Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tövbe yarabbim ya şu kaynanalarda bir yerden eksik olsun ben bakarım oğlum demiştir eminin git oğlum karının gönlünü al kendin bak demek yerine eksik kalmasınlar bir yerdende

aynen canim annesi demistir zaten..bende acmadim birazdanda gorumcelerim damlarlar isten gelince
onlarada acmicam
adam akilli tavir bile yapamiyo insan kaynana yan dairede oturunca bu ne yaaa

iyi yapmışsın tatlum bnde olsam öyle yapardım tavrından ödün verme.. ezdirme kednini ailen yanında yok diyee biz burdayız elimizden bişey gelmez ama destek oluruz sadce.. :KK43:

cok sagol tatlimmm siz olmasaniz zaten bugun kafayi yemistim coktan..yemekte yapmicam gitsin anasinda yesin kendisi mesajda bugun eve gelmicem demisti zaten gelmesin bi zahmet..

aynen canim annesi demistir zaten..bende acmadim birazdanda gorumcelerim damlarlar isten gelince
onlarada acmicam
adam akilli tavir bile yapamiyo insan kaynana yan dairede oturunca bu ne yaaa

ay hayatım oda ne ki ben aynı evdeyim ama deli edince çok ağlatmışlığım var ve manyak gibi haz alıyorum bu durumdan :KK53: görümcelerinde kimmiş onlar ne karışıyo ki ah canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bunların annesiz babasız olanı yokmuydu ya:KK47:

bence iyi yapmışsın gelsin adam akıllı yüz yüze konuşun ve inşallah pişman olur ve bi daha tekrarlamaz bu tavırları.

ay hayatım oda ne ki ben aynı evdeyim ama deli edince çok ağlatmışlığım var ve manyak gibi haz alıyorum bu durumdan :KK53: görümcelerinde kimmiş onlar ne karışıyo ki ah canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bunların annesiz babasız olanı yokmuydu ya:KK47:

canim ya senin durumunu hic dusunemiyorum valla ya seninde isin cok zor:KK43:
ben simdi kaynanamla olsam bana aynen sunu der: oda napsin cok calisiyoya ondan kizim cok görme ona stress stress hep ondan oluyo.yoksa benim oglusum kimseyi üzmez anasi gurbaaan
derdi
siniren guluyorum yaaaa!

hihi bizi anlamıyolarsa çıktıkları yere geri gitsinlerEn Büyük KK
anammmmm senden korkulur kız korksun o kv senden valla helal destekliyorumEn Büyük KKEn Büyük KK:KK9::KK9:
valla canim konusmak mumkun olursa konusulur ama ben onun suratini bile gormek istemiyorum bugun..

o zaman gelmesin bencede bugün biraz sinirin geçsin senin de daha kötüye gitmesin her şey. bi kere her şeyi annesine yetiştiriyosa böyle zaten yanlışın dibinde otursun o kv evinde benimki de üst katta hıh:KK19:

canim ya senin durumunu hic dusunemiyorum valla ya seninde isin cok zor:KK43:
ben simdi kaynanamla olsam bana aynen sunu der: oda napsin cok calisiyoya ondan kizim cok görme ona stress stress hep ondan oluyo.yoksa benim oglusum kimseyi üzmez anasi gurbaaan
derdi
siniren guluyorum yaaaa!

aynen oyle canım analarının oglusları bızım basımızı agrıtıyo ogullarının mutlulugu ıcınde hıc bırsey yapmasınlar aradann cıksınlar bır ınsanların huzuru ıcın ugrassınlar bakalım sıkıntı kalacak mı ama denemıyolar kaybetmekden korkuyolar kı emın ol kaybedecekker

anammmmm senden korkulur kız korksun o kv senden valla helal destekliyorumEn Büyük KKEn Büyük KK:KK9::KK9:

o zaman gelmesin bencede bugün biraz sinirin geçsin senin de daha kötüye gitmesin her şey. bi kere her şeyi annesine yetiştiriyosa böyle zaten yanlışın dibinde otursun o kv evinde benimki de üst katta hıh:KK19:

hele bır kocacık gelsın o zaman gorusecegız onlarla geldıgı gıbı hemen uc dort gun goturucem uzaga onu hem kadınlıgımı hem aklımı kullanacagım kork ben kaynana kayınpeder ve gorumce seytan uclusu hahahahahahaEn Büyük KK

Son düzenleme:
deva canim benim actigim konuya cevap atmissin senin isinde zor valla ya isine karismalarina izin verme yoksa öyle devam eder..

istahsiz : canim seninki yine ust katta benimkiyle aramda bi duvar var:KK70:

deva canim benim actigim konuya cevap atmissin senin isinde zor valla ya isine karismalarina izin verme yoksa öyle devam eder..

