Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
50'şer 50'şer okumayoruz derken topik nazara geldi
kimsecikler yooookkk
ben de kek yapmaya gidiyorum bu akşam yemekleri kociş yaptı tatlısı bendenn
ben gidince gelir herkes

oh neguzel tatlim keyfini cikar valla benimki daha eve bile gelemedi
pfh bu evcilik olayini tv da dizilerde filmlerde bize oyle bi guzel yedirdilerki
gezmeler tozmalar kaynanasiz olmalar romantiklikler vs vs
isin gercegini gorunce insan hayal kirikligina ugruyo beee hahaha
afiyet olsun canimmm

kizlar hazir tart tabani nerde bulabilirim?
kipada bulamadim bugun normal pandispanya var ama tart tabanini bulamadim nerde bulabilirimki?

huhuuu tatlışkolaaar
ben sabah gelmiştim ama bilgisayarım kapanınca tüm alıntılarım gitti ve ben yazamadım
sabah sabah kötü bi şeye uyandık kapı çaldı bi açtımkurye gelmiş trafik cezası yemişiz inanmazsınız 4 ayda 4. trafik cezası yaa
ankaraya gelinliği almaya gittiğimiz gün 2 tane trafik cezası yemişiz resmen ne gelinlikmiş dedim yani
bi de az buz meblağlar değil canımız çıktı ödemekten
sonra arkadaşımla dolaştık dedikodu yaptık o da yaza evleniyo kv kp dedikodusu kaçınılmaz
sonrakocayla buluştuk arkadaşlar felan oturduk beraber eve anca girdikk
hemencecik bilgisayara koştum ama bugünnn çok azıcık konuşmuşsunuzz aferin size okumak zor olmadı

Şu an acildeyiz eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim
tatlım çok geçmiş olsun...

hayır gondermem bır daha bu kadar onu

tatlım senin gibi çıtı pıtı annesi olduğuna sevinsinnn ki senin gibi güzel bi kız olursaaa annesine kurban olsun oo küçük prenses

tatlışkomm keşke gelseniz de sizee bi sürü şey yapsaaam
aynı şehirde olmalıydıkk

tekrardan geçmiş olsun tatlım... sana herşeyi anlatmasına çok sevindim ki bilmen çok iyi olmuş ona göre hareket edersin bundan sonra en azından..

helal olsun canım sana yaa maşallah allah bana da nasip etsin içimdekileri söylemeyi. bence çok iyi yapmışsın millet kırılmasın diye kendimizi sinir küpü yapıyoruz ya

geldim kii geldim kii
dışardaydım tatlışkomm

50'şer 50'şer okumayoruz derken topik nazara geldi
kimsecikler yooookkk
ben de kek yapmaya gidiyorum bu akşam yemekleri kociş yaptı tatlısı bendenn
ben gidince gelir herkes
oooo kocan yemekte yapıyo haa maşallaahh

slm kızlar bn geldimm 5 te annem geldi az oncede babam geldi şimdi gittiler..

svitt yanlız değildimmm ama artık yanlızım..burdayımm..

bugun 2 litre suyumu içtim...ve suyu daha kolay içtiö daha az wc gittim..sanrım bünye suya alısıyorr

sagol tatlim napim dayanamadim artik
darisi basina haha
evet bugun fazla kaynatmamisiz herkesin bi isi vardi sanirim

off bide bende kendimi alıştırabilsem keşke :18::18:

hoşgeldin tatlışkom
demek sosyalleştin bu gün
ben de merak etmştim dedim asoş ce de dese gelirdi..
arada kız kıza buluşmak iyi geliyor..
burda da buluştuğum arkadaşlarım var ama en yakın 3 arkadaşım başka şehirde
o yüzden tel.de sosyalleşiyorum daha çok
cezalara ödenen paraya yazık kuzu yaa
bizim müşterilerde getiriyorlar da yıl sonuna doğru kota mı ne dolduruyorarmış normalde haftada 1 ceza tahsailatı yaparken günde 3-4 tane geliyordu..yalnız değilsiniz burdan teselli bul :9

benim kocişe gelince canı isteyince yapamıcağı şey yoktur..istese bence mantı bile açar
bu hafta hep yemek yapınc bunaldım da gaza getirdim onu tavuk soteni özledim ne güze yapıyordun diye ki güzel de yapar..sağolsun kırmadı yapmış bi de karışık salata bile yapmış yanına
hazır yemeğe gelmek gibisi yokk

oo süperrrr...alıştın mı vücut ister zaten..benimki gibi günde 2 bardak suya alışınca istemiyor
iyi annenlerle de oturmuşun ne güzel ...
senin canın mı sıkkın bana mı öyle geldi?

