- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.881
nevar neyok kizlar?
iyilik canım hoş geldin.. site biraz tuhaf yazamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevar neyok kizlar?
ısteyım tatlım sende ne var ne yok
ısteyım tatlım sende ne var ne yok
Akşam tam girdim annemler geldi çıkmıştım,kaç gündürde girip çıkıyorum sadece acil olayından sonra eşim evde yalnız kalmayım diye yeğenini almıştı sağolsun o benimleydi Şimdi biraz okuyayım geçmişi Herkes iyidir inşallah..
ben geçen o 50 sayfayı okudum, yarısından çoğu ky meselesiydi herkesin ortak sorunu ama aramızda en çok deva ve bizayrılamayız dertli şu an.... bugünde 30 sayfayı okudum ama hafta sonu için garanti verememgünaydın kızlaarr
ama ben hiç yetişemiyorum size
gündüz sadece öğle araları girebiliyorum,akşam girdiğimde bi bakıyorum50 sayfa olmuş
kociş de kıskanıyor burda vakit geçirince ..
artık arada cee deyip gidicem böyle
ya katlasa da benim işime karışmış deriz biz, hani seninkileri ayırması çok ayıp, ama ne yapsa batar bize... çünkü onun adı kaynana annem ben söylenince öyle dermerhaba kızlarrr nasılsınız bakalım?
benim nedense anlatacak bir şeyim yok bu ara
sanırım ehliyet kursuna gidiyorum diye eve gitmem 9'u buluyor evde kaynanamın bir şeyini göremiyorum ondan
sadece dün yıkanan çamaşırları katlamış ama benimkileri katlamamıştı ona sinir oldum.
kızının oğlunun kendininkileri katlamış ama benimkiler katlanmamıştı neden böe bir şey yaptığını sorgulamadım sallamıyorum artık
antremanlarla matematik ve antremanlarla geometri kitapları var, hiç matematiğin yoksa onu al başla, üstüne normal bir kpss matematik kitabı bitirirsen çoğu soruyu yaparsın canımehlyet bitince ne yapacağım bakalım kpss diyorum ama o da çok zor yaa matematik özürlüsüyüm
Öyle cnm artık napalım bugun 2litre su içtimm
P.tesi 1litre salı1.5litre bugun 2 litre içtim rejımdeyimm
kızz ben de rejimdeyimm kii aynen hedefim yaza kadar 10 kg ..ayda 1 kg versek bile toplamda 7 yapar
başarırız biz bunuuu
water daily diye bir program var, iphne için, harika bir program , su içince teli sallıyorsun ve o doluyor, ne kadar içtiğini ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun... ben günlük 2.5 lt alkali su içiyorum , ve "midenizi değil hücrelerinizi doyurun" diye kitap okuyorum, her şeyin başı su.... annemde içmez çok wc ye gidiyorum diye, zorla içiriyorum onaah bi de ben su içebilsem..
gerçi içsem çalışırken wc ye bile gidemiyorum bazen yoğunluktan
ben de dikkat ediyorum yediklerime..bugün dar gelen bi pantalonumu giydim süper bi duygu
Saka saka kizmiyorum dogru diosun kaynamistr arada:)))bu sefer bnde kararliyim bozmicam beautye ozenin azcik,bnmkide dio 10kg ver gardrobunu yenilicem mibi sortlar alicam karima dio ay biz brbirimizi cok nadir kiskanrz relax bi ciftiz yahu:))kisitlama yok yakisani gyrrm valla dunya umurumdami
Unutmadk cnm :))sarjm btmek uzere tabim her an kapanavlr kizlar
Şu an acildeyiz eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim
neolsun canim bende evdeyim
keske bende iste olsam
ay canım benım ya calısmak guzel tabı boyle bnm gıbı evde dırdır varsa vs ama gercı rahat olsamda calısırım ama benı eve baglayan bırsey yok
iyilik canım hoş geldin.. site biraz tuhaf yazamıyorum
benimde yan tarafimda dirdir var degisen birsey yok yani
oda olcak kuzum uzulme esinin gelmesine ne kaldiki surda
ben de uzak kaldım..aslında he gelen kaçırdım uzak kaldım diyor kim yakın bilemedim
plojocum sen anlattıkça benim hamiş olup tekmelenesim geliyor
kıyamam ben onaaa tekmelesin bebişim yaa egzersiz yapıyo o annesi dar geldi heralde geriniyo içerdee
günaydın kızlar, dün giremedim, gene döktürmüşsünüz, valla hızlı hızlı 30 sayfa okudum, ama ben hızınıza yetişemiyorum artıkhafta sonu kocişin yanına gidiyorum, uğrarım gene de, böyle çoğalırsa sayfalar, okuyamam, siz özet geçersiniz bana
canım hayırdır, acil olayı falan demişsin... geçmiş olsun...
