Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun, ben biraz geç okudum ama iyisindir inş şimdi...

valla kızlar atansak da öğretmenin derdi çilesi bitmiyor, bakan demişti, atanamayanda şikayetçi, atanan da.... çok doğru... seçim yatırımı için alım yaparlar... takip edin ve bence 26. yı açın, bir yıl sonra şansınız yaverse tayin ister eşinizin yanına gelirsiniz... ya da benim gibi tayininiz çıkmaz, böyle misafir gibi evinize gelir gidersiniz :KK53: ama şu bir gerçek.... devlet kadar rahatı yok :KK34:

yazılanları okudum da... valla ben haftada bir görüşmeye dayanamıyorum, allah sana sabır versin.... ama bence başta tavrını koymalısın...eşinle konuş... banyo olayına gelince sen yüzsüzlük yap, onlar utansın... yeni evlisiniz ya... en güzel günleriniz...ama sen sessiz kaldıkça tepene binerler.... iki iki dörttür bu...

bir sürü yemek sitesi var artık cnm, en küçük püf notlarına kadar veriliyor, ben yemek yapmaya alışkınım ama değişik bir şeyler istediğimde en fazla beğenilenleri yapıyorum mesela... bir de yemek sevgi katılınca daha lezzetli olurdu derdi annem, kesinlikle doğru... söylenerek yaptığım yemeklerin mutlaka bir şeyi eksik oluyor :KK1:

valla ben de bu pazar yani yarın yemeğe alacağım... daha sonra alabilirdim ama aradan çıksın istiyorum... hep biz onlara yemeğe gidiyorduk çünkü :KK53: ne yapcağıma gelince, izmir köfte ve pilav yapacam ana yemek olarak... bu fikri annem verdi, hem sebzeli vs olacak ektra bişi yapmana gerek kalmaz dedi, hem de kolay, at fırına pişsin :KK34: çorba mercimek çorbası.... ortaya, börek, zeytinyağlı kereviz, yaprak sarması, salata... tatlıyı da muhallebi tarzı bişi yapacam(ky başka tatlı yemiyor,), en sonda bamya var bir de.... bizde en son, tatlı dan sonra bamya verilir....

sen atlattın sanırım misafiri canım, bir de hayırlısıyla ben atlatsam :KK53:

hayırlı olsun cnm, darısı bebek bekleyen herkesin başına... tayinim çıksa ben de hemen düşünüyordum evlenir evlenmez... artık yaza kaldı...

çok güldüm misafir olayına :KK1: gerçi bizim evde ben misafir oluyorum:KK37:

aynen tatlım bende 26 yı açmadım hep arkamdakiler gitti ben kaldım çokpişmanım :KK5::KK5: sen nasıl yürütüyosun eşinle :KK5: inşallah bir an nce kavşursunuz tatlımm :KK5::KK5:

günaydınlaarrrr..

eşim 10 kasım törenleri için okulda olacağından bu güzel uyunası pazar sabahında da erkenden kalktım...bu arada benim eşim de eddebiyat öğretmeni geçen yıl önce atanamadı sonra bi gece ek atama yapıverdiler sürpriz oldu atandı yoksa hala nişanlı bile olmayabilrdik :KK43: erkeğin atanamaması çok daha zor...ama sizleri de çok iyi anlıyorum kızlar..umarım atanırsınız bir an önce..

ayprensesi aklım sende :) umarım başarılı bir yemek olur..yemeklere tuz koymayı unutma :KK66:

aynen tatlım bende 26 yı açmadım hep arkamdakiler gitti ben kaldım çokpişmanım :KK5::KK5: sen nasıl yürütüyosun eşinle :KK5: inşallah bir an nce kavşursunuz tatlımm :KK5::KK5:
şu kasımda yapılacak atamada inş seninde olur cnm, hem seçimler var, sırf seçim için bile tekrar bir atama daha yapabilirler kasımda...2011 yılında mı ne hatırlıyorum 6 kez atama yapmışlardı... ama aç 26 yı atama olursa... 26 dan batıya gidenler bile var... şans işi tamamen...eşin asker falan değilse de iyi kötü idare ediyorsun doğuda...

günaydınlaarrrr..

