Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, dün giremedim, gene döktürmüşsünüz, valla hızlı hızlı 30 sayfa okudum, ama ben hızınıza yetişemiyorum artıkhafta sonu kocişin yanına gidiyorum, uğrarım gene de, böyle çoğalırsa sayfalar, okuyamam, siz özet geçersiniz bana
canım hayırdır, acil olayı falan demişsin... geçmiş olsun...

ben geçen o 50 sayfayı okudum, yarısından çoğu ky meselesiydi herkesin ortak sorunu ama aramızda en çok deva ve bizayrılamayız dertli şu an.... bugünde 30 sayfayı okudum ama hafta sonu için garanti veremem

ya katlasa da benim işime karışmış deriz biz, hani seninkileri ayırması çok ayıp, ama ne yapsa batar bize... çünkü onun adı kaynana annem ben söylenince öyle der

ehlyet bitince ne yapacağım bakalım kpss diyorum ama o da çok zor yaa matematik özürlüsüyüm
antremanlarla matematik ve antremanlarla geometri kitapları var, hiç matematiğin yoksa onu al başla, üstüne normal bir kpss matematik kitabı bitirirsen çoğu soruyu yaparsın canım

Öyle cnm artık napalım bugun 2litre su içtimm
P.tesi 1litre salı1.5litre bugun 2 litre içtim rejımdeyimm

rejime girenlerin sayısı artıyor

kızz ben de rejimdeyimm kii aynen hedefim yaza kadar 10 kg ..ayda 1 kg versek bile toplamda 7 yapar
başarırız biz bunuuu

ya instgrmda insanlar neleri başarmış, biz mi başaramayacağız, bikini projesi diye blog var, googledan aratın, okuyun bence blogu... hani başından sonuna kadar tüm yazıları okudum, kız belini 66 cm yapabilmek için çok uğraşmış ve başarmış, hala devam ediyor... ben artık böyle çok kalorili bir şeyi yemeden önce bir anlık yemek mi seni çok mutlu eder yoksa sabah incecik görünmek mi diye düşünüyorum
ah bi de ben su içebilsem..
gerçi içsem çalışırken wc ye bile gidemiyorum bazen yoğunluktan
ben de dikkat ediyorum yediklerime..bugün dar gelen bi pantalonumu giydim süper bi duygu
water daily diye bir program var, iphne için, harika bir program , su içince teli sallıyorsun ve o doluyor, ne kadar içtiğini ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun... ben günlük 2.5 lt alkali su içiyorum , ve "midenizi değil hücrelerinizi doyurun" diye kitap okuyorum, her şeyin başı su.... annemde içmez çok wc ye gidiyorum diye, zorla içiriyorum ona

ben biraz daha basenleri inceltebilirsem bir sürü etek alıcam... basenlerim ve alt bacaklarımın kalınlığından dolayı hiç eteğim yok diyebilirim, giymem de öyle kolay kolay eşim diyor sevgili olduğumuzdan beri diyorsun sen bunu ama hiç aldığını görmedim diyor, ama napayım yakışmıyor yani, allah vergisi basen var ama kararlıyım gidecek o basenler

Şu an acildeyiz eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim

canım çok geçmiş olsun, aslında nöbet geçireceğini hissediyordur eşin... zor bir durum sanırım evlendikten sonra öğrenmişsin bunu...

kızlar gene yoğun bir gün benim için, akşam yoldayım, birazdan callenetics i yapıp okula gidicem, o ne derseniz, burda topiği var göz atın, bacakları inceltmek için birebir

ay canım benım ya calısmak guzel tabı boyle bnm gıbı evde dırdır varsa vs ama gercı rahat olsamda calısırım ama benı eve baglayan bırsey yok

benimde yan tarafimda dirdir var degisen birsey yok yani
oda olcak kuzum uzulme esinin gelmesine ne kaldiki surda

Yuppiii ben geeldiimm..Ne yaramazlıklar olmuş ohh :)
2 tane yeğen haberi geliyor sanırım Olmasa testler hiç silikte çıkmaz diye biliyorum ama ilaçların etkisi nedir onu bilmiyorum tabii ben hiç ilaç kullanmadım,eşim istememişti boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..Güzel haberler gelir inşallah Just ve Prensess

ben de uzak kaldım..aslında he gelen kaçırdım uzak kaldım diyor kim yakın bilemedim

plojocum sen anlattıkça benim hamiş olup tekmelenesim geliyor

Allah gönlünüze göre versin,biraz garip oluyor önceleri ama az daha kıpırdasa diye beklemek çok güzel :) Hareketlerde güçlendikçe gerçekten tarifsiz..

