Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
50'şer 50'şer okumayoruz derken topik nazara geldi:KK9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kimsecikler yooookkk :KK53:
ben de kek yapmaya gidiyorum bu akşam yemekleri kociş yaptı tatlısı bendenn :KK52:
ben gidince gelir herkes :KK19:

oh neguzel tatlim keyfini cikar valla benimki daha eve bile gelemedi:KK43:
pfh bu evcilik olayini tv da dizilerde filmlerde bize oyle bi guzel yedirdilerki
gezmeler tozmalar kaynanasiz olmalar romantiklikler vs vs
isin gercegini gorunce insan hayal kirikligina ugruyo beee hahaha :KK70:
afiyet olsun canimmm

kizlar hazir tart tabani nerde bulabilirim?
kipada bulamadim bugun:KK43: normal pandispanya var ama tart tabanini bulamadim nerde bulabilirimki?

huhuuu tatlışkolaaar:KK52::KK52:
ben sabah gelmiştim ama bilgisayarım kapanınca tüm alıntılarım gitti ve ben yazamadım
sabah sabah kötü bi şeye uyandık kapı çaldı bi açtımkurye gelmiş:KK25: trafik cezası yemişiz inanmazsınız 4 ayda 4. trafik cezası yaa :KK47::KK47:
ankaraya gelinliği almaya gittiğimiz gün 2 tane trafik cezası yemişiz resmen:KK47: ne gelinlikmiş dedim yani:KK47:
bi de az buz meblağlar değil canımız çıktı ödemekten:KK5:
sonra arkadaşımla dolaştık dedikodu yaptık o da yaza evleniyo kv kp dedikodusu kaçınılmaz :KK9:
sonrakocayla buluştuk arkadaşlar felan oturduk beraber eve anca girdikk :KK16:
hemencecik bilgisayara koştum ama bugünnn çok azıcık konuşmuşsunuzz:KK9: aferin size okumak zor olmadı:KK9:

Şu an acildeyiz :KK43: eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum :KK43: buna alistigimi sanmistim :KK43:
tatlım çok geçmiş olsun...

hayır gondermem bır daha bu kadar onu

:KK24::KK24: Yuppiii ben geeldiimm..Ne yaramazlıklar olmuş ohh :)
2 tane yeğen haberi geliyor sanırım:KK52: Olmasa testler hiç silikte çıkmaz diye biliyorum ama ilaçların etkisi nedir onu bilmiyorum tabii ben hiç ilaç kullanmadım,eşim istememişti boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..Güzel haberler gelir inşallah Just ve Prensess :KK52:

Allah gönlünüze göre versin,biraz garip oluyor önceleri ama az daha kıpırdasa diye beklemek çok güzel :) Hareketlerde güçlendikçe gerçekten tarifsiz..:KK16::nazar:

:KK9: Elimden gelen budur,idare edecek artık,çıtı pıtı bi anneye düştü:KK9:

Tansiyonum azcık yerlere vurmuş kendini :) Sağol canım :KK16:
Ohh enişteye gün doğdu :) O daha çok anlıyordur kilo verdiğini,ara ara görünce..Neşeli bir haftasonu olur inşallah:KK24:

Geçmiş olsun canım..İnsan sevdiğine birşey yakıştıramıyor ki,alışamazsın tabii..İnşallah daha iyidir..
tatlım senin gibi çıtı pıtı annesi olduğuna sevinsinnn ki senin gibi güzel bi kız olursaaa annesine kurban olsun oo küçük prenses:nazar::nazar:

herkese tünaydınlaaarr :KK16:

oh bee 3 sayfacık oluncageçmişi okuyabildim :KK52:

bu aralar ay başı ya sakin banka..huzur doluyum..bu arada müdürümün verdiği vaatler üzerine istifamı askıya aldım :KK53:

gescanımmm ben de geliyim miiiii :KK9:
ne güzel çeşitler yapıyorunuz öyle...bence bunlar bile yeterli ama 2.salata istersen ben hep kısır yaparım bi de annem bişey yapardı patates püresinin üzerine havucu hafif rendeler kavurru üzerine sarımsaklı yoğurt..
borcamda yapar keserdi..amaa o kadar kişinin sarımsaklı yoğurt yediğini düşnemedim 40 gün çıkmaz kokusu :KK9:

canımm çok geçmiş olsunn
üzülme canım benim...Allah daha beterinden korusun hepimizi...
şimdi iyimi eşin?