eşim 10 kasım törenleri için okulda olacağından bu güzel uyunası pazar sabahında da erkenden kalktım...bu arada benim eşim de eddebiyat öğretmeni geçen yıl önce atanamadı sonra bi gece ek atama yapıverdiler sürpriz oldu atandı yoksa hala nişanlı bile olmayabilrdik :KK43: erkeğin atanamaması çok daha zor...ama sizleri de çok iyi anlıyorum kızlar..umarım atanırsınız bir an önce..

ayprensesi aklım sende :) umarım başarılı bir yemek olur..yemeklere tuz koymayı unutma :KK66:

türkiye burası insanın hayatı bir gece de değişebiliyor :KK34:

evet kızlar, pc başından kalkıp işlere başlasam hiç fena olmayacak :44: akşam misafir de var... her şeyi halledebilirsem birazcık dışarı çıkmayı düşünüyoruz eşimle :KK53: hava çok güzel... belki anıtkabir turu yaparız...

hiç kimseler uğramamış buraya.... evet kızlar ilk misafirimi atlattım :KK76: gerçi benim annemler şehir dışında oldukları için sadece kayınvaldemleri çağırdım, ayrıca annemleri ve kardeşimi çağırmam gerekiyor ... neyse en sinir olduğum durum, ben her şeyi hazırlayıp dışarı çıktım... tek pilav ve ana yemeği yapacaktım... neyse dışardan geldik hadi bir de başka bir börek yapayım dedim... kaçta geleceklerini bilmiyordum ama ısrarla eşime dedim, kaç gibi gelecekler diyerek... kayınvaldemde akşam yemeğine geliriz işte diyor... içimden akşam yemeği 5.3 ta da yenebilir 7 de de yenebilir diyordum.... neyse dedim işimi sağlama alayım ben, boşverdim böreği, yemekleri yapmaya başladım iyi ki öyle yapmışım.... çat kapı biz geldik... allah var mutfağım dağınıktı geldiklerinde, ama yemek yapıyorum yani... kapattım kapıyı... eşim salona aldı herkesi... mutfağa dolap takılacaktı, pat kayınpederim girdi mutfağa arkasından kayınvaldem arkasından eşimin kardeşi.... dolabı taksalar içim yanmayacak öyle saçma sapan konuşup geçtiler içeri ... hyr merak ettim aile boyu , gelir gelmez, mutfağa girmelerinin anlamı ne olabilir... neyse sinirim burnumda yemeği yaparken elimi falan yaktım... daha da sinir bir durum... biraz eşimden aldım gibi hırsımı.... mutfağı toparladım hemen falan oturduk yemeğe.... allah var kayınvaldem de soğuk meze tarzında bir sürü şey getirmiş, tatlı yapıp getirmiş... dese ben yapmazdım :KK53: onunkileri de koydum tabiki sofraya :KK34: yemeklerimin hepsi yendi :KK16: eşime sordum nasıldı diyerek, malum ben servis etmekten çok yemek yiyemedim, güzeldi her şey dedi...
bulaşıkları eşim yıkadı...bu kısmı çok mutlu etti beni :KK37: tabakları makineye koymuyorum ben,hepsini elinde yıkadı... kayınvaldem de şöyle süzdü... yıkasın yıkasın benim evimde makineye bile koymazdı dedi :KK1: öyle geçti gitti :KK37:
ama amaa en kötüsü ben stresliyken çok bağırıyorum :KK17: en kötü huyum... bugünde bağırdım yani....hani eşim idare ediyor da kendi annem bile diyor, nereye kadar... huylu huyundan vazgeçmez derler de umarım ben birazcık değişebilirim ....

hadi canım sabahın 4ü ne kadar konuşmuş olmazsınız :KK70::KK1::KK1::KK1: veeee bende bayılırım o şarkıya :KK24::KK24:

bence de iyiki de olmuş.... dua et kız bana da benim de olsun:) bu ayın sonunda vereceğimle beraber 10 bin olcak tüp bebeğe verdiğim para, daha krediler bitmeden, yazık kız bizede :)

Amaya canım... Rabbim daha fazla yormasın sizi inşallah.. Hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin bebiş..

