Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
allah bozmasın aman tatlım ıc gıtsin
Amin tatlim bu gece sabaha kadar sevglme cilvelesicem oyle bi gunumdeyim
kızlarrr hızınıza yetişemiyorumm :KK53:
nöbetim bitti müdür de yok erkencikten çıkıcam bu gün
BİZAYRILAMAYIZ, canın sıkıldığı anda yaz buraya...akşam eşin gelinc umarım bi orta yol bulursunuz,
ELLACAN benim de içesim var...ama votka içebiliyorum birayla aram yok :KK17:o da mide bulantısı yapıyor..çok fena sarhoş oalsım var :KK76:
GESCAN eline sağlık tatlış:KK8:..bi temizlikte bana gerek ya..haftaya misafirlerim varr :18:

unuttuklarımı da öpüyorummm :KK54:

aceleden kime ne yazdım bilmiyorumm...
inşallah akşama görüşürüzzzz
Sende votka ic evde varsa ayy votkayida severm ben ama redbull la oda tehlikeli oldgu icin bazen visne suyuyla ociyorum napim:)))
canlarim acil cevap veriyorum herkese cevap atamicam o yuzden kusura bakmayin canlarim gorumcem nerdeyse kapiyi kiriyordu zile basmakla birakmadi bide tekmeleyip vurmaya basladi sonunda actim kapiyi napim bina ayaga kalkiyodu valla
meger yeni evli cift var esimin kuzeni onlar gelmis oturmaya bende gittim yanlarina
gorumcem diyoki : esini aradim bende sen kapiyi acminca
esimde demiski acar o ya kapiya vur demis yalana bak
tabikide esim ablasina git bak dedi..
sinir oldum ama cantami hazirladim kizlar yatakodasinda duruyo
esimde gelmedi henuz gelsin konusucam gidicem valla
bana ailenle konus felan demisti gerizekali
ayrintilari yazarim suan kaynanamdayim
iyiki varsiniz hepinizi opuyorummm
Belli cnm misait olmadgn hizli hizli yazmssn cok net bsy anlayamdm musait oldgnda gel knusalim guzelim:)))
ayyy aynen öyle ellacann kocayla ancak manyak gibi uyuyoruz :KK9: ne olaak bu halimiz bilmem :KK30:
süper tembellik süper temizlik yaptım bugüün ama iyi de oldu :KK9: kv geldi arkadaşıyla eşimin yengesi şal ördürmüştü onun örneğini almayaa allahımm geldiği gibi kapıdan evi süzmeler benle konuşuyo ama bana bakan yok:KK9: sonra ev biraz kokuyo kusura bakmayın dedim işte karnabahar yapmıştım oda kokuyo ya baya:KK53: ne yaptın ne yediniz dışarı çıksanıza naptınız bugün 1 milyon tane soru ve cümle sonrası gittiler :KK53: ohh evimde temzidi eksiğimi bulamaz :KK9::KK9:

aynen tatlım boyun eğmek kadar saçma bişey yok artık erkeğin eli ekmek tutuyosa kadının da tutuyo kadın boynunu eğip herşeye tamam diyecek zamanı çoktan geçti :KK47: herkes haddini bilecekk:KK47::KK47:

oyyy ellacann süpersin 2 birayla ben kafayı buluyorum yaa:KK52::KK52: gel ve saçmalaa çok güzel oluyo sarhoşla muhabbet etmek :KK52::KK52:
pazartesi diyet başlayıp salı sona ermesin :KK6::KK9::KK9:

sivitoşşş senle bi rastlaşamadık bugün gelirsin herhal akşama :KK5::KK5:
ben geleyim haftaiçi yaparım temizliğini:KK52::KK52: nasılsa canım sıkılıyo:KK52: benim haftaya cumartesi annemin akadaşları gelecek:KK51::KK51:

kesin eşin demiştir de görümcen çaktırmıyodur :KK53: yoksa kim kapıyı kırarcasına vurur ki :KK50:
iyi yapmışsın eşyalarını hazırlamakla :18: ciddi olduğunu anlar valizi görünce :KK47:

valla tatlım zaten muhtemelen seni çoktaaan özlemiştir 6 ayda :26: erkeklerin aklı genelde tek bi yerde çalıştığı için gecelikti bilmem neydi onlarla aklını çelebilirsin :KK52: kendi evimiz olsa cicim aylarımız daha güzel gecer diyebilirsinnn:KK52:
ay ben biraz odunum bu soruyu ella cevaplamalı bence:KK52::KK52:
Hahaha anca suzsunle

