Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnm içinnn günaydınnn çalışan gelinler için tünaydınnnnnn

bn yakalıyorum canm merk etme ama en başa yazarım o zmnn :KK66:
bu arda arkdasın için sevindim darısı başımızaa ne kdrlık ewliydi??

hoşgeldinnnn canmm allah mutlu huzurlu bir ömür verisin inş.

Teşekkür ederim canım, amin inşallah.

hoşgeldin canım..
umarım daimi olursun topiğimizde..
geln gidiyor çünkü :KK31:

tünaydınlar herkesçiklereee :KK16:

bu gün müşterinin biri sinirlerimi zıplattı..
sakinimdir normalde ama nerdeyse adama hakaret edicektim zor tuttum kendimi..
bakın haksız mıyım?
müşterilerin işlemini yapıyorm sırayla o sırada bankadan başka bi arkadaşım geldi yanıma bi işlem getirdi yapar mısın dedi?
hemen araya aldım 2 dkda biticek bi işlem..
adamın biri-ki valla adam değil :KK47: dediki o işlemi yapmıcaksınız heralde bizim işlemler daha önce dedi..
uzatmadık tamam dedik yapmayalım sizikilerden sonra yaparız..
adama yumuşak yüz gösterdik ya başladı bana söylenmeye niye araya işlem alıyorsun diye
ki tandıık müşteri hep geir.
arkadaşım dediki onun suçu yok ben getirdim işlemi
adam yok diyor sivit hanımın almaması gerekirdi..
5 dk boyunca arkadaşım bana kızın kızcaksanız diyor adam sivite kızıcam diyor..
delirdimmmm :KK47:
sivit kadar başına taş düşsün de gör dicektim :KK47:
ama ahımı aldı...o arkadaş erkek ya ona laf edemez ben bayanım ya kızabilir :KK47:

neyse kızlar ...çok doluyum bu gün...

pek kimse uğramamış bu gün
uyanamadınız mı güzellerrr?

Hoşbulduk teşekkürler, bu arada bankada çalışıyorsun galiba. Bende bir süre özel bir bankada çalışmıştım. Sahiden ızdırap bankaya gelen müşteriler. Allah kolaylık versin.

hoşgeldin canım..

bakın haksız mıyım?
müşterilerin işlemini yapıyorm sırayla o sırada bankadan başka bi arkadaşım geldi yanıma bi işlem getirdi yapar mısın dedi?
adamın biri-ki valla adam değil :KK47: dediki o işlemi yapmıcaksınız heralde bizim işlemler daha önce dedi..
adama yumuşak yüz gösterdik ya başladı bana söylenmeye niye araya işlem alıyorsun diye
ama ahımı aldı...o arkadaş erkek ya ona laf edemez ben bayanım ya kızabilir :KK47:

bn burdayımm canmmm arkdası favet edicem ama yok ortalıktaa..
sende takma kafana cnm adam gittiyse unut gitsinn

Teşekkür ederim canım, amin inşallah.

Hoşbulduk teşekkürler, bu arada bankada çalışıyorsun galiba. Bende bir süre özel bir bankada çalışmıştım. Sahiden ızdırap bankaya gelen müşteriler. Allah kolaylık versin.

Sağol canım ..
ben devlet bankasındayım ama devleti özeli yok ki bu bankacılığın sen de yaşamışsındır felaket :KK50:
seni Allah kurtarmış :KK52:şimdi nerde çalışıyorsun?

bn burdayımm canmmm arkdası favet edicem ama yok ortalıktaa..
sende takma kafana cnm adam gittiyse unut gitsinn

adam gitti stresini bırakıp gitti üstüme :KK31:

Sağol canım ..
ben devlet bankasındayım ama devleti özeli yok ki bu bankacılığın sen de yaşamışsındır felaket :KK50:
seni Allah kurtarmış :KK52:şimdi nerde çalışıyorsun?

adam gitti stresini bırakıp gitti üstüme :KK31:

Aynen maalesef özeli devleti yok. Ben ilk bankada çalışmaya başladığımda, bir arkadaş sen geç gişeye ben yanında oturayım demişti.Sonra bir ara kalktı o sırada da bir adam geldi hesabıma para yatırıcam dedi, hesap numarasını sordum söyledi kimlik istedim sen beni nasıl tanımazsın diye, gazete kağıdına sarılı paraları yüzüme fırlattı. Ben müneccimim ya bilicem o kim, hey yarabbim.

Şu an Bursa'da Bir sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.

bnm içinnn günaydınnn çalışan gelinler için tünaydınnnnnn

bn yakalıyorum canm merk etme ama en başa yazarım o zmnn :KK66:
bu arda arkdasın için sevindim darısı başımızaa ne kdrlık ewliydi??

hani eşimin bana evlenme teklifi ettiği gün düğünü olan arkadaşım demiştim ya o işte :)
30 haziran 2012'de evlenmişti
bende o gün evlenme teklifi almıştım :KK16:

Aynen maalesef özeli devleti yok. Ben ilk bankada çalışmaya başladığımda, bir arkadaş sen geç gişeye ben yanında oturayım demişti.Sonra bir ara kalktı o sırada da bir adam geldi hesabıma para yatırıcam dedi, hesap numarasını sordum söyledi kimlik istedim sen beni nasıl tanımazsın diye, gazete kağıdına sarılı paraları yüzüme fırlattı. Ben müneccimim ya bilicem o kim, hey yarabbim.

