- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.921
waoowww gerçekten dediysen öylee helal sana
kötü hissetme iyi yapmışsın.. bilsin yerini bırak küssün sen de biraz rahat edersin..küslüğü geçene kdr ahahaarada öyle koycan lafı otursun yerinee bilsin yerini
bende inanamiyorum ama aynen boyle dedim canim hahaha
ama alissin oda napim yani
bilsin yerini..sinir oldum ya bide hesap soruyo niye haber vermedin diye
bekar bir cocugu sandi beni herhalde
waoowww gerçekten dediysen öylee helal sana
kötü hissetme iyi yapmışsın.. bilsin yerini bırak küssün sen de biraz rahat edersin..küslüğü geçene kdr ahahaarada öyle koycan lafı otursun yerinee bilsin yerini
demi tatlim? yani nereye kadar gidecekti alisacakti o duruma cocuk degilim ben hic gelemem oyle seylere ya..
demi tatlim? yani nereye kadar gidecekti alisacakti o duruma cocuk degilim ben hic gelemem oyle seylere ya..
bncede o kzılarına hesap sorsun..sna ancak ve ancak eşin hesap sorabilir kii o da haketiğin zmn..onun bile hakkı yok kimse kimseye hesap vermk zorunda değil
canim tekrar gecmisler olsunşu an acildeyizeşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim
ay ne munasebet canim herkes haddini ve yerini bilsin adim basi esin haric kimseye haber vermek zorunda degilsin esin bilsin yetr o da mecburi degil yani sadece alah korusun basina bsy gele buraya buraya gdecgni bilmesi acisindan yani,ben sacma bulurum her dkka birileri ne yaptgmi bilmesinden iyi demissin helal olsun bende derdim sen yine ustutlruplu demissin gecende kv bana bsyler dedi ben cvp verdm ama daha sert tepki gostermeliydim smdi gostermdgme pisman oldum her zaman kibarlik ise yaramio yeri geldgnde cikarcan o dili ay sonirlendm aksam aksamkizlar hemen sizin paylasma geregi duydum
esimle alisverise ciktik cikarken kaynanaya haber verme geregi duymadim cunku sacma buluyorum:)
o hep haber verir biyere giderken ben hic vermem:d
sonra esimle ciktik alisveris yaptik
annesini almaya gittik eve
vergi dairesinde isi varmis kaynananin.
Esim telefonla aradi anne nerdesin diye
oda yuryuse cikmis
gelinin kapisina vurdum vurdum ama acmadi diyo
esimde o benimle biz birlikteyiz dedi
sagolsun hic bana neden haber vermedin felan demedi esim acikcasi kizmasini bekliyodum
sonra kaynana geldi iste arabaya bindi esim dukkana ugradi iki dk
o arada bana diyoki kaynana: Haber vermedin cikarken niye soylemedin bisey oldu sandim vs vs
bende dedimki: Anne ne alakasi var cocukmuyuz biz her gittigimiz yerin haberini vermek zorunda degiliz biz
karikocayiz sonucta yanlis anlama ama ozel bi isimizde olur bizim disarda ben sevmem oyle seyleri haber vermeyi felan cocuk degiliz biz dedim alisman lazim buna dedim
oda diyoki: Nebilim ben bugune kadar oyle bisey gormedim vs vs tavir yapti bana kustu
kotumu hissetmeliyim kendimi?
Soyleme geregi duydum kizlar..yoksa bu sekilde devam edicekti..kotumu yaptim sizce?
hadi allah kavustrsun beklemenin ne oldgnu bilirim siz36 gun kaldı kızlar ya sabır
ayprensesi kuzucum biraz daha bekle oyle test yap hayatim yuce rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun cok panikleme olur mu canim
canim tekrar gecmisler olsun
ay ne munasebet canim herkes haddini ve yerini bilsin adim basi esin haric kimseye haber vermek zorunda degilsin esin bilsin yetr o da mecburi degil yani sadece alah korusun basina bsy gele buraya buraya gdecgni bilmesi acisindan yani,ben sacma bulurum her dkka birileri ne yaptgmi bilmesinden iyi demissin helal olsun bende derdim sen yine ustutlruplu demissin gecende kv bana bsyler dedi ben cvp verdm ama daha sert tepki gostermeliydim smdi gostermdgme pisman oldum her zaman kibarlik ise yaramio yeri geldgnde cikarcan o dili ay sonirlendm aksam aksam
hadi allah kavustrsun beklemenin ne oldgnu bilirim siz
ne zamndr gorusemiosnz devacim
ayprensesi kuzucum biraz daha bekle oyle test yap hayatim yuce rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun cok panikleme olur mu canim
ay ne munasebet canim herkes haddini ve yerini bilsin adim basi esin haric kimseye haber vermek zorunda degilsin esin bilsin yetr o da mecburi degil yani sadece alah korusun basina bsy gele buraya buraya gdecgni bilmesi acisindan yani,ben sacma bulurum her dkka birileri ne yaptgmi bilmesinden iyi demissin helal olsun bende derdim sen yine ustutlruplu demissin gecende kv bana bsyler dedi ben cvp verdm ama daha sert tepki gostermeliydim smdi gostermdgme pisman oldum her zaman kibarlik ise yaramio yeri geldgnde cikarcan o dili ay sonirlendm aksam aksam
üzülmüyorum kızlar. eşimde ne oldu üzüldünmü diyo.üzülmemek elde değil tabiki ama regl gecikmeden yaptım aslında tam regl zmnlarımdayım.. okyordum da regl gecikince yapın diyor..sanmıyorum ama gecikirse eğer tekar yapıcam..olmassada sağlık olsun..