beauty ne güzell kocişine kavuşuyorsun bu akşam :KK34:
eşin farkettimi ne akdar kilo verdiğini?
süpersin gerçekten :KK9:
ama ben 2 kg verdiğimde bile kendimi iyi hissettim..kilo verdikçe hırslanıyor insan..
haftasonuda kaçamak giriver aramıza..gerçi ben de pek ayzamıyorum kaçırıyorum her şeyi ama kaldığımız yerden devam her zaman :KK52:
yarıyıl tatiline de az kaldı ne güzelll :KK53:
eş durumu başvuruları başladı mı?onların evraklarını toplamak da başka dert..
ne çekmiştim beee :KK53:

Plojoom karnında büyüme var mı yine?belitginleşti mi?
yine tv den mi katılıyorsun bize..ayhh ne güzel ben de mi ordan bağlansam :KK53: ama kocadan rahat yokki pc yetmed buraya mı sardın der :KK9:

tatlışkomm keşke gelseniz de sizee bi sürü şey yapsaaam :nazar::nazar:
aynı şehirde olmalıydıkk:KK31::KK31::KK30:

Teşekkürler kızlar. Doktor rapor verdi eşim bugün işe gitmedi bende 2 saatlik uykuyla işe geldim.
ilk defa dün gece bana açık açık hastalığını anlattı sonunda benimle konuşabildi.
ilk defa ne zaman olduğu sonra ne kadar arayla olduğunu hepsini anlattı ve ben çok üzüldüm biliyor musunuz :KK50:
ilk lise hazırlıkta okulda olmuş, ikincisi üniversite hazırlık okurken yurtta olmuş, bir sonraki askere gittiği gün akşam 5 olmasını beklerken çarşıda tek başınayken olmuş, daha sonra fabrikada olmuş ve o zaman burnu çatlamış :KK43: devamı gelmiş işte son 3'ünü biliyorum zaten. 29 yaşında eşim ve ilk nöbetini 14 yaşında geçirmiş şu ana kadar toplam 9 nöbet geçirmiş ama son 3 tanesi 2013 temmuz, ağustos ve ekimde. beyin mr ve eeg'lerinde hiç bir şey çıkmıyor ama nöbetlerden kurtulamıyor :KK43: eşimi bir psikoloktan destek alması için ikna etmeye çalışıyorum. söylediğine göre eskiden hep ya şimdi olursa diye panik içinde yaşarmış şimdi hiç aklına bile gelmiyormuş ama bu hastalık hastası olmaktan kurtulduğu anlamına gelmiyor işte. 2 yaşındayken havale geçirmiş ve onun kalıntısı olarak epilepsi olmuş. hepinizin çocuklaı olacak kızlar yüksek ateş çok önemliymiş anlattıklarımdan bunu bir kere daha anlamış olun.

tekrardan geçmiş olsun tatlım... sana herşeyi anlatmasına çok sevindim ki bilmen çok iyi olmuş ona göre hareket edersin bundan sonra en azından..