Şu an Bursa'da Bir sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.

canım sende hoşgeldin aramıza taze gelincik :KK52:
balayına gittiniz mi??

Son düzenleme:
hani eşimin bana evlenme teklifi ettiği gün düğünü olan arkadaşım demiştim ya o işte :)

balayına gittiniz mi??

Hoşbulduk teşekkürlerr :KK1: Evet gittik, gittikte geldikte iş başı bile yaptık.

nereye gittini bakalım :)
ayrıca nasıl gidiyor evliliğin ilk günleri :KK16:

Biz Bora Bora adalarına gittik, turizmci bir arkadaşımızın hediyesi olarak. Çok güzel bir balayıydı gerçekten. Evliliğin ilk günlerine gelince; valla şimdilik herşey yolunda:nazar:

Merhabalar herkese, yeni gelinler diyordu bende hemen zıpladım aranıza eğer kabul ederseniz tabi :KK16:
hoşgeldin tatllım aramızaa:KK16:

günaydin kizlar bende fazla giremiyorum iki gundur takipteyim ama yazamiyorum fazla.surekli oralarda buralardayim is aramakla geciyorz zaman.bugu. buyuk gorumcemle eminonune.yazarim yine opuldunuz
bu arada devada ortalikta yok hic gorunmuyor.

ohh gez tatlımmm:KK16: ne güzeelll keşke bende olsam da eminönünü gezsemmtalan ederimm:KK52::KK52:

hoşgeldin canım..

bakın haksız mıyım?

kıyamam tatlım sana yaa:26: böyle densiz insanlar yüzünden çalışmak para kazanmak zor işte:KK47:
takmış bi kere kafayı sana :KK47: boşver salla gitsn tatlımm:KK4::KK4::KK4:

bizede eşimin halası geliyoo babanesiyle kalmaya:KK59::78:
kaç gün kalacakları mechul:78::83::83: bide babişimi görmeye gitcektik bugün gidemicez :95::95:

balayına gittiniz mi??

ne güzell darısı başımızaa:KK49:

Biz Bora Bora adalarına gittik, turizmci bir arkadaşımızın hediyesi olarak. Çok güzel bir balayıydı gerçekten. Evliliğin ilk günlerine gelince; valla şimdilik herşey yolunda:nazar:

annamm ne güzel arkadaşmış oo :)) netten baktımdaa cok güzel bi yermişş bu zmnda öyle biyerde olmak ahh ahh:KK16:

çok güzel ve unutulmaz bir tatil olmuştur eminim :KK16:
öyle arkadaş nerde var ya bizede uğrasın :KK52:

sweat canım insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten takmamaya çalış diyeceğim ama boş tabi :KK50:

prenses darısı senin amayanın başına :KK52:

sweat canım insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten takmamaya çalış diyeceğim ama boş tabi :KK50:

amiinnn canmm allah kimseye aratmasın...:26:

hoşgeldin tatllım aramızaa:KK16:

Teşekkür ederim hoşbulduk :KK1:
annamm ne güzel arkadaşmış oo :)) netten baktımdaa cok güzel bi yermişş bu zmnda öyle biyerde olmak ahh ahh:KK16:

Maddi durumu oldukça iyi bir arkadaş, ama en önemlisi yüreği kocaman bir arkadaş. Kendisi evlendi boşandı, evlendiği kendisi istemiş balayına orayı gitmeyi, ama boşandığı eşi ben annemsiz bir yere gitmem deyince planları suya düşmüş. Öyle başlayan evlilik sonu da boşanma oldu işte. O da, ben gidemedim size yolluycam demişti, dediğini de yaptı sağolsun. Biz kendimiz oraları asla göremezdik .

Teşekkür ederim hoşbulduk :KK1:

Maddi durumu oldukça iyi bir arkadaş, ama en önemlisi yüreği kocaman bir arkadaş. Kendisi evlendi boşandı, evlendiği kendisi istemiş balayına orayı gitmeyi, ama boşandığı eşi ben annemsiz bir yere gitmem deyince planları suya düşmüş. Öyle başlayan evlilik sonu da boşanma oldu işte. O da, ben gidemedim size yolluycam demişti, dediğini de yaptı sağolsun. Biz kendimiz oraları asla göremezdik .

arkadasınız adına üzüldüm ama sizin adınıza sevindimm harika bi yermişş

Güzel ve unutulmaz bir tatil oldu gerçekten. :KK1:

Hpşgeldiiinn yepyeniii geliinnn :KK16: Allah huzurla devam ettirsin heer gününüzü inşallah..

Teşekkür ederim hoşbulduk, amin inşallah. Allah herkesin yuvasına huzur versin.

kızlar bnm ve kv ile ilgili söyledikleriniz iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...
:-*
hoşgeldin canım..

bakın haksız mıyım?

Ya sivitos amannnn s. Et hic sikma canini oyle it kopek doku her yer laf ola problem cikariolar biz hic bir zaman anlayislilik konusun da avrupa seviyesine ulasamicaz okuzuz resmen seninde enerjni almstr salak sey
merhaba bende 4 aylık gelınım bende katılabılrmıyım aranızaa :KK1:
Hos geldin tabiki katilavlrsn aramiza NLVYZ SENDE HOS GELDİN ARAMİZA NE KADRLİK EVLİSİN BEN GOREMİYORUM DA,BU ARADA BORABORAYİ COK METHEDİOLAR Dİ SENDE ORANİN TADİNİ CİKARMSSNDR EMİNİM Kİ:-))

X