allah bozmasın aman tatlım ıc gıtsin
kızlarrr hızınıza yetişemiyorumm :KK53:
nöbetim bitti müdür de yok erkencikten çıkıcam bu gün
BİZAYRILAMAYIZ, canın sıkıldığı anda yaz buraya...akşam eşin gelinc umarım bi orta yol bulursunuz,
ELLACAN benim de içesim var...ama votka içebiliyorum birayla aram yok :KK17:o da mide bulantısı yapıyor..çok fena sarhoş oalsım var :KK76:
GESCAN eline sağlık tatlış:KK8:..bi temizlikte bana gerek ya..haftaya misafirlerim varr :18:

unuttuklarımı da öpüyorummm :KK54:

aceleden kime ne yazdım bilmiyorumm...
inşallah akşama görüşürüzzzz
Sende votka ic evde varsa ayy votkayida severm ben ama redbull la oda tehlikeli oldgu icin bazen visne suyuyla ociyorum napim:)))
canlarim acil cevap veriyorum herkese cevap atamicam o yuzden kusura bakmayin canlarim gorumcem nerdeyse kapiyi kiriyordu zile basmakla birakmadi bide tekmeleyip vurmaya basladi sonunda actim kapiyi napim bina ayaga kalkiyodu valla
meger yeni evli cift var esimin kuzeni onlar gelmis oturmaya bende gittim yanlarina
gorumcem diyoki : esini aradim bende sen kapiyi acminca
esimde demiski acar o ya kapiya vur demis yalana bak
tabikide esim ablasina git bak dedi..
sinir oldum ama cantami hazirladim kizlar yatakodasinda duruyo
esimde gelmedi henuz gelsin konusucam gidicem valla
bana ailenle konus felan demisti gerizekali
ayrintilari yazarim suan kaynanamdayim
iyiki varsiniz hepinizi opuyorummm
Belli cnm misait olmadgn hizli hizli yazmssn cok net bsy anlayamdm musait oldgnda gel knusalim guzelim:)))
ayyy aynen öyle ellacann kocayla ancak manyak gibi uyuyoruz :KK9: ne olaak bu halimiz bilmem :KK30:
süper tembellik süper temizlik yaptım bugüün ama iyi de oldu :KK9: kv geldi arkadaşıyla eşimin yengesi şal ördürmüştü onun örneğini almayaa allahımm geldiği gibi kapıdan evi süzmeler benle konuşuyo ama bana bakan yok:KK9: sonra ev biraz kokuyo kusura bakmayın dedim işte karnabahar yapmıştım oda kokuyo ya baya:KK53: ne yaptın ne yediniz dışarı çıksanıza naptınız bugün 1 milyon tane soru ve cümle sonrası gittiler :KK53: ohh evimde temzidi eksiğimi bulamaz :KK9::KK9:

aynen tatlım boyun eğmek kadar saçma bişey yok artık erkeğin eli ekmek tutuyosa kadının da tutuyo kadın boynunu eğip herşeye tamam diyecek zamanı çoktan geçti :KK47: herkes haddini bilecekk:KK47::KK47:

oyyy ellacann süpersin 2 birayla ben kafayı buluyorum yaa:KK52::KK52: gel ve saçmalaa çok güzel oluyo sarhoşla muhabbet etmek :KK52::KK52:
pazartesi diyet başlayıp salı sona ermesin :KK6::KK9::KK9:

sivitoşşş senle bi rastlaşamadık bugün gelirsin herhal akşama :KK5::KK5:
ben geleyim haftaiçi yaparım temizliğini:KK52::KK52: nasılsa canım sıkılıyo:KK52: benim haftaya cumartesi annemin akadaşları gelecek:KK51::KK51:

kesin eşin demiştir de görümcen çaktırmıyodur :KK53: yoksa kim kapıyı kırarcasına vurur ki :KK50:
iyi yapmışsın eşyalarını hazırlamakla :18: ciddi olduğunu anlar valizi görünce :KK47:

valla tatlım zaten muhtemelen seni çoktaaan özlemiştir 6 ayda :26: erkeklerin aklı genelde tek bi yerde çalıştığı için gecelikti bilmem neydi onlarla aklını çelebilirsin :KK52: kendi evimiz olsa cicim aylarımız daha güzel gecer diyebilirsinnn:KK52:
ay ben biraz odunum bu soruyu ella cevaplamalı bence:KK52::KK52:
Hahaha anca suzsunler evi zaten bnm gesim temiz kiz ohhh catlasinlarrrrr :)))
Devacim seni bana paslamislar bn sama ogretirimde kv ile kp var evde nasil olcak o is ben mesela sey yapardimeger param varsa en iyi otelin suit odasini hazrlatrdm esimle sabaha kadar muhtesem bir gece gecirirdm munlar yakardim guzel bir tutsu yakardm vanilyali uada kavunlu sonracgma sik bir elbise ve guzel bir aksam yemegi ordanda elibi tutar odaya cikarirdim bu istanbulda oldukca tuzlu bi fiyata mal olur ama canakkalede nedir bunun meblasi nilemyrm kos oldgu icin uciza getrrsn hem kocana surpriz olir hem yalnzligin ne kadr rahat oldgnu anlar :)))aklima baska bsy gelmedi smdilik gelrse paylasrm tekrar

