Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnmkide gitti yattıı yaa ama yarın sabh uyucazz beraberr ben ancaa 3te gelirm yarın merk etmeyin :))

anladim cnm iyi yapmissiniz
bizde guya cuma gidicektik gezmeye oda suya yatti misafir geliyor:KK43:

eşimin calışma saatleri değişiyor sürekli..yarın aksm gidicek işe 3 gün 4gündür gitmiyoruz hafta snu arkadasım gelebilir..o yuzden onların gelmesini engellemek için gittim

bu arada bursada k.dogm dr topiklerine bakıyorumdaa neler var yaa..biri yeni dogum yapmış açılma olmamışş suni sancı vermişler..kalp atısları düşmüş sezarynla almışlar..meğer kordon bebeğin boynuna dolanmışş..ama durumu iyimiş..

ALLAHım herkezin bebeğini kendisini korusun sağlıkla..kolayca kurtarsın

kızlaaar:KK52::KK52:
cumartesi misafirimm geleceek 11-12 kişi kadar:KK52:
bana şöylee değişik bi salata tarifi verin yahuu:KK31:
aklıma bişi gelmiyo :KK31:
patates rus salatası dışında değişikk bu kadar kişiye yetecek:KK53: çok şey mi istedim:KK53::KK53::KK56:

kızlaaar:KK52::KK52:
cumartesi misafirimm geleceek 11-12 kişi kadar:KK52:
bana şöylee değişik bi salata tarifi verin yahuu:KK31:
aklıma bişi gelmiyo :KK31:
patates rus salatası dışında değişikk bu kadar kişiye yetecek:KK53: çok şey mi istedim:KK53::KK53::KK56:

cnm bnce 2 çeşit yap bi normal salta yap birde başka bişi ama o başka bişi ne bilmiyorum aklma brokoli gelddiii:KK52::KK53:

cnm bnce 2 çeşit yap bi normal salta yap birde başka bişi ama o başka bişi ne bilmiyorum aklma brokoli gelddiii:KK52::KK53:

şimdiii
annembörek yapcak kv açma yapcak ben fiks piyano kek yapcaam kurabiye kv bana patlıcanla kırmızı biber közlemesi var buzlukta onu yoğurtla karıştırcam bi salata daha olsun dedim ama ne :KK53:
normal salata mı yapayım dersin:KK53: turşumda var ondan da çıkartırımm:KK52::KK52:
öff çok zor yaa ev görmeye gelcekler bidee:KK52:

Şu an acildeyiz :KK43: eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum :KK43: buna alistigimi sanmistim :KK43:

X