Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ewt cnmmm ç.kaleyei karış karış bilirim diyebilirim 2 yıl orda okudum daa:KK52:

Ewt arkadasımla konsutum karıstı kafm ama onun daha cok eşinden dolayı öyle ama bi içimi korku aldı sanki..

Istifaaa miii:KK30: Yoksaaa hayırlısı canmm kaç gün oldu şüpheleniyorsun

inşllah yolun duser gene canım

Hb sekerim bugun siki rejime grdm ilk gun ya biraz basim agriyor sen nasilsin?

valla bnde iyiydim ama az önce mantar çorbası içtim c.tesi gününden kalma zehirlendimmi acba miğdem bulanıyor..:KK53: onun dısında iyiyimm...zararlı bişeyde yemedim bugun:KK76:

bana arkds olursunnn o zmn :KK70:
just da bana arkadas bu ay geçen ay svitt di :))

Son düzenleme:
kızlar yeni bişey duydumm ewliliklerin burcları varmışşş:26: bnmki başak :KK52:

kolay gelsın canım kendını cok yorma
bitirdim kiii ütülerimi yaptımmm:21: fasulyemi haşladımm:21: ama sanırım fazla haşlanmış:KK53: yayılıyoooo:KK53::KK53:
bide bugün eşim yatağı topluyodu ben ütü yaparken aşkım ütüde yapayımmı diyoo:KK53::KK53: ee yap ama bebiş olunca çokkk yapacaksın zaten dedimm :KK52: ben bebeğinkileri ütülerim dedi :KK53::KK52::KK52: benimkocada gel,işmeler vaaaar:KK52:

hahaha valla beni gaza getirdin gidip yapicam simdi bende:KK70:
ohhh süper olmuş tatlım bi hışımla ütülemişsindir:KK9:

ayy bilmiyorum yaa baksna kızalrın hepsi erken yapma demeye başladılarr..:KK14: kısıtlama değil aslındaa bn çocuk var diyee bazı şeylerden vazgececeğimi sanmıyorum..ama arba olmadan zor yaparım diye düşünüyorum..mesela otobus+metro kullanıyorum cocukla in bin in bin gezemem arba lazm bize:26: e takılıcam zmnda annmler var normlde onlara baktırmıcamm bi kendi annme bi kv veririm heveslerini alırlar ama yinedeee offf:26:
doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seve :KK52:
arabada alsan kocan gelmedikçe kullanamayacaksın zaten :KK50: sen kendini hazır hissediyosan gerisi teferruat bence:KK52:

Ay ben 11 de uyaninca deli oluyorum gün bitdi diye:KK1: gerci uyandiktan sonra tv acip takilip kaliyorum:KK1::KK1:

Tsk ederim canim :KK17: bende nihayet seni gordum :21: sizde cok yakismissiniz birbirinize:KK16:

Aslinda buraya yuklemek isterdim ama burdan birdaha silinmiyor:KK20:
sağol tatlımmm :KK16: o senin güzelliğiinn:KK16:

Kızlarrr merhaba :KK3:
hoşgeldin tatlımm:KK8:

Hoşbulduuukkk kafan karışmış galiba senin bebis konusunda :KK31:

Fena değil ben bugün çok afedersiniz istifra ettim ya :120: :18:

KPSS çalışıyorum bi yandan sizlerle kaynatmaya geldim :KK52:
anommmm:KK53::KK53: teste git testeeee:KK53::KK53:

Kizlar merhaba ben geldm ,muzlu pasta ve piyanovkek yaptim resimleri cektim tabletle ama siteye yukleyemedm bi turlu biraz daha ugrasim atablrsen aticm siteye merak edenler vardi

eveett resim bekliyoruzzz:KK16:

valla bnde iyiydim ama az önce mantar çorbası içtim c.tesi gününden kalma zehirlendimmi acba miğdem bulanıyor..:KK53: onun dısında iyiyimm...zararlı bişeyde yemedim bugun:KK76:

bana arkds olursunnn o zmn :KK70:
just da bana arkadas bu ay geçen ay svitt di :))