Slm kızlar en son yazdığımdan sonrasını okudum telden pek yorum yazamiyorum ama burdaydm bilin ewe gidince yorum yapıcam şimdilik öpüyorm

elacim cok sagol evet otele gidecegiz gun kesnlssn iki gun tadi tamaginda kalsin ki acele etsinn aklina gne birseyler gelirse paylas gecelkte aklmda

Hahaha anca suzsunler evi zaten bnm gesim temiz kiz ohhh catlasinlarrrrr :)))
Devacim seni bana paslamislar bn sama ogretirimde kv ile kp var evde nasil olcak o is ben mesela sey yapardimeger param varsa en iyi otelin suit odasini hazrlatrdm esimle sabaha kadar muhtesem bir gece gecirirdm munlar yakardim guzel bir tutsu yakardm vanilyali uada kavunlu sonracgma sik bir elbise ve guzel bir aksam yemegi ordanda elibi tutar odaya cikarirdim bu istanbulda oldukca tuzlu bi fiyata mal olur ama canakkalede nedir bunun meblasi nilemyrm kos oldgu icin uciza getrrsn hem kocana surpriz olir hem yalnzligin ne kadr rahat oldgnu anlar :)))aklima baska bsy gelmedi smdilik gelrse paylasrm tekrar

allah seni sapıtık ella:KK52::KK52::KK52:
seni bu topiğin en cilvelisi en aklı ordası seçiyorum :KK52::KK52: siviti geçtin yahuu:KK52::KK52::KK52:
aynen tatlımm ben şuan temiz bi kızım ama yine de kv nin beni çok temiz bulduğunu düşünmüyorum:KK9::KK9:

ay tatlim valla ne guzl bnde yaparim bi evimize gecelimde tamam tqtlm.onerilerini beklyrm bu arqdq.bn.kocama bi oda icindede olsa yetyrm aklni.basndan alyrm bi.gelsindr mahfetcem.onuuuu oyyy askimmmm bnm ne.cok.ozldm.anlatamam

allah seni sapıtık ella:KK52::KK52::KK52:
seni bu topiğin en cilvelisi en aklı ordası seçiyorum :KK52::KK52: siviti geçtin yahuu:KK52::KK52::KK52:
aynen tatlımm ben şuan temiz bi kızım ama yine de kv nin beni çok temiz bulduğunu düşünmüyorum:KK9::KK9:
Hahah siviti gectm ben ya heheh gecms olablrm :))))kvler temiz bulmaz hani kebdileri ck temz ya hihhhh
ay tatlim valla ne guzl bnde yaparim bi evimize gecelimde tamam tqtlm.onerilerini beklyrm bu arqdq.bn.kocama bi oda icindede olsa yetyrm aklni.basndan alyrm bi.gelsindr mahfetcem.onuuuu oyyy askimmmm bnm ne.cok.ozldm.anlatamam

Oyoyoyo amaninnnnn anlayablyrm seni bnm esim5ay askerlik yapti sz benj gormeyn yani

arin gne is var yatagin icinde donup duruyorum canim iyi sayilir sen neler yapiyorsun gunun nasil gecti

huuhuu kızlaarr kimse yoktu canım sıkıldıı :KK31: bende gittimmm muffinle açma yaptım şimdi onların pişmesini bekliyorumm:KK52::KK52: gelsin kilolaaaarr:KK52::KK52: acilen işe başlamam lazım:KK31::KK31:
napıyosunuz bakalımm:KK16:

kv den geldik orutuyoruz medceziri izliyoruzz..bnde bluetooth ayarını yapmaya calsıyorum olmuyorr yaa deli oldm:KK52:

hoşgeldin canm nasıl durum???