Amaya canım... Rabbim daha fazla yormasın sizi inşallah.. Hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin bebiş..

hehehehe kendimi gördüğü her hamileden dua isteyen bi manyağa çevirmeden durmalıyım sanırım artıkkkkk :))))ama tabiki AMİNNN canım benim sağolasın, Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....anasına babasına, vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun, bide gazsız sessiz sakin bi bebiş olsun, anneciğini fazla yormasın, saatli uyusun uyansın, hiç gaz ve yeme problemi çekmesin inşallah.... küçük gibi görünsede hayatını zindana çevirebilecek sorunlar şekerim, en yakın arkadaşımın oğlunun gaz problemi var bildiğin gibi değil :KK43: o her defasında uyarıyo beni, "dua ederken gaz sorunu olmasın diye ekle" diyo da :)))) :KK54:

hehehehe kendimi gördüğü her hamileden dua isteyen bi manyağa çevirmeden durmalıyım sanırım artıkkkkk :))))ama tabiki AMİNNN canım benim sağolasın, Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....anasına babasına, vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun, bide gazsız sessiz sakin bi bebiş olsun, anneciğini fazla yormasın, saatli uyusun uyansın, hiç gaz ve yeme problemi çekmesin inşallah.... küçük gibi görünsede hayatını zindana çevirebilecek sorunlar şekerim, en yakın arkadaşımın oğlunun gaz problemi var bildiğin gibi değil :KK43: o her defasında uyarıyo beni, "dua ederken gaz sorunu olmasın diye ekle" diyo da :)))) :KK54:

Canım güzel duaların için teşekkür ederim.. İlk olacağı için inşallah Allah nasip ederse nasıl birşey olacağını göreceğim..

henüz bende calısmıyorum ama istiyorum bi turlu nasip olmadı hep bişey giriyor araya.kv bu hafta dr gidicek amelyt olablir .onu bekliyorum o yuzden hiç bakmadım ilanlara fln.
iş bulmak gercekten cok zor özellikle bayanların.başlayınca doguma kdr calısmak istiyorum o yuzden ii bi yer olması gerek..off off:26:

ısrarla yardım edelim diyolar bende istemem diyorum.inş yuzumun akıyla cıkarım işin içinden:KK53:

Canım ben 4-5 aydır iş arıyorum gerçekten bulmak çok zor bu işlerde ancak araya birilerini sokarak iyi bir yerlerde çalışılabilir.Ben yeni mezun oldugum için tecrübesizim ve kimse tecrübesiz eleman çalıştırmak istemiyor .Bizler nasıl tecrübeli olacagız fırsat vermiyorlar ki.Ay çok dertliyim bundan dolayı birkaç yere iş başvurusuna gittiğimde hamilemisin diye sordular ben hamile değilim ama hamile olanları da işe almıyorlar yani işin çok zor gerçekten.Okudugun bölüm,tecrübe sahibi olup olmadıgında çok önemli tabi.Allah iş arayan herkese hayırlısını versin inş.

merhaba kızlar neler neler konuşuılmuş :) ayperisi ne yaptn çok merak ettm nasıl geçti yemek ? inş sorunsuz atlatmışsındır.. maalum haftasonu olnca evde temzlk felan sonra biraz dışarısı :))) öyle geçiyor :KK1:

bence de iyiki de olmuş.... dua et kız bana da benim de olsun:) bu ayın sonunda vereceğimle beraber 10 bin olcak tüp bebeğe verdiğim para, daha krediler bitmeden, yazık kız bizede :)
inş tez vakitte hamile kalırsın canım da, devlet katkı vermiyor muydu tüp bebek tedavisine.... bir de doktorunu değiştirmeyi hiç düşündün mü...

Canım ben 4-5 aydır iş arıyorum gerçekten bulmak çok zor bu işlerde ancak araya birilerini sokarak iyi bir yerlerde çalışılabilir.Ben yeni mezun oldugum için tecrübesizim ve kimse tecrübesiz eleman çalıştırmak istemiyor .Bizler nasıl tecrübeli olacagız fırsat vermiyorlar ki.Ay çok dertliyim bundan dolayı birkaç yere iş başvurusuna gittiğimde hamilemisin diye sordular ben hamile değilim ama hamile olanları da işe almıyorlar yani işin çok zor gerçekten.Okudugun bölüm,tecrübe sahibi olup olmadıgında çok önemli tabi.Allah iş arayan herkese hayırlısını versin inş.