kizlar hemen sizin paylasma geregi duydum
esimle alisverise ciktik cikarken kaynanaya haber verme geregi duymadim cunku sacma buluyorum:)
o hep haber verir biyere giderken ben hic vermem
sonra esimle ciktik alisveris yaptik
annesini almaya gittik eve
vergi dairesinde isi varmis kaynananin.
esim telefonla aradi anne nerdesin diye
oda yuryuse cikmis
gelinin kapisina vurdum vurdum ama acmadi diyo
esimde o benimle biz birlikteyiz dedi
sagolsun hic bana neden haber vermedin felan demedi esim acikcasi kizmasini bekliyodum
sonra kaynana geldi iste arabaya bindi esim dukkana ugradi iki dk
o arada bana diyoki kaynana: haber vermedin cikarken niye soylemedin bisey oldu sandim vs vs
bende dedimki: anne ne alakasi var cocukmuyuz biz her gittigimiz yerin haberini vermek zorunda degiliz biz
karikocayiz sonucta yanlis anlama ama ozel bi isimizde olur bizim disarda ben sevmem oyle seyleri haber vermeyi felan cocuk degiliz biz dedim alisman lazim buna dedim
oda diyoki: nebilim ben bugune kadar oyle bisey gormedim vs vs tavir yapti bana kustu
kotumu hissetmeliyim kendimi?
soyleme geregi duydum kizlar..yoksa bu sekilde devam edicekti..kotumu yaptim sizce?
36 gun kaldı kızlar ya sabır
huuu huu sivit geldiii
Ellacanım da aşağılarda geçmişi okuyor heralde
Prenses zaten ilk aydı ki bu canım hiiç üzülme..
Ilk denemede hamile kalanların sayısı daha azmış..
Sadece filmlerde evlilik öncesi oluyor heralde
Eğer olmasa da bi dahaki ay son gaz devam çalışmalara
Bu gece teksin galiba evde ohh kafa dinle..
Canım ben de kızdım kv'ne yaa..
Ne saçma..hala ayrı eviniz olduğunu kabullenememiş sanki..
Bence sen iyi demişsin hiç üzülme..
çünkü şimdi markete giderken haber versen yarın duşa girip kapıyı açmadığında da niye haber vermedin der...
Baştan sıkı tutman iyi olmuş..
Canım az kaldı sabret...
Eşin gelsin tüm problemlerinizi çözüceğinizden eminim...
Ayprensesi kuzucum biraz daha bekle oyle test yap hayatim yuce rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun cok panikleme olur mu canim
insallah canım inşallah
aynen canım ama gelmesını beklyrm artık olmadı herkes yolunaellacan kv'nle yıldızlarınız barışmıcak mı hiç
O kadar tatlı şeker gibi kızsın..kv sendeki canayakınlığı görmüyormu be kuzuu
Uzaktayken tel.de konuşunca- argo konuşucam da- ak b.k anlaşılır canım
Bi de siz doğru düzgün tel.de bile konuşamıyorsunuz okyanusun ortasında..
Bu stresle kv kp melek olsa çekilmez..
Bak neyseki çalışıyorsun akşamdan akşama evdesin...
O yüzden son bi sabır...
aynen canım ama gelmesını beklyrm artık olmadı herkes yoluna
Ayprensesi kuzucum biraz daha bekle oyle test yap hayatim yuce rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun cok panikleme olur mu canim
ya sabır cekıyorum valalhı canım gecmek bılmıyo
huuu huu sivit geldiii
ellacanım da aşağılarda geçmişi okuyor heralde
prenses zaten ilk aydı ki bu canım hiiç üzülme..
ilk denemede hamile kalanların sayısı daha azmış..
sadece filmlerde evlilik öncesi oluyor heralde
eğer olmasa da bi dahaki ay son gaz devam çalışmalara
bu gece teksin galiba evde ohh kafa dinle..
canım ben de kızdım kv'ne yaa..
ne saçma..hala ayrı eviniz olduğunu kabullenememiş sanki..
bence sen iyi demişsin hiç üzülme..
çünkü şimdi markete giderken haber versen yarın duşa girip kapıyı açmadığında da niye haber vermedin der...
baştan sıkı tutman iyi olmuş..
evet tatlim bende oyle dusunerek bu tepkiyi verdim
napim yadedigin gibi bunuda kabullenseydim artik donusu olmicakti herseyin hesabini vermek zorunda kalicaktim hic bana gore degil valla..
kocamdan baska kimseye hesap vermem ben
alismamisim boyle napim babaevimde bile bukadar hesap vermezken kaynanayami vercem yok valla avcuni yalar