kizlar hemen sizin paylasma geregi duydum
esimle alisverise ciktik cikarken kaynanaya haber verme geregi duymadim cunku sacma buluyorum:)
o hep haber verir biyere giderken ben hic vermem:KK70:
sonra esimle ciktik alisveris yaptik
annesini almaya gittik eve
vergi dairesinde isi varmis kaynananin.
esim telefonla aradi anne nerdesin diye
oda yuryuse cikmis
gelinin kapisina vurdum vurdum ama acmadi diyo
esimde o benimle biz birlikteyiz dedi
sagolsun hic bana neden haber vermedin felan demedi esim acikcasi kizmasini bekliyodum
sonra kaynana geldi iste arabaya bindi esim dukkana ugradi iki dk
o arada bana diyoki kaynana: haber vermedin cikarken niye soylemedin bisey oldu sandim vs vs
bende dedimki: anne ne alakasi var cocukmuyuz biz her gittigimiz yerin haberini vermek zorunda degiliz biz
karikocayiz sonucta yanlis anlama ama ozel bi isimizde olur bizim disarda ben sevmem oyle seyleri haber vermeyi felan cocuk degiliz biz dedim alisman lazim buna dedim
oda diyoki: nebilim ben bugune kadar oyle bisey gormedim vs vs tavir yapti bana kustu
kotumu hissetmeliyim kendimi?
soyleme geregi duydum kizlar..yoksa bu sekilde devam edicekti..kotumu yaptim sizce?
helal olsun canım sana yaa maşallah:nazar: allah bana da nasip etsin içimdekileri söylemeyi. bence çok iyi yapmışsın millet kırılmasın diye kendimizi sinir küpü yapıyoruz ya :KK47:

canım böyle diyerek kendini bu fikre alıştırma :KK31:
en son ama en son çare olsun..
boşanırsan daha mı mutlu olucaksın onsuz?sonrası düşün derim ben...

bu arada gescanım gelmemiş bu gün hiç :KK50:
nerdesin kuzuu?

geldim kii geldim kii:KK53:
dışardaydım tatlışkomm:KK16:

50'şer 50'şer okumayoruz derken topik nazara geldi:KK9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kimsecikler yooookkk :KK53:
ben de kek yapmaya gidiyorum bu akşam yemekleri kociş yaptı tatlısı bendenn :KK52:
ben gidince gelir herkes :KK19:
oooo kocan yemekte yapıyo haa maşallaahh:nazar::KK56:

slm kızlar bn geldimm 5 te annem geldi az oncede babam geldi şimdi gittiler..

svitt yanlız değildimmm ama artık yanlızım..burdayımm..

bugun 2 litre suyumu içtim...ve suyu daha kolay içtiö daha az wc gittim..sanrım bünye suya alısıyorr:KK52:

ben sabah gelmiştim ama bilgisayarım kapanınca tüm alıntılarım gitti ve ben yazamadım
sabah sabah kötü bi şeye uyandık kapı çaldı bi açtımkurye gelmiş:KK25: trafik cezası yemişiz inanmazsınız 4 ayda 4. trafik cezası yaa :KK47::KK47:
ankaraya gelinliği almaya gittiğimiz gün 2 tane trafik cezası yemişiz resmen:KK47: ne gelinlikmiş dedim yani:KK47:
sonra arkadaşımla dolaştık dedikodu yaptık o da yaza evleniyo kv kp dedikodusu kaçınılmaz :KK9:
hemencecik bilgisayara koştum ama bugünnn çok azıcık konuşmuşsunuzz:KK9: aferin size okumak zor olmadı:KK9:

tatlım senin gibi çıtı pıtı annesi olduğuna sevinsinnn ki senin gibi güzel bi kız olursaaa annesine kurban olsun oo küçük prenses:nazar::nazar:

tekrardan geçmiş olsun tatlım... sana herşeyi anlatmasına çok sevindim ki bilmen çok iyi olmuş ona göre hareket edersin bundan sonra en azından..

