- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
geçmiş olsun, ben biraz geç okudum ama iyisindir inş şimdi...
valla kızlar atansak da öğretmenin derdi çilesi bitmiyor, bakan demişti, atanamayanda şikayetçi, atanan da.... çok doğru... seçim yatırımı için alım yaparlar... takip edin ve bence 26. yı açın, bir yıl sonra şansınız yaverse tayin ister eşinizin yanına gelirsiniz... ya da benim gibi tayininiz çıkmaz, böyle misafir gibi evinize gelir gidersiniz ama şu bir gerçek.... devlet kadar rahatı yok
yazılanları okudum da... valla ben haftada bir görüşmeye dayanamıyorum, allah sana sabır versin.... ama bence başta tavrını koymalısın...eşinle konuş... banyo olayına gelince sen yüzsüzlük yap, onlar utansın... yeni evlisiniz ya... en güzel günleriniz...ama sen sessiz kaldıkça tepene binerler.... iki iki dörttür bu...
bir sürü yemek sitesi var artık cnm, en küçük püf notlarına kadar veriliyor, ben yemek yapmaya alışkınım ama değişik bir şeyler istediğimde en fazla beğenilenleri yapıyorum mesela... bir de yemek sevgi katılınca daha lezzetli olurdu derdi annem, kesinlikle doğru... söylenerek yaptığım yemeklerin mutlaka bir şeyi eksik oluyor
valla ben de bu pazar yani yarın yemeğe alacağım... daha sonra alabilirdim ama aradan çıksın istiyorum... hep biz onlara yemeğe gidiyorduk çünkü ne yapcağıma gelince, izmir köfte ve pilav yapacam ana yemek olarak... bu fikri annem verdi, hem sebzeli vs olacak ektra bişi yapmana gerek kalmaz dedi, hem de kolay, at fırına pişsin çorba mercimek çorbası.... ortaya, börek, zeytinyağlı kereviz, yaprak sarması, salata... tatlıyı da muhallebi tarzı bişi yapacam(ky başka tatlı yemiyor,), en sonda bamya var bir de.... bizde en son, tatlı dan sonra bamya verilir....
sen atlattın sanırım misafiri canım, bir de hayırlısıyla ben atlatsam
hayırlı olsun cnm, darısı bebek bekleyen herkesin başına... tayinim çıksa ben de hemen düşünüyordum evlenir evlenmez... artık yaza kaldı...
çok güldüm misafir olayına gerçi bizim evde ben misafir oluyorum
aynen tatlım bende 26 yı açmadım hep arkamdakiler gitti ben kaldım çokpişmanım sen nasıl yürütüyosun eşinle inşallah bir an nce kavşursunuz tatlımm