off bide bende kendimi alıştırabilsem keşke :18::18:

irade sadce canm arda kacamaklarım oluyor tabii pat diye tatlıdan alamıyorum kendimi.ama suyu içiyorum az yiyyorum..yemek yemiyorum nerdeyse sadece kahvaltı... tatlıyı hayatımdan çıkarsam tamamım ztn..suya alıştı bünye ama çikolatasızlığa alışırmı bilmiyorumm

svit morlm bozuk değil cnm ya test negatif cıktı ama yinede morlm bozuk değil yarın sosyete pazarına gitcez ondan sanrım

sagol tatlim napim dayanamadim artik
darisi basina haha
evet bugun fazla kaynatmamisiz herkesin bi isi vardi sanirim

amin canım ben yapamam yinede ama gerçi çok sabrım taşarsa bi anda çıkıverir ağzımdan valla
heralde herkesin işin vardı yoksaa 100 sayfa olmuştu

evet ya kesinlikle arada yakın arkadaş çok iyi oluyo 3-5 te üstüme bişiler aldım kendim çıkınca kesinlikle bişi alamıyorum e eşim sıkılıyo onlada alamıyorum birbirimizi gaza getire getire aldım bişiler
benmde bu arkadaşımla geçen sene tekrardan samimi olduk lisede samimiydik sonra biraz aramız açılmıştı allah şükür şuan en yakın arkadaşlarım arasındaa

bütün kocalara ynı galiba yaa canları isteseee ohoo dünyayı önümüze sereeceklerde üşengeçlik başa bela
evlenince insan hazır yemeği özlüyo ah annem ahh bide yemek yapmaktan çok ne yapacam derdi en büyük sorun

bu arada prensess gaza geldm bende koca bardak su içtimm

bizayrılamayız sizin nasıl tanıştığınızı merak ediyorummmmmmmmm

aslında hepinizinkini merak ediyorumm
bu geceki konumuz olsun muuuu

şu sosyete pazarları haftaiçi olmasa daha çok sevinicemm
bn de bayılırm pazarlara ..gescan gidermiydin bilmiyorum çarşamba pazarı vardı e.şehirde stadın oralarda..
talan ederdik arkadaşlarla..havası başkadır sosyete pazarlarının

aynı dertten muzdaribiz prensescanım yaa benim de rejim yapmama hiç gerek yok tatlıyı hayatımdan çıkarsam ayda 3 kilo garanti gider..ama yemek yemeden durabilirim de çikolatasız aslaaa

canımm teste niye moralin bozulsun ki...daha ilk aydan moral bozukluğu yook
demiştim ya benim bi arkadaşım 1 yıl sonunda hamiş kaldı mucize gibi..şimdi de o günlerini unuttu mide bulantılarından dert yanıyor her konuştuğumuzda

oo süper tatlım arada kaçamaklar olur canım yaaa azm,ini kutluyorummm
ella da yapıyodu netti acabaaa
kakaolu süt felan içsen kurtarmaz mı ki hiç te bilmem ki diyetle ilgili şeyleri

bu arada tatlım hemen olmayacağını sende biliyodun hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim sana... dahaa çok başındasınızz

biri çarşamba pazarımı dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşımla totomuz donana kadar dolaşırdıkk hatta çaarşamba günlerindeki derslerimizi ona göre ayarlardık
hatta bi dönem sabah 10da başlıyodu dersim daha tezgahlar kurulurken gidiyodum adamlar kahvaltı yapıyolardı afite olsun der tezgaha bakardım manyaktım azcık
kesinlikle bende pazarları çok severim ama boludaki pazarda bişi olmuyo

gess iç yavrum içç hatta bn daha da içicem sanrım daha erken eşim gelene kdr en az 1lt daha içerimmmm

eskiden c.tesi oluyordu ama artık cumaa..
çikolata tatlı yok artık 2-3tane kuru kayısı yicem yarından itibarn.üzerinede suuu
allahım nasip eder inş. svitcimm

ohh harikasın tatlım şimdi bi bardak neskafe içtim üstüne az sonra bi koca bardak su daha içerim
bardağım büyük 300 350ml vardır hanii

tanışma hikayelerine bayıılırımmm
ben de yazayım bizimkini..eğer bu topiği okuyanlar varsa tanıdıklarımdan kimliğim iyice ortaya çıksın