helal olsun canım sana yaa maşallah:nazar: allah bana da nasip etsin içimdekileri söylemeyi. bence çok iyi yapmışsın millet kırılmasın diye kendimizi sinir küpü yapıyoruz ya :KK47:

sagol tatlim napim dayanamadim artik
darisi basina haha
evet bugun fazla kaynatmamisiz herkesin bi isi vardi sanirim:KK70:

hoşgeldin tatlışkom :KK16:
demek sosyalleştin bu gün :KK52:
ben de merak etmştim dedim asoş ce de dese gelirdi..
arada kız kıza buluşmak iyi geliyor..
burda da buluştuğum arkadaşlarım var ama en yakın 3 arkadaşım başka şehirde :KK31:
o yüzden tel.de sosyalleşiyorum daha çok :KK9:
cezalara ödenen paraya yazık kuzu yaa :KK47:
bizim müşterilerde getiriyorlar da yıl sonuna doğru kota mı ne dolduruyorarmış normalde haftada 1 ceza tahsailatı yaparken günde 3-4 tane geliyordu..yalnız değilsiniz burdan teselli bul :9

benim kocişe gelince canı isteyince yapamıcağı şey yoktur..istese bence mantı bile açar :KK1:
bu hafta hep yemek yapınc bunaldım da gaza getirdim onu tavuk soteni özledim ne güze yapıyordun diye :KK52: ki güzel de yapar..sağolsun kırmadı yapmış bi de karışık salata bile yapmış yanına :KK8:
hazır yemeğe gelmek gibisi yokk :KK16:

slm kızlar bn geldimm 5 te annem geldi az oncede babam geldi şimdi gittiler..

svitt yanlız değildimmm ama artık yanlızım..burdayımm..

bugun 2 litre suyumu içtim...ve suyu daha kolay içtiö daha az wc gittim..sanrım bünye suya alısıyorr:KK52:
oo süperrrr...alıştın mı vücut ister zaten..benimki gibi günde 2 bardak suya alışınca istemiyor :KK53:
iyi annenlerle de oturmuşun ne güzel ...
senin canın mı sıkkın bana mı öyle geldi?

off bide bende kendimi alıştırabilsem keşke :18::18:

irade sadce canm arda kacamaklarım oluyor tabii pat diye tatlıdan alamıyorum kendimi.ama suyu içiyorum az yiyyorum..yemek yemiyorum nerdeyse sadece kahvaltı... tatlıyı hayatımdan çıkarsam tamamım ztn..suya alıştı bünye ama çikolatasızlığa alışırmı bilmiyorumm

svit morlm bozuk değil cnm ya test negatif cıktı ama yinede morlm bozuk değil yarın sosyete pazarına gitcez ondan sanrım:KK52:

sagol tatlim napim dayanamadim artik
darisi basina haha
evet bugun fazla kaynatmamisiz herkesin bi isi vardi sanirim:KK70:

amin canım:KK53: ben yapamam yinede ama:KK53: gerçi çok sabrım taşarsa bi anda çıkıverir ağzımdan valla :KK52::KK52:
heralde herkesin işin vardı yoksaa 100 sayfa olmuştu:KK53:

hoşgeldin tatlışkom :KK16:
demek sosyalleştin bu gün :KK52:
ben de merak etmştim dedim asoş ce de dese gelirdi..
arada kız kıza buluşmak iyi geliyor..
burda da buluştuğum arkadaşlarım var ama en yakın 3 arkadaşım başka şehirde :KK31:
o yüzden tel.de sosyalleşiyorum daha çok :KK9:
cezalara ödenen paraya yazık kuzu yaa :KK47:
bizim müşterilerde getiriyorlar da yıl sonuna doğru kota mı ne dolduruyorarmış normalde haftada 1 ceza tahsailatı yaparken günde 3-4 tane geliyordu..yalnız değilsiniz burdan teselli bul :9

benim kocişe gelince canı isteyince yapamıcağı şey yoktur..istese bence mantı bile açar :KK1:
bu hafta hep yemek yapınc bunaldım da gaza getirdim onu tavuk soteni özledim ne güze yapıyordun diye :KK52: ki güzel de yapar..sağolsun kırmadı yapmış bi de karışık salata bile yapmış yanına :KK8:
hazır yemeğe gelmek gibisi yokk :KK16:

oo süperrrr...alıştın mı vücut ister zaten..benimki gibi günde 2 bardak suya alışınca istemiyor :KK53:
iyi annenlerle de oturmuşun ne güzel ...
senin canın mı sıkkın bana mı öyle geldi?