iş konusu tamamen şans... başta da aza tamah etmek gerekiyor malesef... eşim şu an ki işinde başlangıçta ilk üç ay çok komik bir fiata çalışmış....şu an 5. yılı çok iyi durumda ama o başlangıçtaki fiatı söylese hala güleriz :KK1: mezun olduğun bölümü de merak ettim bu arada:KK17:

Sana da iyi geceler Cnm, inşallah kazasız belasız atlatırız pazar gününü...

ayyy inşallah güzel olmuştur tatlımm:nazar:
benim keklerimkabarmıyo yaa bi beceremedim şu keki :KK19::KK53:

günaydınlaarrrr..

merhaba kızlar neler neler konuşuılmuş :) ayperisi ne yaptn çok merak ettm nasıl geçti yemek ? inş sorunsuz atlatmışsındır.. maalum haftasonu olnca evde temzlk felan sonra biraz dışarısı :))) öyle geçiyor :KK1:

SLM KIZLAR BEN GELDİM,,
özlenmişim ne güzel:KK16: bende özledim sizi :))
sarmam ve kekim c.tesiden hazırdı ztn samahtan basladım yapmaya.eşime temizlik yap dedim sadece süpürge yaptı saolsun sonra pazar gitti görümcem geldi yardıma saolsun yardımcı oldu.sonra annem geldi o da yardımcı oldu.ablam gelemedi malesef rahatsızlanmış.kvler gelince harsey hazırdı.herşeyi begendik dediler.gayette güzel olmuşlar.tahmınımmden iyimişim
:KK17: tuz sorunu da olmadı bol bol attım kendime göre :))

çok yedik,çok yedik diyerek gitti kayınpederim :)
servis yaparken bn yiyemedim biraz gec oturdum ben yemek yerken eşim toparladı masayı bulaşıkları toparladı cok mutlu oldum. herkez gidincede diyor.bulask mak.yerleştirmeyi öğrendim hep yerleştiresim var dedi
:KK9: bnde dedm bundan sonra hep sen yaparsın o zmn o kdr da değil diyor :KK16:
yani sorunsuz atlattm cok şükür.en azından acemi olmadıgımı kanıtladım kv. hehe
:KK15:

SLM KIZLAR BEN GELDİM,,
özlenmişim ne güzel:KK16: bende özledim sizi :))
sarmam ve kekim c.tesiden hazırdı ztn samahtan basladım yapmaya.eşime temizlik yap dedim sadece süpürge yaptı saolsun sonra pazar gitti görümcem geldi yardıma saolsun yardımcı oldu.sonra annem geldi o da yardımcı oldu.ablam gelemedi malesef rahatsızlanmış.kvler gelince harsey hazırdı.herşeyi begendik dediler.gayette güzel olmuşlar.tahmınımmden iyimişim
:KK17: tuz sorunu da olmadı bol bol attım kendime göre :))

çok yedik,çok yedik diyerek gitti kayınpederim :)
servis yaparken bn yiyemedim biraz gec oturdum ben yemek yerken eşim toparladı masayı bulaşıkları toparladı cok mutlu oldum. herkez gidincede diyor.bulask mak.yerleştirmeyi öğrendim hep yerleştiresim var dedi
:KK9: bnde dedm bundan sonra hep sen yaparsın o zmn o kdr da değil diyor :KK16:
yani sorunsuz atlattm cok şükür.en azından acemi olmadıgımı kanıtladım kv. hehe
:KK15:

ohhh hadi geçmiş olsun kurtuldun kaygıdan.. ellerine sağlık bak ne güzel yapıverdin işde.. ohhh gari nası yporgnlk atarsn :KK70:

ewt cnm artık rahatım üzerimde bi yük vardı attım sonunda.