kıyamam ben onaaa tekmelesin bebişim yaa egzersiz yapıyo o annesi dar geldi heralde geriniyo içerdee

Elimden gelen budur,idare edecek artık,çıtı pıtı bi anneye düştü

Tansiyonum azcık yerlere vurmuş kendini :) Sağol canım
Ohh enişteye gün doğdu :) O daha çok anlıyordur kilo verdiğini,ara ara görünce..Neşeli bir haftasonu olur inşallah

Şu an acildeyiz eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim

Geçmiş olsun canım..İnsan sevdiğine birşey yakıştıramıyor ki,alışamazsın tabii..İnşallah daha iyidir..

herkese tünaydınlaaarr

oh bee 3 sayfacık oluncageçmişi okuyabildim

bu aralar ay başı ya sakin banka..huzur doluyum..bu arada müdürümün verdiği vaatler üzerine istifamı askıya aldım

gescanımmm ben de geliyim miiiii
ne güzel çeşitler yapıyorunuz öyle...bence bunlar bile yeterli ama 2.salata istersen ben hep kısır yaparım bi de annem bişey yapardı patates püresinin üzerine havucu hafif rendeler kavurru üzerine sarımsaklı yoğurt..
borcamda yapar keserdi..amaa o kadar kişinin sarımsaklı yoğurt yediğini düşnemedim 40 gün çıkmaz kokusu

canımm çok geçmiş olsunn
üzülme canım benim...Allah daha beterinden korusun hepimizi...
şimdi iyimi eşin?

beauty ne güzell kocişine kavuşuyorsun bu akşam
eşin farkettimi ne akdar kilo verdiğini?
süpersin gerçekten
ama ben 2 kg verdiğimde bile kendimi iyi hissettim..kilo verdikçe hırslanıyor insan..
haftasonuda kaçamak giriver aramıza..gerçi ben de pek ayzamıyorum kaçırıyorum her şeyi ama kaldığımız yerden devam her zaman
yarıyıl tatiline de az kaldı ne güzelll
eş durumu başvuruları başladı mı?onların evraklarını toplamak da başka dert..
ne çekmiştim beee

Plojoom karnında büyüme var mı yine?belitginleşti mi?
yine tv den mi katılıyorsun bize..ayhh ne güzel ben de mi ordan bağlansam ama kocadan rahat yokki pc yetmed buraya mı sardın der

Fotografımdakinden çok az daha büyüdü Artık evde göze batar şekilde ama dışarı çıkınca belli olmuyor kaban fln giyince
Ben çok kaptırıyorsam sayfaları okumaya kendimi yatalım mı diyor hemen eşim :) Çok açmıyorum o olduğunda o zamanda kulüp nasıl diyor

artık eşlerimiz de öğrendi burayı
gerçi düişünüyorum o da erkekler kulubü diye biyerde sürekli yazışsa bende noluyo derdim
neyse yeni kaban almadan atlatıcan kışı gibi duruyor
boşa XL mont almamış olucan

Bızım kısceler uyuyo hala galıba

evett herkes uyuyorr galiba
zaten prenses demişti 3e kadar uyucaz diye..ges zaten en erken 2 de kalkar..diğerleri nerdekiiii...
huhuuuu çıkın hadii ortaya

kizlar ya elektrikler bi gitti uc saat gelmedi sinir oldum ya benimde sarjim bitmis daha yeni geldi elektrik

benim esim bi turlu alisveri yapmaya zaman bulamadigi icin bu sabah kahvalti hazirliyamadim ona
ozellikle hazirlamadim aslinda alisverisin sart oldugunu anlasin diye

sonra bu evden cikti
bende kendime iki yumurta hasladim kalmis oyle buzdolabinda
o anda esim geri dondu eve dukkanin anahtarini unuttum diye
mutfaktan aygazin sesi gelince gidip bakti
sonra bana kucuk cocuk gibi resmen tavir yapti kustu gitti
sen bensiz kahvalti yapmaya nekadar meraklisin oyle olsun peki dedi hahaha ay gulesim geldi ama ya kucuk cocuk gibi
bende demin mesaj attim ona
askim bak sen bana tavir yapip kustun ama elektrikler gitti iyikide yemisim yumurtami yoksa karicin ac kalicakti
hic pisman degilim dedim
ben sana kustum diyo hahahha ayyy bu erkekler bebek gibi yaaa