evet ya kesinlikle arada yakın arkadaş çok iyi oluyo :KK16: 3-5 te üstüme bişiler aldım kendim çıkınca kesinlikle bişi alamıyorum e eşim sıkılıyo onlada alamıyorum birbirimizi gaza getire getire aldım bişiler :KK52::KK52:
benmde :KK52:bu arkadaşımla geçen sene tekrardan samimi olduk lisede samimiydik sonra biraz aramız açılmıştı allah şükür şuan en yakın arkadaşlarım arasındaa:KK16:

bütün kocalara ynı galiba yaa :KK9: canları isteseee ohoo dünyayı önümüze sereeceklerde üşengeçlik başa bela :KK52::KK52:
evlenince insan hazır yemeği özlüyo:KK5::KK5: ah annem ahh:KK5: bide yemek yapmaktan çok ne yapacam derdi en büyük sorun:KK5::KK5:

bu arada prensess gaza geldm bende koca bardak su içtimm:KK52::KK52::KK52:

bizayrılamayız sizin nasıl tanıştığınızı merak ediyorummmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

aslında hepinizinkini merak ediyorumm:KK52::KK52::KK52:
bu geceki konumuz olsun muuuu:KK52::KK52::KK52:

irade sadce canm arda kacamaklarım oluyor tabii pat diye tatlıdan alamıyorum kendimi.ama suyu içiyorum az yiyyorum..yemek yemiyorum nerdeyse sadece kahvaltı... tatlıyı hayatımdan çıkarsam tamamım ztn..suya alıştı bünye ama çikolatasızlığa alışırmı bilmiyorumm

svit morlm bozuk değil cnm ya test negatif cıktı ama yinede morlm bozuk değil yarın sosyete pazarına gitcez ondan sanrım:KK52:

şu sosyete pazarları haftaiçi olmasa daha çok sevinicemm :KK52:
bn de bayılırm pazarlara ..gescan gidermiydin bilmiyorum çarşamba pazarı vardı e.şehirde stadın oralarda..
talan ederdik arkadaşlarla..havası başkadır sosyete pazarlarının :KK8:

aynı dertten muzdaribiz prensescanım yaa benim de rejim yapmama hiç gerek yok tatlıyı hayatımdan çıkarsam ayda 3 kilo garanti gider..ama yemek yemeden durabilirim de çikolatasız aslaaa En Büyük KK

canımm teste niye moralin bozulsun ki...daha ilk aydan moral bozukluğu yook En Büyük KK
demiştim ya benim bi arkadaşım 1 yıl sonunda hamiş kaldı mucize gibi..şimdi de o günlerini unuttu mide bulantılarından dert yanıyor her konuştuğumuzda:KK53:

oo süper tatlım arada kaçamaklar olur canım yaaa azm,ini kutluyorummm:KK19::KK19:
ella da yapıyodu netti acabaaa:KK52::KK52:
kakaolu süt felan içsen kurtarmaz mı ki:KK9::KK9: hiç te bilmem ki diyetle ilgili şeyleri:KK9:

bu arada tatlım hemen olmayacağını sende biliyodun hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim sana... dahaa çok başındasınızz :KK16:

bn de bayılırm pazarlara ..gescan gidermiydin bilmiyorum çarşamba pazarı vardı e.şehirde stadın oralarda..

aynı dertten muzdaribiz prensescanım yaa benim de rejim yapmama hiç gerek yok tatlıyı hayatımdan çıkarsam ayda 3 kilo garanti gider..ama yemek yemeden durabilirim de çikolatasız aslaaa En Büyük KK

canımm teste niye moralin bozulsun ki...daha ilk aydan moral bozukluğu yook En Büyük KK
demiştim ya benim bi arkadaşım 1 yıl sonunda hamiş kaldı mucize gibi..şimdi de o günlerini unuttu mide bulantılarından dert yanıyor her konuştuğumuzda:KK53:

biri çarşamba pazarımı dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:
arkadaşımla totomuz donana kadar dolaşırdıkk:KK52::KK52: hatta çaarşamba günlerindeki derslerimizi ona göre ayarlardık:KK9::KK9:
hatta bi dönem sabah 10da başlıyodu dersim daha tezgahlar kurulurken gidiyodum:KK9: adamlar kahvaltı yapıyolardı afite olsun der tezgaha bakardım:KK9::KK9::KK9::KK25: manyaktım azcık:KK53::KK53:
kesinlikle bende pazarları çok severim ama boludaki pazarda bişi olmuyo:KK31:

gess iç yavrum içç hatta bn daha da içicem sanrım daha erken eşim gelene kdr en az 1lt daha içerimmmm

eskiden c.tesi oluyordu ama artık cumaa..
çikolata tatlı yok artık 2-3tane kuru kayısı yicem yarından itibarn.üzerinede suuu :KK52:
allahım nasip eder inş. svitcimm

gess iç yavrum içç hatta bn daha da içicem sanrım daha erken eşim gelene kdr en az 1lt daha içerimmmm

eskiden c.tesi oluyordu ama artık cumaa..
çikolata tatlı yok artık 2-3tane kuru kayısı yicem yarından itibarn.üzerinede suuu :KK52:
allahım nasip eder inş. svitcimm

ohh harikasın tatlım:KK9: şimdi bi bardak neskafe içtim üstüne az sonra bi koca bardak su daha içerim:KK52::KK52:
bardağım büyük 300 350ml vardır hanii:KK51::KK51::KK51:

amin canım:KK53: ben yapamam yinede ama:KK53: gerçi çok sabrım taşarsa bi anda çıkıverir ağzımdan valla :KK52::KK52:
heralde herkesin işin vardı yoksaa 100 sayfa olmuştu:KK53:

evet ya kesinlikle arada yakın arkadaş çok iyi oluyo :KK16: 3-5 te üstüme bişiler aldım kendim çıkınca kesinlikle bişi alamıyorum e eşim sıkılıyo onlada alamıyorum birbirimizi gaza getire getire aldım bişiler :KK52::KK52:
benmde :KK52:bu arkadaşımla geçen sene tekrardan samimi olduk lisede samimiydik sonra biraz aramız açılmıştı allah şükür şuan en yakın arkadaşlarım arasındaa:KK16:

bütün kocalara ynı galiba yaa :KK9: canları isteseee ohoo dünyayı önümüze sereeceklerde üşengeçlik başa bela :KK52::KK52:
evlenince insan hazır yemeği özlüyo:KK5::KK5: ah annem ahh:KK5: bide yemek yapmaktan çok ne yapacam derdi en büyük sorun:KK5::KK5:

bu arada prensess gaza geldm bende koca bardak su içtimm:KK52::KK52::KK52:

bizayrılamayız sizin nasıl tanıştığınızı merak ediyorummmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

aslında hepinizinkini merak ediyorumm:KK52::KK52::KK52:
bu geceki konumuz olsun muuuu:KK52::KK52::KK52:

tanışma hikayelerine bayıılırımmm :KK52:
ben de yazayım bizimkini..eğer bu topiği okuyanlar varsa tanıdıklarımdan kimliğim iyice ortaya çıksın :KK9:

ünv.de okurken biz eşimle komşuyduk :KK76:
karşı dairemizde erkek öğrenciler kalıyordu-biri de eşim-ben hiç muhattap olmazdım daha 1.sınıfta toy bi öğrenciydim :KK9:
içlerinden biri ev arkadaşımın memleketten arkadaşıydı.. bi akşam zilimiz çalındı dara daraaaaa şans kapıyı çalıyorrr :KK53:
X'in doğum günü bu akşam biz süpriz yapıcaz pasta aldık hadi siz getirin pastayı dediler.biz de gittiiikk.ışıkları söndrmüşler..pastayla girdik ışıklar bir açıldı direk eşimi gördüm veeee ilk görüşte aşkkk :KK69: yemin ederim gördüm tanıştık ve ben bu çocukla evlenicem dedim..o zaman de ben deli gibi kurtlar vadisi izliyorum konu ordan açıldı..eşim de hep dermiş ki evleniceğim kadınla kurtlar vadisi bile izlemeliyim :KK8: şimdi o izliyor ben izlemiyorum o başka kandırdım yaa :KK53: sonra ocak ayıyıydı tam 8 yıl olmuş ahha ahh..nasıl kar yağıyor...hadi kaymaya gidelim dediler...bayırın birine gittik buz tutmuş korktum ben kayamam dedim..eşim de gel bana tutun dedi.beraber kaymaya başladık..bir çekim gücü aramızda anlatamam..ten uyumumzu o gece keşfetmişim :KK34: hep ona tutunup kaydım beraber düşyoduk falan çook eğlenceliydi...neyse uzatmıyım..1 ay arkadaş olarak tanıdık birbirimizi şubat sonunda da çıkmaya başadık..tesadüfen ailelerimiz de aynı şehirdeydi..hiç ayrılmadık 7 yıl boyunca şubatta 8 yıl olucak bak aşka geldim :KK69:

bu arada eşimle geceden önce de karşılaşmışız oda çook komik onu da bi ara anlatırım :KK53:

çok uzun oldu ama coştum napıyım..

herkes anlatsın benceee

tanışma hikayelerine bayıılırımmm :KK52:
ben de yazayım bizimkini..eğer bu topiği okuyanlar varsa tanıdıklarımdan kimliğim iyice ortaya çıksın :KK9:

ünv.de okurken biz eşimle komşuyduk :KK76:
karşı dairemizde erkek öğrenciler kalıyordu-biri de eşim-ben hiç muhattap olmazdım daha 1.sınıfta toy bi öğrenciydim :KK9:
içlerinden biri ev arkadaşımın memleketten arkadaşıydı.. bi akşam zilimiz çalındı dara daraaaaa şans kapıyı çalıyorrr :KK53:
X'in doğum günü bu akşam biz süpriz yapıcaz pasta aldık hadi siz getirin pastayı dediler.biz de gittiiikk.ışıkları söndrmüşler..pastayla girdik ışıklar bir açıldı direk eşimi gördüm veeee ilk görüşte aşkkk :KK69: yemin ederim gördüm tanıştık ve ben bu çocukla evlenicem dedim..o zaman de ben deli gibi kurtlar vadisi izliyorum konu ordan açıldı..eşim de hep dermiş ki evleniceğim kadınla kurtlar vadisi bile izlemeliyim :KK8: şimdi o izliyor ben izlemiyorum o başka kandırdım yaa :KK53: sonra ocak ayıyıydı tam 8 yıl olmuş ahha ahh..nasıl kar yağıyor...hadi kaymaya gidelim dediler...bayırın birine gittik buz tutmuş korktum ben kayamam dedim..eşim de gel bana tutun dedi.beraber kaymaya başladık..bir çekim gücü aramızda anlatamam..ten uyumumzu o gece keşfetmişim :KK34: hep ona tutunup kaydım beraber düşyoduk falan çook eğlenceliydi...neyse uzatmıyım..1 ay arkadaş olarak tanıdık birbirimizi şubat sonunda da çıkmaya başadık..tesadüfen ailelerimiz de aynı şehirdeydi..hiç ayrılmadık 7 yıl boyunca şubatta 8 yıl olucak bak aşka geldim :KK69:

bu arada eşimle geceden önce de karşılaşmışız oda çook komik onu da bi ara anlatırım :KK53:

çok uzun oldu ama coştum napıyım..

herkes anlatsın benceee

süper olmuş tatlımm:KK53::KK53: valla kader kısmet görüyo musun memleketinde karşılaşmaa git karşılıklı dairelerde oturr:KK16::KK16:
beraber düşmeler felaan:KK53::KK53: çekim gücü tavan yapmıştır :KK52::KK52::KK52:
2006dan beri mi berabersiniz sizde tatlımm :KK53:
öbürünü de anlaaaatt:KK52::KK52::KK52:

süper konu oldu kiii:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
ohh harikasın tatlım:KK9: şimdi bi bardak neskafe içtim üstüne az sonra bi koca bardak su daha içerim:KK52::KK52:
bardağım büyük 300 350ml vardır hanii:KK51::KK51::KK51:

iç iç ama kahveye şeker atmaa:KK9:

hikayen güzelmiş svitt....bnde mi anlatsmmm..

