireless tuşunu kapatmışım onla boğuşuyodum neden gitti net diye
çok düşünceli eşin var tatlım maşallaahh
benmkide düşünür ama biraz ite kaka işte napcan
ayy bizim ev işleri biraz karışıkta kısaca anlatırsam evin tamamını eşim kendi parasıyla aldı ama kv bu evi kp nin aldığını savunuyo kendi kafasınca saçma bi hesap yapmış ben dedim ki işte genç yaşta ev aldı felan dedim kv bana döndü
- neeee ! kendi mi aldı ankaradaki eve noldu dedi bide sırıtarak diyo bunu bana sinir geldi tabi orda
sanki altında oturduğu evde zembille indi tövbe
biz nişanlıyken daha bu eve azcık göz koymuştu da oturamadı ohh
nereye prensess gitme yahuu