tatlım eşim bir gelsın sızınle paylasacagım taktıklerı kı ınsalalh ıse yarar ve hepımız kocacıklarımızla mutlu oluruz lanet ailelerinden uzakda :KK51:

kötünün iyisiyim o zaman ben dimi:KK53::KK53: kız yine iyiyim ben heralde keyfim gelince çıkıyorum gelmeyince 3-4-5 gün görüşmediğim oluyo:KK1::KK1: başta diyodu napıcaz senle böyle yabancı gibi gelmiyosun gitmiyosun. 3 ayda alıştı alışsın kimse peşimden gel buraya taşın demedi. ahh bi olsa da dese ne umdun ne buldun ne umdun ne buldun ahahahaha:KK35::KK35::KK33::KK33::KK53:
hele bır kocacık gelsın o zaman gorusecegız onlarla geldıgı gıbı hemen uc dort gun goturucem uzaga onu hem kadınlıgımı hem aklımı kullanacagım kork ben kaynana kayınpeder ve gorumce seytan uclusu hahahahahahaEn Büyük KK

hadi bakalım inşallah umduğun gibi olur her şey. ama sen üstesinden gelirsin öyle hissediyorum:21::21:

kötünün iyisiyim o zaman ben dimi:KK53::KK53: kız yine iyiyim ben heralde keyfim gelince çıkıyorum gelmeyince 3-4-5 gün görüşmediğim oluyo:KK1::KK1: başta diyodu napıcaz senle böyle yabancı gibi gelmiyosun gitmiyosun. 3 ayda alıştı alışsın kimse peşimden gel buraya taşın demedi. ahh bi olsa da dese ne umdun ne buldun ne umdun ne buldun ahahahaha:KK35::KK35::KK33::KK33::KK53:

hadi bakalım inşallah umduğun gibi olur her şey. ama sen üstesinden gelirsin öyle hissediyorum:21::21:

insallah canım dualarını eksık etme olur mu kocaman kocaman opuyorum senı bu guzel hıslerınden dolayı :KK16:

Son düzenleme:
kizlar buyuk gorumcem geldi zile basiyo ust uste acmadim bi ara sustu telefonla aradi surekli simdi yine zile basti ust uste yine sustu acmicam ama banane yikari yatga yattim kulagima kulaklik taktim guya esim kapiyi acip bakarsa muzik dinliyodum diye:KK70:
hani duydumda acmadim olmasin
esim kesin gorumceme git bak dedi yoksa o hayatta bukadar israrla zile basmas aha simdi yine basiyo

kızlaaarrr geldim ki beeen temizliğimi yaptımm banyoma da girdimm ohh misss :KK53::KK53:
ama bi yemek derdim kaldı onuda şöyle yarım saat oturduktan sonra yapcaamm:KK8::KK8:
kızlar merhaba:KK3: nasılsınız bilmiyorum hatırlayanlarınız var mı:26: bi süredir gelmiyodum topiğinize:26:

ben hatırladım birazcık tatlım ama ara veririsen hatırlamak zorlaşıyo:KK9:

canım aıleme anlatmıyorum esımle halledemezsem o zmn aılemı araya sokacagım babamlar yıkar dunyayıı bunların basına ama onu son koz olarak kullanacagım
haklısın canımsokma tabiki ama koz olarak eşine kullan bence duymasınlar diye elinden geleni yapacaktır :KK52::KK52:

kızlarrrrrrr
napıyosunuz bakalım
uzuuun bir aradan sonra geldim :)
bugün tam 8. gün oldu size yazmayalı. tabi muhabbetler almış yürümüş.
neler konuştunuz ne kaynattınız bilmiyorum.
ama çok özledim sizi ben.

talımmm:KK52::KK52::KK52: seni nasıl merak ettik biliyo musunnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
8 günde ne yaptın da girmedinnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
sana çekilişte ne çıktıı bu da 2. ve son sorum :KK9:

merhabalar bende geldim aranıza :KK36::KK36::26::26:
hoşgeldin tatlım:KK16:

GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..

AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
anca tehtitler savurur gidersen bidaha donemezsin gibi vs vs

bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin

açma açma canım ışıkları da yakma hatta :KK9::KK9: gittin sansın eşin kv felan iyiceee:KK52::KK52:
sorarlarsa uyuyodum dersin:KK9:
böyle devam et bakalım kocanın aklı başına gelir inşallaaah :26::26::KK51:

kizlar buyuk gorumcem geldi zile basiyo ust uste acmadim bi ara sustu telefonla aradi surekli simdi yine zile basti ust uste yine sustu acmicam ama banane yikari yatga yattim kulagima kulaklik taktim guya esim kapiyi acip bakarsa muzik dinliyodum diye:KK70:
hani duydumda acmadim olmasin
esim kesin gorumceme git bak dedi yoksa o hayatta bukadar israrla zile basmas aha simdi yine basiyo

tam sopalık bu aile afferın sana bosver :KK36: yap kendı kendıne duymamısımm kafam dalgındı de kocanada

X