2011 kadınlar günü parti vardı bnde öyle yerlere gitmem ailemden bile izin istemem..arkdaslarda cok ısrar ettii gidlim diyee kızlar gelip biz izin alırız fln dedıler yok ddm gitmicem..neyse sonraa o partide bnm arkadım ( beni ewlendirmeyi kafaya koymuş bana sürekli birilerini buluyordu kii bn HYR diyordm) arkadasını görmüş onun kuzenide bnm eşim..oda kuzni için gitmiş resmn tesaduff..neyse bunlarda eski komşularmış eşimle neyse..faceden eklmiş..
sonraki aksm bunlar konusmus eşim de demiş arkdsn yokmu tanıstırsana fln demiş bu da tabiii:KK28: var ama gezen tozan biri deil bi bize gelir demiş:KK9:
sonra buu bna msj attı (zelce isimli kullanıcı haniii seslenip kacan) tam senlik birini buldm sana telini verymmi bnide allh söyletti snrm Ver dedm.ama eşim almamış..sonra gündüz ark bize geldi sonra analtı fln öyle bn msj attm..tanıstık...bizimki biraz mantık ewliliği gibi başladı ama sevgimiz karşılıklı :nazar:

Kilzar konu super ama bnm tabletle yazamam bnmki baya baya uzun hemde baya yani cokk uzun ben yazarken aska gelrmde siz sikilrsnz eger sikilmazsanz yarn aksam esimin pcsinden yazarim:-)smdilik sznkileri okuyayin sivit ve prenses sizibkiler guzelmis sevdim

iç iç ama kahveye şeker atmaa:KK9:

hikayen güzelmiş svitt....bnde mi anlatsmmm..

2011 kadınlar günü parti vardı bnde öyle yerlere gitmem ailemden bile izin istemem..arkdaslarda cok ısrar ettii gidlim diyee kızlar gelip biz izin alırız fln dedıler yok ddm gitmicem..neyse sonraa o partide bnm arkadım ( beni ewlendirmeyi kafaya koymuş bana sürekli birilerini buluyordu kii bn HYR diyordm) arkadasını görmüş onun kuzenide bnm eşim..oda kuzni için gitmiş resmn tesaduff..neyse bunlarda eski komşularmış eşimle neyse..faceden eklmiş..
sonraki aksm bunlar konusmus eşim de demiş arkdsn yokmu tanıstırsana fln demiş bu da tabiii:KK28: var ama gezen tozan biri deil bi bize gelir demiş:KK9:
sonra buu bna msj attı (zelce isimli kullanıcı haniii seslenip kacan) tam senlik birini buldm sana telini verymmi bnide allh söyletti snrm Ver dedm.ama eşim almamış..sonra gündüz ark bize geldi sonra analtı fln öyle bn msj attm..tanıstık...bizimki biraz mantık ewliliği gibi başladı ama sevgimiz karşılıklı :nazar:

ooo sizinki de süper tatlım olacağı varmış baksanaa:KK16::KK16:
kaç sene oldu sizin tanışalıı:KK16:

ooo sizinki de süper tatlım olacağı varmış baksanaa:KK16::KK16:
kaç sene oldu sizin tanışalıı:KK16:

aynı mahllede yaşıyormuşuz ama hiç karşılaşmadık bile...martta 3yıl olucak cnm.2011 tanıştık hazrnda elenme tklifi etti temmuzda sözlendik..2012eylül nişnlandık. 2013 eylülde ewlndk :KK16:2014 :KK49:inşşş....

Son düzenleme:
X