ünv.de okurken biz eşimle komşuyduk
karşı dairemizde erkek öğrenciler kalıyordu-biri de eşim-ben hiç muhattap olmazdım daha 1.sınıfta toy bi öğrenciydim
içlerinden biri ev arkadaşımın memleketten arkadaşıydı.. bi akşam zilimiz çalındı dara daraaaaa şans kapıyı çalıyorrr
X'in doğum günü bu akşam biz süpriz yapıcaz pasta aldık hadi siz getirin pastayı dediler.biz de gittiiikk.ışıkları söndrmüşler..pastayla girdik ışıklar bir açıldı direk eşimi gördüm veeee ilk görüşte aşkkk yemin ederim gördüm tanıştık ve ben bu çocukla evlenicem dedim..o zaman de ben deli gibi kurtlar vadisi izliyorum konu ordan açıldı..eşim de hep dermiş ki evleniceğim kadınla kurtlar vadisi bile izlemeliyim şimdi o izliyor ben izlemiyorum o başka kandırdım yaa sonra ocak ayıyıydı tam 8 yıl olmuş ahha ahh..nasıl kar yağıyor...hadi kaymaya gidelim dediler...bayırın birine gittik buz tutmuş korktum ben kayamam dedim..eşim de gel bana tutun dedi.beraber kaymaya başladık..bir çekim gücü aramızda anlatamam..ten uyumumzu o gece keşfetmişim hep ona tutunup kaydım beraber düşyoduk falan çook eğlenceliydi...neyse uzatmıyım..1 ay arkadaş olarak tanıdık birbirimizi şubat sonunda da çıkmaya başadık..tesadüfen ailelerimiz de aynı şehirdeydi..hiç ayrılmadık 7 yıl boyunca şubatta 8 yıl olucak bak aşka geldim

bu arada eşimle geceden önce de karşılaşmışız oda çook komik onu da bi ara anlatırım

çok uzun oldu ama coştum napıyım..

herkes anlatsın benceee

süper olmuş tatlımm valla kader kısmet görüyo musun memleketinde karşılaşmaa git karşılıklı dairelerde oturr
beraber düşmeler felaan çekim gücü tavan yapmıştır
2006dan beri mi berabersiniz sizde tatlımm
öbürünü de anlaaaatt

süper konu oldu kiii

Son düzenleme:
ohh harikasın tatlım şimdi bi bardak neskafe içtim üstüne az sonra bi koca bardak su daha içerim
bardağım büyük 300 350ml vardır hanii

iç iç ama kahveye şeker atmaa

hikayen güzelmiş svitt....bnde mi anlatsmmm..

2011 kadınlar günü parti vardı bnde öyle yerlere gitmem ailemden bile izin istemem..arkdaslarda cok ısrar ettii gidlim diyee kızlar gelip biz izin alırız fln dedıler yok ddm gitmicem..neyse sonraa o partide bnm arkadım ( beni ewlendirmeyi kafaya koymuş bana sürekli birilerini buluyordu kii bn HYR diyordm) arkadasını görmüş onun kuzenide bnm eşim..oda kuzni için gitmiş resmn tesaduff..neyse bunlarda eski komşularmış eşimle neyse..faceden eklmiş..
sonraki aksm bunlar konusmus eşim de demiş arkdsn yokmu tanıstırsana fln demiş bu da tabiii var ama gezen tozan biri deil bi bize gelir demiş
sonra buu bna msj attı (zelce isimli kullanıcı haniii seslenip kacan) tam senlik birini buldm sana telini verymmi bnide allh söyletti snrm Ver dedm.ama eşim almamış..sonra gündüz ark bize geldi sonra analtı fln öyle bn msj attm..tanıstık...bizimki biraz mantık ewliliği gibi başladı ama sevgimiz karşılıklı

Kilzar konu super ama bnm tabletle yazamam bnmki baya baya uzun hemde baya yani cokk uzun ben yazarken aska gelrmde siz sikilrsnz eger sikilmazsanz yarn aksam esimin pcsinden yazarimsmdilik sznkileri okuyayin sivit ve prenses sizibkiler guzelmis sevdim

ooo sizinki de süper tatlım olacağı varmış baksanaa
kaç sene oldu sizin tanışalıı

ooo sizinki de süper tatlım olacağı varmış baksanaa
kaç sene oldu sizin tanışalıı

aynı mahllede yaşıyormuşuz ama hiç karşılaşmadık bile...martta 3yıl olucak cnm.2011 tanıştık hazrnda elenme tklifi etti temmuzda sözlendik..2012eylül nişnlandık. 2013 eylülde ewlndk 2014 inşşş....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…