kızlar benm miğdem bulanıyor 2gecedirr:26:

hosbulduk fistigim hayirdir neden migden bulaniyor?yoksa biseymi vaaaar😁
kv deydim ben bu zile basti actim kapiyi suratina bakmadim ama..normlde iceri girer yemek yer veya oturur bi 10dk busefer ben eve gidiyorum cok yorgunum hepinize ii aksamlar dedi.herkes bi sasirdi
bende anahtarimi aldim tam gidiyodum pesimden gorumcelerim geldi neoldu kavga etmissiniz siz belli fln dedi
bende yok oyle bisey dedim (ondan oncede kv deyken skstirmislardi ama ben bisey anlatmadim)
sonra gorumcem gitti esim oturmaodasina uzanmisti bende diger koseye oturdum
bu basladi siritmaya..ben hic orali olmadim
sigarayi birakali bi sene olmustu sigara icmis salak birada icmis..
yukari ciktim cantami aldim yanina gittim kimligimi ver dedim
ahaaa sana kimlik dedi o hareketi yapti bide guluyo mal mal
ben guluyormuyum??? tamam kimlik sendd kalsin ben basimin cagresine bakarim dedim kapidan ciktim bu pesimden geldi biyere gidemessin seni birakirmiyim ben dedi
kovmasini biliyosun ama ben bunun altinda kalmam napiyosan yap ben senin esinim kopegin degilim dedim..
elimden tuttu gel konusalim dedi ben apartmanin dis kapisina kadar indim ama
cek o pis elini seninle konusacak biseyimiz olsaydi beni bu evden kovma cesaretini bulmazdin dedim
bu manyak beni tuttu kucagina aldi eve cikardi delimi ne yaaa
illa beni dinliceksin dedi
peki konus dedim
oda dediki: benim cok zoruma gitti sen hemen maddiyete cektin olayi halbiki ben o an cocuk heycanimi paylasiyodum seninle cocugumuz olsun yeterki..aramizda yatiririz demeni beklerdim hemen olumsuz konustun bende buna cok kizdim dedi
bende nedenlerimi anlattim ve eger bu evliligi istemiyosan simdi soyle dedim
ne sacmaliyosun sen manyakmisin dedi sarilmak istedi ben izin vermedim
hicbiyere gidemezsin bu dunyayi sana dar ederim birakirmiyim seni hic dedi
simdide yaklasmaya calisiyo iki saatdir pas vermiyorum cok kirilmisim...

hosbulduk fistigim hayirdir neden migden bulaniyor?yoksa biseymi vaaaar😁
kv deydim ben bu zile basti actim kapiyi suratina bakmadim ama..normlde iceri girer yemek yer veya oturur bi 10dk busefer ben eve gidiyorum cok yorgunum hepinize ii aksamlar dedi.herkes bi sasirdi
bende anahtarimi aldim tam gidiyodum pesimden gorumcelerim geldi neoldu kavga etmissiniz siz belli fln dedi
bende yok oyle bisey dedim (ondan oncede kv deyken skstirmislardi ama ben bisey anlatmadim)
sonra gorumcem gitti esim oturmaodasina uzanmisti bende diger koseye oturdum
bu basladi siritmaya..ben hic orali olmadim
sigarayi birakali bi sene olmustu sigara icmis salak birada icmis..
yukari ciktim cantami aldim yanina gittim kimligimi ver dedim
ahaaa sana kimlik dedi o hareketi yapti bide guluyo mal mal
ben guluyormuyum??? tamam kimlik sendd kalsin ben basimin cagresine bakarim dedim kapidan ciktim bu pesimden geldi biyere gidemessin seni birakirmiyim ben dedi
kovmasini biliyosun ama ben bunun altinda kalmam napiyosan yap ben senin esinim kopegin degilim dedim..
elimden tuttu gel konusalim dedi ben apartmanin dis kapisina kadar indim ama
cek o pis elini seninle konusacak biseyimiz olsaydi beni bu evden kovma cesaretini bulmazdin dedim
bu manyak beni tuttu kucagina aldi eve cikardi delimi ne yaaa
illa beni dinliceksin dedi
peki konus dedim
oda dediki: benim cok zoruma gitti sen hemen maddiyete cektin olayi halbiki ben o an cocuk heycanimi paylasiyodum seninle cocugumuz olsun yeterki..aramizda yatiririz demeni beklerdim hemen olumsuz konustun bende buna cok kizdim dedi
bende nedenlerimi anlattim ve eger bu evliligi istemiyosan simdi soyle dedim
ne sacmaliyosun sen manyakmisin dedi sarilmak istedi ben izin vermedim
hicbiyere gidemezsin bu dunyayi sana dar ederim birakirmiyim seni hic dedi
simdide yaklasmaya calisiyo iki saatdir pas vermiyorum cok kirilmisim...

aferim sanaa resti çekmekle iyi etmişsin..konuşmanıza sevindm canm aranız düzelir güzel güzel konuşmuşsunuzz..bu küslüğü fırsat bil iyice süründür araya kv.de kat bence..derdini sıkıntını paylaş cocuk istemek kolay ama sıkıntılı bi dönmde hamile kalamk cok zor...artık eskisi gibi değil hamilelikler en ufak bi sıkıntıda bi sorun oluşuyor..bunuda güzelce konuş eşinle seni daha iyi anlamasını sağla cnm...

bn bebek isityorum canm eşimde kısmet bakalm :))

X