Şu an acildeyiz eşim rahatsızlandı çıktık geldik. Başı ağrıyor uyuyamıyor ve ben ilk defa onun ağzından epilepsi hastası olduğunu duydum buna alistigimi sanmistim
kızlaaar
cumartesi misafirimm geleceek 11-12 kişi kadar
bana şöylee değişik bi salata tarifi verin yahuu
aklıma bişi gelmiyo
patates rus salatası dışında değişikk bu kadar kişiye yetecek çok şey mi istedim
şimdiii
annembörek yapcak kv açma yapcak ben fiks piyano kek yapcaam kurabiye kv bana patlıcanla kırmızı biber közlemesi var buzlukta onu yoğurtla karıştırcam bi salata daha olsun dedim ama ne
normal salata mı yapayım dersin turşumda var ondan da çıkartırımm
öff çok zor yaa ev görmeye gelcekler bidee
günaydın kızlar, dün giremedim, gene döktürmüşsünüz, valla hızlı hızlı 30 sayfa okudum, ama ben hızınıza yetişemiyorum artıkhafta sonu kocişin yanına gidiyorum, uğrarım gene de, böyle çoğalırsa sayfalar, okuyamam, siz özet geçersiniz bana
canım hayırdır, acil olayı falan demişsin... geçmiş olsun...
ben geçen o 50 sayfayı okudum, yarısından çoğu ky meselesiydi herkesin ortak sorunu ama aramızda en çok deva ve bizayrılamayız dertli şu an.... bugünde 30 sayfayı okudum ama hafta sonu için garanti veremem
ya katlasa da benim işime karışmış deriz biz, hani seninkileri ayırması çok ayıp, ama ne yapsa batar bize... çünkü onun adı kaynana annem ben söylenince öyle der
antremanlarla matematik ve antremanlarla geometri kitapları var, hiç matematiğin yoksa onu al başla, üstüne normal bir kpss matematik kitabı bitirirsen çoğu soruyu yaparsın canım
rejime girenlerin sayısı artıyor
ya instgrmda insanlar neleri başarmış, biz mi başaramayacağız, bikini projesi diye blog var, googledan aratın, okuyun bence blogu... hani başından sonuna kadar tüm yazıları okudum, kız belini 66 cm yapabilmek için çok uğraşmış ve başarmış, hala devam ediyor... ben artık böyle çok kalorili bir şeyi yemeden önce bir anlık yemek mi seni çok mutlu eder yoksa sabah incecik görünmek mi diye düşünüyorum
water daily diye bir program var, iphne için, harika bir program , su içince teli sallıyorsun ve o doluyor, ne kadar içtiğini ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun... ben günlük 2.5 lt alkali su içiyorum , ve "midenizi değil hücrelerinizi doyurun" diye kitap okuyorum, her şeyin başı su.... annemde içmez çok wc ye gidiyorum diye, zorla içiriyorum ona
ben biraz daha basenleri inceltebilirsem bir sürü etek alıcam... basenlerim ve alt bacaklarımın kalınlığından dolayı hiç eteğim yok diyebilirim, giymem de öyle kolay kolay eşim diyor sevgili olduğumuzdan beri diyorsun sen bunu ama hiç aldığını görmedim diyor, ama napayım yakışmıyor yani, allah vergisi basen var ama kararlıyım gidecek o basenler
canım çok geçmiş olsun, aslında nöbet geçireceğini hissediyordur eşin... zor bir durum sanırım evlendikten sonra öğrenmişsin bunu...
kızlar gene yoğun bir gün benim için, akşam yoldayım, birazdan callenetics i yapıp okula gidicem, o ne derseniz, burda topiği var göz atın, bacakları inceltmek için birebir
Yuppiii ben geeldiimm..Ne yaramazlıklar olmuş ohh :)
2 tane yeğen haberi geliyor sanırım Olmasa testler hiç silikte çıkmaz diye biliyorum ama ilaçların etkisi nedir onu bilmiyorum tabii ben hiç ilaç kullanmadım,eşim istememişti boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..Güzel haberler gelir inşallah Just ve Prensess
Allah gönlünüze göre versin,biraz garip oluyor önceleri ama az daha kıpırdasa diye beklemek çok güzel :) Hareketlerde güçlendikçe gerçekten tarifsiz..
Elimden gelen budur,idare edecek artık,çıtı pıtı bi anneye düştü
Tansiyonum azcık yerlere vurmuş kendini :) Sağol canım
Ohh enişteye gün doğdu :) O daha çok anlıyordur kilo verdiğini,ara ara görünce..Neşeli bir haftasonu olur inşallah
Geçmiş olsun canım..İnsan sevdiğine birşey yakıştıramıyor ki,alışamazsın tabii..İnşallah daha iyidir..
herkese tünaydınlaaarr
oh bee 3 sayfacık oluncageçmişi okuyabildim
bu aralar ay başı ya sakin banka..huzur doluyum..bu arada müdürümün verdiği vaatler üzerine istifamı askıya aldım
Plojoom karnında büyüme var mı yine?belitginleşti mi?