Ahh cnm zehirlenmis olablrsin, geci 2-3gunluk corba bozulmaz ama disarda kaldiysa bozulur hay alah kussan rahatlardn tatlim,bnde atvyi izliyorum aslan burcuyum cok para harcicakmisim eyvaj:)))

bitirdim kiii ütülerimi yaptımmm:21: fasulyemi haşladımm:21: ama sanırım fazla haşlanmış:KK53: yayılıyoooo:KK53::KK53:
bide bugün eşim yatağı topluyodu ben ütü yaparken aşkım ütüde yapayımmı diyoo:KK53::KK53: ee yap ama bebiş olunca çokkk yapacaksın zaten dedimm :KK52: ben bebeğinkileri ütülerim dedi :KK53::KK52::KK52: benimkocada gel,işmeler vaaaar:KK52:

doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seve :KK52:
arabada alsan kocan gelmedikçe kullanamayacaksın zaten :KK50: sen kendini hazır hissediyosan gerisi teferruat bence:KK52:

Siz bekliyosunuz da ben atamadim aksam atmaya calisicam sekertom

bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi :KK43:
yemek yapicam ama ne yapacagima karar veremedim:KK43:
zaten benim esim gec geldigi icin birazcik daha zamanim var:KK70:

doğru diyosunn...ama bnm ehliyetim varkiiii bn kullanırmmm yata bıraktırım kendimi sonrada aldırırım söför gibi kullanırm valla:KK53:

Ahh cnm zehirlenmis olablrsin, geci 2-3gunluk corba bozulmaz ama disarda kaldiysa bozulur hay alah kussan rahatlardn tatlim,bnde atvyi izliyorum aslan burcuyum cok para harcicakmisim eyvaj:)))

yok kusmadım cnm bilmiyorum inş. bişi olmamaısımdır...

bu arda eşim geldi bizim doğal gaz da 86tl gelmiş:KK52:

bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi :KK43:

ben kuru fasulye haşladım tatlışko:KK53: yanına pilav bide çorba yapcam şimdi oh mis :KK53::KK53::KK56:
iyi iyi tatlım bak gazla bitirdik işleri:KK53:
çamaşır yıkamayı çok seviyorum ama ütüden nefret ediyorummEn Büyük KKEn Büyük KK

ben kuru fasulye haşladım tatlışko:KK53: yanına pilav bide çorba yapcam şimdi oh mis :KK53::KK53::KK56:
iyi iyi tatlım bak gazla bitirdik işleri:KK53:
çamaşır yıkamayı çok seviyorum ama ütüden nefret ediyorummEn Büyük KKEn Büyük KK

evet canim valla senin gazinla nerdeyse bitirdim utuyu :KK70: cok sagol tatlimmm
canim aslinda benimde kurufasulye yapasim var ama ben dudukluyu hic kullanmadim biliyomusun🙈 öyle dolapta duruyo korkuyorum :KK43: yoksa bende yapardim:KK43:
evet aynen nefret ederim utuden ya bide benim esim gomlek giymeyi cok sever 😩
o gomlekleri utulemekte tam bir izdirap yaaaa

ne dersiniz bizdemi böyle olucazz
1472397_10201784059455679_1041846904_n.jpg

tamam atlışımmm acelesi yokk:KK8:kocişkonun doğum gününü kutla ondan sonra atarsınn:KK8:
Evet aksam atmaya calisocam insallah bi aksilik olmazsa ama atamazsam ilaki aticam tabletle cektm yani:)))

Ben oyle pratik bsy yapicaksam patates yaparim firinda cojta lezzetli patatese goz karari hepsini bulayacak sekilde patatesleri elma dilimi kes,zeytn yagi sonra yine pul biber,kekik ve tuzu ekliyorim ellerimler hepsi birbirine karisacak sekilde buluyorum sonra borcama yayiyorum at firina yarim saate citir citir yaninada bol salata yap ohh nefis,bu saatte baska ne yapican

X