beyefendi dukkanda bensiz disardan yemek siparis edip yerken hic beni dusunmuyo amaa

ay sekerım ya hıc ugrasma bosver bu ara erkek lafı duyasım yok nedense

bebegm cok uzuldum ya cok uzgunum((cok gecmis olsun
esinin durumu nasil suan?

çok geçmiş olsun canım durumlar nedir iyi mi eşin ?

canım allah yardımcın olsun allah yardımcınız olsun

Teşekkürler kızlar. Doktor rapor verdi eşim bugün işe gitmedi bende 2 saatlik uykuyla işe geldim.
ilk defa dün gece bana açık açık hastalığını anlattı sonunda benimle konuşabildi.
ilk defa ne zaman olduğu sonra ne kadar arayla olduğunu hepsini anlattı ve ben çok üzüldüm biliyor musunuz
ilk lise hazırlıkta okulda olmuş, ikincisi üniversite hazırlık okurken yurtta olmuş, bir sonraki askere gittiği gün akşam 5 olmasını beklerken çarşıda tek başınayken olmuş, daha sonra fabrikada olmuş ve o zaman burnu çatlamış devamı gelmiş işte son 3'ünü biliyorum zaten. 29 yaşında eşim ve ilk nöbetini 14 yaşında geçirmiş şu ana kadar toplam 9 nöbet geçirmiş ama son 3 tanesi 2013 temmuz, ağustos ve ekimde. beyin mr ve eeg'lerinde hiç bir şey çıkmıyor ama nöbetlerden kurtulamıyor eşimi bir psikoloktan destek alması için ikna etmeye çalışıyorum. söylediğine göre eskiden hep ya şimdi olursa diye panik içinde yaşarmış şimdi hiç aklına bile gelmiyormuş ama bu hastalık hastası olmaktan kurtulduğu anlamına gelmiyor işte. 2 yaşındayken havale geçirmiş ve onun kalıntısı olarak epilepsi olmuş. hepinizin çocuklaı olacak kızlar yüksek ateş çok önemliymiş anlattıklarımdan bunu bir kere daha anlamış olun.

Son düzenleme:

evet tatlım ates cok onemlı bırsey dıkkat edılmesı gerekır olsun tatlım esın ıyıyse alısırsın zamanla ınsallah bırde bızımkının hıc bırseyı yok ama psikopat onu napacagız senı sevıyorsa kıymetını bılıyorsa cokda dusunup uzme kendını sonra benım gıbı olursun canım allah beterınden korusun sende yorgun yorgun calsyrsn bnde uc gundur uyuyamyrm nedenını bılmıyorum ama cok huzursuz oluyorum gecelerı

evet tatlım ates cok onemlı bırsey dıkkat edılmesı gerekır olsun tatlım esın ıyıyse alısırsın zamanla ınsallah bırde bızımkının hıc bırseyı yok ama psikopat onu napacagız senı sevıyorsa kıymetını bılıyorsa cokda dusunup uzme kendını sonra benım gıbı olursun canım allah beterınden korusun sende yorgun yorgun calsyrsn bnde uc gundur uyuyamyrm nedenını bılmıyorum ama cok huzursuz oluyorum gecelerı

slm kızlar ben geldimm gemişi okdumm....

majorr cok geçmiş olsun...allah sabır versinn...sen en önemli desteğisin eşinin pisikolağa gitmesine ikna edersin mutlaka...

BA..seni cok ii anlıyorumm sabh 10da kalktım kahvltı fln gayet iyidi..azıcık kuru fasulye vardı işe gitmeden onu da ye dedim içinde ne varsa yedii 2 kaşık suyu kaldı onu da bitir dedim cok doymuş muşşş yiyemezmiş mişşşş deli oldum küstük bizde toparladım geldiğim küs oturduk hatta savatık.çetiğimi çıkartıp durdu.sonra gittii işe...küss :))

svit ve plojo test yaptım ama negatif maaleseff regl gecikirse tekrar yapıcam ama hiç sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…