Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Siz de deniyor musunuz canım amin sağol dileklerin için sen hap kullandın mı hiç ay ne çok sordum :KK53:

yok canım hap kullanmıyorum ben..
henüz bebiş istemiyoruz ama geçen ay risksiz gün diye adetimden sonraki 3-4 gün korunmamıştık..ama bütün ay psikolojik belirtiler yaşadım baş dönmesi vb..hatta burdaki kızları da bıktırmıştım da sırf onları tekrar üzmiyim diye artık 365 gün kounmaya karar verdik :KK9:

just yarın ne olur al bi test kalkar kalkmaz yap çatlıcam yeminle..

canım hap kullanıyorsan gecikmez ki zaten :KK53:
ama yazdğın gibi yanlş kullandıysan gecikebilir :KK9:
lekelenme için de hep okuduk ya burda yerleşme lekelenmesi vb şeyleri..
Allah hayırlısını versin de bana teyzeyiz gibi geliyor :KK8:

ellacn yazmıştım ki bennn kızmaaa :KK50:
sayfalarda kaynadı..zaten her hafta rejimdeyim ya çok önemli değil :KK9:
ama bozmadım bu sefer..
ayy 10 kg versem valla fıstık olurum yaaa..
kocişte 10 kg verirsen evden çıkarmam seni diyor :KK1:
Saka saka kizmiyorum dogru diosun kaynamistr arada:)))bu sefer bnde kararliyim bozmicam beautye ozenin azcik,bnmkide dio 10kg ver gardrobunu yenilicem mibi sortlar alicam karima dio ay biz brbirimizi cok nadir kiskanrz relax bi ciftiz yahu:))kisitlama yok yakisani gyrrm valla dunya umurumdami
insan benide ozler ama yaaaa
es geciyosunuz beni yavrular:KK43:

Unutmadk cnm :))sarjm btmek uzere tabim her an kapanavlr kizlar

canım hap kullanıyorsan gecikmez ki zaten :KK53:
ama yazdğın gibi yanlş kullandıysan gecikebilir :KK9:
lekelenme için de hep okuduk ya burda yerleşme lekelenmesi vb şeyleri..
Allah hayırlısını versin de bana teyzeyiz gibi geliyor :KK8:

ellacn yazmıştım ki bennn kızmaaa :KK50:
sayfalarda kaynadı..zaten her hafta rejimdeyim ya çok önemli değil :KK9:
ama bozmadım bu sefer..
ayy 10 kg versem valla fıstık olurum yaaa..
kocişte 10 kg verirsen evden çıkarmam seni diyor :KK1:
Saka saka kizmiyorum dogru diosun kaynamistr arada:)))bu sefer bnde kararliyim bozmicam beautye ozenin azcik,bnmkide dio 10kg ver gardrobunu yenilicem mibi sortlar alicam karima dio ay biz brbirimizi cok nadir kiskanrz relax bi ciftiz yahu:))kisitlama yok yakisani gyrrm valla dunya umurumdami
insan benide ozler ama yaaaa
es geciyosunuz beni yavrular:KK43:

allahmm kim bilir nasıl heycanlıdır yaaa allah herkeze nasip etsinn yarın bnde yapcam testt:26::26:

yarın sende gözler ozaman prensesciiiiiiim :KK16:

oyyy inanirim guzelim ya.ben heycanda. yerimde duramazdim coktan kan testi yaptirmistim sen iyi sabrediyorsun tatlimmm

sabretmek zorundayım şehir dışındayız çünkü :26:ben de gitmek istiyorum izmirime bi an önce bunaldım ama

henüz bebiş istemiyoruz ama geçen ay risksiz gün diye adetimden sonraki 3-4 gün korunmamıştık..ama bütün ay psikolojik belirtiler yaşadım baş dönmesi vb..hatta burdaki kızları da bıktırmıştım da sırf onları tekrar üzmiyim diye artık 365 gün kounmaya karar verdik :KK9:

neden üzülsünler canım onlar sevinirler bence :KK1: neyle koruncaksın ben ginera kullanıyodum gebe çıkmazsam devam ya da nuvaringe geçebilirim

kizlar ben hap kullanmiyorum kullanmamda
birazda erkekler dusunsun canim aaaa
biliyorum o sekilde korunmayi sevmezler
en azindan benimki sevmez ama yapcak bisey yok
ara sira bizde aksatiyoruz ama tehlikesiz gunlerde:KK70:

haha aynisini benimkide diyo bana :KK70:
tmm cnmmm☺️

yarın sende gözler ozaman prensesciiiiiiim :KK16:

sabretmek zorundayım şehir dışındayız çünkü :26:ben de gitmek istiyorum izmirime bi an önce bunaldım ama

neden üzülsünler canım onlar sevinirler bence :KK1: neyle koruncaksın ben ginera kullanıyodum gebe çıkmazsam devam ya da nuvaringe geçebilirim

hap kullanmam ben canım eşim korunuyor :KK17:
aslında hap en rahatı ama yanetki yapar mı zararlı mı ondan emin olamadım :KK31:
kizlar ben hap kullanmiyorum kullanmamda
birazda erkekler dusunsun canim aaaa
biliyorum o sekilde korunmayi sevmezler
en azindan benimki sevmez ama yapcak bisey yok
ara sira bizde aksatiyoruz ama tehlikesiz gunlerde:KK70:

aynenn sevmiyorlar ama yapıcak bişey yok...
bizim de tehlikesiz günlerde "yaramazlık"yapıp korunmadığımızda eşimden mutlusu yok :KK52:
ama napalım 8 ay daha beklesin sonr bebiş çalışmalarında hevesini alır :KK17:

aslında hap en rahatı ama yanetki yapar mı zararlı mı ondan emin olamadım :KK31:

bizim de tehlikesiz günlerde "yaramazlık"yapıp korunmadığımızda eşimden mutlusu yok :KK52:

haha aynen tatlim bencede
napim ya hap beni korkutuy birazcik sanki

kızlar bişi sorcam yaramazlık dediğiniz baştan sonuna kadar mı gidiyo :KK9: biri beni özelden bar aydınlatsın yahu :KK17::KK17:
yoksa bi yerden sonra mı korunmaya başlıyosunuz :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
çok özel oldu ama :KK17: cevaplayabilen varsa özelden bari yazsın:KK17::KK17:

kızlar bişi sorcam yaramazlık dediğiniz baştan sonuna kadar mı gidiyo :KK9: biri beni özelden bar aydınlatsın yahu :KK17::KK17:
yoksa bi yerden sonra mı korunmaya başlıyosunuz :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
çok özel oldu ama :KK17: cevaplayabilen varsa özelden bari yazsın:KK17::KK17:

canım sen korunmuyosan baştan sona olmalı yani prezervatifse ama hapta böyle bi sıkıntı olmuyo

ben sevmiyorum prezervatif ya eşim de sevmiyo

valla kizlar yabanci degiliz artik:KK70:
utanilcak bisey oldugunu sanmiyorum gayet normal seyler
evliyiz yani sonucta:KK70:
kizlar biz bazen gericekilme yonteminide uyguluyoruz:)))

canım sen korunmuyosan baştan sona olmalı yani prezervatifse ama hapta böyle bi sıkıntı olmuyo

ben sevmiyorum prezervatif ya eşim de sevmiyo

hap da zararlı ama canm yaa..bn korkuyorum haptan.. ablam rahatsızlandıgında sordular hap kullandımı diye o yüzden korkuyorum kullanmam..

Son düzenleme:
X