Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
en sevdiğimdir kendi rengine gölge..
anca hamilelikte dönerim kendi rengine...
bu arada prenses senin her midem bulanıyor yazışında bana bi heecan basıyor :KK52:

ay ben ütü yapıcaktım dimi :KK9:

ayyy sorma yaa ümitlenmek istemiyorruuummmm ama bugun saat 8de uykum geldi hafif uykuluyum şuanda..

Hakkat ya niye kimse yazmıyo yazınca niye karışıyo sırayla yazınnnnnnnnn :KK53: :p

öyle canm sonrada karısıyoo yetişemiyorum okumya

:KK1::KK1::KK1:

Bizimki mandalinali pasta var onu cok seviyor kac gündür onu yap diyor ama masallah iki ayda acayip göbek yapti hic yapasim gelmiyor :KK1:

Bir ara ruj ile banyodaki aynaya günaydin seni seviyorum askim yazcaktim da onu yapim en iyisi sabah uyaninca görsün :KK16::KK16:

anommm bende yapayım tatlım onuuu:KK52::KK52::KK52:
bak iyi fikirrr var mı başka orjinal fikirr:KK52::KK52:
her evlenen erkekte göbek kaçınılmaz son bence :KK9: benimkide yaydı gitti iyicee:KK52::KK52:

amızdasın cnm sadce bugun biraz garip bu topik
aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlım:KK52::KK52:

Ben geldimmm ama gelmemle gitmem bir olucak :KK14:
hem dünya kadar ütüm var hem de kociş sınav sorusu hazırlıcak..gerçi günlerdir soru hazırlıyorum diyo benimi kandırıyor acaba :KK9:
bu gün gezme günümüzdü...gescan bizde market alışverişimizi yaptık sizin gibi :KK52: yine gereksiz bi sürü şey aldık yiyecek..
gerçi dışarıda yemek yememe kararı aldık ....haftada 2 kez falan dışarıda yiyorduk bi hesapladık ayda 250 tl falan boşa para veriyoruz :KK53: sıkı yönetim iln ettik :KK76:

oo süpersin ellacık..evet unutmazsan foto bekliyoruzz...

eşinin izni bitti demek..yaşasın pc prensese kaldııı :KK8:
bu arada saçlarını çok beğendim..rengi çok doğal kesimi de güzel olmuş..
ama bana bu boy saç imkansız :KK14: demiştim ya boşanma sebebi :KK53:

boşver asoşum bereketle evlenmişiniz işte...yağmura bereket derler ya :KK8:
bu arada bence de ellanın hediye almasına gerek yok :KK17: :KK9:
benim gibi kocanın d.gününde saat 10 da uyuyakalırsan o zaman anca hediye kurtarır işi:KK9:

bu arada plojo hastalanmış galiba kıyamam yaa nazar mı değdi :nazar:
iyisindir inşalah canım..

şimdi gidiyorum ben..
arada uğrarım inşallaahh :KK54:
sivitoşşşş hoşgeldinnn:KK52::KK52::KK52: geç kaldın kızz nerelerdesinn:KK52::KK52: gezmelere doyamadınız bugün:KK52:
bizde gereksiz saçma sapan şeyler alıyoruz her dışarı çıkma bi meblağ zaten maşallah:KK52:
dışarda yemek hem maddi zarar hem de yağı felan gerçekten kötü oluyo yaa hele şu brger king ve mc gibi yerlerin :KK31:
bende evde yapmayı seviyoumm:21:
ama ayda yılda bi çıkınca da değişiklik oluyoo:KK52:
git ütünü yap kızzz:KK52: benimde var ama yapmıcam bananee:KK51::KK51::KK14:

Hey millet nabersiniz ya,alintilamstm bi kac seyi ama tablet kendi kendni resetledi gtti hepsi aklmda da okuduklarm kalmadi malesef:KK43:( tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))

Bi tek benimki mi böyle yoksa bu erkekler hasta olunca hep böyle nazlı huysuz mu oluyo :KK19:

Altı üstü bi grip oluyosun ya :KK19:

Hey millet nabersiniz ya,alintilamstm bi kac seyi ama tablet kendi kendni resetledi gtti hepsi aklmda da okuduklarm kalmadi malesef:KK43:( tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))

oyy ellacan biliyoz zaten seniii:KK9: son kaçınılmaz zaten:KK9: koca kaçamaz senden tenhada sıkıştırırsın sen:KK9:
ooo hediyen süperr tatlışkomm:KK16: bak bende çalışmaya başlarsam bende alayım bari öyle şeylerr:KK16:
evet resmi bekliyoruz baakk:KK16:

anommm bende yapayım tatlım onuuu:KK52::KK52::KK52:
bak iyi fikirrr var mı başka orjinal fikirr:KK52::KK52:
her evlenen erkekte göbek kaçınılmaz son bence :KK9: benimkide yaydı gitti iyicee:KK52::KK52:

aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlım:KK52::KK52:

Ay sorma bugün bizde burger kinge gitdik acayip migdem bulandi dedigin gibi cok yagli oranin yiyecekleri:KK37:

Ben gecenlerde ise yemek doldurdum bir kücük kutu var onun icine kücük cikolatalr koydum :KK16:

Birde mesela kücük not yaz ceketinin cebine koy :KK1::KK16:

aklima geldikce yazayim ben biraz evliligi tatlandirmak istiyorum hep monotonluktan nefret ederim:KK1::KK1:

benimkide öyle canım hep yorgundur :KK1:
geçen dedim ki teli şarja neden takmadın :KK52: yoruldum dedi:KK53:
dedim bütün gün koltukta yattınn:KK53::KK53:
ben şok tabi:KK9::KK9:

Allahım viks sürdüm nane limon yaptım çorba yaptım hala mızıldıyo kızdım en sonunda anladım hastasın dedim saat 12-6 arası gayet dinçti bi sor niye erkeklerin malum işlerine geldi mi hep enerjileri var :KK19: Sonra yığıldı yine hastayım diye 6 saat maşallahın vardı dedim :KK1:

kizlar nasilsiniz dizi izleyesim tuttu bugn oturmus kalmisim simdi aldim teli elime okuyarak gelirken anca bitti neler yaptiniz gezmedekiler

gördümmm:KK52::KK52: gayet hoşsun tatlımmm esmer güzelii:KK52:
bbende boluda oturuyorum:KK52: bizimde gündüz güzeldi normalinde düğün kır düğünüydü fakaaatt akşam bildiğin yağmur boşaldı Allahın hikmeti:KK52: içerde oldu düğün :KK9:
ondan merak ettim :

Cok tsk ederim tatlimmm
Olsun yagmur berekettir iyi olmus yani:)))
Benimkide icerde oldu zaten kirdugunu hic benlik degil :KK70:

Sayfa olmus besyuzZZ ALKİASSSS TEK GOZLE YAZİON UYMUSTUM UYKUM KACMASN DEVAM EDİYOM YARN KOSTURMAM VAR HAZRLİKLAR VS OPTUMMMMMMMMM

kızlar ne yapıyorsunuz yaaaaaa telden yazarkenn maşallahınız vardı şimdi çıt yok valla alıcam şimdi elime çekirdekleri ztn yeni film başladı starda çekirdek çitlicem küscem sizee:KK53:

Ay sorma bugün bizde burger kinge gitdik acayip migdem bulandi dedigin gibi cok yagli oranin yiyecekleri:KK37:

Ben gecenlerde ise yemek doldurdum bir kücük kutu var onun icine kücük cikolatalr koydum :KK16:

Birde mesela kücük not yaz ceketinin cebine koy :KK1::KK16:

aklima geldikce yazayim ben biraz evliligi tatlandirmak istiyorum hep monotonluktan nefret ederim:KK1::KK1:
aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff:KK31:

Allahım viks sürdüm nane limon yaptım çorba yaptım hala mızıldıyo kızdım en sonunda anladım hastasın dedim saat 12-6 arası gayet dinçti bi sor niye erkeklerin malum işlerine geldi mi hep enerjileri var :KK19: Sonra yığıldı yine hastayım diye 6 saat maşallahın vardı dedim :KK1:
aynen tatlımm hele iki cilve yap bakalım amuda kalkar :KK52::KK52::KK52:

Cok tsk ederim tatlimmm
Olsun yagmur berekettir iyi olmus yani:)))
Benimkide icerde oldu zaten kirdugunu hic benlik degil :KK70:

aynen tatlım bereketli oldu:KK1: ben hep kır düğünü hayal etmiştim ama nasip değilmiş:KK16: ama içerdede güzel oldu allaha şüküür:KK16:
napıyosun bakalımm

X