yine tv den mi katılıyorsun bize..ayhh ne güzel ben de mi ordan bağlansam ama kocadan rahat yokki pc yetmed buraya mı sardın der
Fotografımdakinden çok az daha büyüdü Artık evde göze batar şekilde ama dışarı çıkınca belli olmuyor kaban fln giyince
Ben çok kaptırıyorsam sayfaları okumaya kendimi yatalım mı diyor hemen eşim :) Çok açmıyorum o olduğunda o zamanda kulüp nasıl diyor
Bızım kısceler uyuyo hala galıba
kizlar ya elektrikler bi gitti uc saat gelmedi sinir oldum ya benimde sarjim bitmis daha yeni geldi elektrik
benim esim bi turlu alisveri yapmaya zaman bulamadigi icin bu sabah kahvalti hazirliyamadim ona
ozellikle hazirlamadim aslinda alisverisin sart oldugunu anlasin diye
sonra bu evden cikti
bende kendime iki yumurta hasladim kalmis oyle buzdolabinda
o anda esim geri dondu eve dukkanin anahtarini unuttum diye
mutfaktan aygazin sesi gelince gidip bakti
sonra bana kucuk cocuk gibi resmen tavir yapti kustu gitti
sen bensiz kahvalti yapmaya nekadar meraklisin oyle olsun peki dedi hahaha ay gulesim geldi ama ya kucuk cocuk gibi
bende demin mesaj attim ona
askim bak sen bana tavir yapip kustun ama elektrikler gitti iyikide yemisim yumurtami yoksa karicin ac kalicakti
hic pisman degilim dedim
ben sana kustum diyo hahahha ayyy bu erkekler bebek gibi yaaa
beyefendi dukkanda bensiz disardan yemek siparis edip yerken hic beni dusunmuyo amaa :d
bebegm cok uzuldum ya cok uzgunum((cok gecmis olsun
esinin durumu nasil suan?
çok geçmiş olsun canım durumlar nedir iyi mi eşin ?
canım allah yardımcın olsun allah yardımcınız olsun
teşekkürler kızlar. Doktor rapor verdi eşim bugün işe gitmedi bende 2 saatlik uykuyla işe geldim.
Ilk defa dün gece bana açık açık hastalığını anlattı sonunda benimle konuşabildi.
Ilk defa ne zaman olduğu sonra ne kadar arayla olduğunu hepsini anlattı ve ben çok üzüldüm biliyor musunuz
Ilk lise hazırlıkta okulda olmuş, ikincisi üniversite hazırlık okurken yurtta olmuş, bir sonraki askere gittiği gün akşam 5 olmasını beklerken çarşıda tek başınayken olmuş, daha sonra fabrikada olmuş ve o zaman burnu çatlamış devamı gelmiş işte son 3'ünü biliyorum zaten. 29 yaşında eşim ve ilk nöbetini 14 yaşında geçirmiş şu ana kadar toplam 9 nöbet geçirmiş ama son 3 tanesi 2013 temmuz, ağustos ve ekimde. Beyin mr ve eeg'lerinde hiç bir şey çıkmıyor ama nöbetlerden kurtulamıyor eşimi bir psikoloktan destek alması için ikna etmeye çalışıyorum. Söylediğine göre eskiden hep ya şimdi olursa diye panik içinde yaşarmış şimdi hiç aklına bile gelmiyormuş ama bu hastalık hastası olmaktan kurtulduğu anlamına gelmiyor işte. 2 yaşındayken havale geçirmiş ve onun kalıntısı olarak epilepsi olmuş. Hepinizin çocuklaı olacak kızlar yüksek ateş çok önemliymiş anlattıklarımdan bunu bir kere daha anlamış olun.
teşekkürler kızlar. Doktor rapor verdi eşim bugün işe gitmedi bende 2 saatlik uykuyla işe geldim.
Ilk defa dün gece bana açık açık hastalığını anlattı sonunda benimle konuşabildi.
Ilk defa ne zaman olduğu sonra ne kadar arayla olduğunu hepsini anlattı ve ben çok üzüldüm biliyor musunuz
Ilk lise hazırlıkta okulda olmuş, ikincisi üniversite hazırlık okurken yurtta olmuş, bir sonraki askere gittiği gün akşam 5 olmasını beklerken çarşıda tek başınayken olmuş, daha sonra fabrikada olmuş ve o zaman burnu çatlamış devamı gelmiş işte son 3'ünü biliyorum zaten. 29 yaşında eşim ve ilk nöbetini 14 yaşında geçirmiş şu ana kadar toplam 9 nöbet geçirmiş ama son 3 tanesi 2013 temmuz, ağustos ve ekimde. Beyin mr ve eeg'lerinde hiç bir şey çıkmıyor ama nöbetlerden kurtulamıyor eşimi bir psikoloktan destek alması için ikna etmeye çalışıyorum. Söylediğine göre eskiden hep ya şimdi olursa diye panik içinde yaşarmış şimdi hiç aklına bile gelmiyormuş ama bu hastalık hastası olmaktan kurtulduğu anlamına gelmiyor işte. 2 yaşındayken havale geçirmiş ve onun kalıntısı olarak epilepsi olmuş. Hepinizin çocuklaı olacak kızlar yüksek ateş çok önemliymiş anlattıklarımdan bunu bir kere daha anlamış olun.