ilkler zor oluyor sonra alışırsın demi :) ben önce annemler gelmşti oda saolsn yemeklerm hazır geldi yaptı getrdiler ben bi salata yapmştm sonra yne annemler gelmşti kıymalı pide yaptrmştk bayramda sonra kvler geldiler başka yemekli gelen olmadı :KK70: aman mmknse gelmesnlerde ağırlayamam valla çalışıyorum.. bzmkie kalsa mlleti çağıracak ben frenlyorum k bakma kmseyi ağırlayamam diee.. ayol abmleri çağıralm diyor ben ne çağrcam ben yeni gelinm onlar beni çağrsn önce bende ona göre bakardm dedm :KK1:

ilkler zor oluyor sonra alışırsın demi :) ben önce annemler gelmşti oda saolsn yemeklerm hazır geldi yaptı getrdiler ben bi salata yapmştm sonra yne annemler gelmşti kıymalı pide yaptrmştk bayramda sonra kvler geldiler başka yemekli gelen olmadı :KK70: aman mmknse gelmesnlerde ağırlayamam valla çalışıyorum.. bzmkie kalsa mlleti çağıracak ben frenlyorum k bakma kmseyi ağırlayamam diee.. ayol abmleri çağıralm diyor ben ne çağrcam ben yeni gelinm onlar beni çağrsn önce bende ona göre bakardm dedm :KK1:

aynen öyle gerçi ben annemleride kv.leride ağırladım ayrı ayrı ama bu farklı oldu.gelin yemeği oldu bu tam oldu yanii..
arkdas fln gelincede yaptım ama allah ne verdiyse yada 2 yemek salta fln.
teyze amca hala bende davet etmem önce beni davet etsinler.edersemde kahveye davet ederim o kdr. yeni gelinliğin tadını cıkaralım diimi ama bak 2 oluverdii eskiyoruz:KK9:

aynen öyle gerçi ben annemleride kv.leride ağırladım ayrı ayrı ama bu farklı oldu.gelin yemeği oldu bu tam oldu yanii..
arkdas fln gelincede yaptım ama allah ne verdiyse yada 2 yemek salta fln.
teyze amca hala bende davet etmem önce beni davet etsinler.edersemde kahveye davet ederim o kdr. yeni gelinliğin tadını cıkaralım diimi ama bak 2 oluverdii eskiyoruz:KK9:

heç ama demi ccanım :KK1: hoş bana yeni geln gibi davranan yok ama :)))) hni bi özenilr yemeklere çağrılır edilir ben görmedm ne nişanda ne şmdi :)) benden de beklemesnler...halası var severm kızı oğlunu felan oğlu hep çıkar gelr eşmle aynı yaştalar arar müsiatmsnz der gelr ahzrlarm çay felan aburcbr masa işde yemeğe gelmez hoş gelsede anlayışlı çocuk pizza alır gelr biezede çalışıyorsun sen ynge der :) halalar gelecekler ama gelmedler bi trlü gttmzde söyledm geln dedm sen çalışıyorsn müsat olnca geliriz diyorlar ya geln siz nolck dedm aman özel davet ne bekliyorsalar yemekti blmem ne bekleesn dursnlar :KK1: hiç davet edemem bi gn önce arasn yarn kşama çaya gelioz desnler demi ama bende ufak çaplı bişiler yaparm :) ama kmseyide öyle özel davet edemem k kalmasnlar isterse kalsnlar :KK14:

heç ama demi ccanım :KK1: hoş bana yeni geln gibi davranan yok ama :)))) hni bi özenilr yemeklere çağrılır edilir ben görmedm ne nişanda ne şmdi :)) benden de beklemesnler...halası var severm kızı oğlunu felan oğlu hep çıkar gelr eşmle aynı yaştalar arar müsiatmsnz der gelr ahzrlarm çay felan aburcbr masa işde yemeğe gelmez hoş gelsede anlayışlı çocuk pizza alır gelr biezede çalışıyorsun sen ynge der :) halalar gelecekler ama gelmedler bi trlü gttmzde söyledm geln dedm sen çalışıyorsn müsat olnca geliriz diyorlar ya geln siz nolck dedm aman özel davet ne bekliyorsalar yemekti blmem ne bekleesn dursnlar :KK1: hiç davet edemem bi gn önce arasn yarn kşama çaya gelioz desnler demi ama bende ufak çaplı bişiler yaparm :) ama kmseyide öyle özel davet edemem k kalmasnlar isterse kalsnlar :KK14:

haklısın valla bende artık adamına göre muamele yapıyorum.yapıcam da.
ee sen şimdi işte misin ? nasıl yazıyorsun? bizden baskada kimse yok sanrım ben bugun aksam 12.40a kdr müsaitim anneme gitmezsem tabiii:KK9:

X